نیما جان پست نظر سنجی خودت رو حذف کن لطفا... دوستان برای نظر سنجی تشریف بیارند اینجا!
Printable View
نیما جان پست نظر سنجی خودت رو حذف کن لطفا... دوستان برای نظر سنجی تشریف بیارند اینجا!
دوستان عزیز،دوباره سلام....
کسی نمیخواد نظر بده،چه تاریخی همدیگه رو ببینیم.....؟
یعنی 333 پست زدیم،الکی....؟
البته جناب ALEX،واقعا دارن زحمت میکشن،جای تشکر و قدردانی داره....
خواهش میکنم،یه روزی رو تعیین کنید....
پیروز باشید....
مگه قرار نشد تو الکامپ ؟
آقا بابت اسم گروه همون PCCSIT تأیید بشه . تو عین دوبار نظر سنجی هم رأی اکثریت همین بود
زیاد کشش ندیم بهتره
ممنون علیرضا جان....
مشکل اینجاست که یه تاریخی رو معین کنیم،که همه حضور داشته باشن،من هر روزی باشه میام....
مشکلی نیست...
اول صبر کن اسم تایید بشه
بعد برای اسم انتخابی یک ایمیل می سازیم و میگیم هر کس تمایل به همکاری داره رزومه به همراه مشخصات تماس رو به اون ایمیل ارسال کنه تا باهاشون هماهنگ کنیم
آره درسته علیرضا جان،ولی همونطور که جناب ALEX فرمودند،هدف به اشتراک گذاری دانش و تجربه و ارتقا علوم و تکنولوژی کامپیوتری و نیز بیان ایده های نوین و اجرای گروهی پروژه های تجاری و Open Source زیر نظر سازمان و همچنین آموزش افراد مبتدی جهت قرار گرفتن در مسیر درست آموزشی است....
نظر من به شخصه اینه که تو نمایشگاه الکامپ یه قرار ملاقات بذاریم....
همین....
موفق باشید....
پس بی زحمت یه نگاه به تقویم بنداز ببین روزی هست که نمایشگاه افتاده باشه جمعه ؟البته جمعه شلوغه ولی مهم نیست
جمعه نیست،یکشنبه تا چهارشنبه....
ای بابا
پس ردیف کن برای روز دوشنبش بعد از ظهر همه تو نمایشگاه باشیم
من مخالفتی ندارم،میخوام بدونم بقیه دوستان هم میتونند بیان....؟
به همه ایمیل دادم،پیام خصوصی هم دادم...
ولی متاسفانه....
آقا یالاخره کسی که میخواد به هدفش برسه باید سختی بکشه
همون دوشنبه رو بگید هرکسی خواست میاد دیگه....اگه هرکسی بخواد یه نظری بده که نمیشه اینجوری هرکسی یه روز میگه
من خودم شاغلم ولی خب مرخصی روزانه یا ساعتی میگیرم میام هرجور شده نتونمم بیام خودم ضرر میکنم
پس دوشنبه مثلا ساعت 11 کنار مثلا آبنما وسط نمایشگاه...خوبه؟
خوبه،عالیه...!!!
همون ساعت 11 خوبه....؟
نیما جان نگاه کن ببین دوشنبه چندم میشه پست بزن و پستو بالا هم نگه دار بزرگ بنویس روز تاریخ ساعت هر کس خواست بیاد
اما بگو یه ایمیل هم بزنن حد اقل نریم ببینیم فقط خودمو خودتیم
دوشنبه 20 آذر ساعت 11 ظهر....
تاپیک هم ایجاد شد....
عزیزان نام رسمی PCCSIT انتخاب شد، نظر خودم هم روی همین بود. نام دیگر یعنی PCCTD هم برای آینده رزرو میشه.
در مورد قرار الکامپ هم با توجه به اینکه اکثر اعضای رده بالای سایت دارن شرکت می کنند، ممنون میشم نیما جان زحمت دعوت رسمی این افراد به کنفرانس خودمون رو هم بکشند. فقط کافیه اطلاعات تماس رو از ایشان بگیرید تا خود بنده هماهنگی های لازم را به عمل بیارم. فرقی هم نمی کنه از تهران باشند یا شهرستان. ولی خیلی مهمه که در اولین کنفرانس اعضای PCCSIT ایشان نیز حضور داشته باشند در غیر اینصورت بهره چندانی از این کنفرانس نخواهیم برد.
یه پست هم در همین موضوع تو این تایپک دادم....
اا راست می گی معذرت اصلا ندیدم ولی خیلی سوختم آخه این حرفا یکم اعصابمو خورد کرد چرا که الان می خوای دست به هر کاری بزنی پول می خواد میاد ما رو با بیل گیتس که تو آمریکا زندگی می کنه مقایسه می کنه .
برنامه می سازم می فروشم به یک نفر فردا صبح می بینم جلو در مغاذه cd فروشه نوشتن برنامه فلان 500 تومن دیگه اونجام می سوزه شب و روز زحمت بکشی آخرش یکی 500 تومن ، نرم افزارتو بفروشه . خدایا خودت بر ما رحم نمای و ما را به راه راست هدایت کن . همه بگین آمین
خوب پسر خوب، برنامه رو طوری بنویس که اولا نتونن کپی کنن، ثانیا مهندسی معکوس (RSE) یا همون کرک (Crack) کردنش راحت نباشه. امنیت نرم افزار چیزی هست که همه نادیده می گیرند. الآن کسی نیاد بگه فلان نرم افزار فلان شرکت غول نرم افزاری دنیا هم کرک میشه چه برسه به ما!! چون اصلا ربطی نداره. اون موارد جزو سیاست های خود شرکت سازنده هست و خیلی مسائل جانبی دیگه که دلیل نشدنی بودن کار نمیشه.
سلام.
میبخشید یهو پریدم وسط. من کل تاپیکو نخوندم. ولی از بحثش خیلی خوشم اومد.من 35 سالمه و همه آرزوهام که خیلیهاش شبهیه شماست موند پشت در بسته!(دلیل زیاد داره که بگذریم).من از سال 68 که کلاس 4 ابتدایی بودم با کمودور 64 کامپوترو شروع کردم. سال 86 یه شرکت IT تو کیش زدم ولی تا الان بخاطر شراط هیچ استفاده ای ازین شرکت نشده.من MCSD , MCSE دارم ولی چون چندین سال کار نکردم کمی فراموش کردم.بالاخره 10 روز پیش یه دفتر تو میدان انقلاب گرفتم و میخوام اساسا START بزنم. تقریبا از 0!! و 100 البته دنبال یه تیم خوب میگردم .عمده فعالیت میخوام در زمینه IT , اتوماسیون اداری و شبکه باشه.
نکته : الان هیچ سرمایه ای جز یه فضای 65 متری ندارم. و البته برحسب تحصیلات و تجربه فراوان نیرو و توان مدریت خیلی خوبی دارم. واقعا خوشحال میشم بتونم عضوی از شما باشمو بتونیم کاری بکنیم.از دید سود کاری هم بعد از بازه زمانی لازم میدونم چطور میشه همه رو شریک در سود کلی دونست طوری که حق الانصاف هر کسی تضمین بشه.
نکته: 100% یقین بدونید حکومت یا دولت و قانون و ظرفیت انسانی هر کشوری مهمترین و با ارزش ترین و تضمین کننده ترین گزینه برای پیروزی علم و صنعت و تولید و پیشرفت هر کشور و مردمی هست.تو این چند ساله در کشور ما هم قدمهایی برداشته شده ولی کافی نیست ولی این به این معنا نیست که نباید شروع کرد.!!
و میدونم شدنیه. شرکتهای دیگه ای هم الان دارن رو پروژه های خوبی که اول راهه کار میکنن مثل AntiVirus ایرانی که شاید شنیده باشید. میتونیم ما هم شاخه ای از اولین ها باشیم. ولی باید نسبت به آرزوها واقع بینانه هم بود.
خیلی حرفیدم. خلاصه اینکه مشتاقیم به همکاری. - ضادقانه - باتشکر از همه....
سلام دوست عزیز....
اولا ممنون از اینکه لطف کردی نظر دادی....
