نقل قول نوشته شده توسط zarifcomputer مشاهده تاپیک
سلام به نیمای عزیز
خیلی خوشحالم که بین این همه آدم که فقط حرف های منفی زدند یکی مثل شما پیدا شده که هنوز هم امیدواره و داره ادامه میده.
حدود 14 صفحه این تاپیک را کلمه به کلمه خوندم . خیلی کنجکاو شدم ببینم آخرش چی میشه
شما از ابتدای شهریور ماه بحث را شروع کردین و الان که آبان ماه داره به آخر خودش نزدیک میشه تعدادی از اعضاء آماده به فعالیت را شناسایی کردید
آقای الکس هم که یه وعده هایی دادند . امیدوارم که بالاخره به وعده هاشون عمل کنند
وقتی صفحه های اول را میخوندم با نظرات منفی بیشتر موافق بودم ولی هرچه بیشتر خوندم نظرم عوض شد
یاد یه خاطره ای افتادم که تعدادی آدم منفی باف برای خودم بوجود آوردند
تو یه شرکتی کار میکردم و مدیربخش ما به من یه کاری سپرد که در زمان خودش کار نویی بود . وقتی شروع به انجام دادنش کردم همکارام مدام منو دلسرد میکردن و هی میگفتن که این کار تو به هیچ دردی نمیخوره . خلاصه اینکه من به حرفشون گوش ندادم و به کارم ادامه دادم . البته مدیرم هم ازم حمایت کرد. آخرش این شد که در پایان اون کار با موفقیت انجام شد و خیلی از همون هایی که منفی بافی میکردن در انتها قسمت هایی از کار را به عهده گرفتند .
من از سال 81 به صورت تجربی برنامه نویسی را با دلفی شروع کردم و بعد ها به هر نرم افزاری که تونستم سرک کشیدم .
سی شارپ دات نت و اس کیو ال هم بلدم . چند بار هم وب سایت طراحی کردم . وکلی هم نرم افزار با دلفی نوشتم . البته خودم فکر میکنم که خیلی چیز ها هست که باید یاد بگیرم
یه ایده توپ هم دارم که اگه مایل بودید دربارش حرف بزنیم . این ایده میتونه برای شروع کار گروه خیلی خوب باشه . ایده در مورد راه اندازی یک بازی اینترنتی هست . سناریو بازی را 1 سال قبل نوشتم و منتظر یک فرصت بودم تا شروع به اجراش کنم ولی به دلایلی که قبلا هم در این تاپیک توسط دیگران مطرح شد موفق نشدم . و مهمترین دلیلش این بود که یک دست صدا نداره ( چیزی که بارها شما بهش اشاره کردید) جزئیات طرحم را برای هر کسی که توضیح دادم خیلی خوشش آمد و براش جذابیت داشت و تا مدتها سراغش را ازم میگرفتند که چی شد؟
خلاصه این که میتونید روی کمک من هم حساب کنید . من هم میتونم تو کد نویسی کمک کنم . هم تو تحلیل طرح و سناریو و هم در زمینه دیتابیس
اینم ایمیل منه:
zarifcomputer@yahoo.com
سلام دوست عزیز...
ممنون....
همونطور که خودت گفتی یه دست صدا نداره،من هیچ وقت دلسرد نمیشم،ولی خودت بگو دیگه چه راهی مونده که انجام ندادم....؟
تمام پست هارو که خوندی،مشکل اصلی آشنایی بچه ها با هم دیگه،مکان مناسب و (شرمنده که این رو میگم) اعتماده.....
تو پست های قبلی که مشاهده کردی یوزری به نام tanavar_ayat اومده بود،من که اصلا نمیشناختمش،به همین خاطره که میگم بین دوستان باید اعتماد وجود داشته باشه...
خب،به هر حال من باز هم منتظرم،امیدوارم به یه نتیجه کلی برسیم،از ALEX عزیز هم میخوام که همه رو در جریان کار قرار بدند تا اگه کاری از دست بقیه دوستان برمیاد انجام بشه....
به امید سرافرازی وطن....