اون سه روز که دیگه فکر کنم موضوعش منتفی باشه چون تعداد به حدنصاب نرسیده که بخوایم هزینه کنیم و دور هم جمع بشیم و سالن بگیریم و کارگاه برگزار کنیم و...
اما برای دیماه برنامه های خوبی کنار گذاشتیم. از الآن هم پولهاتون رو پس انداز کنید که اون موقع نگین نمیتونیم 100 هزار تومان بدیم 4 روز بیایم شرکت کنیم. نشست دیماه به احتمال زیاد مجدداً در اصفهان خواهد بود، چون خیالم از بابت رزرو سالن برای کارگاه و نشست و... راحته و هزینه ها هم معقولتر هست و ضمناً وسط کشوره و هیچکس نمیتونه بگه فاصله من، خیلی بیشتر از بقیه بود و نمیتونم بیام. باور کنید شرکت در کارگاههای آموزشی اونهم با این هزینه ها (25 هزار تومان برای یکروز کامل) آرزوی خیلی از علاقمندان به برنامه نویسیه که نمیدونم چرا ولی اعضای نهاد، قدرش رو نمیدونن و مدام بهانه میارن و یه جوری خودشون رو توجیه میکنن تا شرکت نکنن. قصدم ابداً منت گذاشتن نیست ولی باور کنید همین کارگاه رو خیلیها حاضرن یک میلیون تومان یا شاید هم بیشتر بدن که بطور خصوصی براشون برگزار بشه چون سیستم کدنویسی و آینده شغلیشون رو کلاً عوض میکنه. سایتی که دو ماه طول میکشه بسازین رو با فریمورکی مثل Yii و با کمک ابزارهایی مثل Bootstrap و Stmarty و امثال اونها توی 2 هفته میشه ساخت. تازه با کارآیی و یکپارچگی بیشتر و بهتر. چرا باید خیلیها توی سال 2013 هنوز Procedural کد بنویسن و تازه معتقد هم باشن که OOP آنچنان قابلیتهای خاصی نداره که ارزش داشته باشه روش کارشون رو تغییر بدن! مگه OOP فقط همینه که توابع رو توی کلاس جمع کنیم و بهشون بگیم متد؟! پس Inheritance و Containment و Polymorphism و... چیه؟
باز هم تأکید میکنم قدر این کارگاههای آموزشی رو بدونید. خیلی چیزها توی این جلسات و نشستها گیرتون میاد که صحبتهای حضوری و آشنا شدن با چند نفر دیگه که دغدغه اونها هم توی زندگی مثل شماست (عشق به برنامه نویسی و امید به کسب درآمد از شغلی که عاشقش هستن)، کمترین ویژگیش محسوب میشه. بنابراین، لطفاً از الآن برای دیماه پولهاتون رو جمع کنید که بعداً نگین بابام بهم پول توجیبی نداد یا این ماه چک داشتم حواسم نبوده و پول ندارم بیام یا باید برم عروسی برادرم و از اینجور حرفها. نشست بعدی در تاریخ 10 و 11 و 12 و 13 دیماه برگزار میشه که فقط 11 روز معمولیه و سه روز دیگه تعطیله. امیدوارم ایندفعه مثل نشست تهران نباشه که تهرانیها حسابی روسفید! از آزمون بیرون اومدن.