یه تایپیک دیگه ، البته همینطوری که نمی شه!
تازه اول باید ببینیم بقیه دوستان چی میگن!
Printable View
یه تایپیک دیگه ، البته همینطوری که نمی شه!
تازه اول باید ببینیم بقیه دوستان چی میگن!
خب،الان مشکل ما اینه دقیق نمیدونیم چند نفریم...
تعداد خیلی مهمه...
به نظر من....
چطوره کلی باشه؟!
هرکی میاد تو تالار بهش دسترسی داشته باشه!
فکر می کنم بیشتر از صد نفر (!) شرکت کنن!
آره،فکر خوبیه....
حالا موضوع چی باشه...؟
من میگم یه پروژه تجاری باشه...
هم ساده و هم کاربردی....
البته یه نظره...
گفتم که ، هر چی!
شایدم در چند قسمت !
خلاصه هر کسی یه چیزی بهش اضافه کنه دیگه!
من که میگم خودمون نبریم و بدوزیم ، صبر کنیم تا بقیه هم نظر بدن.
آره،خوبه،پس موسس تاپیک شما باشید...
اگه افتخار بدید...:تشویق:
نمیدونم بحث به کجا رسیده و تا الان چند نفر میخوان همکاری کنن؟
خبری شد ما رو بی اطلاع نذارین.
من پیشنهاد یه پروژه رو میدم هم تجاری هست هم کاربردی ولی قبلش باید یه سری تحقیقاتی انجام بشه.
دیدین تو خارج یه مغازه هایی هست که یه سکه توشون میندازی و میتونی ازش نوشیدنی بخری.نیازی هم به فروشنده نیست.البته این برنامه هم کار سخت افزاری داره هم نرم افزاری
تا نظر دوستان چی باشه.
این پست هم فقط واسه کسایی هست که مثل من 2 روز هر چی سایت رو زدم بالا نیومد و این پست رو یه جورایی شانسی دیدم ، تا پست بالا بیادو بچه ها ببینند . من که خیلی مبتدی هستم و نمیتونم کمکی کنم البته واسه برنامه نویسی ولی واسه الگوریتم میشه گفت اگه ترشی نخورم شاید فرجی بشه!!!!:چشمک: من علوم کامپیوتر خوندم تو ایران کلا باید بگم چقدر برنامه نویسی بلدم!!!!! در حالی که اساس تمام برنامه های اصولی با الگوریتم های قوی هست که ما هم کلا الگوریتم میخونیم !!!!
سلامی دوباره به همه دوستان....
8 روز از آخرین پست میگذره،من این تاپیک رو یک ماه ایجاد کردم به امید اینکه یه جوابی بگیرم ولی متاسفانه تا الان که به هیچ نتیجه ای نرسیدیم،البته نه به هیچی هیچی،قرار بود دوستان همکاری کنند ولی متاسفانه 1 ماه نشده دیگه تموم شد،امیدوارم دوستان بازهم یه نگاهی به این تاپیک بندازن و بگن که آخرین کاری که از دستمون برمیاد چیه....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
ممنون از همه دوستانی که .....................
سلام، صرفا جهت آپدیت عرض کنم حرف بنده هنوز پابرجاست و لابلای کارهام دارم پیگیری می کنم این قضیه رو هم. امیدوارم به زودی شاهد استارت این قضیه باشیم. ارادتمند
سلامی دوباره به همه ی دوستان....
نزدیک به دو ماه از ثبت این تاپیک میگذره،ولی واقعا هیچ چیز مشخص نشده.....
نمیدونم دیگه باید چیکار کنم......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه دوستان نظری دارند،خیلی خوشحال میشم بشنوم،اگرنه بهتره این تاپیک حذف بشه تا اگه کسی خواست یه فعالیتی بکنه،چشمش به این تاپیک نیفته و نا امید نشه....
به هر حال من هنوز هم پای حرف هام هستم،اگه کسی خواست همکاری بکنه خیلی خوشحال میشم....
ممنون از همگی دوستان....
و همچنین از مدیرانی که حمایتکردند....
موفق و پیروز باشید....
یکم دیگه صبر کنید همه چیز مشخص میشه! پابرجام هنوز! :لبخند:
من تازه به این جمع اضافه شدم
میخوام اینو بگم که به خاطر اینترنتی بودن قضیه خیلی ها بودن در چنین گروهی رو نمی خواهند چون ممکنه چندین نفر این وسط بیشترین تلاش رو بکنند و بعد چند نفر دیگه سوئ استفاده
پیشنهاد من اینه
که اول گروهی رو تشکیل بدیم
برای اون مدیر تعیین کنیم
و بعد یه همایش کوچیک توی یکی از شهر ها ترتیب بدیم (هزینه اش هم دونگی به پای اعزای گروه)
بعد اون نوبت یه ایده توپ گه به رای گذاشته شه بین اعضای گروه (هرچه تعداد بیشتر بهتر)
راه اندازی یه استارتاپ توپ (با صد نفر سرمایه دار خورد و همون صد نفر برنامه نویس اون استارتاپ )
حالا فکر کنید که به کجا ها میتونه برسه
- میتونه یه ایده ی خوب برای طراحی سایت باشه (حتی اونایی که از وب سر در نمیارن این وسط چیزی یاد می گیرن و سهام دار ایده میشن ) و در نهایت حداقل سایت بتونه رتبه 2 هزار و یا سه هزار دنیا بشه که تا 20 میلیون تو ماه هم درامد میتونه داشته باشه
- میتونه تکمیل و کار بر روی یه قضیه مثل پردازش تصویر باشه
- و ...
همین سایت پونیشا رو می بینید
یادمه استاد کرامتی می گفت یه عده از بچه های همین کلاس های مجتمع آموزشی برنامه نویس این رو نوشتن
میخوام بهتون بگم میشه اگه میخواید
با یه روند اصولی
و یه برنامه ریزی به نحوی که حق هیچکسی پایمال نشه و همه چی طبق قانون پیش بره
بابا ناسلامتی قرار بود همه یک بار جمع شن یک جا ...
چی شد پس
موضوع چیه ؟
چند نفریم ؟
اینا مهم تر از همه است . البته درحال حاضر . ما باید مشخص شیم چند نفریم بعد بریم سراغ موضوع و این حرفا
دوستان به جاي اين حرفا فكر عمل باشي.دو صد گفته چون نيم كردار نيست.بياييد با كمك هم گروهي تشكيل بديم.
علم اگر در ثريا هم باشد مرداني از سرزمين پارس بدان دست ميابند. پيامبر اكرم (ص)
به نظر من یک تایپک جدید ایجاد کنید
تحت عنوان پروژه ی open source
تا یک مدت زمان مشخص مثلأ 10 روز هر کس خواست به جمع بپیونده بعدش دیگه بریم سراغ کار
من فکر کنم 2ماهی باشه که همین طوری الافیم
اگه میخواین من یه سایتی براش درست کنم و آدرسش رو توی یه تاپیک میزاریم اونایی که میخوان میان تو سایت ثبت نام می کنند
من با نطر arefba موافقم.اونايي كه مي خوان و مي تونن به هر نحو كمك بكنن به تفكيك كاربريشون ثبت نام كنن.به نظرتون چطوره؟
دقیقأ بهترین کار ممکن رو می کنه این دوستمون
یک سایت بالا بیاریم اونجا ادامه ی کار رو میریم
از نظرات همه دوستان ممنون،فقط یه خواهش کوچیک از ≡ ALEX ≡ عزیز....
میشه خودتون رو کامل برای ما معرفی کنید و بفرمایید که در چه زمینه ای فعالیت دارید،در شرکت یا ارگان خاصی مشغول هستید.....؟
خدای ناکرده قصد جسارت ندارم،فقط یه خورده کنجکاو شدم....
به هر حال من خیلی خوشحال میشم این گروه راه بیفته....
بعد این همه تلاش با یه دانشگاه صحبت کردم و Ok دادن،البته دانشجوهای اونجا برنامه نویس های زیاد بزرگی(به جز چند نفر) نیستند ولی از هیچ بهتره.....
ممنون از همه دوستانی که به فکر هستند....
این دوستمون که قول طراحی یک سایت جهت پیشبرد پروژه رو داده بود چی کار کرد پس ؟
ما به یک نقطه ی مشترک جهت جمع شدن و بحث و تبادل نظر داریم
یک جا که همیشه فعال باشه
نه اینجا
من و چند تا دوستام همچین طرحی داشتیم به چندتا جا رفتیم گفتن این کارا از شما برنمیاد و از این جور حرف ها اگه می خواین همچین کاری رو شروع کنید من پایه ام اما باید فکر یه پشتیبان هم باشین
سلام به نیمای عزیز
خیلی خوشحالم که بین این همه آدم که فقط حرف های منفی زدند یکی مثل شما پیدا شده که هنوز هم امیدواره و داره ادامه میده.
حدود 14 صفحه این تاپیک را کلمه به کلمه خوندم . خیلی کنجکاو شدم ببینم آخرش چی میشه
شما از ابتدای شهریور ماه بحث را شروع کردین و الان که آبان ماه داره به آخر خودش نزدیک میشه تعدادی از اعضاء آماده به فعالیت را شناسایی کردید
آقای الکس هم که یه وعده هایی دادند . امیدوارم که بالاخره به وعده هاشون عمل کنند
وقتی صفحه های اول را میخوندم با نظرات منفی بیشتر موافق بودم ولی هرچه بیشتر خوندم نظرم عوض شد
یاد یه خاطره ای افتادم که تعدادی آدم منفی باف برای خودم بوجود آوردند
تو یه شرکتی کار میکردم و مدیربخش ما به من یه کاری سپرد که در زمان خودش کار نویی بود . وقتی شروع به انجام دادنش کردم همکارام مدام منو دلسرد میکردن و هی میگفتن که این کار تو به هیچ دردی نمیخوره . خلاصه اینکه من به حرفشون گوش ندادم و به کارم ادامه دادم . البته مدیرم هم ازم حمایت کرد. آخرش این شد که در پایان اون کار با موفقیت انجام شد و خیلی از همون هایی که منفی بافی میکردن در انتها قسمت هایی از کار را به عهده گرفتند .
من از سال 81 به صورت تجربی برنامه نویسی را با دلفی شروع کردم و بعد ها به هر نرم افزاری که تونستم سرک کشیدم .
سی شارپ دات نت و اس کیو ال هم بلدم . چند بار هم وب سایت طراحی کردم . وکلی هم نرم افزار با دلفی نوشتم . البته خودم فکر میکنم که خیلی چیز ها هست که باید یاد بگیرم
یه ایده توپ هم دارم که اگه مایل بودید دربارش حرف بزنیم . این ایده میتونه برای شروع کار گروه خیلی خوب باشه . ایده در مورد راه اندازی یک بازی اینترنتی هست . سناریو بازی را 1 سال قبل نوشتم و منتظر یک فرصت بودم تا شروع به اجراش کنم ولی به دلایلی که قبلا هم در این تاپیک توسط دیگران مطرح شد موفق نشدم . و مهمترین دلیلش این بود که یک دست صدا نداره ( چیزی که بارها شما بهش اشاره کردید) جزئیات طرحم را برای هر کسی که توضیح دادم خیلی خوشش آمد و براش جذابیت داشت و تا مدتها سراغش را ازم میگرفتند که چی شد؟
خلاصه این که میتونید روی کمک من هم حساب کنید . من هم میتونم تو کد نویسی کمک کنم . هم تو تحلیل طرح و سناریو و هم در زمینه دیتابیس
اینم ایمیل منه:
zarifcomputer@yahoo.com
سلام دوست عزیز...
ممنون....
همونطور که خودت گفتی یه دست صدا نداره،من هیچ وقت دلسرد نمیشم،ولی خودت بگو دیگه چه راهی مونده که انجام ندادم....؟
تمام پست هارو که خوندی،مشکل اصلی آشنایی بچه ها با هم دیگه،مکان مناسب و (شرمنده که این رو میگم) اعتماده.....
تو پست های قبلی که مشاهده کردی یوزری به نام tanavar_ayat اومده بود،من که اصلا نمیشناختمش،به همین خاطره که میگم بین دوستان باید اعتماد وجود داشته باشه...
خب،به هر حال من باز هم منتظرم،امیدوارم به یه نتیجه کلی برسیم،از ALEX عزیز هم میخوام که همه رو در جریان کار قرار بدند تا اگه کاری از دست بقیه دوستان برمیاد انجام بشه....
به امید سرافرازی وطن....
بچه ها همه این حرفا زمانی عملی میشه که اولین آشنایی بیرون از نت گذاشته بشه
به نظر من از تهران شروع کنیم و اولین قرار رو بزارید اونجا معلوم میشه که کیا پایه هستن
قرار هم جمعه باشه که کسی بهونه نیاره من سر کار بودم
بعد به مرور بچه های شهرستان هم میتونید ایده بگیرن و قرار بزارن و بعد هر شهرستانی که فعالیتشو شروع کرد توسط یک نفر(سرگروه) به تهران لینک میشه و فعالیت ها با هم مچ میشن و هماهنگیا انجام میشه
البته اینکار یه پروسه زمانبر هستش و صبر و تحمل و هدف و انگیزه میخواد و نباید بچه ها وسط کار ول کنند و برن.....
سلام
حق با شماست . مشکلات اصلی همین هایی بود که شما فرمودید . البته من فکر میکنم مهمترینش همون اعتماد است و بعدش هم مسائل مالی . آشنایی و مکان مناسب اهمیت کمتری داره
به نظر من داشتن یک رهبر خوب میتونه بین بچه ها هماهنگی ایجاد کنه و باعث پیشرفت کار و هدف بشه . البته بقیه بچه ها باید به این رهبر اعتماد کنند و ازش حرف شنوی داشته باشند . به نظر من رهبر باید اول توانایی فنی قابل قبولی داشته باشه و دوم هم کاریزما داشته باشه . از روابط عمومی خوبی هم بهرمند باشه تا بتونه به خوبی با افراد ارتباط برقرار کنه
متاسفانه ما ایرانی ها کمتر خومونو نیازمند یاد گیری میدونیم و فکر میکنیم انسان کاملی هستیم و دنبال رفع نقایص خودمون نیستیم.
درمورد شروع کار هم فکر میکنم دیگه دارید زمان را از دست میدید. چون پرسیدید که "چه راهی مونده که انجام ندادم....؟" نظرمو میگم
از یکی شنیدم که از بزرگی نقل میکرد : برای راه انداختن قطار اولین قطعات ریل را بچین و قطار را راه بیانداز و بعد همینطور که قطار آهسته آهسته حرکت میکنه تو هم قسمت های جلوی قطار را ریل گذاری کن . این یک مثال بود برای اینکه بفهمیم که تا کار را شروع نکنیم هیچ اتفاقی نمی افته . باید با همین تعداد 7 - 8 نفر کار را با یک پروژه ساده شروع میکردید . حتما در آینده تعداد زیادی از گروه شما استقبال میکردند و حتما حامی مالی هم پیدا میشد. ولی چون تا اینجا نزدیک به 70 روز است که اعضا فقط حرفهای منفی و مثبت زدند و عملا هیچ کاری انجام ندادند شاید خیلی از موافقین هم دلسرد شده باشند.
در مورد آلکس عزیز هم باید عرض کنم که حضور فیزیکی در یک کنفرانس خیلی خوبه ولی فکر میکنم هر چیزی که باعث بشه اعضاء به زحمت بیافتند ممکنه خوب نباشه . تصور کنید مسافرت برای اعضاء هم هزینه داره و هم ممکنه در راه سفر با این جاده های نا امن خطرناک هم باشه .
ما در عصری زندگی میکنیم که مردم متمایل به انجام بیشتر کارهاشون از طریق اینترنت هستند . چون تقریبا ارزانترین و ساده ترین راه بشمار میاد . پس بهتره از همین بستر برای برقراری ارتباط استفاده بشه (البته برای شروع ) برگزاری جلسات را میتونید در آینده به صورت پیشرفته تری هم انجام بدید. مثل کنفرانس های ویدئویی آنلاین با یاهو مسنجر یا اسکایپ یا خیلی از نرم افزار های دیگه ای که برای همین کار وجود داره.
اینکه "تغییر دیگران کاریست غیر ممکن" از بدیهیات است و "باید برای تغییر از خودمون شروع کنیم" یک اصل است .
در پیشنهاد ها دیدم که دوستان گفته بودند برای هدفمون باید یک سایت راه اندازی کنیم تا اعضاء بیان و حرف ها و کارهاشونو انوجا با هم در میون بذارن . خیلی خوبه ولی چرا تا حالا انجام نشده . اجازه بدید ملزومات این کار را عرض کنم (البته حتما همه دوستان بهتر از بنده این چیز ها را بلدند)
1- انتخاب اسم برای تیم (که البته انتخاب شده و به تصویب اکثریت هم رسیده)
2- چک برای ثبت دامنه که فکر میکنم این کار هم انجام شده
3- خرید دامنه و هاست اولیه با حداقل امکانات : برای این کار حدودا به 150 هزار تومن پول نیاز داریم و یک نفر که این کار را انجام بده (خرید هر دامنه حدودا 10 الی 20 هزار تومن و مابقی هم برای هاست)
اگر تا اینجا فراهم کردن 150 هزار تومن کار سختی نیست باید تا الان دامنه ثبت شده بود و هاست هم خریداری شده بود و توسط همین تیم 8 نفره یک سایت معمولی برای شروع کار راه اندازی میشد . نمیدونم مشکل کجاست که تا حالا نشده؟
4- بعد از راه اندازی هم باید یک نفر که معتمد همه هست مدیر سایت بشه . کسی که با رای اعضا انتخاب بشه . این اولین قدم برای جلب اعتماد هست . البته ببخشید که اینو میگم . ما ایرانی ها شیفته القاب هستیم . اگه یه جا قرار باشه خودمونو معرفی کنیم با پیشوند تحصیلی خودمونو معرفی میکنیم مثلا دکتر فلانی هستم یا مهندس فلانی هستم و از این دست... . باید بدونیم که این یک عادت زشت است . هر کس هر چقدر درس خونده برای کسب کمالات خودش بوده و درست نیست به دیگران فخر فروشی کنه . درخت هرچه پربار تر سربزیر تره. مثلا کسی که مدیر سایت میشه معنیش این نیست که نسبت به دیگران برتری خاصی داره . این فقط یعنی مسئولیت پذیرفته تا به دیگران برای پیشبرد اهداف گروه کمک کنه .
5- بعد از انتخاب مدیر سایت و مشخص شدن مسئولیت ایشان اعضاء رزومه هاشونو به سایت ارسال میکنند و یک صفحه هم برای جذب اعضاء جدید در سایت قرار میدیم تا اگه کسی خواست به گروه اضافه بشه راه براش ساده باشه. نباید دور خودمون حصار درست کنیم. باید همه بتونند با هم براحتی تبادل نظر کنند . در کمال ادب و احترام با هم بحث کنند و ....
باید به اعضاء جدید برای آموزش کمک بشه و افراد قویتر متواضعانه دست افراد ضعیفتر را بگیرند و بالا بکشند.
6- برای راه اندازی کنفرانس های آنلاین فعلا میتونید از یاهو مسنجر در تارخ و زمانهای از پیش اعلام شده این کار را انجام بدید. من نمونه این کار را دیدم . انجمن فیزیکدانان جوان ایران هم یک انجمن اینترنتی است که کنفرانس آنلاین اعضاء خودشونو هر هفته به همین روش اجرا میکنند . برای این کار رهبر باید آدرس ایمیل یاهو تمام اعضاء را داشته باشه و یک روز را در هفته با انتخاب اعضاء برای برگزاری کنفرانس هماهنگ کنه و در تاریخ مقرر و سر ساعت همه اعضاء آنلاین بشوند و شروع به بحث کنند . (البته باید قوانینی هم برای این کنفرانس ها وجود داشته باشه که در حین اجرا هرج و مرج و بی نظمی اتفاق نیافته)
بقیه را هم دوستان دیگر خودشون استاد هستند و میتوند نظر بدهند .
برای شروع مثلا خود آقا نیما یه تاریخ رو اعلام کنه با مکان(ترجیحا وسط شهر که بازم کسی بهونه نیاره برا هم خوب باشه) و اگه اون روز کاربر عزیز ZarifComputer هم بتونه بیاد بعد از اشنایی بچه ها برای اولین اقدام ایشون پروزشون رو شرح بدن
برای اینکه جلو دوباره کاری ها گرفته بشه باید اول آقا نیما به اعضاء فعلی که ایمیل ازشون گرفته فراخوان بزنه تا همین تعداد محدود هم نظر بدهند. من فکر میکنم اعضایی که خیلی وقته ازشون خبری نیست یا دلسرد شدند و یا از اولش هم همینطوری الکی یه موافقتی کردن و رفتن .
شاعر میگه :
به عمل کار برآید به سخن دانی نیست
یا
دو صد گفته چون نیم کردار نیست
سلام/من بچه شهرستان هستم.خيلي دوستدارم كه توگروه باشم و كمكي هرچند كوچيك رو انجام بدم.ترخدا هروقت تشكيل گروه شروع شد منو بي خبر نزاريد.ممنون
maythammsp2000@gmail.com
09187898676
اينم راههاي تماس با من.منتظر هستم
من برنامه نویس نیستم ولی با همه جور سیستم عامل کار کردم هرنوع ایراد خوبی بدی هر سیستم رو دیدم خواستین کمک می کنم
سلام دوستان :
همان طور نظر اکثریت هست ما یک جایی رو هماهنگ می کنیم (تا به اینجا شده تهران) بعد حضور اولیه و افراد منتخب همونجا
تا در مرحله ی اول با هم آشنا بشیم ببینیم چی کاره ایم
دوستان تهرانی : اگه دفتری شرکتی کافی نتی جایی دارن خبر بدن که مزاحمش بشیم " الکس جان " شما
درخت بودن زیباست، زیباتر از آن با هم بودن و جنگل ساختن است
منم به نوبه خود از این حرکت انقلابی حمایت می کنم
سلام دوستای عزیز به نظر من اگه این قرار مرکز ایران مثل اصفهان باشه بهتره چون از تمام نقاط ایران راحت می تونن به اصفهان برسند تا تهران
اگه خبری هم شد مارو بی خبر نذارید اینم همست ایمیلم
mahdi.malverdi@gmail.com
نقل قول:
من تازه به این جمع اضافه شدم
میخوام اینو بگم که به خاطر اینترنتی بودن قضیه خیلی ها بودن در چنین گروهی رو نمی خواهند چون ممکنه چندین نفر این وسط بیشترین تلاش رو بکنند و بعد چند نفر دیگه سوئ استفاده
پیشنهاد من اینه
که اول گروهی رو تشکیل بدیم
برای اون مدیر تعیین کنیم
و بعد یه همایش کوچیک توی یکی از شهر ها ترتیب بدیم (هزینه اش هم دونگی به پای اعزای گروه)
بعد اون نوبت یه ایده توپ گه به رای گذاشته شه بین اعضای گروه (هرچه تعداد بیشتر بهتر)
راه اندازی یه استارتاپ توپ (با صد نفر سرمایه دار خورد و همون صد نفر برنامه نویس اون استارتاپ )
حالا فکر کنید که به کجا ها میتونه برسه
- میتونه یه ایده ی خوب برای طراحی سایت باشه (حتی اونایی که از وب سر در نمیارن این وسط چیزی یاد می گیرن و سهام دار ایده میشن ) و در نهایت حداقل سایت بتونه رتبه 2 هزار و یا سه هزار دنیا بشه که تا 20 میلیون تو ماه هم درامد میتونه داشته باشه
- میتونه تکمیل و کار بر روی یه قضیه مثل پردازش تصویر باشه
- و ...
همین سایت پونیشا رو می بینید
یادمه استاد کرامتی می گفت یه عده از بچه های همین کلاس های مجتمع آموزشی برنامه نویس این رو نوشتن
میخوام بهتون بگم میشه اگه میخواید
با یه روند اصولی
و یه برنامه ریزی به نحوی که حق هیچکسی پایمال نشه و همه چی طبق قانون پیش بره
دوست عزیز این سایت خیلی وقت هستش ایجاد شده ایده های زیادی هم پیشنهاد میشه سرمایه گذاران...
من خودم توی این دوره حضور داشتم به دوستان هم پیشنهاد میکنم حتما یک بار استفاده کنند بلیت حضورش 200 تومن هست با تمامی امکانات و باور کنید برداشت و استفاده از این تعامل خیلی بیشتر از هزینه ای که میکنید هست...
بیش از 60 نفر بر روی سن رفتن و به نوعی ایده و پینشنهاد خودشون رو برای بهتر شدن دادن.
آدرس سایت
نیما جان بنده بنا به تجربه از دادن اطلاعات اضافی در فضای وب خودداری می کنم و در برخی موارد با ارایه رزومه کاری مورد انتقاد افراد نا آشنا قرار می گیرم. این بار هم به خاطر درخواست شما و خیلی خلاصه در مورد خودم میگم: برنامه نویس، متخصص شبکه و متخصص امنیت. زبان های مختلفی رو کار کردم (ویندوز، لینوکس، مکینتاش، موبایل، وب) و توانایی کار باهاشون رو دارم. Cisco و Microsoft خوندم و چند سال Hacking & Cracking کار کردم و لذا در برنامه نویسی یا مدیریت شبکه از تجربیات ام در این زمینه بهره بسیار می برم. در زمینه طراحی و ساخت Game و نیز برنامه نویسی آن و همچنین در زمینه هوش مصنوعی و همچنین روباتیک کار کرده ام. خلاصه مطلب اینکه بنده عاشق کامپیوتر هستم و از سنین پایین به حوزه های مختلفی وارد شده ام. بخش دیگر ذهن من درگیر مدیریت فروش و بازاریابی و تبلیغات و مهمتر از آن حسابداری و سرمایه گذاری شده است که مطالعات جانبی من را شکل می دهند و در مدیریت شرکت کمکم می کند. دوست ندارم از تخصصم برای کسب درآمد استفاده کنم و پروژه هایی رو شخصا انجام میدم که دوست دارم تجربه کنم و من رو ارضا کنند.
-------------------------------
دوستان فکر کنم تو این 15 صفحه بحث و گفتگو همه به این نتیجه رسیده باشیم که از لحاظ آماری عده قابل توجهی آمادگی همکاری و ورود در این عرصه رو دارند. لذا نیازی به ادامه دادن این تاپیک نیست. من همانطور که قول دادم این گروه رو به درستی و با امکانات مورد و به کمک دوستان نیاز تشکیل میدم. تاخیر بنده هم به خاطر درگیری های روزمره هستش که افراد شاغل و درگیر زندگی این مورد رو درک می کنند. پروژه های سنگینی زیر دست دارم ولی در لابلای کارهایم دنبال قضیه شما هم هستم. کمی صبور باشید همه کار ها درست می شود و این گروه اولین روز کاری خود را تجربه خواهد کرد.
ارادتمند
اگه هدف ساخت پروژه ای باشه که بتونه با شرکت بزرگی مثل مایکروسافت رقابت کنه استفاده از محصولات اون شرکت مثل WPF و سی شارپ و ... صلاح نیست
سلامی دوباره به همه ی دوستان عزیز....
ممنون از همگی که پست گذاشتید....
به نظر من تمام مشکلات ما با یه بار ملاقات حضوری درست میشه،فقط و فقط حضوری(حتی شده برای 1 بار)،بعد از اون به گفته دوستان ملاقات های اینترنتی(yahoo,Skype,...)فقط میمونه معین کردن یه تاریخ،تاریخ الکامپ مشخص شده 19 الی 22 آذر ماه(منبع)یعنی روزهای یکشنبه،دوشنبه،سه شنبه و چهارشنبه،من با هیچ کدوم از روزها مشکلی ندارم،هر روزی باشه من موافقم،فقط میمنونه نظرات دوستان،ایمیل های اون دسته از دوستانی رو مه قبلا تو جمع ما بودند رو دارم،به همه یه فراخوان میدم،یه تاپیک جداگانه هم یک هفته مونده به برگزاری میزنم،هرکس مایل بود تشریف بیاره....
من مشتاقانه منتظر اون روز هستم....
به امید دیدار در الکامپ...
موفق و پیروز باشید....
محل دائمی نمایشگاها....
منم با نظر شما موافقم . فکر میکنم شاید تولید یک نرم افزار جامع ایرانی که کاربرد عمومی داشته باشه برای شروع بهتر باشه . مثلا یه نرم افزار حسابداری یا آموزشی یا یه مجموعه از پروژه های دانشجویی و این جور چیزا یا همین طرح بنده. البته بازم نظر اکثریت ملاک انتخاب است. ایشالا برای کارهای بزرگتر باید تیم با تجربه تر بشه.
نه دوست عزیز برای همه ما این پول ، پول زیادی هستش اینم توی این اوضاع اقتصادی.نقل قول:
قصد جسارت نداشتم . فقط خیلی تعجب کردم که خیلی راحت در مورد 200 تومن پیشنهاد دادید . البته به سایت هم سر زدم و تقریبا متوجه خیلی چیزها شدم . مطمئن هستم که به هزینه اش می ارزه . فقط فکر کردم ممکنه کسانی باشند که 200 هزار تومن براشون رقم قابل توجهی باشه . مثل خودم !!!
بلیت حضور من در این سمینار جایزه بود.
موفق باشید.
من هستم
Zayyani.masoud@gmail.com
09358538789
ممنون بابت زحماتی که میکشید
باز هم میگم اولین قرار حضوری باشه بهتره
به نظر من تا زمانی که به شناخت هم برسیم اولین قرارها هرچی حضوری تر باشه بهتره و بعد از شروع پروژه دیگه میشه از طریق نت با هم درارتباط بود برای هماهنگی های پروژه
بنده یک بار این روش را امتحان کردم . با یکی از دوستانم بدون نیاز به حضور فیزیکی یک پروژه را پیش میبردیم .
حضور فیزیکی و ملاقات برای 1 بار خیلی هم سخت و غیر قابل اجرا نیست. میشه برای آشنایی بیشتر جلسه اول را در نمایشگاه برگزار کرد . ولی شاید دوستانی که در تهران زندگی نمیکنند تصور درستی از ترافیک های وحشتناک تهران نداشته باشند
تصویر کنید ترافیک سنگین تقریبا از ساعت 7 صبح شروع میشه و تا حدود 9 ادامه داره و به مرور تا 10:30 ازش کاسته میشه و دوباره از ساعت 16 شروع میشه و تا گاهی اوقات تا ساعت 22 ادامه پیدا میکنه . خصوصا که اگه مناسبت نمایشگاه هم وجود داشته باشه که دیگه اکثر خیابان های منتهی به نمایشگاه قفل میشوند . سال قبل که من و دوستانم خواستیم به نمایشگاه بریم مجبور شدیم ساعت 6 صبح از خونه بزنیم بیرون تا 9 وارد نمایشگاه بشیم . هماهنگی در دنیای واقعی بسیار مشکل تر از هماهنگی در اینترنت هست . شما برای آنلاین شدن فقط به برق + کامپیوتر + اینترنت نیاز دارید . ولی برای یک قرار در دنیای واقعی اونم در تهران و برای نمایشگاه پر طرفداری مثل الکامپ خیلی چیز ها را باید رعایت کنید تا خوش قول باشید .
بد نیست یه نگاهی هم به این بندازید
http://www.tehrantraffic.com/trafficmap/map.asp
در مورد اجرای پروژه های Open Source یا تیمی در اینترنت باید مطالبی در مورد مدیریت پروژه و کار با نرم افزار هایی مثل SVN را بدانیم . سایت Source Forge امکان استفاده از SVN را برای اجرای پروژه های تیمی برنامه نویسی فراهم کرده . فقط کافیست عضو سایت بشوید و نرم افزار SVN را هم روی سیستم خودتان نصب کنید . (من یه PDF فارسی که راهنمای استفاده از SVN هست دارم اگه کسی خواست تو پیام خصوصی بگه تا براش ایمیل کنم) از اینجا به بعدش را کافیست با مدیر پروژه هماهنگ باشید تا کار ها مثل ساعت پیش بروند . برای مدیر پروژه هم پیشنهاد میکنم کسی را به گروه اضافه کنیم که به صورت تخصصی کنترل پروژه را انجام داده باشه و شغلش همین باشه . لزومی نداره حتما مدیر پروژه برنامه نویش باشه . بچه هایی که مدیریت صنایع خوندن میتونند خیلی به ما در کنترل پروژه کمک کنند
با SVNموافقم استفاده از اون بسیار راحت و تنظیمات خاصی نیاز نداره
کافیه نسخه کلاینت اونا روی کامپیوتر خودمون نصب کنیم و به کمک یوزر و پسوردی که در سرور برای پروژه ست کردیم به اون وصل بشیم
علاوه بر این موضوع مسئله دیگری که باید به آن بپردازیم انتخاب یک زبان برنامه نویسی مناسب است چون همانطور که قبلا اشاره کردم اگه هدف ساخت پروژه ای باشه که بتونه با شرکت بزرگی مثل مایکروسافت رقابت کنه استفاده از محصولات اون شرکت مثل WPF و سی شارپ و ... صلاح نیست