سلام.
میبخشید یهو پریدم وسط. من کل تاپیکو نخوندم. ولی از بحثش خیلی خوشم اومد.من 35 سالمه و همه آرزوهام که خیلیهاش شبهیه شماست موند پشت در بسته!(دلیل زیاد داره که بگذریم).من از سال 68 که کلاس 4 ابتدایی بودم با کمودور 64 کامپوترو شروع کردم. سال 86 یه شرکت IT تو کیش زدم ولی تا الان بخاطر شراط هیچ استفاده ای ازین شرکت نشده.من MCSD , MCSE دارم ولی چون چندین سال کار نکردم کمی فراموش کردم.بالاخره 10 روز پیش یه دفتر تو میدان انقلاب گرفتم و میخوام اساسا START بزنم. تقریبا از 0!! و 100 البته دنبال یه تیم خوب میگردم .عمده فعالیت میخوام در زمینه IT , اتوماسیون اداری و شبکه باشه.
نکته : الان هیچ سرمایه ای جز یه فضای 65 متری ندارم. و البته برحسب تحصیلات و تجربه فراوان نیرو و توان مدریت خیلی خوبی دارم. واقعا خوشحال میشم بتونم عضوی از شما باشمو بتونیم کاری بکنیم.از دید سود کاری هم بعد از بازه زمانی لازم میدونم چطور میشه همه رو شریک در سود کلی دونست طوری که حق الانصاف هر کسی تضمین بشه.
نکته: 100% یقین بدونید حکومت یا دولت و قانون و ظرفیت انسانی هر کشوری مهمترین و با ارزش ترین و تضمین کننده ترین گزینه برای پیروزی علم و صنعت و تولید و پیشرفت هر کشور و مردمی هست.تو این چند ساله در کشور ما هم قدمهایی برداشته شده ولی کافی نیست ولی این به این معنا نیست که نباید شروع کرد.!!
و میدونم شدنیه. شرکتهای دیگه ای هم الان دارن رو پروژه های خوبی که اول راهه کار میکنن مثل AntiVirus ایرانی که شاید شنیده باشید. میتونیم ما هم شاخه ای از اولین ها باشیم. ولی باید نسبت به آرزوها واقع بینانه هم بود.
خیلی حرفیدم. خلاصه اینکه مشتاقیم به همکاری. - ضادقانه - باتشکر از همه....