احسان حان،نظر شما درست ولی چند نفر حاضرند یه شرکت برپا کنیم...؟
Printable View
سلامنقل قول:
شرکت هرمی که نمی خواد بزنه بنده خدا!
نظرات من دیگه تموم شده ،ولی صلاح ندیدم این موضوع رو روشن نکنم.
پیشنهاد بنده کاملا با موضوعی که جناب ehsan7007 مطرح فرمودن متفاوته.به چند دلیل :
1-در مجموعه مورد نظر شخص با تلاش خودش به چیزی میرسه،نه با تبلیغ و عضو گیری و ...
2-تعداد اعضای شرکت کننده در یک پروژه محدوده.
با این نظرتون موافقم.ولی این واسه پایان کاره.نقل قول:
کاربران می تونن به میزان فعالیتشون در پروژه به درصد ، درآخر اون سهمشون رو بگریرن! البتهبرا پروژه های تجاری!
اینکار هم مشکلات خاص خودش رو داره دیگه!
در ضمن مبلغی هم که طرف در ابتدا میپردازه ،به ازای اون آموزش دریافت میکنه،و با روند پروژه آشنا میشه.از همه مهمتر بخشی از source برنامه که قبلا بقیه روی اون کار میکردن در اختیار میگیره،و به همین خاطر بود که من این نظر رو دادم.
یعنی افراد تازه وارد برای بدست آوردن بخشی از برنامه هزینه ای رو باید بپردازند.
دوستان عزیز،خوهشا برید به قسمت نظرات برید،نظر بدید،تا شاید مدیران سایت یه فکری به حال ما بکنند،خواهشا برید نظر بدید...
لینک
تمامی این نرم افزار از طریق خود سی شارپ ساخته شده,کلاسهاش کلاسهای پایه + توسعه داده شده هست و هیچ قسمتش با WPF نیست برعکس نسخه قبلی نرم افزارهام که با WPF بود. 98% برنامه قابلیت شخصی سازی داره و حتی آیکون ها با تغییر فایل Dll کنار برنامه قابل تغییره
در کل من چهار ورژن برای ساخت برنامهام دارم,سری B که نسخه قبل بود,سری E سری عکس های گذاشته شده هست,سری P و سری U
b->Basic
E->Exprience
P->Power
U->Ultimate
موفق باشین
بایت بایت
خوب، واقعیت اینه که خیلی وقته دوست دارم یه همچین فضایی رو حتی به همین میزان در ایران ببینم. نظرم اینه که یه وقتی بگذاریم تا همدیگه رو ببینیم. بسته به تعداد نفرات هم میشه یک اتاق کنفرانس ساده ترتیب داد هم میشه یه سالن مناسب تدارک دید. مکان و پذیرایی و امکانات از من، یه جای توپ دارم برای این قضیه. میتونم یه سمینار چند روزه رو برای دوستان ترتیب بدم که بصورت رسمی تشریف بیارند و دقیقتر و تخصصی تر راجع به مسائل مختلف بحث و تبادل نظر بشه و در آخر هم به یک نتیجه گیری کلی برسیم و اولین پروژه اعضا رو استارت بزنیم.
از دوستان خواهش می کنم نظرات شون رو اعلام کنند تا تصمیم گیری نهایی در این مورد صورت بگیره و من ترتیب کار ها رو بدم و یک اسمی هم برای این گروه و کنفرانس می گذاریم تا بصورت دوره ای برگزار بشه. یه چیزی مثل Defcon یا ... .
فقط گروه باید افراد یا شرکت هایی باشند که حداقل شرایط زیر رو بتونند رعایت کنند:
1. دارا بودن تخصص و تجربه کافی
2. آمادگی جهت کسب دانش و تجربه بیشتر
3. آمادگی بحث و تبادل نظر طبق اصول اخلاقی و عدم جبهه گیری و احترام به نظرات دیگر اعضا
4. توانایی شرکت در پروژه ها بدون چشم داشت مالی اولیه (سود پروژه ها بعد از بازدهی میان اعضا تقسیم می شوند ولی ابتدا و اصل امر قضیه مالی نباید باشه)
5. توانایی یا پذیرش شرایط کار گروهی
در بعضی از موارد در صورت لزوم بروشور و مقاله قبل از کنفرانس تقدیم اعضا میشه که با فضا و قواعد آشنا بشوند تا روند بحث و تبادل نظر بصورت درست پیش رفته و بازدهی داشته باشد.
با سلام مجدد
من دوست دارم شرکت کنم حداقل مزیتش اینه ک کیک و ساندیس مفتی(رایگان) میخورم !!!:لبخند:
اما جدا از شوخی حداقل مزیتش اینه که دور هم جمع میشیم,با هم,با نظرات,طرز تفکر,اندیشه و میزان دانش هم آشنا میشیم
اما مسئله اینه کجا و کی؟
آیا دوستان میتونن بیان یا نه,مثلا طرف از کیش بخواد بیاد مثلا گنبدکاووس ستمه.نمیشه بیاد و زمانشم جوری باشه که خدشه ای تو کار نداشته باشه
اما در کل فکر جالبیه و اگه جای خوب و زمان خوب باشه من حتما میام
به نظر من هر ماه یه بار یا دو ماه یه بار همدیگر رو ملاقات کنیم عالیه...
تا چند سال آینده شاید خودمون با هم دیگه یه شزکت تاسیس کردیم،هیچ چیز بعید نیست،با داشتن چنین دوستانی به دور از باور نیست(جدی گفتم)...
کسی میدونه الکامپ کی برگزار میشه....؟(شاید یه بهونه ای بشه که همه دور هم جمع بشیم).
من منتظرم...
از همه دوستان هم ممنون....
فکر میکردم این تاپیک جواب بده،ولی هیچ وقت فکرش رو هم نمکردم که با چنین دوستانی آشنا بشم....
به هر حال خیلی خوشحالم....
موفق باشید....
سلام دوستان
منم میام
ولی خدایی نمایشگاه هم جا شد نمی دونم چرا چند ساله هر نمایشگاه رفتم حالم به هم خورده
ولی در هر صورت منم هستم
دوستان از ایتدای این بحث حرفهای جالبی زدن من که کلی استفاده کردم ولی به نظر من بهترینش این بوده که تغییر باید از خودمون شروع کنیم
بله فرهنگ ما فرهنگ کار تیمی نیست وکلی ایراد داریم ولی نشون دادیم اگه بخواهیم می تونیم
اگه هر کسی یه تکون کوچولو به خودش بده می تونیم یه تیم خوب جمع خور کنیم و حرفهایی برای گفتن داشته باشیم
خب،عالی شد....
من به شخصه به خاطر نمایشگاه نمایم،پارسال که افتضاح بود،فقط برای این کار میام،امیدوارم بقیه دوستان هم موافقت کنند...
این که خیلی عالیه ، بسته به زمان و مکانش منم سعی می کنم بیام!
نکته ی مهم اینجاست :
دوستان همه برای کار گروهی و بدور از مسائل مالی حاضر به همکاری باشن ، افراد حرفه ای تر (مثل yuuness جان ) حتما حضور داشته باشن تا بقیه از تجربیاتشون استفاده کنن! :لبخند:
اصلا یه کار دیگه!
نظرتون با یه سمینار رسمی برنامه نویسان ایران با همکاریه سایت برنامه نویس و اگه شد نهاد های دولتی ، چیه؟!
من موافقم،عالیه...
با اجازه احسان عزیز یه نکته دیگه هم رو من اضافه کنم:
دوستان خواهشا در همه ی موارد با تیم همکاری داشته باشن(چه در سختی و مشکلات و چه در خوشی)...
امیدوارم که همیشه خوش باشید...
سمینار خیلی عالیه،اگه بشه ترتیبش رو داد،مدیرای محترم هنوز جواب تاپیک ما رو ندادند،فکر کنم خودمون باید دست به کار بشیم...
من اونجا هم گفتم ، یه سایت بزنید بهتره!
یه سایت رایگان مثل همین دو یا سه ساعتم طول نمیکشه!
در ضمن ، اگر شرکت کنندگان زیاد تر باشن ، به دلیل کار گروهی افراد حرفه ای تر هم می تونن شرکت کنن ، بخاطر تقسیم کار می گم! با برگزاری کارگاه هم میشه از تجربیات هر کدومشون در مدت زمان خیلی کمتری استفاده کرد!
سلام خدا و ما بر تمام دوستان برنامه نويس
پيرو پيامي كه از نيماي عزيز دريافت كردم به اين تاپيك برگشتم!!!!!!!!
و اما نظراتم در مورد پست هاي اخير!!
1) اول اينكه احتمال فراوان دارد كه الكامپ در آذرماه برگزار شه منتها دوباره بين سازمان "توسعه تجارت" و شركت " مجري نمايشگاههاي وزارت صنعت، معدن و تجارت" و سازمان "امور صنفي رايانهاي" دوباره درگيري شده!! مجري برگزاري نمايشگاه هنوز انتخاب نشده!!!
2) در مورد برگزاري سمينار و اينها!!! نظرتون در مورد "اجلاس سران برنامه نويس ايران" چيه؟؟؟!!؟!؟؟ آخه داداش هاي گل من!! نمي دونم شما تا چه اندازه سازمان هاي دولتي را از نزديك مي شناسيد؟؟! بابا اينها 6 ماه پول ما پيمانكار جماعت را هم ندارن كه بدن!!! بيان پلو بدن ما سيمنار برگزرا كنيم!!!؟؟؟ بابا يه جايي پاركي كتابخانه اي چيزي پيدا كنيم با هم قرار بذاريم اصلا همديگر را ببينيم، اصلا از تيپ همديگر خوشمون مياد يا نه!!؟
3) شما روي كمك سازمان هاي دولتي اصلا حساب باز نكنيد!!! پارك هاي علم و فناوري را هم بيخيال شيد!! فقط اسمه!!! پارتي گردن كلفت مي خواد واسه گرفتن بودجه!!! تازه اونجا به پروژه هايي پول مي دن كه تا بحال در كشور انجام نشده باشه !!! آدم هاي گردن كلفت پشتش باشن!!! اينو از من حقير كه سرتاپاي سازمان هاي دولتي را مي شناسم بشنويد!!!
4) آقا همت!! همت!! همت خودمون!!! فقط و فقط همت خودمون!!!
امیر جون ،شما درست میگه ولی هیچ کس از اول روی سازمان های دولتی حساب نمی کرد و فقط یه نظره!
تازه ، پارتیشم گیر میاریم!
سالانه ، این همه سمینار بی خود با هزینه های کلان ، برگزار میشه ، تهش هم به هیجا نمی رسه !
تو ایران به چیزی که کمتر اهمیت میدن کامپیوتر و مخصوصا برنامه نویسیه!
نیما جان ، بیا اصلا قضیه رو از بیخ حل کنیم!!!!!!!
خوشامد میگم به امیر عزیز که دوباره لطف کردند ما رو با نظراتشون روشن کردند....
خب دوستان،به نظر من Alex عزیز پیشنهاد خوبی دادن،فقط می مونه یه قرار ملاقات یا یه سمینار کوچیک(به نظر من فعلا بین اعضا)،که ببینیم چی کار میتونیم بکنیم....؟
این طور فکر نکنم به نتیجه ای برسیم،تا الان که 177 تا پست دادیم،خداروشکر بعضی از مشکلات حل شده،فقط مونده دیدار با همدیگه،فقط در این صورت میتونیم به نتیجه نهایی برسیم(از نظر من)....
ممنون دوست عزیز....
Alex عزیز که که پیشنهاد عالی دادن،میتونیم ترتیب یه کنفرانس خیلی کوچیک رو بدیم(بین اعضا)،Alex عزیز که مکان رو داره(البته نمیخوام پررویی کنم)،میتونیم برای چند ساعت دور هم باشیم و در مورد این موضوع با همدیگه بحث کنیم...
البته اگه Alex جان موافق باشن،چون زحمت مکان رو ایشون میکشند...
دوستان من فکر می کنم قبل از اینکه تو نمایشگاه همدیگرو ببینیم
از همین حالا بچه ها مشخص بشن یک گروه بندی انجام بدیم حد اقل هر گروه یک آمادگیی پیدا کنه در زمینه ی فعالیت خودش
دوستان عزیز همانطور که در پست قبلی عرض کردم، بنده ترتیب سمینار رو تمام و کمال میدم و نیاز نیست نگران چیزی باشید. محل سمینار هم موقتا شهر تهران خواهد بود که در ساختمان یک باغ بالاتر از ونک برگزار میشه. جای شیک و مجللی هست و فعلا کار ما رو راه می اندازه.
مسئله بعدی زمان هستش. اولا نظر من برگزاری فصلی این سمینار در دوره های اولیه هست و ارایه گزارشات نیز پایان هر ماه از طرف اعضا اعلام بشه. کنفرانس ها بسته به زمان و شرایط میتونه بین 3 تا 7 روز باشه که بهتره دفعات اول زمان بیشتری رو به این قضیه اختصاص بدهیم. هم میتونه صبح شروع بشه هم بعد از ظهر که نظر من روی بعد از ظهر هست که ذهن ها فعالتره و بازدهی بیشتری داره. مسئله آخر هم ساعت دقیق اش هست که باید تصمیم گیری بشه.
برگزاری سمینار و تمام خرج هاش فعلا به عهده شرکت منه تا زمانیکه سر و سامانی بگیره و ریاست اش دوره ای بشه. حتی میشه از اعضا حق شرکت یا حق عضویت هم گرفت تا این هزینه ها تقسیم بشه. حالا راجع به این ها حرف می زنیم بعدا.
به هیچ وجه پای سازمان های دولتی نباید و نمیاد وسط! گروه کاملا از بخش خصوصی تشکیل شده و مدیریت میشه. گروه به هیچ صنف، سازمان، شرکت، دین، آیین، جنسیت و نژادی تعلق نداره و همه گروه ها میتونن درش عضو باشند به شرطی که به گروه های دیگه توهین نکنند.
فعلا قبل از هر کاری به من یکم زمان بدهید تا یک اسم مناسب برای این قضیه انتخاب کنم، سایت رسمی اش رو راه بندازم و یکسری پیش نیاز ها و آمادگی های ذهنی رو در آنجا ایجاد کنیم برای اعضا و بعد زمان و مکان دقیق کنفرانس رو اعلام کنیم تا جنبه عملی قضیه هم اتفاق بیفته و این کنفرانس و گروه کار خودش رو آغاز کنه.
متاسفانه من نمیتونم شرکت کنم
یعنی وقتش رو ندارم
ولی پیشنهاد میدم که لیست تکنولوژی هایی رو که میتونید باهاش کارکنید و نمونه کارهاتون رو با یک chat conference به هم دیگه بگید تا بیشتر با هم آشنا بشید و تا قبل از دیدارتون بتونید به یک combination از استعداد ها برسید که بیشترین بهره برداری رو از استعداد هاتون داشته باشید یا حداقل بدونید چه استعداد هایی دارید و چی کم دارید
خیلی اتفاف میافته که مثلاً چون یک استعداد کمیاب ه فرض میکنم COM+ اعضای گروه چند نفر رو استخدام میکنند
اول باید ابزارتون رو بشناسید
اولا سلام به همه دوستان عزیز
من حرف هاتون را خوندم و تقربا با آقای AmirGhasemi وprogramerinfonet وnima.sh موافقم درسته مشکلاتی وجود داره ولی تا کی نمیشه دست رو دست گذاشت لااقل یه حرکتی کوچک هم ممکنه جواب بده یه جرقه کوچک هم میتونه موثر باشه (البته اگر میخواید واقعا یه حرکتی انجام بدهید و یه کاری خوبی انجام بدید.)
ببینید ما چند مشکل عمده و تقریبا اساسی داریم
1-دوری از هم دیگه یعنی این که هر کدوم از ما در یه شهری ساکن هستیم
2-دوم نبود یک سازماندهی خوب(ما سازماهدهی نشدیم .یعنی باید یکی بیاد ما را دسته بندی کنه و دور هم جمع کنه منظورم فیزیکی یا مجازی)ما لازم داریم تا اتحاد و همبستگی را حذف کنیم یعنی یکی باشه ما را دور هم حفظ کنه در یک کلام رهبر یا مدیر
بعدش هم لازم نیست در وحله اول ورداریم یه سیستم عامل بنویسیم یا یه برنامه پیشرفته بنویسیم
ما اول میایم تمام توانایی هامون میزاریم وسط میگیم آقا این توانایی ها داریم
بعد میایی برنامه ریزی میکنیم(که ماشاللله ما ایرانی ها تنها چیزی که نداری) . هدف را مشخص می کنیم و زمان بندی میکنیم. باید نشت به برنامه ریزی نسبتا جامعی کرد
در ضمن لازم نیست آنچنان وقت هم بزاریم کم کم شروع میکنیم در روز یا هفته چند دقیقه هم میتونه کمک کنه
بعد میاییم یه امکان سنجی می کنیم ببینیم کجای کشور خلائی وجود دار و ما میتونیم اون را پر کنیم .منظورم یه پروژه ناب و بکر که کسی طرفش نرفته باشه
بعدش میایم این پروژه را وسط میازیم و هر روز توسعه اش میدیم تا به یک پروژه پخته برسه
نکته حوب گوش کنید : در همین حین که داریم پروژه رو توسعه میدهیم افکار و فکر های مختلفی به ذهن ما ختور میکنه که میتونه راه گجا باشه , اصلا میتونه مسیر گروه ما عوض کنه بابا ما دو نفر هم با یا بیشتر میدونی چندتا فکر هستیم قوقا می کنیم یه کمی فکر بکنید متوجه حرف من می شید
خلاصه که کار نشد نداره میگم لازم نیست وقت آنچنانی بزاریم هفته ای یا روزی نیم ساعت که کفایت میکنه
البته یه کم نیاز به فکر کردن درباره مساله مختلف داره و برای هرکدوم راه حلی وجود داره
مثلا برای مشکل اولی راه حل وجود داره میشه یه برنامه پیدا کرد که برنامه ها مونو به اشتراک گذاشت و هروز بروزرسانی کرد.بعد مسنجر هست میتونیم با هم صحبت کنیم و الی اخر.
ببخشید که سرتون را درد اوردم ممنون.
ان شالله که موفق بشیم
فقط کافیه اراده کنیم
ممنون از نظرت دوست عزیز...
پس انشاالله شما هم هستی دیگه...؟
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز
آقای Alex این پیشنهاد خیلی خوبه ولی برایه دوستانی که در تهران ساکن هستند ولی یه نفری که می خواد از جای دیگه بیاد تهران یه کنفرانس یه هفته ای که فرمودید اون یه هفته رو کجا بمونه!!؟
اینکه خودتون حاضر شدید یه همچین پیشنهادی بدین و یه همچین زحمتی رو این اول کاری قبول کنید خودش خیلی قابل احترام و قابل ستایشه!
ولی همه دوستان این امکان رو ندارن!
به نظر من که قبلا هم گفتم بیشتر جلسات و گروها باید در شهرستانها تشکیل بشه!
اول کاری یه کنفرانس یه روزه در تهران که آقای ALEX زحمتشو میکشن که دوستان زمانش رو مشخص میکنن، جهت بررسی توانایی های هر فرد و توانایی کلی گروه و سایر مسائل صحبت میکنیم و همچنین سرگروه در هر شهرستان به همراه وظایفش تعیین میکنیم! بعد هر سر گروه در شهر خودش تیمی رو زیر نظر گروه اصلی پایه ریزی میکنه و در شهر خودش بابرگزاری جلساتی کار گروه رو پیش میبره!
در نهایت جهت هماهنگی بیشتر، می تونیم ماهی یکبار ، یا چند وقت یه بار یه کنفرانس یه روزه جمعی در تهران برگزار کنیم!!
به امید موفقیت گروه
ممنون از Yasersadegh عزیز....
ولی اگه هر کدام از دوستان برای یه شهرستان باشه چی...؟
مثلا یکی برای جنوب باشه...؟همه بچه ها باید برن جنوب،این خیلی سخت تره...!!
تهران هم پایتخته و هم از هر نظر بهتره...
من خودم هم واسه رشت هستم....
به هر حال نظرات دیگر دوستان هم شرطه....
سلام آقا نیما
آقا نیما فکر کنم من منظورم رو بد رسوندم!
منظور من اینه که اول یه جلسه توجیهی و تشریحی تویه تهران یه روزه برگزار کنیم!
بعد بچه ها جنوب تویه جنوب، بچه های شمال تویه شمال، بچه های ارومیه تویه ارومیه، بچه شهر X تویه شهرشون جمع بشن و سرگروه شهر X جلسات رو مدیریت کنه و کارها رو پیش ببره و با مدیر تیم اصلی هماهنگیها رو انجام بده!
حالا مثلا از جنوب یه نفر هست ، از شما 2 نفر هست از ارومیه 1 نفر و از تهران مثلا N نفر! اگه در جایی مثل جنوب افراد گروه کم هستن اون یه نفر موظفه بره از شهرشون از دوستان و آشنایانی که می دونه در این زمینه کار ما مهارت خاصی داره و می تونه کمک کنه(ولو اینکه عضو انجمن برنامه نویس نباشه) به تیم معرفی کنه و در تیم شهر خودش به کار بگیرتش!( یعنی هر کسی در شهر خودش تیمی رو جمع کنه و زیر نظر تیم اصلی کار کنه!)
بعدم هر چند وقت یه بار میتونن در جلساتی که در تهران برگزار میشه شرکت کنن!!
با این روش بعد از n مدت که پروژه تونست سوددهی مالی داشته باشه و خیال همه رو از اون جهت راحت کرد میتونه شغل اصلی همه افراد گروه کار در این شرکت بزرگس باشه که در خیلی از شهرستانها نمایندگی داره و دفتر مرکزیش در تهران هست!! ان شاالله!!
این روش یکم مدیریتش سخته و ممکنه!!
پس من یه عذر خواهی به شما بدهکار شدم،اشتباه از من بود....
شرمنده....
با این نظرتون کاملا موافقم،خیلی عالیه...
ممنون....
دشمنتون شرمنده!!
خیلی ممنون از موافقتتون!!
دوست عزیز خیلی خوشحال شدم که شما هم از ارومیه هستید! امیدوارم بتونیم من و شما به کمک بقیه دوستان گروه خوبی رو در ارومیه داشته باشیم!!
ولی اول باید اول در یه گردهمایی در تهران گروهها و وظایفشون مشخص بشه بعد کار رو شروع کرد!!
حالا خیلی عجله نکن، کار زیاد داریم!!:چشمک:( شوخی بود شما هم به دل نگیرید:لبخند: )
:تشویق::تشویق:به امید موفقیت و تشکیل یه شرکت بزرگ و قدرتمند!!:تشویق::تشویق:
من هم خیلی خوشحال شدم که شما هم از ارومیه هستید.:چشمک:
دیدار همشهری ها خیلی راحت تر از یه همایش سراسریه. به خاطر همین اگه امکانش باشه و صلاح بدونید من میگم که افراد هم شهری با هم یه جلسه داشته باشن تا برای همایش یه پیش زمینه ای بشه و اینطوری همایش هم پربار تر میشه.
حالا یه سوال ؟ :
اگه یکی یه جایی بود و نتونست تیم جمع کنه چی؟
خب دوستان،خیلی خوشحالم که Yasersadegh و yashar_sb_sb عزیز همشهری هستند،پس دو نفر از ارومیه هستند...
امیدوارم از هر استان یه گروهک داشته باشیم...
اما در جواب آقا ehsan7007،پیشنهاد من اینه که اگر خدای ناکرده یکی از دوستان در یه استان تنها بود میتونه با یکی از استانهای همجوار ارتباط برقرار کنه،امیدوارم دوستان نظرات بهتری داشته باشند،حالا این هم نظر من بود....
به امید پیشرفت و موفقیت همه اعضا گروه
بالاخره هر کس که برنامه نویسه یک یا دو تا رفیق برنامه نویس هم داره
پس از دوستانتون هم دعوت به همکاری کنید
این طوری هم نفرات بیشتر در نتیجه بازدهی بهتره و هم اشتیاق افراد بیشتر میشه چرا که با افرادی هستند که بهشون نزدیکه
ولی خوب باز تقسیم بندی فکر کنم بر اساس مهارت صورت بگیره
با سلام
من یک سوال برام پیش اومده اونم اینه که الان قراره چه پروژه ای رو مورد بررسی قرار بدید یا اینکه بعدا میخواید در مورد فکر بکنید؟
با تشکر
سلامی دوباره به همه ی دوستان...
ممنون از علیرضا عزیز،حرف شما کاملا درسته،هر برنامه نویس حداقل یه دوست داره که بتونه باهاش کار کنه....
در پاسخ به مدبر محترم،فعلا هدف آشنایی دوستان با همدیگه،تا وقتی حضورا همدیگه رو ملاقات کنیم و در مورد پروژه بحث کنیم....
موفق باشید...
سلام مجدد، در مورد محل اقامت هم میشه یه کارایی کرد. فعلا تمام حرف ها و امور کم اهمیت رو در وبسایت این کنفرانس دنبال می کنیم و پس از آمادگی های لازم، کنفرانسی رو بصورت دوره ای جهت بررسی امور مهم برگزار می کنیم. موضوع محل اقامت دوستانی هم که از شهرستان تشریف میارن رو هم بررسی می کنم نتیجه اش رو میگم بهتون.
از طرف دیگه بهتره با گروه ها و شرکت های خصوصی دیگه هم صحبت بشه تا ببینیم آن ها هم به این تشکیلات می پیوندند یا خیر...
ALEX عزیز،نمیدونم چطور ازتون تشکر کنم....
من که بی صبرانه منتظرم...
به هر حال همه زحمات گردن شما افتاد،امیدوارم سرپرستی تیم هم(با اجاره همه دوستان) با شما باشه...
یه دنیا ممنون...
هر کمکی از دست من برمیاد من در خدمتم...
موفق باشید...
دوستان نظر بدهند در مورد اسم کنفرانس و یا خودشون پیشنهاد بدهند:
به نوشتار فارسی این ها نیز توجه داشته باشید...نقل قول:
CompTech
ComTech
CompCon
ComCon
SoftCon
ConWare
TechCon
Comptex
TexCon
باز هم ممنون ALEX عزیز...
نظر من ComTex...
ConWare
زیر 10 کاراکتر قبول نمی کنه برای همین این خط رو نوشتم
توضیح: Com یا Comp در اینجا مخفف واژه Computer هستش. به همین ترتیب Con مخفف Conference و عبارات Soft و Ware برای واژه Software و نیز عبارات Tech و Tex مخفف و اصطلاحی برای Technology در در نظر گرفته شده اند.
چطوره یه نظر سنجی با گزینه های استاندارد راه بندازید؟
ICompConf چطوره
I برای Iran؟
یا
ISGroup
برای Iran Software Group
البته من چک نکردم که register شدن یا نه
IrProConference
persian developers group
PDG
سلامی دوباره....
دوستان اسم های قشنگی انتخاب کردند...
ممون از همگی،ولی متاسفانه اسم خاصی انتخاب نشد بین همین چند تا اسم که تا الان دوستان گذاشتند یکی انتخاب بشه بهتره تا زیاد این موضوع ادامه پیدا نکنه....
ممنون از همگی....
دوستان High Tech که به معنای فناوری برتر می باشد چه طوره