خوب، واقعیت اینه که خیلی وقته دوست دارم یه همچین فضایی رو حتی به همین میزان در ایران ببینم. نظرم اینه که یه وقتی بگذاریم تا همدیگه رو ببینیم. بسته به تعداد نفرات هم میشه یک اتاق کنفرانس ساده ترتیب داد هم میشه یه سالن مناسب تدارک دید. مکان و پذیرایی و امکانات از من، یه جای توپ دارم برای این قضیه. میتونم یه سمینار چند روزه رو برای دوستان ترتیب بدم که بصورت رسمی تشریف بیارند و دقیقتر و تخصصی تر راجع به مسائل مختلف بحث و تبادل نظر بشه و در آخر هم به یک نتیجه گیری کلی برسیم و اولین پروژه اعضا رو استارت بزنیم.
از دوستان خواهش می کنم نظرات شون رو اعلام کنند تا تصمیم گیری نهایی در این مورد صورت بگیره و من ترتیب کار ها رو بدم و یک اسمی هم برای این گروه و کنفرانس می گذاریم تا بصورت دوره ای برگزار بشه. یه چیزی مثل Defcon یا ... .
فقط گروه باید افراد یا شرکت هایی باشند که حداقل شرایط زیر رو بتونند رعایت کنند:
1. دارا بودن تخصص و تجربه کافی
2. آمادگی جهت کسب دانش و تجربه بیشتر
3. آمادگی بحث و تبادل نظر طبق اصول اخلاقی و عدم جبهه گیری و احترام به نظرات دیگر اعضا
4. توانایی شرکت در پروژه ها بدون چشم داشت مالی اولیه (سود پروژه ها بعد از بازدهی میان اعضا تقسیم می شوند ولی ابتدا و اصل امر قضیه مالی نباید باشه)
5. توانایی یا پذیرش شرایط کار گروهی
در بعضی از موارد در صورت لزوم بروشور و مقاله قبل از کنفرانس تقدیم اعضا میشه که با فضا و قواعد آشنا بشوند تا روند بحث و تبادل نظر بصورت درست پیش رفته و بازدهی داشته باشد.