-
نقل قول: برگزاری نشست صمیمانه اعضای تالار PHP در اصفهان
eshpilen جان مواظب باش یهو تو افق محو نشی آخه این روزا خیلی همه گیر شده. چیه باز تخته گاز داری میری جلو؟ کی گفته ازدواج مانع پیشرفته؟ من خودم ازدواج کردم، بچه ام دارم، کارم رو هم انجام میدم. اتفاقاً هنر اینه که بتونی 24 ساعت رو طوری برنامه بریزی که هم پیشرفت کنی، هم به زندگی و خانواده برسی. اگه بخوای تک بعدی جلو بری هیچ فایده ای نداره. انسان یک موجود اجتماعیه. اینهمه میخوای پیشرفت کنی واسه چی؟ برای اینکه توی اجتماع دارای شخصیت و جایگاه و اعتبار اونهم با ابزارهای مثبت مثل علم و... بشی. پس نهایتاً باید با اجتماع هم تعامل داشته باشی وگرنه میتونی بری توی غار و یه خط اینترنت WiMAX بگیری و تا دلت میخواد پیشرفت کنی. ولی چه فایده؟ تازه اینهمه معلومات تئوریک وقتی عملی نشه فایده ای نداره. بهرحال از ما گفتن، پادشاه بدون رعیت، هیچ قدرتی نداره. کشوری که مردم نداره، پادشاه هم نمیخواد. علمی هم که نفعش به مردم نرسه و عالمی هم که با مردم نشست و برخاست نکنه و زندگی تشکیل نده و فرزندان صالح تربیت نکنه هم به هیچ دردی نمیخوره.
-
"وگرنه میتونی بری توی غار و یه خط اینترنت WiMAX بگیری و تا دلت میخواد پیشرفت کنی. ولی چه فایده؟ "
" پادشاه بدون رعیت، هیچ قدرتی نداره. کشوری که مردم نداره، پادشاه هم نمیخواد. علمی هم که نفعش به مردم نرسه و عالمی هم که با مردم نشست و برخاست نکنه و زندگی تشکیل نده و فرزندان صالح تربیت نکنه هم به هیچ دردی نمیخوره."
به خدا همه حرف من با برادر اشپیلن در همین جملات خلاصه میشه آقا
بازم خودش میدونه ازدواج که زوری نیست:بامزه: با تاکیدت سر نه گفتنت کل خاورمیانه غرق اشک شد :لبخند:
-
آقا مام هستیم اییییسم مارو هم بنویس فردا هم پولو واریز میکنم.
البته ما که چیزی بلد نیستیم.
ایشالله نقطه ای واسه شروع میتونه باشه با دید متفاوت:لبخند:
-
نقل قول:
عشق به زندگی و کاشتن لبخند به لبای خانوادم
این حرفا رو همه اولش میزنن.
و افراد ریاکار تا آخرش هم میزنن.
ولی واقعیت اکثرا یه چیز دیگس یا یه چیز دیگه میشه.
زندگی هم اینقدر راحت و ایزوله نیست.
تونستی حق اعضای خانوادت رو رعایت کنی، و شانس آوردی اونا هم حق تو رو رعایت کردن و دمار از روزگارت درنیاوردن، بعد ببین میتونی همینطور به دیگران هم کار نداشته باشی توی جامعه بخاطر نیازهای مالی و غیره و حق کسی رو نخوری و زیردست رو استثمار نکنی و خیلی کارهای دیگه یا نه.
بهرحال رجز خوندن آسونه.
و البته ما از وقتی بزرگ شدیم در این مملکت این داستان و تبلیغات مدام توی گوشمون بوده و درجهء عدم تطابقش با واقعیت رو مشاهده کردیم و اثبات شده بهمون تاحالا.
اصلا فکر میکنی یک دلیل اینکه من نمیخوام ازدواج کنم چیه؟
بخاطر همین که از این شرایط و آدمهای مزخرف و خود و زندگیهای مسخرشون بیزارم و میخوام تعامل اجباری خودم باهاشون رو به حداقل برسونم.
میدونم که دمار از روزگارم درمیارن. مگر اینکه مثل خودشون یا بدتر باشم یا برشون به هر صورتی سلطه داشته باشم.
همش حرف مفت.
یخورده راستی و مردانگی نیست بجای این همه ادعا و شعار.
-
سلام به همه دوستان متاهل و مجرد و موافق و مخالف و 50 تومنی و 50 میلیارد تومنی و .....
از همه این بحث های حاشیه ای که بگذریم سخن دوست خوشتر است!
از برگزاری نشست در اصفهان چه خبر؟
آقای شهرکی لطفا خودتونو درگیر حاشیه ها نکنید . ما همچنان منتظریم ببینیم کی به حد نصاب میرسیم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
eshpilen جان مواظب باش یهو تو افق محو نشی آخه این روزا خیلی همه گیر شده. چیه باز تخته گاز داری میری جلو؟ کی گفته ازدواج مانع پیشرفته؟ من خودم ازدواج کردم، بچه ام دارم، کارم رو هم انجام میدم.
من نمیدونم این ادعای شماست.
شاید دروغ میگی، شاید اغراق میکنی، شاید خودت اینطور فکر میکنی.
آدم هم با آدم متفاوته. شرایط با شرایط متفاوته.
هرکسی باید با توجه به خصوصیات و توانایی ها و استعدادها و شرایط و عقل و هوش خودش تصمیم بگیره.
همینکه شما فکر میکنی حرف و ادعای شما برای دیگران کاربردی داره هم باز خطای شماست بنظر بنده و اینکه مسائل رو خیلی ساده تر از چیزی که واقعا هستن فرض میکنی.
شاید هم اونچه که در افق شما بوده در دید من چیز کوچکی باشه و به دنبال خیلی بیشتر و عمیقتر از اون باشم. شاید چیزهایی که شما اصلا نمیبینی و درک نمیکنی.
نقل قول:
اتفاقاً هنر اینه که بتونی 24 ساعت رو طوری برنامه بریزی که هم پیشرفت کنی، هم به زندگی و خانواده برسی.
گفتم که اینا همش حرف و ادعا و شعاره.
من خودم تاحالا هرچی دیدم و نمونه های زندگی و شرایط دیگران، کاملا با تشخیص خودم تطابق داشته.
نقل قول:
اگه بخوای تک بعدی جلو بری هیچ فایده ای نداره. انسان یک موجود اجتماعیه. اینهمه میخوای پیشرفت کنی واسه چی؟ برای اینکه توی اجتماع دارای شخصیت و جایگاه و اعتبار اونهم با ابزارهای مثبت مثل علم و... بشی.
ببخشیدا، اما مرده شور اجتماع رو ببره.
من از همین اجتماع اینقدر ظلم و ابتذال دیدم که یک هدف اصلیم محافظت از خودم در برابر این اجتماع است.
بخاطر همین دنبال قدرتهای فراعادی هستم.
دنبال عدم وابستگی و ضعف، و دنبال قدرت.
اجتماع شما برای من هیچ ارزش و مفهومی نداره.
نقل قول:
پس نهایتاً باید با اجتماع هم تعامل داشته باشی وگرنه میتونی بری توی غار و یه خط اینترنت WiMAX بگیری و تا دلت میخواد پیشرفت کنی. ولی چه فایده؟ تازه اینهمه معلومات تئوریک وقتی عملی نشه فایده ای نداره.
بستگی داره کاربرد رو چی تعریف کنیم.
البته منم در پی بهره وری عملی بودم. بدون کاربرد عملی که هیچ چیزی ارزش نداره. بخاطر همین من ریاضیات محض و بدون هدف یا حتی شطرنج بازی کردن رو عاقلانه نمیدونم.
اتفاقا من دنبال قدرت و کاربرد عملی بودم و هستم. ولی خب چون خیلی گسترده و عمیق درنظر گرفتم هدفم رو، بخش تئوری گسترده و پیچیده و زمانبری هم داشت که باید طی میشد.
من در خیلی افراد تاحالا دیدم و میبینم که بخاطر همین ضعف تئوریک و اینکه زرتی فقط خواستن کد بزنن و عملی کار کنن، کارایی عملی کافی ندارن و هرکاری ازشون برنمیاد.
و البته که در دنیای امروز که فناوری رایانه و اینترنت هست امثال من احتمالا Nerd هم میتونن کار خودشون رو بکنن و روی دنیا هم تاثیر عملی بذارن و کار عملی حداقل برای خودشون بکنن.
واقعا نیازی به اونقدر ارتباط مستقیم با اجتماع و بازار کار و دیگران و این حرفا نیست.
نقل قول:
بهرحال از ما گفتن، پادشاه بدون رعیت، هیچ قدرتی نداره. کشوری که مردم نداره، پادشاه هم نمیخواد. علمی هم که نفعش به مردم نرسه و عالمی هم که با مردم نشست و برخاست نکنه و زندگی تشکیل نده و فرزندان صالح تربیت نکنه هم به هیچ دردی نمیخوره.
من به دنبال پادشاهی و هدایت و تربیت کسی نیستم.
چون به این نتیجه رسیدم که خودم موندم و حالا حالاها کلی کار و نیاز دارم تا به جایی برسم.
مردم هم از نظر من، حداقل تا وقتی که خودم رو ضعیف و آسیب پذیر میبینم درمقابل پلیدها و پلیدی های که درشون هست، دشمن یا تهدید هستن، نه کسانی که بخوام بهشون نزدیک بشم.
این تجربهء عینی زندگی من بوده، که عقل و خرد و دانشم هم تاییدش کرده.
خب دیگه آدم با آدم تفاوت میکنه.
بعضی ها هم یجوری خیلی متفاوت هستن.
احتمالا من از اون آدما هستم.
قبلا هم گفتم، من اگر در چین و روزگار دیگری بودم احتمالا میرفتم به معبد شائولین و کنگفو کار میکردم!
زندگی و اجتماع توده ها برای من معنایی نداره و بلکه مبتذل و تهدیدآمیزه در نظرم.
حالا ما هرچی میگیم باز شما با معیارهای خودتون ارزیابی کنید و فرض کنید که منم یه آدمی هستم شبیه شما/بقیه.
نمیدونم واقعا چرا اینقدر اصرار دارید.
مثل اینکه باورتون نمیشه بعضیا اساسا تفاوتهای فاحشی با بقیهء مردم دارن.
من بخاطر خودنمایی این حرفا رو به دروغ نمیگم. چیزیه که عینا بودم و هستم و هر روز هم در زندگیم بیشتر بهش رسیدم و نزدیک شدم. این ماهیت و تشخیص و خواست و ارادهء منه.
-
دوستان بهتر نیس به بحث اصلی برگردیم ؟ :دی
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
zarifcomputer
سلام به همه دوستان متاهل و مجرد و موافق و مخالف و 50 تومنی و 50 میلیارد تومنی و .....
از همه این بحث های حاشیه ای که بگذریم سخن دوست خوشتر است!
از برگزاری نشست در اصفهان چه خبر؟
آقای شهرکی لطفا خودتونو درگیر حاشیه ها نکنید . ما همچنان منتظریم ببینیم کی به حد نصاب میرسیم
دوست من ؛من فکر میکنم سخن دوست همینه
چون من به شخصه تلاش میکنم که جوری زندگی نم که بین کار و زندگی شخصیم هماهنگی باشه
والا اگه مشکلات زندگی شخصی و میخواستم فراموش کنم و فقط کار و تو زندگیم ارجع میدونستم هیچ نیازی به صنف نبود...انقدر شب و روز درس میخوندم و کد مینوشتم و مطلب میخوندم که تو اون بعد از زندگی موفق میشدم
خوبه که همسو باشیم....
ما واسه این هماهنگی ها مشکلات داریم و الا به خودی خود و بدون تعامل کار با سایر مسائل هیچ ومشکلاتی وجود نخواهد داشت!
-
اشپیلن جان...نمیتونم حرفاتو کامل رد کنم با خیلی قسمت هاش موافق هستم...
اما شما داری فقط فرار می کنی از مشکلات....تا کجا میخوای با آسیب ها فاصله بگیری؟؟ که کسی بهت ضربه نزنه ؟
اینجا کنکفو شائولین درس نمیدن...اما اگه 10 بار تو همین خیابونها بخوری زمین .دفع بعدش حتما میتونی جلو این اتفاق و بگیری...
زمان و اجتماع و ملاک نزار که بگی بدا و آسیب میزنند...به قول خودت تا خودت نتونی باهاشون کنار بیای و بتونی بفهمی چطوری باهاشون رفتار کنی همین آش هست و همین کاسه
چه تو کار ، چه درس..چه زندگی
-
سلام
جناب شهرکی ، از زحماتی که برای این صنف می کشید ، تشکر می کنم . در این فروم هم ، همیشه خیر شما به اعضا رسیده و در حسن نیت شما برای اینجور کارها شکی نیست .
اما موضوعی هست که گفتم مطرح کنم ، اونم سیاست کاری و نوع اطلاع رسانی این نشست هست . شما برای اینکه بتونید کارهای قیمت گذاری و ... رو توی کشور ، ببیند ، می خواید در سطح یک کشور کار کنید، باید بتونید با مدیران شرکت ها نشست برگذار کنید نه در یه فروم ! اون هم فروم برنامه نویس ، و فقط تالار PHP ! پس طراحان وب چی میشند ؟ برنامه نویسان ASP ؟
الان دارم ، انجمن ایران PHP رو نگاه می کنم ، اطلاعیه ایی در این زمینه ندیدم !
اینکه بگیم کسی علاقه مند به این نشست ها نیست ، این حرف اشتباهه ، چون بچه های اپن سورس از این نشست ها زیاد برگذار می کنند . من می بینم که مثلا برای لینوکس توی زنجان میذارن ، عکس ها رو کی می بینیم از اینجا بیشتر شرکت کننده داشته ، خیلی ها هم نشست میذارن با هزینه های 400 500 هزارتومنی و شرکت کننده هم زیاد دارند .
اما جلسه گذاشتن برای آموزش Qt ، یا معرفی یه توزیع لینوکس ، و ... ، خیلی فرق می کنه با تاسیس شرکت ، و قیمت گذاری برای یه کشور ! اونم بدون حضور مدیران و صاحبان شرکت ها !؟
یه موقع شما تبلیغات می کنید ، نشست با حضور : شرکت های ... ، مجتمع فنی ، مرکز آموزشی فلان ، جهاد دانشگاهی X , Y و ... اونوقت اینها این تبلیغ و میذارن سر در شرکت ها شون ، اطلاعیه در مراکز آموزشی شون ، در مجلات مختلف ، بلاگ ها ، و ... که این میشه یه اطلاع رسانی صحیح و موثر .
حتی میشه درخواست داد به برنامه برخط که این موضوع و عنوان کنه ... اما به شرطی که صاحبان تصمیم ، درش حضور داشته باشند . نه من تازه برنامه نویس ، اونم یا سنم برای اصلا همچین کاری مناسب نیست ، یا تخصص آنچنانی ندارم که دغدغه درآمدش و داشته باشم . اگر یه مدیری ازم پرسید مشکلات یه پروژه سازمانی رو آیا تا حالا درک کردی ؟ چه جوابی باید بهش داد ؟ مدیریت منابع می دونم چیه که بخوام براش قیمت تعیین کنم ؟
اینجا نمونه کار کسی نمیذاره اما در تالار وب ، نمونه طراحی میذارن ، اونم سفارشی ، که 50 تومن براش نه تنها زیاده ، بلکه حتی اون نمونه می تونه ضربه جبران ناپذیری به اون شرکت یا کسب و کار بزنه !!!
اونوقت ...
با احترام به دوستانی که این مطلب و می خونن ، امیدوارم این چند خط آخر ، جسارت نباشه ، فقط خواستم یه مقداری بی پرده حرف زده باشم .
-
تا وقتی کسی در مورد تغییر در زندگی خودش اراده نکنه و حرکتی انجام نده ، هیچکس نمیتونه براش حتی قدم کوچکی برداره.
تعداد آراء متفاوت نه تنها بین کاربران این تالار بلکه در بین تالار های دیگه ، انجمن های دیگه ، سایت های دیگه در ایران و حتی در تمام مجامع بزرگ و کوچک بین المللی هم وجود داره .
این ذات تنوع طلب انسانه که این همه تفاوت را بین این همه انسان بوجود میاره.
برای همین هم هست که فقط در زمینه طراحی وب بیش از یک شاخه (مثلا PHP) وجود داره . خب اجازه بدید شاخه های دیگر در زمینه طراحی وب خودشون برای خودشون قدمهای موثری بردارند . آقای شهرکی که مسئول ساماندهی به تالار های دیگه نیستند .
در مورد شرکت کردن مدیران سایر شرکتها در چنین نشستی باید توجه شما را به یک نکته مهم جلب کنم که بسیاری از مدیران شرکت ها دغدغه برنامه نویس ها را ندارند . اصلا خیلی هاشون فقط به فکر بیزینس شرکت خودشون هستند و به برنامه نویس ها به چشم کارمند های درجه دو نگاه میکنند . من که تا حالا خصوصا در ایران کسی را ندیدم که از برنامه نویسی تونسته باشه به رده های بالای سازمانی در شرکت های معتبر راه پیدا کنه . فکر میکنم حتی اگر کسی هم لیاقتشو داشته باشه مدیران غیر برنامه نویس که (بعضا) فرق بین مانیتور و آکواریوم را نمیدانند مانع رشد افراد لایق در زمینه برنامه نویسی میشوند . به نظر بنده همان بهتر که پای مدیران محترم شرکتهایی که علاقمند مشاهده آکواریوم (Screen Saver) در دفتر کار خودشون هستند به این نشست باز نشه .
اینطوری اعضاء نشست حرف های مشترک بیشتری دارند که با هم بزنند و از هم چیز های زیادی یاد بگیرند.
از همینجا هم از مدیران فهمیده ای که شامل مثال بنده نشدند خواهش میکنم که به خودشون نگیرند
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
$ M 3 H R D A D $
اما شما داری فقط فرار می کنی از مشکلات....تا کجا میخوای با آسیب ها فاصله بگیری؟؟ که کسی بهت ضربه نزنه؟
فرار؟
خب آدم از چیزی که توانش رو نداره و احتمال داره بهش آسیب جدی بزنه باید فرار کنه؛ این شرط عقله.
همینطور از چیزی که بنظرت ارزشش رو نداره هم باید اجتناب کنی.
و البته منم قصد ندارم برای همیشه فرار کنم، بلکه سعی دارم از یک راه شدنی و هوشمندانه اول قدرت و اطمینان کافی بدست بیارم. البته این مسئله ممکنه تا آخر عمرم هم ادامه پیدا کنه؛ ولی خب برام مهم نیست، چون همینطوری هم بقدر کافی از نتیجش راضی هستم. درواقع ضرورتی نمیبینم در چیزهایی که برام مفهومی ندارن یا ارزشش رو ندارن بنظرم وارد بشم. از زندگیم همینطوری هم راضی هستم (درحد حداقلی). برای دیگران که زندگی نمیکنم! برای خودم زندگی میکنم.
نقل قول:
اینجا کنکفو شائولین درس نمیدن...اما اگه 10 بار تو همین خیابونها بخوری زمین .دفع بعدش حتما میتونی جلو این اتفاق و بگیری...
زمان و اجتماع و ملاک نزار که بگی بدا و آسیب میزنند...به قول خودت تا خودت نتونی باهاشون کنار بیای و بتونی بفهمی چطوری باهاشون رفتار کنی همین آش هست و همین کاسه
چه تو کار ، چه درس..چه زندگی
تشخیص و روش من این بوده تاحالا و بقدر کافی هم ازش نتیجه دیدم و راضی هستم.
هرکس ممکنه یک روش و سیاستی داشته باشه. خب بازم بستگی به آدمش و شرایطش داره.
-
بهتره بحث ازدواج و این چیزها رو همینجا تمام کنیم. تالار تنظیم خانواده که نیست. eshpilen هم نظرش برای خودش محترمه ولی تا وقتی که زندگی بنده رو ندیدی، اجازه نداری درموردش اظهار نظر کنی یا مثلاً بگی اینها فقط ادعاست. نمیگم خیلی موفق بودم ولی هم خودم، هم همسرم و هم دخترم از زندگیمون راضی هستیم و شکر خدا چیزی هم کم نداریم. درمورد مباحث علمی هم مطمئن باش اگه بیشتر از شما کار نکرده باشم، کمتر هم نبوده. بد نیست رزومه کاری بنده رو ببینید (http://www.barnamenevis.ir/Resume.pdf). ولی در کل عقیده من اینه که سنگ اگه تحمل ضربه های تیشه رو نداشته باشه، هیچوقت مجسمه زیبا نمیشه. کسی هم که از ترس برخوردهای اجتماع ازشون فاصله میگیره یعنی هنوز شخصیت خودش رو کاملاً شکل نداده. میگم چطوره نفس هم نکشیم چون تو هوا سرب وجود داره و برامون مضره؟! بگذریم.
درمورد نشست من هم با دوستمون موافقم که شرکتها به فکر منافع برنامه نویسان نیستن. اتفاقاً مزیت اصلی این نهاد همینه که از دل برنامه نویسان بیرون میاد. هیچکس مدیر بقیه نیست. همه فقط توصیه میکنن. اگه کسی دوست داشت اجرا میکنه، نخواست هم مسیر خودش رو میره. آموزش و... همه و همه فقط امتیازاتی هستن که به اعضا داده میشه و هیچ چیز اجباری نیست. اگه مسئولین میخواستن کاری کنن، تا حالا انجام شده بود چون تقریباً 15 ساله که صنف کامپیوتر و الکترونیک وجود داره و هنوز اینو نفهمیدن که این دو گروه باید از هم تفکیک بشه.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
بهتره بحث ازدواج و این چیزها رو همینجا تمام کنیم. تالار تنظیم خانواده که نیست. eshpilen هم نظرش برای خودش محترمه ولی تا وقتی که زندگی بنده رو ندیدی، اجازه نداری درموردش اظهار نظر کنی یا مثلاً بگی اینها فقط ادعاست. نمیگم خیلی موفق بودم ولی هم خودم، هم همسرم و هم دخترم از زندگیمون راضی هستیم و شکر خدا چیزی هم کم نداریم. درمورد مباحث علمی هم مطمئن باش اگه بیشتر از شما کار نکرده باشم، کمتر هم نبوده. بد نیست رزومه کاری بنده رو ببینید (
http://www.barnamenevis.ir/Resume.pdf).
شما هم چیزی آنچنان بیشتر از دیگران نیستی.
نشانه هاش در گفتارت هست همین الان.
مثلا همینکه میگی اظهار نظر کردم یا حق ندارم بگم ادعاست، از نظر منطقی اشتباه و مغلطه و اینهاست.
چرا؟ چون اولا اظهار نظر نکردم، بلکه احتمالات منطقی رو ذکر کردم. اینم که هرکسی حق داره.
دوما بله که ادعاست. شما مثل اینکه هنوز معنی ادعا رو هم نمیدونی!
برای من ادعاست. برای دیگران. نگفتم لزوما اینطوره. هر گفته ای که به طرف مقابل ثابت نشده اسمش از نظر منطقی میشه ادعا.
من ضعف ها رو واضحا در گفتار شما میبینم.
اینکه هنوز قدرت تفکر منطقی و دانش پایهء شما دربارهء حقایق و واقعیت های جهان کامل نیست و/یا اینکه بهرصورت برآشفتی و تحت تاثیر احساسات خودت قرار گرفتی و نتیجتا در منطق خطا کردی.
همینه که بقیهء افراد هم حداکثر درحد شما هستن.
و در عین حال میخوان به من درس بدن و نظرات منو رد کنن.
درحالیکه کم آوردن و خطا کردن خودشون در یک بحث کوتاه و روشن هم مشخص میشه.
واقعا ادعای شما سوپرمن ها منو کشته.
خودتون رو بزرگتر از چیزی که واقعا هستید میبینید.
ضمنا شما خودت بحث شخصی پیش کشیدی. بنده جسارتی نکردم پای خانواده و مسائل شخصی شما رو پیش بکشم.
آخر هم اینکه اینو بدون که حق نداری خودت حرف آخر رو بزنی و دیگران رو از جواب دادن بازبداری. بنظرم این از نظر منطقی و انصاف خیلی روشن باشه. امیدوارم از قدرت مدیریتی خودت سوء استفاده نکنی بابت این کار. اونم در یک مسئلهء شخصی برای منافع و احساسات خودت!
نقل قول:
ولی در کل عقیده من اینه که سنگ اگه تحمل ضربه های تیشه رو نداشته باشه، هیچوقت مجسمه زیبا نمیشه. کسی هم که از ترس برخوردهای اجتماع ازشون فاصله میگیره یعنی هنوز شخصیت خودش رو کاملاً شکل نداده.
فکر کنم توضیحات کافی در این موارد قبلا دادم.
بنظر من شما هم تحمل رویارویی با تمامی واقعیت/حقیقت بصورت خالص رو ندارید.
البته اکثریت قریب به اتفاق آدمها اینطور هستن.
اگر رویارویی شما با ظواهر سطحی و روابط عادی با مردم دیگرست، رویارویی من از یک سطح بسیار عمیق و خالص و درونی شروع شده و با خودم بیشتر کار داشتم و دارم، بعد با دیگران (البته اگر فرصتش شد).
بزرگترین و مهمترین رویارویی ما شاید با خودمون و حقایق محض بنیادین باشه، نه روابط ظاهری خارجی.
اکثر آدمها حتی خودشون رو درست نمیشناسن و جرات ندارن با خود واقعی و حقایق بنیادین رودررو بشن؛ یا بهرصورت دانش و هوششون جواب نمیده.
-
دوست عزیز اشپیلن جان من صحبت هاتون رو تا حدود زیادی قبول دارم
اما همه نمیتونن اینطوری باشن
منظورم اینه که در 99% موارد این تفکر شما به انزوا، بی اعتمادی و بعضی مشکلات و نا آرامی های روحی می انجامه (هرچند شاید درست باشه)... همین که آدم کسی رو نداشته باشه که کنارش باشه...
حالا اگر شما میتونید این تفکر رو ادامه بدید بدون این که این عوامل منفی در شما بوجود بیاد من شما و قدرتتون رو تحسین میکنم :چشمک:
اما این رو هم در نظر بگیرید که هر پدیده ای توی این دنیا (از جمله ازدواج، زندگی اجتماعی و...) 1 جنبه مثبت داره و 1 جنبه منفی... مساله اینجاست که جنبه مثبت اون پدیده بیشتر هست یا منفیش که اون هم توی آدم های مختلف متفاوت هست... شاید ازدواج برای شما جنبه منفیش بیشتر باشه و برای شخص دیگری جنبه مثبتش.
بهرحال از طرز فکرتون خوشم میاد و براتون آرزوی موفقیت میکنم
-
باشه eshpilen جان، شما درست میگی. همه هم منو میشناسن هم شما رو. حوصله بحث با کسی که فکر میکنه تنها موجود فهمیده دنیا خودشه رو ندارم. شما گفتی حرفهات ادعاست، منهم گفتم من و خانواده ام از زندگیمون راضی هستیم. حالا چطور باید به شما ثابت بشه نمیدونم. میخوای بیایی یه مدت با ما زندگی کنی؟ حرفها میزنی بخدا. با این عقیده ای که داری، فکر کنم اگه چند ماه هم با ما باشی، باز میری میگی همش ادعا بود و جلوی من نقش بازی میکردن و ادای آدمهای خوشبخت رو در میاوردن.
-
این بحث ها چرا این شکلی شده؟؟؟ پست و اشتب اومدم؟؟:متفکر:
سلام به همه دوستان:لبخند:
من از اول این تاپیک و دنبال میکنم و همش خواستم بگم خوبه و اینجور چیزا که به خودم گفتم که تو که هنوز خودت ثبت نام نکردی پس بهتره حرفم نزنی . . . بگذریم:لبخند:
اول از همه از آقای شهرکی تشکر میکنم به خاطر این همه تلاشی که در انتقال دانششون و بقیه دارن واقعا کارشون شایسته تقدیره
من یک هفتس دارم رو مخ دوستم کار میکنم که با هم بیایم توو این نشست و شرکت کنیم جفتمونم چند ماهی است برنامه نویسی وب و php و شروع کردیم و من به شخصه این نشست و خیلی مفید میدونم . . . خلاصه امروز اوکی و از دوستم گرفتم و فردا هر جفتمون ثبت نام میکنیم البته از الان میتونید دو نفر به آمارتون اضافه کنید و ما رو ثبت نام شده بدونید:لبخندساده: . . . من در تلاشم که بتونم چند نفر دیگر و به این نشیت بیارم اگه بتونم:لبخند:
راستی آقای شهرکی ما میتونیم از ژتون 12 تومنی استفاده کنیم یا باید 25 تومنی ثبت نام کنیم؟؟؟:بامزه:
-
فعلاً 12 نفر میتونن نصف قیمت ثبت نام کنن (12 هزار و 500 تومان). از الآن بگم 12 هزار تومان واریز نکنید (دارین میاین اصفهان ها!)
-
من تعجبم وقتی حرف از شرکت توو نشست میشه کسی نیست ولی همینکه بحثو دعوا میشه همه میان:لبخند::قهقهه:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
فعلاً 12 نفر میتونن نصف قیمت ثبت نام کنن (12 هزار و 500 تومان). از الآن بگم 12 هزار تومان واریز نکنید (دارین میاین اصفهان ها!)
12 نفرو بکن 16 نفر 4نفر دگشم من نصفشونو میدم:لبخند:
-
واقعا! دوستان توی نشست دعوا هم داریم. همه بیان. مشت اول 40GB نرم افزار و مقاله آموزش طراحی و برنامه نویسی وب D:
-
:قهقهه:
..........
ادمها موجودات جالبی هستند....ترجیح میدم بحث بی فایده نکنم.چون ممکنه هزاران سیاه لشکر پشت یک فرمانده احمق راه بیافتند و 1000 + 1 فرمانده کشته بشه !
خوب بگذریم دوستان محترم افکار ما روشن هست.
من با شرکت مدیران مخالف هستم....ما بجای این دکور نما ها میتونیم پندتا پوستر زیبا نصب کنیم !
تو اولویت اول و مهمتر جیبه خودمونه که خاالیه ! نمیخوام واسه جیب یک سری ادم بی درک از مشکلاتم تایتل نشست و تغییر بدم یا سکوت کنم تا اونا حرف بزنند و درد های من تو حرفاشون گم بمونه !
-
چشم آقای شهرکی چرا میزنید؟:لبخند: میدونم اصفهان عزیزم:لبخند:
آخرین آمار همون شش نفر بود دیگه؟؟
-
نه دوست عزیز، تا اینجا 16 نفر میتونن نصف قیمت پرداخت کنن.
-----
ویرایش: ببخشید تعداد ثبت نام کنندگان رو میگین؟ بله 6 نفر تا امشب و 3 نفر هم گفتن فردا ثبت نام میکنن.
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
MMSHFE
واقعا! دوستان توی نشست دعوا هم داریم. همه بیان. مشت اول 40GB نرم افزار و مقاله آموزش طراحی و برنامه نویسی وب D:
سلام
آقا من 1 ترابایت نیاز دارم :D با قتل عام موافقید ؟ :D
-
16 نفر هم حمایت شدند.تشکر واقعا
اره وقتی دعوا میشه همه میان .اشپیلن جون فک کنم به کنکفو علاقه خاصی داره :دی بیا مادو تمرین بده.حد اقل شاید بتونیم با مشت و لگد از مشتری قیمت واقعی نرم افزار و بگیریم.
یا اصلا ایدئولوژی " چک " برای پشتیبانی از نرم افزار خیلی مفید میتونه باشه !!!!
لازم به ذکر هست که منم کمربند آبی تکواندو داشتم که بعد از دعوا خیابونی توسط بابام قیچی شد :قهقهه:
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
***BiDaK***
من تعجبم وقتی حرف از شرکت توو نشست میشه کسی نیست ولی همینکه بحثو دعوا میشه همه میان:لبخند::قهقهه:
به همین دلیل هم هست که اغلب مردم در زمان وقوع دعواهای خیابانی بیشتر سرگرم میشن تا طرفین دعوا را از هم جدا کنند
مملکته داریم؟!
-
دوستان بهتره بحث رو علمی نگه داریم. دیگه فکر کنم به اندازه کافی تفریح داشتیم.
-
دوستان هرکی بیاد بستنی واسش میخرم :لبخند:
فقط ثبت نام کنین
نخوریم به امتحانات دانشگاه
===
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
Veteran
دوستان هرکی بیاد بستنی واسش میخرم :لبخند:
فقط ثبت نام کنین
نخوریم به امتحانات دانشگاه
===
منم خوندم.البته بعضیاشو میدونستم.ولی اینجا کاملش بود..آقا یعنی همچین چیزی داریم؟:دی
داریم؟
واقعا چجوری میشه:لبخند:
واسه من آلاسکا بخر:بامزه:
-
من یک سی ام اس دست و پا شکسته دارم
دوستانی که تازه برنامه نویسی و شروع کردند و تو نشست باشند من این سی ام اس و کامل بهشون هدیه میدم. و اموزش کار و توسعه اونم در حد 1 ساعت بهشون میدم.
چون معتقد هستم ما اول از همه open source باید کار کنیم.
لازم به کر هست من تو وب با این سی ام اس کلا کار کردم تا به اینجا و همه سایت های تو رزومم و با این زدم
http://hosseinzadeh.info/asli.pdf
اینم از هدیه ما به دوستان :چشمک:
ویرایش : رزومه من ویرایش شد
-
آهان راستی یادم رفت فقط توروخدا هر وقت میخواین وقتشو بذارین بذارین الا بین 16 تا 22 خرداد چون امتحان دانشگاه و ما هم ترم آخریم
-
-
هزینه رو واریز و ثبت نام کردم !
امیدوارم موفق باشیم :D
* اس ام اسم به شماره 30005833000333 نمی رسه !
-
چش نخوریم , گوش شیطون کر ظاهرا کم کم باید ساکارو ببندیما:لبخند:
-
بهتره در مورد تاریخ برگزاری نشست ، نظرسنجی بشه.
پیشنهادم یک هفته دیگه است .
-
نقل قول:
نوشته شده توسط
poriab
اس ام اسم به شماره 30005833000333 نمی رسه !
اطلاعات پرداخت رو برام توی پیام خصوصی بفرستین. البته یک SMS ازطرف «پوریا باقری» رسیده. اگه شما هستین که دیگه لازم نیست.
-
به نظر من اجازه بدین حداقل 20 نفر ثبت نام کنن,(منم 100% هستم, فقط میخوام اون آخر روزا ثبت نام کنم) بعد طبق یک نظرسنجی تاریخ برگذاری رو مشخص میکنیم. چه بهتر که بیفته تابستون, هم هوا خوبه هم مشکلات ذهنی و کاری کمتره
-
به دلیل انتخابات
کلاس ها فشرده و امتاحانات زودتر برگذار میشه
هرکار میخواین انجام بدین
ققط تاریخ برگذاری ی جوری باشه که به دانشگاه(امتحاناتش)برسیم
-
درسته تاریخ متحانا فشرده شده و حد نصاب باید برسه بعد تصمیم بگیریم
نظرم اینه که عجله نکنیم