صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 87

نام تاپیک: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    Question کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    سلام به همه شما خسته نباشید

    ببینید دوستان من میخوام یه وسیله برقی رو توسط کامپیوتر کنترل کنم،زبان برنامه نویسی مورد نظرم هم vb.net هست.باید چیکار کنم،از دوستان خواهش دارم که لطفشونو دریغ نکنن.الان 2 روزه کامله دنبال مطلب میگردم ولی فقط گمراه میشم و مطالبی که میخوام پیدا نمیکنم
    باید چه کار کنم؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: کنترل وسیله برقی

    خب ، این دو قسمت داره :
    1. یه برنامه طرف کامپیوتر (مثلا با vb.net ) بنویسید که دستورات لازم رو به یه پورتی بفرسته . پورت سریال راحت ترین راهه .
    2. یه میکرو کنترلر رو به وسیله پورت سریال( uart داخلی میکرو) به کامپیوتر وصل کنی تا دستورات رو بگیره . بعد طبق دستورات اون وسله رو کنترل کنه. البته یه مدار برای کنترل دستگاه لازم هست که بسته به اینکه دستگاه چیه و چطور باید کنترل بشه فرق میکنه.(میتونه از یه ترانزیستور باشه تا رله های چند صد ولتی)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: کنترل وسیله برقی

    خوب دوست عزیز بنده الان راه اول رو نیاز دارم
    راه اول رو که یاد گرفتم بدم نمیاد راه دوم هم یاد بگیرم
    اگر ممنکه راه اول رو توضیح بدید

  4. #4

    نقل قول: کنترل وسیله برقی

    نقل قول نوشته شده توسط .:KeihanCPU:. مشاهده تاپیک
    خوب دوست عزیز بنده الان راه اول رو نیاز دارم
    راه اول رو که یاد گرفتم بدم نمیاد راه دوم هم یاد بگیرم
    اگر ممنکه راه اول رو توضیح بدید
    اونا دوتا راه نبودن ، بلکه 2 قسمت بودن که هرجفتشون باید انجام بشه !

    برای آشنایی با کانکتور پورت سریال(DB9) عکس زیر رو نگاه کنید. البته ما فقط با اون دوتا 9 تایی ها(سمت راست) کار داریم. توجه کنید که ترتیب پایه های کانکتور نری قرینه ی کانکتور مادگی هست:



    ما ازن بین 9تا پایه فقط با 3تا از اونا یعنی 2و3و 5 کار داریم. برای اتصال میکرو به کامپیوتر باید یه ic max232 بین میکرو و پورت سریال (db9 ) قرار بگیره. مثل شکل زیر:



    اون 2تا پاییه 11 و 12 max232 که روشون نوشته pic tx , pic rx به پایه های TXD,RXD میکرو وصل میشن.

    در اینجا قسمت سخت افزاری تموم میشه. بقیه قسمت ها نرم افزاریه که به دو بخش نرم افزار میکرو و نرم افزار کامپیوتر تقسیم میشه.

    قسمت نرم افزاری کامپیوتر:
    باید طرف کامپیوتر یه نرم افزار باشه که اطلاعات رو از پورت بگیره یا بهش بفرسته. ساده ترین نرم افزاری که تو همه کامپیوتر ها (ویندوز) وجود داره ، برنامه hyperterminal هست . تو این برنامه اول یه اسم دلخواه برای ارتباط مینویسید بعد از منوی connect using پورت com مورد نظر (مثلا com3) رو انتخاب میکنید.
    تو این قسمت bits per second یا همون baud rate رو همون مقداری که تو میکرو تعریف کردید میگذارید(مثلا 9600) . بقیه تنظیمات مثل شکل زیر باشه . فقط یادتون باشه flow control رو روی none قرار بدید.



    حالا اطلاعات رو روی همون صفحه سفید بنوسید یا بخونید.
    یه راه ساده دیگه استفاده از نرم افزار های رایگان و غیر رایگان port montior هست که اگه یه سرچی بکنید 10-20 تا پیدا میکنید.
    اما راه سوم نوشتن برنامه برای پورت سریال هست . این روش با اینکه از بقیه روش ها سخت تره (اما در کل سادس) ولی این حسن رو داره که میتونید هر کاری خواستید بکنید . مثلا نمودار اطلاعات رو بکشید یا اونا رو بفرستید به یه برنامه دیگه و .... .
    برای نوشتن برنامه ساد ترین راه استفاده از vb6 و کامپوننت mscomm هست . کار با اون خیلی سادس . با دات نت (مثلا #C و VB.net) هم میشه برنامشو نوشت . اتفاقا دات نت هم کامپوننتشو داره ولی کار باهاش یکم سختره.
    اگرم نیاز به مثال و سورس برنامه داشتید عبارت serial port source code رو توی گوگل یا سایت های کد برنامه جستجو کنید. تقریبا به هر زبانی میتونید مثال و source پیدا کنید.

    برنامه طرف میکرو:
    اول باید مشخص کنید با چه نوع میکرویی و چه کامپایلری میخواید کار کنید.
    فکر کنم تقریبا همه از avr استفاده میکنن (سری مگا) . اما اگه کسی با میکروی دیگه ای میخواد کار کنه اینجا سوالش رو بپرسه(مثلا at91sam یا lpc 21xx ,lpc23xx یا pic و ...)
    اونایی که با بسکام کار میکنن اول باید مقدار baud rate رو مشخص کنن:
    کد قالب بندی شده:
    $baud = 9600
    بعد به راحتی با استفاده از دستور های print , input میتونن با کاپیوتر ارتباط برقرار کنن:
    کد قالب بندی شده:
    Print "hello"
    کد قالب بندی شده:
    Input S
    که متغیر s از نوع رشته ای تعریف شده(البته میتونه integer هم باشه).
    راستی یادتون باشه هر وقت تو کامپیوتر یه متنی رو مینویسید وقتی enter رو میزنید میکرو اطلاعات رو میگیره و مثلا میریزه تو S .
    از این دستور ها به شکل زیر هم میتونید استفاده کنید:
    کد قالب بندی شده:
    Input "left or right and how many times?" , S , T
    کد قالب بندی شده:
    Print S
    به همین راحتی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    Arrow کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    سلام دوستان
    تا حالا فکرشو کردید که اگه چراغهای خونتونو با کامپیوتر خاموش و روشن کنید چه جالب میشه.
    با توجه به اینکه خودم قبلا این مشکل رو داشتم و خیلی از دوستان هم ممکنه بخوان این کار رو انجام بدن به فکر این افتادم که این مقاله رو بنویسم و واسه دوستان نحوه کار رو توضیح بدم.

    خب واسه انجام این کار، پروژه مون رو به دو قسمت تقسیم بندی میکنیم:
    1-سخت افزار
    2-نرم افزار

    نه نه ! نترس سخت افزارش خیلی سادست .

    ابتدا باید یه برد رو که شماتیک(نقشه) اون در زیر هست رو طراحی کنیم.

    خب.ساختن این مدار خیلی سادست
    میبینید که مدارمون از یک آی سی ULN 2803 (تعداد 8 عدد ترانزیستور NPN جا سازی شده در یک آی سی)، 8 تا مقاومت 390 اهم،دیود زنر و 8 عدد LED تشکیل شده که بعد از اینکه مدار رو چک کردیم به جای 8 تا LED از 8 تا رله مناسب استفاده میکنیم.
    خب این میشه سخت افزار پروژمون،دیدی که چقدر ساده بود.
    اما این مدار باید از یه جایی به کامپیوتر وصل بشه دیگه !
    برای این منظور ما از سوکت پارالل 25 پین استفاده میکنیم.
    اما طریقه وصل کردن مدارمون به پارالل پورت در زیر نشون داده شده.

    اگه توجه کرده باشید میبینین که سمت چپ مدارمون تعداد 8 تا پین جا گذاشتیم که وصل بشه به یه جایی.در شکل بالا میبینید که پایه های 9 تا 2 به پین های 1 تا 8 در مدار بالا وصل میشه

    از پایه 18 تا 25 هم به هم وصل میشه و همه به زمین یعنی منفی وصل میشن
    باقی پین ها هم کاری نداریم
    این هم از طریقه اتصال پارالل پورت به مدارمون !
    در آخر هم در مکانهایی که تعیین شده ولتاژ 9 ولت وصل میکنیم که مدارمون تغذیه بشه

    حالا میریم سراغ نرم افزار:

    پورت پارالل همزمان قابلیت ارسال 8 بیت رو داره
    میدونید که 8 بیت میشه یک بایت

    حالا یه مثال عملی از کارمون میزنم
    با این مداری که ساختیم و با پورت پارالل میتونیم 8 تا وسیله رو کنترل کنیم.
    حالا شما فرض کنید میخواین وسیله اول و هشتم روشن بشن و بقیه خاموش باشن
    پس باید پین اول و هشتم رو 1 و بقیه رو که میخوایم خاموش باشن 0 کنیم
    اینطوری میشه: 10000001
    یا مثلا میخوایم وسیله دوم ،سوم و هفتم روشن باشن و بقیه خاموش عدد باینری اینطوری میشه
    01100010

    حالا باید این عدد رو به پورت پارالل بفرستیم.
    اما قبل از این کار باید یه تغییراتی در عدد ایجاد کنیم و اونو از مبنای 2(باینری) به مبنای 10(دسیمال)ببریم.
    بعد از اینکه این تغییر رو انجام دادیم باید عدد دسیمال ایجاد شده رو به پورت بفرستیم.
    نحوه تبدیل باینری به دسیمال در پروژه ضمیمه قرار داده شده.

    اما چطور این عدد رو به پورت بفرستیم .
    کاری نداره !
    برای این منظور میایم از اکتیو ایکس یا دی ال ال های آماده استفاده میکنیم که من در پروژه از اکتیو ایکس hwinterface استفاده کردم
    کار باهاش خیلی راحته :
    اگر اسم اکتیو ایکس که تو فرم گذاشتم Po1 باشه
    با این کد عدد دسیمال به پورت فرستاده میشه
    Po1.OutPort &H378, 255
    &378 همیشه ثابته و نیازی به تغییر نداره
    255 هم عدد دسیمالیه که تبدیلش کردیم

    با فرستادن این عدد به پورت اگر مدار رو درست بسته باشید خواهید دید که وسایل یا LED ها روشن میشن
    تموم شد.
    منتظر نظراتتون در رابطه با مقاله هستم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله .:KeihanCPU:. : شنبه 21 فروردین 1389 در 17:28 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    اگه بخوایم اون برد رو ببندیم قطعاتش چقدر خرج داره ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    اگه بخوایم اون برد رو ببندیم قطعاتش چقدر خرج داره ؟
    آیسی=800 تومان
    رله =هر عدد تقریبا 400 تومان که 8 تاش میشه 3200
    مقاومت ها و دید زنر هم با هم 200 تومان
    فیش پارالل هم 400 تومان
    با هزینه های کوچیک دیگه 5 تومانی میشه !

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    آقا برنامت ایراد داره تو کد زیر BinToDec رو تعریف نکردی .
    Private Sub Text1_Change()
    Text2.Text = BinToDec(Text1.Text)
    End Sub

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    آقا برنامت ایراد داره تو کد زیر BinToDec رو تعریف نکردی .
    در پست اول اصلاح شد
    مجددا دانلود نمایید
    بعد از 50 بار دانلود فقط یک نظر !!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Samsam2010
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    238

    نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    با سلام خیلی جالبه
    ابتدا باید یه برد رو که شماتیک(نقشه) اون در زیر هست رو طراحی کنیم.
    این برد رو چه جوری باید طراحی کنیم بیشتر توضیح میدید اگر منظورتون بردی مثل مادر برد که باید سفارش بدیم
    ایسوس برامون بسازه ؟
    بعد با این سخت افزار چطوری چراغ های حال و آشپز خونه و .. رو کنترل کنیم ؟

    ممنون میشم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    این برد رو چه جوری باید طراحی کنیم بیشتر توضیح میدید اگر منظورتون بردی مثل مادر برد که باید سفارش بدیم
    دوست عزیز بهتر بود اینطوری سوال میکردی که آیا این کیت رو میشه آمادشو از بازار تهیه کرد یا نه ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط Samsam2010 مشاهده تاپیک
    با سلام خیلی جالبه

    این برد رو چه جوری باید طراحی کنیم بیشتر توضیح میدید اگر منظورتون بردی مثل مادر برد که باید سفارش بدیم
    ایسوس برامون بسازه ؟
    بعد با این سخت افزار چطوری چراغ های حال و آشپز خونه و .. رو کنترل کنیم ؟

    ممنون میشم

    شما دو راه پیش رو دارید
    اول اینکه میتونید به یه نفر که تو کار الکترونیکه بگید این برد رو براتون بسازه.

    2- خودتون بسازید که ساختنش اصلا کار سختی نیست .آموزش ساختنشم میتونین از گوگل بدست بیارید
    اینجا هم یه منبع بهتون معرقی میکنم
    http://www.electronic-abadan.blogfa.com/post-69.aspx

    موفق باشی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار shahmahi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    161

    نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    دوست عزیز ممنون میشم اگه مشخصات اون رله مناسب و دیود زنر رو که گفتی توضیح بدی.
    بعد این مدار رو خودتون تست کردین یا نه ؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط shahmahi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون میشم اگه مشخصات اون رله مناسب و دیود زنر رو که گفتی توضیح بدی.
    بعد این مدار رو خودتون تست کردین یا نه ؟
    اگه خواستید رله بخرید به فروشنده بگید رله ای بهتون بده که با 3 ولت تحریک بشه و ولتاژ 220 ولت رو وصل بچسبونه(آمپر رله هر چی بیشتر باشه میتونید وسیله ای با توان بیشتری رو راه انداری کنید)

    مقدار دقیق دیود زنر رو نمیدونم ولی فکر کنم حوالی 9 ولت مناسب باشه
    من خودم این مدار رو البته با LED تست کردم و جواب داده ،البته از دیود زنر استفاده نکردم
    فکر کنم کار دیود زنر دراین مدار جلوگیری از برگشت ولتاژ به آیسی باشه
    به هر حال اگه شما از رله استفاده کردین حتما از دیود زنر استفاده کنید

    توجه کنید اگر آمپر دستگاهی که میخواین کنترل کنید از آمپر رله بیشتر باشه رله به اصطلاح خال میزنه و درست کار نمیکنه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار adib202
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    174

    نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    خیلی جالبه.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    متشکر از آموزش عالیتون
    اینطوری که من متوجه شدم ما فقط به رله ها دستور قطع و وصل برق میدیم درسته ؟

    آمپر رله هر چی بیشتر باشه میتونید وسیله ای با توان بیشتری رو راه انداری کنید)
    بعد از لحاظ مدار که اشکالی به وجود نمیاد ؟

    اما طریقه وصل کردن مدارمون به پارالل پورت در زیر نشون داده شده.
    میشه در مورد عکس مربوطه توضیحاتی بفرمایید . من تا حالا با این پورت کار نکردم.
    متشکر از شما.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    اینطوری که من متوجه شدم ما فقط به رله ها دستور قطع و وصل برق میدیم درسته ؟
    دقیقا،در واقع کار رله همینه
    بعد از لحاظ مدار که اشکالی به وجود نمیاد ؟
    اگر آمپر رله کم باشه در نتیجه رله توان عبور جریان رو نداره؛ممکنه که مسیر جریان بر اثر عبور بیش از حد جریان قطع بشه

    میشه در مورد عکس مربوطه توضیحاتی بفرمایید . من تا حالا با این پورت کار نکردم.
    در چه موردی توضیح نیاز دارید؟

  18. #18

    Wink نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط .:KeihanCPU:. مشاهده تاپیک
    اگه خواستید رله بخرید به فروشنده بگید رله ای بهتون بده که با 3 ولت تحریک بشه و ولتاژ 220 ولت رو وصل بچسبونه(آمپر رله هر چی بیشتر باشه میتونید وسیله ای با توان بیشتری رو راه انداری کنید)

    مقدار دقیق دیود زنر رو نمیدونم ولی فکر کنم حوالی 9 ولت مناسب باشه
    من خودم این مدار رو البته با LED تست کردم و جواب داده ،البته از دیود زنر استفاده نکردم
    فکر کنم کار دیود زنر دراین مدار جلوگیری از برگشت ولتاژ به آیسی باشه
    به هر حال اگه شما از رله استفاده کردین حتما از دیود زنر استفاده کنید

    توجه کنید اگر آمپر دستگاهی که میخواین کنترل کنید از آمپر رله بیشتر باشه رله به اصطلاح خال میزنه و درست کار نمیکنه
    سلام

    معمولا يك ديود معمولي براي جلوگيري از برگشت ولتاژ به ترانزيستور محرك رله يا آي سي استفاده ميشه كه در مورد آي سي 2803 اين ديود ها براي هر كانال داخل خود آي سي وجود دارن و نيازي به گذاشتن ديود جداگانه نيست كه در شماتيك زير اين موضوع رو مي بينيد



    ديود زنر كارش تثبيت ولتاژ هست تا يه موقع ولتاژ زيادي وارد مدار نشه كه معمولا يك دونه كافيه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    یک سورس خیلی عالی در این زمینه پیدا کردم



    Purpose The purpose of creating this project is to control all home equipments e.g. Fans, Lights, Door motor, Electric Heater, TV, VCR, Water Pump etc through Voice. The user will no longer have to move from his seat, just to turn on the Fan.

    ضمیمه اضافه شد .
    موفق باشید . /
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #20

    نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    یک سورس خیلی عالی در این زمینه پیدا کردم

    ضمیمه اضافه شد .
    موفق باشید . /
    سلام
    دوست گرامی برنامه با پیغام خطا در برقراری ارتباط با dll مواجه می شه .

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: کنترل وسایل برقی توسط کامپیوتر

    دوست گرامی برنامه با پیغام خطا در برقراری ارتباط با dll مواجه می شه .
    دوست عزیز تمامی این برنامه ها یه کار انجام میدن
    ارسال یک ارایه بایتی به پارالل
    همین
    آموزششم که در پست اول گفته شد

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ب- تات
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    ایران- شيراز - دلتا فناوران
    پست
    210

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    البته در مورد انتخاب رله بايد توان وسيله مصرفي كه به آن متصل ميشه و مدت رماني كه رله ميخواد بچسبه در نظر گرفته بشه كه براي حل اين مشكل ميشه از رله هاي HeavyDuty استفاده كرد.

  23. #23

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    با سلام
    خیلی ممنونم از فعالیت های دوستان در این زمینه
    در تاپیک اول - دوم سورس برنامه VB بود
    همان سورس برای C++‎‎ موجود است؟

  24. #24

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)


  25. #25
    کاربر دائمی آواتار sina26
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    165

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    سلام دوست گرامی
    این نمونه خوبی بود برای من ممنونم خیلی خوب کار میکنه

  26. #26

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    سلام واقعا عالی بود.
    فقط 1 سوال :
    میشه نحوه اتصال اینمدار به برق خونه رو هم توضیح بدید.من چطور باید به چراق ها متصل بشم تا روشون کنترل داشته باشم؟

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار kooroush
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    آي پي مشهد .
    پست
    258

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    یک سوال دیگه :
    آیا این OCX ای که گذاشتید فقط سیگنال رو به پورت پارالل ارسال می کنه ؟؟؟
    منظورم اینه فقط واسه پورت پرارالل ساخته شده ؟؟
    اگه ما بخوایم به پورت USB ارسال کنیم چی کار باید کرد ؟

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    سلام واقعا عالی بود.
    فقط 1 سوال :
    میشه نحوه اتصال اینمدار به برق خونه رو هم توضیح بدید.من چطور باید به چراق ها متصل بشم تا روشون کنترل داشته باشم؟
    به جای LEd ها رله میذاری،و رله رو در خط ورودی برق به لامپ قرار میدی
    منظورم اینه فقط واسه پورت پرارالل ساخته شده ؟؟
    بله
    فقط برای این منظور ساخته شده است

  29. #29

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    سلام.
    من این مدار رو درست کردم دقیقا مثل چیزی که گفته شده بود ولی متاسفانه کار نمیکنه نمیدونم ایراد کار کجاس.
    الان وقتی مدار رو به جریان 9ولت وصل میکنم همه جای مدارم جریان وجود داره این درسته؟
    کسی میتونه کمک کنه لطفا.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار .:KeihanCPU:.
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    1,169

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    این مدار رو من ساختم و تست کردم مطمئن باشید که کار میکنه
    شاید آیسی رو بر عکس زدی
    یه بار دیگه شماتیک(نقشه) رو با چیزی که ساختی مقایسه کن فکر کنم آیسی رو بر عکس زدی
    از سالم بودن قطعاتتم مطمئن شو

  31. #31

    Question ارتباط با پورت سری

    سلام.

    من برای اولین بار دارم تلاش میکنم که توسط پورت سریال با یک وسیله ارتباط برقرار کنم و اطلاعات چندانی در این زمینه ندارم. فعلا دستگاه من یک پرینتر ساده ست که سعی میکنم اطلاعات یک text box رو روی آن چاپ کنم. البته کار اصلی گرفتن اطلاعات از یک وسیله است.

    در برنامه یک پورت سریال تعریف کردم که بدون مشکل open میشه و حتی در ارسال پیغام هم errorی نمیده اما هیچ عکس العملی از پرینتر نمیبینم. راهی هست که چک کنم دستگاه پیغام من رو دریافت میکنه یا نه؟ اصلا این ارتباط برقرار شده یاخیر ؟

    ممنون

  32. #32

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    برای ارتباط با پرینتر باید از پورت موازی استفاده کنید.

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    سلام خدمت دوستان عزیز
    آیا فقط با استفاده از پورت پارالل می تونیم 8 دستگاه رو کنترل کنیم یا اینکه میشه با استفاده از چند دیکدر وسیله های بیشتر رو کنترل کنیم؟
    آیا با استفاده از تریستور به جای رله میشه وسیله های خونه رو کنترل کرد؟

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    نقل قول نوشته شده توسط amirsajjadi مشاهده تاپیک
    آیا با استفاده از تریستور به جای رله میشه وسیله های خونه رو کنترل کرد؟
    نه نمی شه.
    ترانزیستور قادر به قطع و وصل کردن جریان های پایینه.
    رله وسیله ای هست که برای قطع و وصل ولتاژهای بالا به کار می ره.
    از یک طرف بهش ولتاژ پایین مثلا 3 ولت می دیم، داخل رله کانکتوری وجود داره که باعث می شه 2 تا از پایه های رله به هم وصل بشند.این 2 تا پایه و کانکتور قادر به تحمل ولتاژ های بالا مثلا 220 ولت رو دارند.بنابراین ما می تونیم با وصل یک ولتاژ پایین،برق 220 رو هم وصل کنیم.

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    نقل قول نوشته شده توسط amirsajjadi مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان عزیز
    آیا فقط با استفاده از پورت پارالل می تونیم 8 دستگاه رو کنترل کنیم یا اینکه میشه با استفاده از چند دیکدر وسیله های بیشتر رو کنترل کنیم؟
    راستی یادم رفت سوال اولتون رو جواب بدم.
    قطعا می شه. شما با استفاده از یک دیکودر می تونید تا 255 وسیله رو کنترل کنید.
    اما من خودم از دیکودر استفاده نکردم.زحمت معرفیش با بقیه ی دوستان

  36. #36

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    نقل قول نوشته شده توسط farzadsw مشاهده تاپیک
    برای ارتباط با پرینتر باید از پورت موازی استفاده کنید.

    سلام . ممنون از پاسختون. پرینتر رو فراموش کنید. من احتیاج دارم از یک دستگاه آزمایشگاهی توسط پورت سریال اطلاعاتی بگیرم و در دیتا بیس ذخیره کنم.

    من نمیتونم دائم برای تست از دستگاه استفاده کنم. به نظر شما بهترین وسیله برای جایگزین کردن آن برای تست چیه؟ چون میخوام اول روال درست رو پیدا کنم و بعد با تغییر اطلاعاتی چون باوود ریت به دستگاه اصلی وصل بشم.

    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    Post نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    ممنون از پاسختون.
    نقل قول نوشته شده توسط z.t.x.4 مشاهده تاپیک
    نه نمی شه.
    ترانزیستور قادر به قطع و وصل کردن جریان های پایینه.
    رله وسیله ای هست که برای قطع و وصل ولتاژهای بالا به کار می ره.
    از یک طرف بهش ولتاژ پایین مثلا 3 ولت می دیم، داخل رله کانکتوری وجود داره که باعث می شه 2 تا از پایه های رله به هم وصل بشند.این 2 تا پایه و کانکتور قادر به تحمل ولتاژ های بالا مثلا 220 ولت رو دارند.بنابراین ما می تونیم با وصل یک ولتاژ پایین،برق 220 رو هم وصل کنیم.
    من نوشته بودم تریستور دوست عزیز.
    دلیل استفاده نکردنم از رله اینه که اگه کامپیوتر ریست یا خاموش بشه وسیله هایی که به کامپیوتر وصل هستند هم خاموش میشن ولی از یکی شنیدم که ترستور فقط کافیه یک ولتاژ بهش بدیم تا وصل بشه و اگه اون ولتاژ قطع بشه تریستور روشن میمونه.
    ممنون میشم اگه دوستان منو بیشتر راهنمایی کنن.

  38. #38

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    سلام دوستان من یه سوال پرسیدم. کسی میتونه جواب بده؟؟؟؟؟؟؟

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    نقل قول نوشته شده توسط arshpisheh مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من یه سوال پرسیدم. کسی میتونه جواب بده؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز
    با احترام باید عرض کنم این سوال شما یک OFF TOPIC به حساب میاد.
    لطفا سوال خودتون رو در یک تاپیک مجزا مطرح کنید

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار ztx4
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    505

    نقل قول: کنترل وسیله برقی توسط کامپیوتر (سریال و موازی)

    نقل قول نوشته شده توسط amirsajjadi مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسختون.

    من نوشته بودم تریستور دوست عزیز.
    دلیل استفاده نکردنم از رله اینه که اگه کامپیوتر ریست یا خاموش بشه وسیله هایی که به کامپیوتر وصل هستند هم خاموش میشن ولی از یکی شنیدم که ترستور فقط کافیه یک ولتاژ بهش بدیم تا وصل بشه و اگه اون ولتاژ قطع بشه تریستور روشن میمونه.
    ممنون میشم اگه دوستان منو بیشتر راهنمایی کنن.
    ببخشید.
    من فکر کردم استباه تایپی بوده.
    با تریستور آشنا نیستم اما فکر می کنم با چند رله ی اضافی بشه همین امکان رو پیاده سازی کرد.
    مراجعه کنید به کتاب های برق صنعتی و تفاوت مدار های دائم و لحظه ای رو مطالعه بفرمایید.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •