آقای شهرکی به نظر شما فریمورک Yii باعث افت دانش ما نمیشه. چون عملا بیشتر کارها رو Yii انجام میده.
آقای شهرکی به نظر شما فریمورک Yii باعث افت دانش ما نمیشه. چون عملا بیشتر کارها رو Yii انجام میده.
ببینید، برنامه نویسی که اصول اولیه رو میدونه و دانش پایه رو پیدا کرده، دیگه لازم نیست خودشو درگیر جزئیات کنه. الآن به لطف Yii خیلی از کارهای تکراری بطور خودکار انجام میشه و برنامه نویس بیشتر تمرکزش روی منطق برنامه است. ضمناً خیلی از مواردی که قبلاً فکرش رو هم تو پروژه ها نمیکردین، مطرح و استفاده میشه مثل قیدها و کلیدهای خارجی و ترنزکشن و relation و RBAC و...
پس اگه خوب دقت کنید، بیشتر باعث گسترش دانش میشه نه افتش. البته این مسئله برای کسی خوبه که اصول رو میدونه و کسی که تو یادگیری موارد پایه ای ضعف داره نباید بیاد سراغ فریمورک چون نمیگذاره اصول زیربنایی رو یاد بگیره.
البته تا جایی که من دیدم اکستنشنهای yii خیلی هم قوی نیستند وباید برای استاندارد کردن پروژه ها یک فاز برای انتخاب و یا تهیه ابزار برای کار در نظر بگیریم
بعنوان مثال برای انتخاب منو چون منوی پیش فرض ییی ساب منو نداره مجبوریم از منوهای قرار گرفته در سایتش ویا جا های دیگه انتخاب کنیم ویا اگر اون هم جامع نیست خودمون طراحی کنیم و...
پس کار هنوز خیلی داریم کسانی که میخوان هنوز روی کد phpکارکنند بهتر نیست بیان این کلاسها رو طراحی کنند؟
هم دستشون توی php راه میفته هم وارد وادی yii شدند
دوستانی که بیشتر با ییی کارکردند ابزارهای مورد نیاز و لیست کنند هرکدوم روبعنوان یک نمونه کار برای شناخت کارایی افراد در نظر بگیرند به نظر من از امتحان گرفتن این روش بهتر باشه هم مدت زمانی که وقت گذاشتن تا تحویل بدن مشخص میشه هم تسلط به کارشون بحث تقلب هم دیگه توش مطرح نیست چون اگه اون کد موجود باشه دستشون زود رو میشه از طرفی من عقیده دارم پیدا کردن وچگونه جستجو کردن هم توی دنیای اینترنت خودش یک هنره
آخرین ویرایش به وسیله shpegah : چهارشنبه 18 دی 1392 در 07:53 صبح