من موافقم،مثلا اگر ی نفر بخواد با من توی ی سیستم همکاری داشته باشه، میتونم با ی فیلم، روال کار رو توضیح بدم، کدهارو هم کامت فارسی میزنم
Printable View
من موافقم،مثلا اگر ی نفر بخواد با من توی ی سیستم همکاری داشته باشه، میتونم با ی فیلم، روال کار رو توضیح بدم، کدهارو هم کامت فارسی میزنم
آقا از این به بعد هرچی مهرداد پ گذاشت، منظورش چ هست؛ مگه اینکه خلافش ثابت بشه :لبخندساده:
دیگه مشکل تایپ ما به عادت تبدیل شده ، حتی اگه درست هم بنویسم یه جورایی سختمه ! حتی شاید بجه ها نتونند بخونند آخه عادت کردند جای پ چ بخونند و برعکس !
دوستان فیلد تاریخ تولید و اضافه کنیم به سیستم notic چون یک کار قشنگی که تو ارگان ها انجام میدند ارسال هدیه و تبریک هست برای اعضا کار قشنگی هست موافقید ؟
پس منظورت تاریخ تولد بود؟
دوستان مدیریت دپارتمان PHP لطف کنن بعد از آزمون, سوالات رو اینجا یا تو سامانه اصلاع رسانی برای عموم بزارن که ماهم خودمونو بسنجیم.ممنون
دوستان فیلد تاریخ تولید و اضافه کنیم به سیستم notic چون یک کار قشنگی که تو ارگان ها انجام میدند ارسال هدیه و تبریک هست برای اعضا کار قشنگی هست موافقید
-----
دوستان،فیلد تاریخ تولد رو اضافه کنیم به سیستم؟ چون یک کاره قشنگی که توی ارگان ها انجام میدهند، ارسال هدیه و تبریک است.
برای اعضا کاره قشنگی است، موافقید؟
آقا یه پروژه با ایی بدید انجام بدیم دیگه
با ایی برنامه نوشتن جدا لذت داره
من اولین سایتی که نوشتم خیلی لذت بردم واقعا ;)
البته الان که وقتمونم کم شده داستانه...
اگر آقای شهرکی تائید کنند ، چشم . :)نقل قول:
دوستان مدیریت دپارتمان PHP لطف کنن بعد از آزمون, سوالات رو اینجا یا تو سامانه اصلاع رسانی برای عموم بزارن که ماهم خودمونو بسنجیم.ممنون
آقا رضا شما مدیر دپارتمان هستین. تعیین حوزه public و private دپارتمانتون در اختیار خودتونه. هرجور خودتون صلاح میدونید عمل کنید.
بله آقای رضا تا جایی که به قوانین خدشه ای وارد نشه که ما یقین داریم به هیئت مدیره ( مدیر دپارتمان ها ) مدیران آزادند برای هرکاری
قدرت اختیار دارند تا سلیقه ها و تخصص هاشونو به کار ببرند واسه پیشرفت ایران نهاد
البته کمک اعضا دپارتمان ها هم موثر هست خیلی زیاد
یک ایده حمایتی هم داشتم که به اقای شهرکی گفتم منتظر کمکشونم ! آخه اطلاعاتی ندارم تو این زمینه !
آقا من شخصا وقتی ساختار yii رو دیدم دیگه حوصله نمیکنم برم با php خام کد بزنم! کیه بره کد ایجکس,validation ,crudو... رو بنویسه!:گیج:نقل قول:
اقای شهرکی اگه گفتند yii به خاطر زبان واحد هست که اونم واسه کلمه توسعه سیستم های نهاد هست
اما خوب قبول داریم واسه اینکه همه به اون درجه برسند ما داریم زمان و از دست میدیم
و اینم میدونیم که خلاصه هر محصولی میخوایم تولید کنیم باید yii باشه که برای توسعه اون به مشکل نخوریم
اما خوب برای کارهایی که میتونیم تغییرات همیشگی بدیم توش و قرار نیست از دست مشتری محصول بگیریم واسه تغییر بدیم و متونیم فعلا اینجوری پیش بریم
البته این نظر منه فقط و میدونم هرپی من و آقای شهرکی بگند وقتی به این نتیجه میرسیم که دوستان تو توسعه کدهای سلیقه ای به به مشکل میخورند
نظر بدید دوستان تا فعلا این روش و انتخاب کنیم ؟!
من الان یه پروژه ای گرفتم و با توجه به توصیه آقای شهرکی میخوام اونوبا yii کار بکنم.
اصلا این فریم ورک رو مخصوصا واسه شیرازی ها درست کردن!:لبخند: از بس کارو راحت کرده.
داشتیم اقای نوری-البته اگر درست گفته باشم اسم شمارا- طلب ما؟؟:متفکر:
هرچند ما تفریحاتمون برامون حیاتی:لبخند: اینم یه حرفیه :قهقهه:
تقریبا....موافقم کار ما را راحتر می کنه .
آقای شهرکی به نظر شما فریمورک Yii باعث افت دانش ما نمیشه. چون عملا بیشتر کارها رو Yii انجام میده.
شرکت yii مال پدر منه:متفکر:
ببینید، برنامه نویسی که اصول اولیه رو میدونه و دانش پایه رو پیدا کرده، دیگه لازم نیست خودشو درگیر جزئیات کنه. الآن به لطف Yii خیلی از کارهای تکراری بطور خودکار انجام میشه و برنامه نویس بیشتر تمرکزش روی منطق برنامه است. ضمناً خیلی از مواردی که قبلاً فکرش رو هم تو پروژه ها نمیکردین، مطرح و استفاده میشه مثل قیدها و کلیدهای خارجی و ترنزکشن و relation و RBAC و...
پس اگه خوب دقت کنید، بیشتر باعث گسترش دانش میشه نه افتش. البته این مسئله برای کسی خوبه که اصول رو میدونه و کسی که تو یادگیری موارد پایه ای ضعف داره نباید بیاد سراغ فریمورک چون نمیگذاره اصول زیربنایی رو یاد بگیره.
البته تا جایی که من دیدم اکستنشنهای yii خیلی هم قوی نیستند وباید برای استاندارد کردن پروژه ها یک فاز برای انتخاب و یا تهیه ابزار برای کار در نظر بگیریم
بعنوان مثال برای انتخاب منو چون منوی پیش فرض ییی ساب منو نداره مجبوریم از منوهای قرار گرفته در سایتش ویا جا های دیگه انتخاب کنیم ویا اگر اون هم جامع نیست خودمون طراحی کنیم و...
پس کار هنوز خیلی داریم کسانی که میخوان هنوز روی کد phpکارکنند بهتر نیست بیان این کلاسها رو طراحی کنند؟
هم دستشون توی php راه میفته هم وارد وادی yii شدند
دوستانی که بیشتر با ییی کارکردند ابزارهای مورد نیاز و لیست کنند هرکدوم روبعنوان یک نمونه کار برای شناخت کارایی افراد در نظر بگیرند به نظر من از امتحان گرفتن این روش بهتر باشه هم مدت زمانی که وقت گذاشتن تا تحویل بدن مشخص میشه هم تسلط به کارشون بحث تقلب هم دیگه توش مطرح نیست چون اگه اون کد موجود باشه دستشون زود رو میشه از طرفی من عقیده دارم پیدا کردن وچگونه جستجو کردن هم توی دنیای اینترنت خودش یک هنره
بحث آزمون کلاً یه چیز جداست. درمود اکستنشنها هم اگه فقط به همونهایی که تو zii هست اکتفا کنیم، حق با شماست وگرنه تو سایت www.yiiframework/extensions بیش از 1300 اکستنشن براش تولید شده. منتظر فریمورک CSS اختصاصی هستیم که دپارتمن گرافیک قولشو داده. تا اون موقع از bootstrap3rtl که آقای زراسوند درست کردن و تو سایتشون www.webdesignermag.ir موجوده استفاده میکنیم. کسانی که میتونن تو اکستنشن نوشتن برای Yii همکاری کنن با آقای شیخله هماهنگ کنن. البته اکستنشنهای خوبی مثل YiiStrap رو داریم ولی جوابگوی همه نیازها نیست و با RTL هم کمی مشکل داره.
من هم گفتم انتخاب یا تهیه اکستنشن
از نظر شما لازم نیست پروژه های نهاد از یک یکدستی و استاندارد خاص در انتخاب این اکستنشنها برخوردارباشه ؟یا هرکس هرچی دوست داشت استفاده کنه خوب البته بسته به نیاز ؟
معمولاً در اکثر موارد اکستنشنها استاندارد هستن چون اگه نباشن yii اونها رو نمیشناسه. همین سطح از هماهنگی و مطابقت فعلاً ازنظر نهاد کافیه تا وقتی که اکستنشنهای اختصاصی خودمون رم تولید کنیم. البته بازم تأیید یا رد این مسئله به عهده مدیر دپارتمان PHP یعنی آقای شیخله است.
منظور من از یکدستی یک روالیه یعنی کسانی که از پروژه های نهاد استفاده میکنند بدونند مثلا ورود اطلاعاتها همه با این شکل وشمایل تعریف میشه ویا منوها به این سبک باز میشوند و....
برای پروژه های خود نهاد بله یک interface یکدست و یکپارچه داریم که دپارتمان طراحی دارن تولیدش میکنن تا تحویل دپارتمان کدنویسی سمت کلاینت بدن و تبدیل به قالب استاندارد بشه. اما برای پروژه مشتری همیشه نمیشه و ظاهر رو برخی وقتها خودش تعیین میکنه.
به نظرم نهاد یه سایت در مورد Yii هم راه بندازه بد نیست
که پشتیبانی باشه مثلا و یک جای مشخص باشه برای موارد مربوط به Yii
سلام
اره موفقم یه سایت بزنیم مثلا yiiframework.ir پشتیبان رسمی فارسی فریم ورک yii باشیم.
بعنوان اولین پروژه می تونه چیز خوبی برای نهاد باشه.
متاسفانه Yii.ir رو قبلا گرفتن
دامین خوبی بود :)
yiiir.ir
ميشه yii ir هم اسم فريم ورك توشه هم ir:D
آزاده :چشمک:
فعلا نام دامنه چیز مهمی نیست مهم نظر اساتید هست.
yii.ir و yiiframework.it مال شخصی به نامه آقای معینی هستش که فکر می کنم برنامه نویس هم باشن اگر برنامه نویس باشن می شه با ایشون صحبت کرد و با عضویت ایشون در نهاد می شه از کمک ایشون استفاده کرد.
غیر از اون دامنه هایی مثل persian-yii , persianyii ، yes-it-is.ir و غیره می شه استفاده کرد.
باسلام و خسته نباشید
برای عضوشدن در نهاد چه فرمی رو باید ارسال کنیم ؟ ( ببخشید تعداد صفحات زیاده نمیشه همه رو خوند)
فقط میدونم باید پیامکی که در پست 1 هست رو ارسال کنم. غیر از اون هم باید فرمی ر ارسال کرد؟
و برای عضو شدن در نهاد باید مبلغی رو واریز کنیم؟
و تا الان نهاد چقدر عضو داره؟
بعد هم مشخصاتتون و عکس پرسنلیتونو برای آقای شهرکی میل میکنید.نقل قول:
لطفاً برای ثبت نام در ایران نهاد، یک پیامک با قالب زیر به 30005833000333 بفرستید:
NAHAD:USERNAME:NAME
توی قالب فوق، NAHAD ثابته، USERNAME شناسه کاربری شما در سایت برنامه نویس و NAME اسم واقعی شماست. وجود اسم واقعی برای ارتباط بیشتره و درصورت عدم تمایل، میتونید قسمت آخر رو ننویسید.
همچنین برای خارج کردن شماره از بلک لیست مخابرات (فعال کردن پیامکهای تبلیغاتی)، از خطوط همراه اول عدد 2 رو به شماره 8999 و برای خطوط ایرانسل عدد 1 رو به 5005 ارسال کنید. در غیر اینصورت پیامکهای ایران نهاد به دست شما نخواهد رسید.
قبلا yiifw.ir رو ثبت کردم
اگر به کارتون میاد بگید، البته همونطور که به شهریار گفتم، اگر یک سیستم پرسش پاسخ و یا برای همین سامانه قابلیت ایجاد تاپیک گذاشته بشه، میتونه منبع خوبی باشه برای افراد بشه، که برای دستیابی به منبع،باید عضو نهاد بشن.
برای نمونه: پکیج
Yii
اگر سوالاته دوستان، در سیستم های نهاد پرسیده بشه، منبع خوبی خواهد شد.
سلام
به نظر من هم آموزش باشه ، هم انجمن باشه ، هم پرسش و پاسخ(سیستم پرسش و پاسخ از سیستم فروم جدا باشه).
خودم هم دامین fyii.ir رو ثبت کردم قبلا
حالا اگه نظرشون مثبت باشه در اختیار نهاد میزارم
نظر آقای شهرکی و آقا مهرداد هم مهمه.
لطفا صبر کنید ایشان هم تشریف بیارن نظرشون رو بفرمایند.
ممنون
اگر نظر بنده رو هم بپرسید به نظرم هم خوبه هم بد .
خوبیش اینه فعالیت تخصصی میشه بدیشم اینه ما قراره یه انجمن برای نهاد بزنیم پس یه زیر مجمعه رو به این فریم ورک اختصاص میدیم در آینده .
فریمورک رابط کاربری اختصاصی نهاد ( i-Strap ) رو بر پایه ی طراحی تخت به صورت RTL آماده کردم و فرستادم برای آقای پورمحمد ... تیم UI الان تقریبا آماده هستش... منتظر شهریار هستیم که قسمت های مختلف سایت رو در قالب فایل به ما بده که ما بدونیم هر صفحه قراره چی داشته باشه ... و بعد شروع کنیم با همون فریمورک UI رو طراحی کنیم.
به خاطر کمبود وقت ، به نظر من عاقلانه نبود که بیایم یک فریمورک رو از پایه بنویسیم .. همین بوت استرپ رو برای خودمون شخصی سازی کردیم ... من با چند نفر هم مشورت کردم نظرشون همین بوت استرپ بود. البته نیازی هم نبود که حتما بیایم فریمورک رو از پایه بنویسیم .. هم وقت گیره .. هم بوت استرپ اون چیزایی که ما میخوایم رو داره .. اوپن سورس هم هست .. از این بابت کسی نمیتونه بگه آقا فلان کردی .. حق کپی رایت رو رعایت نکردی ...
مثلا ما فایل جاوا اسکریپت رو دستکاری نکردیم .. حتی اسمش هم همون bootstrap.js هست .. ولی چون CSS رو دستکاری کردیم اسمش رو i-strap.css گذاشتیم.