دوما اینکه منم خیلی خوشحال میشم با فردی مثل شما همگروه بشم،اگه پست های صفحه قبل رو میخوندید،جناب ALEX فرمودند که هدف این تیم ارتقا تکنولوژی کامپیوتر و اشتراک دانش و تجربه هستش،نه اینکه از لحاظ مالی ساپورت نشیم،این پروسه بلند مدته،نباید آرزو داشت که یه شبه یه پول گنده به دستمون بیاد،اگه لطف کنید به نمایشگاه تشریف بیارید،حضورا صحبت کنیم،بهتر در جریان کار قرار میگیریم....
موفق وسربلند باشید...
دوست عزیز چه خوبه که با هم همدردیم
منم MCITP دارم ولی مدرک برنامه نویسی ندارم اما برنامه نویس چند تا کارخونه و سازمان بودم در کل تجربه ی کاملی فکر کنم داشته باشم
خوشحال میشم که بتونم کمکت کنم . البته من یه نظر هم دارم البته اگه جسارت نباشه
چه طوره جلسه یا نقطه ی مشترک رو دفتر شما بدونیم ؟؟
سلام
ممنون آقا نیما که نظر دادین.راستش پستهارو نخوندم از این جهت که وقت کافی نداشتم.در مورد نظر جناب ALEX و ارتقای تکنولوژی کامپیوتر اونم در ایران و شرایط فعلی البته موافقم و فکر کنم یجورایی همه آرزوشونه اما اساسا جای بحث داره!! و در مورد ساپورت مالی خوب منظورتونو نگرفتم :: اگه منظور شما داشتن یه حقوق ثابت هست یا مزایای اینچنینی که خب بنده در حال حاظر این شرایطرو ندارم . اما اگه منظور سهیم شدن در سود کلی پروژه در اتمام کار و در نهایت نتیجه کاری و مالی هستید که خوب البته کاملا منطقی و به حق هست و هر کس به نسبت سهم فعالیت ( نوع فعالیت به نسبت میزان سهم خود مبحثی است) سود مشارکت خواهد داشت. حالت دیگری به ذهنم نمیرسه مگر اینکه کسی بخواد لللاه کار کنه یا پاره وقت یا تفریحی که خب الان نظری ندارم چون بهش فکر نکردم! اما در مورد پول گنده : هر کسی طبعا دوست داره یه سرمایه گذاری بلند مدت که یجورایی تضمینی درش باشه رو تجربه کنه یا داشته باشه ولو با سود کم... اما اگر شما هم متعهل م متعهد باشید اونوقت اوضا یکم فرق میکنه. و کسی مثل من باید هم حال رو دریابه و هم آینده رو. و البته این مورد با برنامه ریزی و مدریت درست 100% قابل اجراس چون موارد بسیاری رو البته تو رشته های دیگه علم صنعت دیدم. و آخر اینکه در مورد نمایشگاه اطلاعی نداشتم و در شرایط حال که شدیدا درگیر کارشروع دفتر و راه انداختن اونجا هستم و البته بعد مسافت کرج تا تهران(سکونت تا کار) زمان بشدت برای من محدوده ولی چطور کی و کجا زمان و مکان رو بگید نهایت سعیمو میکنم که بیام ولی انصافا قول نمیدم ( امیدوارم دال بر بی ادبی نباشه). از لطف شما ممنونم.ولی به هر صورت خوشحال میشم بتونم همکاری کنم.
و شما دوست عزیز programerinfonet - تجریه کاری (شما) در حال حاظر تو ایران از خیلی جهات به مدرک آکادمیک برتری داره و خوبه که شماهم دارای ایده هستید. ممنون میشیم اگر بیشتر در مورد شرایط شما بدونم. یا در همین تاپیک یا برام پیغام خصوصی بزارید.
ممنون از همه شما خوبان - موفق باشید
آها و یه مورد دیگه در بحث کرک جناب ALEX : من خودم اساسا و اساسی رو این موضوع تحقیق کردم حتی با مهندسهای کله گنده خارجکی و دست آخر ایکه یه کرکر حرفه ای همیشه یه قدم جلوتره. و هرگز به این شک نکنید. خودم بخاطر کنجکاوی و یادگیری مهندسی معکوس و اینکه اگه بخوای حرفه ای باشی همیشه باید بدل رو هم بلد باشی کرک هم کردم پس با اطمینان میگم فقط و فقط میشه کاررو سختترو سختتر کرد نه بیشتر شک نکنید.چیزی که مهمه قانون و حمایت قانون از شماست و یه چیز کوچیک اما فوق العاده مهم سیاست فکری و کاری شماست که این یکی میتونه تضمینی 100% باشه. من از وقتی که یادمه (از دوره راهنمایی تا...) OS-DOS و الان OS-Windows مایکروسافت رو همه جای دنیا کرک کردن (حتی سخت هم نیست!) اما.... مایکروسافت برشکست شد یا....!!
