صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 143

نام تاپیک: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

  1. #81

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    جالبه یعنی نمیتونیم هیچ کاری بکنیم؟
    Borland C++‎ کاری نمیتونه بکنه؟




  2. #82
    کاربر دائمی آواتار shahmohammadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    کلیبر
    پست
    475

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    من نگفتم كه شما خودتون چيز اضافه اي بنويسيد. كافيه اين فايل رو اينكلود كنيد. بعد توابع گرافيك دات اچ رو صدا بزنيد. اينطوري نام اون توابع رو صدا مي زنيد و در داخل تابعي كه صدا زده شده عباراتي هست كه معادل ويندوز دستور شماست.

  3. #83

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام مجدد
    من یه بازی ساده راکت و توپ رو دارم مینویسم توی محیط tc
    کد زیر رو در نظر بگیرید

    while(1)
    {
    ball();
    key();
    }




    خوب من نتونستم از چند نخی توی این محیط استفاده کنم چون نداره اما اومدم کل برنامه رو توی while گذاشتم
    حالا حلقه کار میکنه و هر سری هم تابع ball رو اجرا میکنه که این تابع کارش اینه که توپ رو توی صفحه بچرخونه هم اینکه تابع key اجرا میشه که این تابع هنوز ننوشتم اما کارش اینه که باید چک کنه ببینه کلید های چپ و راست فشرده شدن یا نه که اگه شده باشن راکت هم تکون بخوره

    اما مشکل اینه که الان برای چک کردن کلید های جهتی نمیدونم از چی استفاده کنم چون توبعی مانند getch منتظر میمونه کاربر کلیدی فشار بده و اگه اینجوری باشه فکر کنم حلقه متوقف بشه تا کاربر کلید بزنه و در این حال توپ هم حرکت نمیکنه



    الان من برای تشخصی کلید های چپ و راست چکار کنم؟

  4. #84
    کاربر جدید آواتار mahllaa
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اراک
    سن
    30
    پست
    17

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام
    من میخواستم برنامه های گرافیکی رو به زبان c بنویسم اما چون ویندوزم سوِن 64 بیتیه توربو سی روش نصبه کار نمیکنه
    ایکس پی مجازی هم نصب کردم گرافیکش اونجا هم کار نمیکرد
    توربو سی فیکس هم نصب کردم گرافیک اونم کار نمیکرد
    میشه کمکم کنید
    خوهش میکنم
    چه نرم افزاری نصب کنم که بتونم گرافیک با c بنویسم و خروجی بگیرم

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    30
    پست
    595

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط mahllaa مشاهده تاپیک
    سلام
    چه نرم افزاری نصب کنم که بتونم گرافیک با c بنویسم و خروجی بگیرم
    سلام
    این turbo C++‎ 64 بیتی هست
    دانلود کنید و نصب کنید
    اگه جواب نداد DOS Box نصب کنید و بعد روی DOS box توربو نصب کنید

    و این هم آموزش نصب توربو C در DOS box
    موفق باشید

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    30
    پست
    595

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط one hacker alone مشاهده تاپیک
    الان من برای تشخصی کلید های چپ و راست چکار کنم؟
    در ویندور(win32):

    case WM_KEYDOWN:
    switch (wParam) {
    case VK_UP:
    // up was pressed
    break;

    case VK_DOWN:
    // down was pressed
    break;

    case VK_LEFT:
    // Left was pressed
    break;

    case VK_RIGHT:
    //right was pressed
    break;

    // etc.
    }
    break;


    لیست کامل کد های صفحه کلید در اینجا هست
    برای لینوکس هم باید از getch و کد اسکی کلید ها استفاده کنید

    Up key = 72
    Left key = 75
    Right key = 77
    Down key = 80

    این هم یه نمونه ساده هم در مورد اون حلقه while، بررسی کنید به دردتون می خوره

  7. #87
    کاربر جدید آواتار mahllaa
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اراک
    سن
    30
    پست
    17

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    ممنون استاد
    ولی مشکلم حل نشد

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    30
    پست
    595

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط mahllaa مشاهده تاپیک
    ممنون استاد
    ولی مشکلم حل نشد
    خب دقیقا چی کار کردین؟؟
    کجاش به مشکا برخوردین؟؟

  9. #89
    کاربر جدید آواتار mahllaa
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اراک
    سن
    30
    پست
    17

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    کلا وقتی یه برنامه گرافیکی مینویسم دیگه کار نمیکنه!
    درست نصب شده اما نمیدونم چرا فقط گرافیکش کار نمیکنه برنامه معمولی جواب میده

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    30
    پست
    595

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط mahllaa مشاهده تاپیک
    کلا وقتی یه برنامه گرافیکی مینویسم دیگه کار نمیکنه!
    درست نصب شده اما نمیدونم چرا فقط گرافیکش کار نمیکنه برنامه معمولی جواب میده
    توربو سی رو توی داریو سی نصب کردین؟؟
    توی خود turboC آدرس فایل های کتابخانه ای رو دادین؟

  11. #91
    کاربر جدید آواتار mahllaa
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اراک
    سن
    30
    پست
    17

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    1.jpg
    اینجارو ببینید!
    من توی قسمت دایرکتوری ادرس رو وارد کردم و سیو کردم
    هر کار میکنم include ها رو نمیشناسه!

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار jeson_park
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    30
    پست
    595

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    خب هیچی مشکل نداره پس!
    تعجب می کنم!
    خود کد رو هم چک کنید شاید غلط املایی داشته باشه!
    یه بار پسوند .h هدر هار و پاک کنید ببنید کامپایل می شه
    شما DOS box ره به صورت run as administrator اجرا کن
    توی مسیر دادن هم اون \ آخر رو یعنی C:\TC\INCLUDE\ رو به صورت C:\TC\INCLUDE بنویسید
    آخرین ویرایش به وسیله jeson_park : شنبه 13 خرداد 1391 در 13:03 عصر

  13. #93
    کاربر جدید آواتار mahllaa
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اراک
    سن
    30
    پست
    17

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط jeson_park مشاهده تاپیک
    خب هیچی مشکل نداره پس!
    تعجب می کنم!
    خود کد رو هم چک کنید شاید غلط املایی داشته باشه!
    یه بار پسوند .h هدر هار و پاک کنید ببنید کامپایل می شه
    شما DOS box ره به صورت run as administrator اجرا کن
    توی مسیر دادن هم اون \ آخر رو یعنی C:\TC\INCLUDE\ رو به صورت C:\TC\INCLUDE بنویسید
    همش همینطوره که شما گفتید
    اما اجرا نمیشه
    اون بک اسلش اخرش رو هم برداشتم هم گذاشتم
    include ها هم بدون دات اچ اجرا نمیشه
    اصلا نمیفهمم چرا دارایو های منو نمیشناسه! به جای دارایو های C D E F نوشته A B D Z
    run as admin زدم تفاوتی نمیکنه!
    کدها هم مطمئنم درسته!

  14. #94

    Unhappy نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    با سلام و سپاس

    دوستان ، من یک برنامه گرافیکی در win32 دارم. به این صورت که یک تابع در هر بار فراخوانی یک تصویر به فرمت bitmap می سازد و سپس آن را بر روی dialog pannel کاربر نمایش می دهد. این کار بطوری اتفاق می افتد که کاربر از آن تصور یک انیمیشن در تصویر را دارد.

    زمانی که من برنامه را اجرا می کنم تا مدتی همه چیز خوب است اما به یکباره میزان حافظه commit charge شروع به افزایش می کند و برنامه پس از مدتی کاملا هنگ می کند.

    بارها امتحان کردم . بدون بارگذاری تصویر بر روی دیالوگ باکس هیج مشکلی در اجرای برنامه پیش نمی یاد. اما با وجودی که من از روتین های متداول بارگذاری تصویر استفاده می کنم ، همیشه بعد از مدت زمانی این مشکل پیش می یاد.

    لطفا راهنمایی ام کنید.


    با تشکر

  15. #95

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط one hacker alone مشاهده تاپیک
    سلام مجدد
    من یه بازی ساده راکت و توپ رو دارم مینویسم توی محیط tc
    کد زیر رو در نظر بگیرید

    while(1)
    {
    ball();
    key();
    }




    خوب من نتونستم از چند نخی توی این محیط استفاده کنم چون نداره اما اومدم کل برنامه رو توی while گذاشتم
    حالا حلقه کار میکنه و هر سری هم تابع ball رو اجرا میکنه که این تابع کارش اینه که توپ رو توی صفحه بچرخونه هم اینکه تابع key اجرا میشه که این تابع هنوز ننوشتم اما کارش اینه که باید چک کنه ببینه کلید های چپ و راست فشرده شدن یا نه که اگه شده باشن راکت هم تکون بخوره

    اما مشکل اینه که الان برای چک کردن کلید های جهتی نمیدونم از چی استفاده کنم چون توبعی مانند getch منتظر میمونه کاربر کلیدی فشار بده و اگه اینجوری باشه فکر کنم حلقه متوقف بشه تا کاربر کلید بزنه و در این حال توپ هم حرکت نمیکنه



    الان من برای تشخصی کلید های چپ و راست چکار کنم؟
    تابع kbhit() هر دفعه چک میکنه که اگر کلیدی فشرده شد که کلید رو بررسی میکنه وگرنه که بقیه کارها رو انجام میده .
    تو help بورلند در موردش خوب توضیح داده .

  16. #96

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    دوستان درس گرافیک دارم این ترم open gl با C++‎6
    یه چند خط کد هست که موقع کامپایل کردن این ارور رو میده
    error C2447: missing function header (old-style formal list?)
    راهنمایی میکنید مربوط به چی میشه این ارور
    تشکر

  17. #97

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام از شما به خاطر این تاپیک مفید تشکر می کنم.وقتی که من با استفاده از کامپایلر بورلند سی ++ وتوابع گرافیک که تو کتاب جعفر نژاد قمی توضیح داده برنامه می نویسم حتی برای ساده ترین برنامه ها هم اررور میده که نمیتونه bgi رو پیدا کنه لطفا راهنماییم کنید
    آخرین ویرایش به وسیله kami45 : دوشنبه 06 آذر 1391 در 17:51 عصر

  18. #98

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    دوباره سلام ، حدود دو هفته هست که تو این تاپیک درخواست کمک دادم ولی کسی کمک نمیکنه.
    تعریف کردنه بی جی آی به بورلند سی برای اجرا کردن محیط گرافیکی واقعا فکرم رو مشغول کرده لطفا کمکم کنید . اجرتون با خدا

  19. #99

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    میخوام طراحی فونت برای یک کلمه ی ثابت مثل " مهندسی " بکنم یعنی از کاربر ورودی نمیگیره نیاز نیست فونت تمام حروف الف ب رو طراحی کنم فقط طراحی فونت "مهندسی" لازمه. کداشو طراحی کردم اما موقع اجرا هیچ پیغامی نمیده و در فرم بجای نشان دادن کلمه ی مهندسی صفحه ی سفیدی ظاهر میشه. اگه اشکال برنامه رو بگید ممنون میشم

    #include <glut.h>
    GLubyte rasters[7][32]= {
    {0x00,0x00,0x00,0x0e,0x011,0x11,0x11,0xff,0xff,0xf f,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00},
    {0x00,0x00,0x00,0x00,0x18,0xdc,0xf6,0x7b,0x39,0x14 ,0x12,0x19,0x0e,0x00,0x00,0x00},
    {0x00,0x00,0x00,0x20,0x67,0xff,0xff,0x98,0x0e,0x00 ,0x20,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00},
    {0x00,0x38,0x1c,0x0e,0x06,0x02,0x01,0x03,0x07,0x0e ,0x0c,0x08,0x00,0x00,0x00,0x00},
    {0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00 ,0x80,0xff,0x7f,0x15,0x00,0x00},
    {0x00,0x00,0x00,0x00,0x30,0x78,0xf8,0xcc,0x85,0x83 ,0x81,0x80,0x80,0x40,0x20,0x10},
    {0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x00,0x01,0x01,0x01,0x01 ,0x01,0x01,0x00,0x00,0x00,0x00}
    };
    //-------------------------------------------------------
    void myDisplay(void){
    glLoadIdentity();
    glClearColor(1, 1, 1, 1);
    glShadeModel(GL_SMOOTH);
    glClear(GL_COLOR_BUFFER_BIT);
    glOrtho(0,700,0, 500,-1,1);
    glColor3f(0.1, 0.6, 0.2);
    glPixelStorei(GL_UNPACK_ALIGNMENT, 1);
    glRasterPos2i (100, 100);
    glBitmap(8,16,0.0, 0.0, 12.0, 0.0, rasters[7]);
    glBitmap(8,16,0.0, 0.0, 12.0, 0.0, rasters[7]);
    glBitmap(8,16,0.0, 0.0, 12.0, 0.0, rasters[7]);
    glBitmap(8,16,0.0, 0.0, 12.0, 0.0, rasters[7]);
    glBitmap(8,16,0.0, 0.0, 12.0, 0.0, rasters[7]);
    glBitmap(8,16,0.0, 0.0, 12.0, 0.0, rasters[7]);
    glBitmap(8,16,0.0, 0.0, 12.0, 0.0, rasters[7]);
    glFlush();
    }
    //-------------------------------------------------------
    void main(void)
    {
    glutInitDisplayMode(GLUT_SINGLE | GLUT_RGB);
    glutInitWindowSize(700,500);
    glutInitWindowPosition(100,100);
    glutCreateWindow("Font");
    glutDisplayFunc(myDisplay);
    glutMainLoop();
    }

  20. #100
    کاربر تازه وارد آواتار mahsa69
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    سن
    30
    پست
    62

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام
    چجوری میتونم این قابلیت رو تو برنامه بگذارم که جسمم رو بتونم از منو تغییر بدم....این کارو برای رنگ پس ضمینه انجام دادم
    برای تغییر شکل باید چکار کرد؟؟؟

  21. #101

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    با عرض سلام خدمت تمام برنامه نويسهاي عزيز
    چند تا تمرين داشتم كه به زبان openGl است.(ميدونم اينجا جاش نيست )
    تورو خدا كمكم كنيد.اينم ايميلم اگه نياز هست( rasouli_70@yahoo.com)
    مرسي
    1. برنامه اي بنويسيد كه با داشتن نقاط شروع و پايان يك خط با استفاده از الگوريتم برزنهام آنرا رسم كنيد.
    2. برنامه اي بنويسيد كه با استفاده از مختصات دو نقطه از طريق الگوريتم هاي رسم خط DDA و برزنهام خطي بين آنها رسم كند.
    3. برنامه اي بنويسيد كه دايره را با الگوريتم نقطه مياني رسم كند.
    4. برنامه اي بنويسيد كه يك چند ضلعي را ايجاد كرده و محيط داخلي آنرا بصورت شطرنجي رنگ آميزي كنيد.

  22. #102

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام
    بازي به زبان C++‎ البته گرافيكي هم نبود نبود.
    اگه كسي داره كمكم كنه

  23. #103
    کاربر تازه وارد آواتار maryam.eng
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    28
    پست
    74

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام من برای C++‎بانرم افزار ویژوال استدیو کار می کنم ولی نمی دونم برای نوشتن برنامه های گرافیکی چیکار کنم و از چه توابعی استفاده کنم .
    ممنون می شم اگه تو این زمینه به من کمک کنید و اگه فایلی در مورد آموزش گرافیک دارید ،لینکشو بزارید.
    باتشکر

  24. #104

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام دوستان ، من روی ویندوز7 ، vmware دارم و رو اون windows xp ریختم حالا می خوام برنامه گرافیکی با C++‎ بنویسم ,gd با Turbo C++‎ 4.5 که در ویندوز xp نصب کردم ارور میده ، شما یک نگاهی به سورس بندازید ، اون خطی که قرمز رنگ هست مشکل منه، چیکار باید کرد ؟

    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>
    #include <graphics.h>
    #include <stdlib.h>
    int main()
    {
    int driver=DETECT,mode=0,errorcode;
    initgraph(&driver,&mode,"c:\red\language\tc\bgi");
    errorcode=graphresult();
    if(errorcode!=grOk)
    {
    printf("error is %s:", grapherrormsg(errorcode));
    printf("\n press any key to continue");
    getch();
    exit(1);
    }
    setcolor(16);
    setcolor(6);
    moveto(100,100);
    linerel(0,100);
    linerel(200,0);
    linerel(0,-100);
    linerel(-200,0);
    getch();
    closegraph();
    return 0;
    }

  25. #105

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>
    #include <graphics.h>
    #include <stdlib.h>
    int main()
    {
    int driver=DETECT,mode=0,errorcode;
    initgraph(&driver,&mode,"c:\red\language\tc\bgi");
    errorcode=graphresult();
    if(errorcode!=grOk)
    {
    printf("error is %s:", grapherrormsg(errorcode));
    printf("\n press any key to continue");
    getch();
    exit(1);
    }
    setcolor(16);
    setcolor(6);
    moveto(100,100);
    linerel(0,100);
    linerel(200,0);
    linerel(0,-100);
    linerel(-200,0);
    getch();
    closegraph();
    return 0;
    }

  26. #106

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    این مشکل رو میشه بگید چه جوری باید حل کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟

  27. #107

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط rasouli_70 مشاهده تاپیک
    با عرض سلام خدمت تمام برنامه نويسهاي عزيز
    چند تا تمرين داشتم كه به زبان openGl است.(ميدونم اينجا جاش نيست )
    تورو خدا كمكم كنيد.اينم ايميلم اگه نياز هست( rasouli_70@yahoo.com)
    مرسي
    1. برنامه اي بنويسيد كه با داشتن نقاط شروع و پايان يك خط با استفاده از الگوريتم برزنهام آنرا رسم كنيد.
    2. برنامه اي بنويسيد كه با استفاده از مختصات دو نقطه از طريق الگوريتم هاي رسم خط DDA و برزنهام خطي بين آنها رسم كند.
    3. برنامه اي بنويسيد كه دايره را با الگوريتم نقطه مياني رسم كند.
    4. برنامه اي بنويسيد كه يك چند ضلعي را ايجاد كرده و محيط داخلي آنرا بصورت شطرنجي رنگ آميزي كنيد.
    1. برنامه اي بنويسيد كه با داشتن نقاط شروع و پايان يك خط با استفاده از الگوريتم برزنهام آنرا رسم كنيد.
    #include <windows.h>

    #include <GL/glut.h>

    #include <stdio.h>

    #include <math.h>

    void init(void){

    glClearColor(1.0,1.0,1.0,0.0);

    glMatrixMode(GL_PROJECTION);

    gluOrtho2D(0.0,200.0,0.0,150.0);

    }

    void setPixel(GLint x,GLint y)

    {

    glBegin(GL_POINTS);

    glVertex2i(x,y);

    glEnd();

    }


    void linebres ( int x0,int y0,int x1 ,int y1)
    {


    int dx = (x1 - x0), dy = (y1- y0);
    int p = 2 * dy - dx;
    int twody = 2 * dy, towdyminusdx = 2 * (dy -dx);
    int x,y;

    if (x0>x1){
    x = x1;
    y=y1;
    x1=x0;
    }
    else {
    x = x0;
    y = y0;

    }
    setPixel (x,y);
    while (x<x1){
    x++;
    if (p < 0)
    p += twody;
    else {
    y++;
    p+= towdyminusdx;
    }

    setPixel (x,y);
    }
    }

    void bresenham()
    {
    glClear(GL_COLOR_BUFFER_BIT);
    glColor3f(0.0,0.0,0.0);
    linebres (10,10,120,128);
    glFlush();
    }
    int main(int argc,char **argv)
    {

    glutInit(&argc,argv);

    glutInitDisplayMode(GLUT_SINGLE|GLUT_RGB);

    glutInitWindowPosition(0,0);

    glutInitWindowSize(500,500);

    glutCreateWindow("ترسيم خط برزنهام");

    init();
    glutDisplayFunc(bresenham);

    glutMainLoop();

    return 0;

    }

  28. #108

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    نقل قول نوشته شده توسط police-lipid مشاهده تاپیک
    این مشکل رو میشه بگید چه جوری باید حل کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
    هدر grphics تحت داس اجرا ميشه
    اين كد هم بايد داشته باشه:
    void main()
    {
    int driver=DETECT,mode;
    initgraph(&driver,&mode,"c:\\tc\\bgi");
    getch();
    closegraph();
    }

  29. #109

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    با سلام و عرض خسته نباشید
    من یه برنامه دارم
    وقتی با توربو سی پلاس پلاس اجراش میکنم این ارور را میده
    error BGI graphics not supported under Windows
    چطوری باید اجراش کنم؟

  30. #110

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام
    من یه مشکلی برام پیش اومده dev cبرنامه های گرافیکی رو اجرا نمیکنه.ویندوزم 8 x64 هستش از نسخه ی 5.3وهم 5.4استفاده کردم فایده نداشته لطفا کمک کنید.
    خداحافظ

    http://upload.tehran98.com/img1/1jil...r5al3vw4pa.jpg

  31. #111

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    اين ارور به خاطر هدر #graphics.h است كه بايد اين قطعه كد رو در قسمت بدنه اصلي وارد كنيد و همچنين بايد از برنامه تحت داس اجرا كنيد با تروبو كار نمي كنه
    void main()
    {
    int driver=DETECT,mode;
    initgraph(&driver,&mode,"c:\\tc\\bgi");
    getch();
    closegraph();
    }

  32. #112

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    با سلام به همه
    من يه برنامه ميخواستم كه خطوط تصادفي رنگارنگ با سايز بين 40 تا 100 پيكسل برام چاپ كنه اما تو قسمت 40 تا 100 پيكسل به مشكل خوردم تاپيكم دادم ولي كسي جواب كاملي بهم نداد كسي ميتونه كمك كنه اينم ادرس
    http://www.barnamenevis.org/showthre...81%D8%AD%D9%87

  33. #113

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    با سلام
    ميخواستم بدونم چطوري ميشه يك شكل رو در صفحه حركت داد توي محيط dev -C++‎‎
    ممنون ميشم اگه كسي بتونه كمك كنه

  34. #114
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    Portland-USA
    پست
    3

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    یعنی چی!؟پس DirectX چی؟

  35. #115

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    با سلام.
    کسی تو نو شتن يه برنامه اي که قسمتهاي مختلفش رو لينك کنم طوري كه اگر با ماوس روي آاونا كليك كنيم دستور مورد نظر رو انجام بده مثلا بره تو یه صفحه دیگه .تو اين حالت بايد چه جوري ماوس رو كنترل كنم كه وقتي كليك كرد این كار رو انجام بده اميدوارم منظورم رو رسونده باشم.

  36. #116

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام کسی میدونه معادل graphics.h در ++visual c چیه؟

  37. #117
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    10

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام یک ساعت آنالوگ و خیلی ساده با c میخوام
    اگه با ساعت سیستم کار نکنه و کداش کم باشن بهتره
    مثلا با یه تایمر کار کنه.

  38. #118

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    حتما اينجارو ببينيد. 11 بخش آموزشي ايجاد شده:
    http://nn4e.blogfa.com/post/133

  39. #119
    کاربر تازه وارد آواتار moh3en_f1
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
    پست
    64

    Smile نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام
    من چند تا تمرین برنامه نویسی (گرافیک کامپیوتری) باید انجام بدم؟ ولی نمیدونم از کجا شروع کنم؟
    من یکی از سوالات رو اینجا میزارم اگه کسی میتونه حلش کنه بهم بگه. خواهش میکنم یاری کنید
    تمرین ها بسیار زیاد هستند اگه کسی میتونه حل کنه اعلام کنه. یا حداقل همین یکی رو حل کنید تا من یه نمونه برای باقی تمرین ها داشته باشم. خیلی ممنونم
    برنامه ای بنویسید که یک شی را حول نقطه دوران به طور مستمر دوران دهد. برای هر دوران متوالی از زوایای کوچک استفاده کنید و تقریب ها برای توابع سینوس و کسینوس را جهت تسریع محاسبات استفاده کنید. زوایه دوران برای هر مرحله را طوری انتخاب کنید که شئ در کمتر از 30 ثانیه یک دور کامل بزند. برای جلوگیری از افزایش خطاهای مختصاتی، در آغاز هر چرخش جدید مقادیر مختصاتی اصلی را از نو تنظیم کنید.

  40. #120

    نقل قول: برنامه نویسی گرافیک در C و ++C

    سلام دوستان من میخوام تو توربو c یه برنامه بنوسیم که چرخش 360 درجه داشته باشه میشه یه تیکه کد یا راهنمایی کنید

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •