بهتره بحث ازدواج و این چیزها رو همینجا تمام کنیم. تالار تنظیم خانواده که نیست. eshpilen هم نظرش برای خودش محترمه ولی تا وقتی که زندگی بنده رو ندیدی، اجازه نداری درموردش اظهار نظر کنی یا مثلاً بگی اینها فقط ادعاست. نمیگم خیلی موفق بودم ولی هم خودم، هم همسرم و هم دخترم از زندگیمون راضی هستیم و شکر خدا چیزی هم کم نداریم. درمورد مباحث علمی هم مطمئن باش اگه بیشتر از شما کار نکرده باشم، کمتر هم نبوده. بد نیست رزومه کاری بنده رو ببینید (http://www.barnamenevis.ir/Resume.pdf). ولی در کل عقیده من اینه که سنگ اگه تحمل ضربه های تیشه رو نداشته باشه، هیچوقت مجسمه زیبا نمیشه. کسی هم که از ترس برخوردهای اجتماع ازشون فاصله میگیره یعنی هنوز شخصیت خودش رو کاملاً شکل نداده. میگم چطوره نفس هم نکشیم چون تو هوا سرب وجود داره و برامون مضره؟! بگذریم.
درمورد نشست من هم با دوستمون موافقم که شرکتها به فکر منافع برنامه نویسان نیستن. اتفاقاً مزیت اصلی این نهاد همینه که از دل برنامه نویسان بیرون میاد. هیچکس مدیر بقیه نیست. همه فقط توصیه میکنن. اگه کسی دوست داشت اجرا میکنه، نخواست هم مسیر خودش رو میره. آموزش و... همه و همه فقط امتیازاتی هستن که به اعضا داده میشه و هیچ چیز اجباری نیست. اگه مسئولین میخواستن کاری کنن، تا حالا انجام شده بود چون تقریباً 15 ساله که صنف کامپیوتر و الکترونیک وجود داره و هنوز اینو نفهمیدن که این دو گروه باید از هم تفکیک بشه.