این مواردرو جناب ALEX هم یجورایی گفتن بنده جسارت کردم بیشتر گفتم! عذر...
البته دست بالای دست بسیار است. بنده هم دقیقا منظورم سخت تر کردن این شرایط بود. من در این زمینه چه در مورد اپلیکیشن های وب و چه غیر وب راهکاری های ابداعی خودم رو دارم که تا حد بسیار زیادی جلوی دستکاری و دزدیده شدن سورس کد رو میگیره و از نظر آماری تا بحال با مشکل مواجه نشده ام. در کل با توجه به اینکه من هم کار هک کرده ام و هم کرک دید خوبی نسبت به این قضیه پیدا کرده ام و توانایی هر چه سخت تر و پیچیده تر کردن کار برای کرکر ها رو دارم. ولی این اقدامات باید در شرایط مختلف سنجیده شود و ممکن است به دلایلی ما آگاهانه مجبور به رعایت سطوح امنیتی پایین تر از توانایی هایمان باشیم.
سلام....
فکر کنم منظورم رو درست بیان نکردم،عذر من رو بپذیرید....
هدف من(به شخصه)،پیشرفته،کاری به درآمد و این جور چیزا ندارم؛فقط میخوام تو یه گروهی باشم که از اطلاعات اعضا بهرمند بشم،نه اینکه بگم واسه همه مجانی کار کنم و از این حرفا،اول پیشرفت بعد سرمایه،این تنها هدف منه...
با تشکیل این گروه فقط میخوام پشرفت کنم،البته با کمک دوستانی مثل شما،جناب ALEX وهمه دوستان،خیلی دوست دارم از نزدیک با همه اعضا صحبتی داشته باشم....
به امید دیدار.....
از طرز فکر و دیدگاه خوب Mr/Miss "ALEX" خوشمان آمد! :بامزه:
و دقیقا همیطور هست که گفتید یعنی شرکتهای حرفه ای بنابه سیاستهای کاریشون این موردو در نظر میگیرن. Thanks
و اماااااا.......
جناب نیما خان عزیز از بابت وضوح توضیحات کمال تشکر. میدونید اگه حتی کمتر از نصف عزیزان علم و فن مثل شما فکر میکردن احتمالا دنیا جای بهتری برای زندگی بشر بود!( خداییش چه سخنی گفتم!:خجالت:)
بنده هم شدیدا به تفکر شما نزدیکم و تا همین چند سال پیش تا در حد توان از جهت مالی کم نمیزاشتم ولی واقعا شرایط سخت شده اونم برای کسی مثل من.برای همین اون مواردو گفتم(ابدا قصد جسارت نبود)
به هر حال هر حر کتی خواه ناخواه بستر و امکانات خودشو میطلبه ولو در حداقل و نهایت کمبود.بنده خورده سوادی دارم شاید بدرد بخور! انبوهی از کوه های ایده! امکاناتی محدود ولی قابل تحمل و توانایی انجام و مدیریت کار گروهی و تیمی بر حسب کار و تجربه.
راستش بعید میدونم به نمایشگاه برسم ولی اگه مایل بودید( شما و دوستان( ALEX عزیز)) واقعا خوشحال میشم با بنده تماس بگیرید.
خدارا چه دیدید شاید ماهم Apple یا Microsoft ی در این شهر دودزده بنا کردیم.شایدم لااقل باعث تبادل افکار و تجارب و نتیجتا پیشرفت یکدیگر شدیم!!
اوه راستی من واقعا از همصحبتی اهل علم و فن واقعا لذت میبرم بخصوص اگر به طرز فکر و دیدگاههای بنده نزدیک باشه و افرادی (مثل شما و دوستان) باهوش و سطوح فکری باز و بالا باشه.
بسیار متشکرم.
ممنونم....
حرف های شما درسته،منکر حرفهای شما نمیشم،اما من دارم سعی میکنم،پشتوانه مالیم رو بندازم،تو شرکت های کوچیک و برای شرکت های بزرگ کار کنم تا تجربه و حرفه زیادی یاد بگیرم،یرای شرکت های کوچیک برنامه مینویسم،یه هزینه ای هرچند نا چیز(اما قطره قطره جمع شود وانگهی دریا شود)میگیرم،اما شرکت های بزرگ،گروه های بزرگ رو برای پیشرفت انتخاب میکنم،حتی بگن هزینه ای به من تعلق نمیگیره...
بسیار منطقی و عالی.فقط امیدوارم حواستون به گذر زمان و عمرتون باشه و خیلی دقیق برای آینده برنامه ریزی کنید.
خوب اما در مورد موارد فوق (احتمالا خارج از زمان نمایشگاه) اگر مایل بودید من واقعا خوشحال میشم بتونم همکاری کنم.در مورد نمایشگاه و تاریخ مورد نظر در سایت سعی میکنم بیام ولی واقعا نمیتونم قول بدم.اما امیدوارم بتونم شمارو حتما ببنینم.
موفق باشید دوست عزیز.
دوستان فکر می کنم یواش یواش این تایپک داره تبدیل میشه به موضوع آزاد
یعنی یه جورایی فراموش کردیم که واسه چی اینجاییم مخصوصأ که عنوانشم معلوم نیست چیه
ممنون علیرضا جان،آره درسته، اسم مناسبی نداره،موضوغ هم داره از مسر اولیه خارج میشه.....
دیگه فکر نکنم نیازی به این تاپیک باشه،تقریبا دو هفته مونده به قرار ملاقات،فقط تنها مشکل اینه که کجای نمایشگاه همدیگه رو ببینیم،من آشنایی زیادی با محوطه نمایشگاه ندارم،اگه شما یا یکی از دوستان یه جایی رو معین کنید(داخل محوطه) بسار عالی میشه...
وقت نکردم همه پست ها رو بخونم
اینو قبلا گفتم الانم باز میگم.مشکل توی این مملکت از کم بودن علم فردی یا عدم پشتکار نیست.بخدا کسایی توی این مملکت هستن که اگه هرجا غیر از اینجا بودن به گیتس ها یا جابز ها یا زاکربرگ های کشورشون تبدیل میشدن . مشکل از نبود مدیریت لایقه . متاسفانه مدیران اجرایی ما به هیچ وجه دانش کافی رو ندارن و قوانینی هم که تصویب میکنن که خودش باعث این عدم کار گروهی میشه
کشورهایی جهان اول مثل امریکا (همین امریکا که وقتی توی ایران عمل مغز انجام میشده اونجا ادم خوارا همو میخوردن!و الان ما کجاییمو اونا کجا!) راز موفقیتشون اینه که فهمیدن قدرت پول نیست حتی منابع هم نیست بلکه علم هست.اونا منتظر نمیشینن بلکه استعداد یابی میکنن. قبل از اینکه خودت بفهمی آدم مهمی هستی کشفت میکنن اما اینجا چی ؟ خدایی اینجا چی؟اینجا همه کارارو خودت باید بکنی آخرشم که به نتیجه میرسی بازم کسی نیست جواب سلامتو بده!
من تا سال پیش عاشق مملکتم بودم اما این مملکت کاری باهام کرد که ازش متنفر شدم . مرد مومن من 6 سال از عمرمو صرف پیاده سازی یک ایده کردم که اگه هر جا غیر از این مملکت بودم فرش قرمز زیر پام مینداختن اما اینجا حتی جوابمم ندادن!حالا شما میگی بیا سیستم عامل بزنیم؟توی مملکتی که مدیرانش درک کافی ندارند میخوای سیستم عامل بزنی که چی بشه؟
اها اینم یادم رفت : هرکاری میخوای بکنی یا هر ایده ای داری ببر اونبر انجام بده . منکه دیگه پشت دستمو داغ کردم دیگه هیچ قدمی واسه این مملکت بر ندارم .
سلام دوست عزیز....
فقط تو یه جمله جوابتون رو میدم:نمیدونم چی بگم......؟:افسرده:
کلی حرف توشه ولی(............................)
موفق باشی....
حرف برای گفتن زیاده،بیخیال شیم بهتره....!!!!!!:ناراحت: