مشاهده دست آورد نظرسنجی: این تاپیک به چه زمینه ای برود

رای دهنده
78. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • آموزش c

    20 25.64%
  • آموزش vb

    10 12.82%
  • ارتباط با وسایل جانبی

    23 29.49%
  • آموزش با نمونه کار

    18 23.08%
  • مباحث پیشرفته

    7 8.97%
نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: برنامه نویسی avr

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    برنامه نویسی avr

    این مقاله از من نیست ولی چون خیلی قشنگ بود حیفم اومد برای شما دوستان که می خواهید آنرا شروع کنید نزارم.
    باید بگم برای نوشتن avr باید از یکی از زبان های c,vb,assembly استفاده کنیم
    که به ترتیب از compiler های :codevision,bascom,avrstudio استفاده کرد.
    اگه شما vb بلید، می تونید با نوشتن برنامه تیم ربات ها رو کمک کنید
    همچنین می توانید مدار هایتان را در proteus بنویسید سپس آنرا آزمایش کنید.فکر کنم آخرین نسخه اش 7.2 باشه که میشه از اینترنت بارگیریش کرد.
    لطفا مقاله هایتان را در همین جا بگزارید.
    و اینجا نظر بدید:https://barnamenevis.org/showthread.php?t=110683
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : دوشنبه 25 آذر 1387 در 13:33 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    اینم چند تا فایل power point است که موشکافانه آمده است تمام قسمت compiler رو بررسی کرده است
    امیدوارم با خواندن این فایل ها داداشی های حرفه ای داشته باشم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : دوشنبه 25 آذر 1387 در 13:33 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    اینم یک مقاله مرجع به زبان assembly.باید ذکر کنم در برنامه نویسی avr باید یک دید سخت افزاری به برنامه هایتان بدهید.
    و هنگام نوشتن برنامه هایتان سیستم عامل را فراموش کنید.
    لطفا هنگام خواندن اینجوری نشید.بابا دارید از زبان سطح بالا ، زبان سطح پایین می خوانید.در ظمن شما می توانید برنامه هایی که نوشته اید را به assembly تبدیل کنید(این استادم گفت)در ظمن assembly های نوشته شده هم را می توانید در لابلای همه کدهای برنامه های c یا vbبگذارید(اینم خودم گفتم)

    پیروز باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : دوشنبه 25 آذر 1387 در 13:32 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    خوب خسته نباشید. تا اینجا خوب پیش رفتیم
    اما انگلیسی رو نفهمیدید عیبی نداره
    ما مترجمین که نمردیم.اینم یه ترجمه بی نقص از یکی از مترجم پارسی گو که زحمت تبدیل کردنش به شیرین ترین زبان را کشیده اند
    با متن انگلیسیش بخونید که با اصطلاحات آشنا شوید
    بارگیری:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : دوشنبه 25 آذر 1387 در 13:31 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    خوب حالا یه کمی حرکات کششی انجام بدهید.
    یه کتاب مرجع هست که پیشنهاد میشه قبل از شروع کردن avr اونو خونده باشید
    به اسم:طراحی دیجیتال (مدار منطقی) اثر موریس مانو که ترجمه اش پر تو بازار.
    اتفاقا تو اینترنت هم پر هست که می تونید با جستجوی :digital design morris mano
    چون دادن لینک به بیرون اینجا گناه است من اینکار رو نکردم.ولی 100% پیدا میکنی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    وقتی داشتید کتاب رو می خوندید تمرین یادتون نره منظورم ورزش نیست ها.
    تمرین بر 2 نوع است
    1.پیاده سازی آن با گیت،IC مربوطه ،برد بورد،باتری 5 ولت یا منبع تغزیه،سیم مفتولی،چند تا LED یا چراق 5 ولتی و دیگر هیچ
    2.کار کردن با شبیه ساز که معروفترین آنها ب:CircuitMaker الف:proteus هست.
    به نظر من در ابتدا کار کردن با circuit راحت تر.
    پیشنهاد میکنم کتابش را هم نخرید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    خوب حالا آموزش circuit شروع میشه.
    چون پارسیشو پیدا نکردم تصمیم گرفتم خودم بنویسم.کارهایی که میگم رو به ترتیب انجام بدید
    1.برنامه را اجرا کنید
    2.بر روی نوار ابزار simulation را انتخاب کنید و digital را انتخاب کنید
    3.در سمت چپ یک group box را مشاهده می کنید که شامل 3 tab است به نام های:browse,search,digital بر روی جست جو کلیک کنید و IC خود را بنویسید که می توانید هم نام IC و هم شماره IC باشه.مثل:nand یا 4011
    4.حالا که همه چیز مرتب شد نوبت وصل کردن سیم wire است، خوب کاری نداره برامده گی های IC رو به هم بزنید.یه کار دیگه هم میشه کرد علامت"+" رو میبینید کلیک کنید سر و ته ها ی IC رو روش کلیک کنید
    5.گزینه ی run digital simulation را بزنید.
    اوفف تمام شد داداشی
    چند تا فایل نمونه که خودم ساختم رو گزاشتم
    رو فایل ها کلیک کنید تا بیاد بالا
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : دوشنبه 25 آذر 1387 در 13:31 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    خوب حالا که قانع شدید که باید طراحی دیجیتال رو بلد باشید.
    لبلساتون بپوشید برید جمهوری وسایل رو آماده کنید چون بدرد avr هم می خوره یه چیز میگم برید بخرید avrmega32 یا avrmega16 فوقش 5 هزار تومان است. بعدش هم باید یه programer بخری برای همون avr (قیمت و قطعه برای ماه پیش است الان فکر کنم...).بعدش هم برید انقلاب کتاب موریس مانو رو تهیه کنید.circuit maker 2000 هم از اینترنت بارگیری کنید. فکر کنم آخرین نسخه اش 2003 است یه آموزش circuit رو می زارم تا بارگیریش کنید:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : دوشنبه 25 آذر 1387 در 13:29 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    حالا میریم سراغ proteus بزرگ
    بچه ها این مقاله را بخوانید اگه درست بلد نشدید یه کتاب AVR بهتون معرفی می کنم که توش آموزش proteus نازنین را داده
    اگه بازم کتاب خواستید .کتاب "مرجع کامل نرم افزار proteus" انتشارات فن آذر هست
    که برای ما نرم افزاری ها بکار نمی آید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : دوشنبه 25 آذر 1387 در 13:30 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    همانطور که گفته شد یکی از زبان های avr همان زبانیست که در اغلب دانشگاهها از دیر باز تا الان با عناوین مختلف آموزش داده شده است.
    و همچنین در دنیا هم طرفداران بیشتری نسبت به دیگر زبان ها دارد.پس خود را از این زبان محروم نکنید.مقاله زیر را بخوانید و یک برنامه ی ناز که با آن نوشته شده است:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : دوشنبه 25 آذر 1387 در 13:28 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    خوب اینم چند تا pdf دیگه،خوب دیگه این همه pdf گزاشتن این می رستونه که دوستون دارم و دوست دارم خوب یاد بگیرید تا روی این تازه به دوران رسیده ها رو کم کنید
    اول:چند تا وبگاه خارجی رو بهتون معرفی می کنم.دوستان با جستجوی عبارت"avr tutorial" هم می تونید وبگاه های خوبی رو پیدا کنید:http://www.avrtutor.com/ و
    http://avr-asm.tripod.com/index.html
    دوم:قسمت اولش خراب بود ولی بقیش سالم بود و گزاشتم:
    خوب دیگه همش اینجا جا نشد میره پست بعدی....
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : دوشنبه 25 آذر 1387 در 13:27 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    ادامه بارگیری...
    حالا که تا اینجا با هم بودیم خوبه که یه وبگاه خوب هم بهتون معرفی کنم که بسیار از کتاب morris mano الهام گرفته است.
    حتما ببینید:http://www.play-hookey.com/digital
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : دوشنبه 25 آذر 1387 در 13:26 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    خوب تا یادم نرفته بگم که ما نرم افزاری ها باید با پورت هم و ارتباط از رایانه به وسایل جانبی هم بلد باشیم.یه کتاب با همین موضوع انتشارات نص چاپ کرده است.
    اینم یه مقاله خوب
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : دوشنبه 25 آذر 1387 در 13:24 عصر

  14. #14

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    دوست عزیز ، مشکلات و سوالات در همین تاپیک مطرح میشه.
    نیازی به تاپیک جدید نیست.



  15. #15

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    من برنامه وصل کردن صفحه کلید 4×4 به میکرو AVRرو می خوام که هر کلیدی که زدیم روی LCDگرافیکی مدل TS12864A-2 نشون بده.(به زبان c)

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    نقل قول نوشته شده توسط sudy3090 مشاهده تاپیک
    من برنامه وصل کردن صفحه کلید 4×4 به میکرو AVRرو می خوام که هر کلیدی که زدیم روی LCDگرافیکی مدل TS12864A-2 نشون بده.(به زبان c)
    دوست عزیز برنامه ای که شما می خواهید مربوط به این تاپیک نمی شود . شما باید در بخش الکترونیک اگر سایت دارد پست بزنید . ویا در سایت Eca.ir در قسمت Avr شما این درخواست را بدهید .





    باتشکر احسان

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    دوستان اگر مقالات یا تاپیک های مفیدی را سراغ داشتند معرفی کنند.
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : دوشنبه 25 آذر 1387 در 14:38 عصر

  18. #18

    Red face نقل قول: برنامه نویسی avr

    سلام


    ویرایش دوم کتاب با اضافه کردن 30مثال(****تابلو روان+ساعت با سون سگمنت(کامل)+تولید صدا+قفل رمز دیجتال+کنترل دور موتور+Pwm+فرکانس متر+ و..............) تموم شد.

    تمام پروژه های کتاب شامل
    سورس کامل برنامه به زبان بسکام
    فایل شبیه سازش پروتیوس
    شماتیک و توضیحات
    هستند.



    http://www.4shared.com/file/60362781...ified=f726d97d


    pas=www.eca.ir

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    جدیدا ماکروسافت در حال توسعه محیطی برای برنامه نویسی سیستم های embedded میباشد.البته پیش تر هم امکان برنامه نویسی موبایل را هم برای دات نت نویس ها فراهم کرده بود ولی اکنون طیف وسیع تری از وسایل را تحت پوشش قرار داده است.اینم لینک سایت.
    بچه ها توصیه میکنم این لینک را هم بخوانید چون دیدتان نسبت به موضوع باز تر میشود.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    با توجه به علاقه دوستان به مبحث "کار با درگاه های ورودی و خروجی"در زیر چند تاپیکی که در این باره بحث کرده اند را آورده ام،اگر باز هم تاپیک های مشابه ای با این موضوع را دیدم میگذارم.
    usb intro LED C#‎Port VBPort WinPort DelphyPort screen
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : دوشنبه 25 آذر 1387 در 15:08 عصر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    نقل قول: برنامه نویسی قویتری میکروی جهان!!!

    در این پست میخواهم میکرویی را به شما معرفی کنم که دارای معماری پردازنده 32 بیت میباشد، و از آنها، از خودپردازهای بانک تا موبایل های سری N نوکیا بصورت گسترده استفاده میشود. و جز آن دسته از فناوری هایی محسوب میشود که هنوز هم در حال پیشرفت هست.در این میکروها انواع سیستم عامل ها قابل نصب است و همچنین به صورت درونی دارای ماشین مجازی جاوا میباشد!.
    تیم گسترش دهنده ما(که شامل گروه نرم افزار و الکترونیک میباشد) هنگامی که میخواست با این وسیله کار کند با کمبود شدید منابع آموزش فارسی و همچنین فقدان بردهای آماده آن در ایران مواجه شد. از همین رو بر آن شد که در یک کار گروهی قوی از پس این معضل برآید.مقاله زیر هم قسمت اول آموزش این وسیله میباشد.
    نکته :این پست پیوسته ویرایش میشود
    پیروز باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : سه شنبه 17 دی 1387 در 14:41 عصر

  22. #22

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    سلام بچه ها
    خسته نباشین
    همونطور دوست عزیزمون آقا امین گفتن که فکر کنم منظورشون همون ARM هست، منابع فارسی واسه این میکروکنترلر که بهتره بگیم میکروپروسور خیلی کمه و من هم در به در دنبال منابعی واسه یادگرفتن و دادن یه سورس کامل واسه آموزش هستم
    همه جوره از شما کمک میخوام و نتیجه ی کار رو هم در اختیار همه قرار میدیم
    امیدوارم بشه انجام داد... آخه کار که نشد نداره

  23. #23

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    یه تاپیک برای میکروی آرم هست ، اونجا سوالتون رو بپرسید
    https://barnamenevis.org/showth...=166184&page=5

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: برنامه نویسی avr

    سلام
    می خواستم ببینم کامپایلری هست که کدی که با برنامه نویسی تحت .NET نوشته شده رو به میکروکنترلر بده؟
    مرسی

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •