نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اجرای store procedure در sql server

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628

    اجرای store procedure در sql server

    سلام
    من چند تا store procedure در sql تعریف کردم که با کمک کد نویسی و تعریف
    dim cm as adodb.command
    و قرار دادن نوع commnadtype و نام store procedure و سپس cm.excute
    اونو اجرا میکنم ؛ اما مشکلم اینجاست که نمیخوام با کدنویسی اینکارو بکنم حال
    یک کنترل ado رو فرم گذاشتم و به sql متصل شدم و نوع commnadtype
    و نام store procedure را هم تنظیم کردم اما حالا مشکل اینجاست که چقدر
    میگردم در هیچ کجا دستور excute رو پیدا نمیکنم ؟؟؟
    یعنی با این راه اصلا نمیشه یک store procedure رو اجرا کرد ؟؟ :?:
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran-Tehran
    پست
    175
    شما باید از دستور زیر استفاده کنید
    Adodc1.Refresh

    منتها احتمالا دو تا error دریافت کنید.
    یکی اینه که Operation is not allowed when the object is closed
    حالا چه طوری باید Adodc رو برای بار اول باز کرد خدا می دونه.
    من یک error دیگه هم گرفتم که نمی دونم چی بود ولی با Resume Next ردش کردم.
    واسه همینه که ترجیح می دم هیچوقت از VB استفاده نکنم :مخالف: .چون واقعا حساب و کتاب نداره.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    آقای شاچیان شما با کدنویسی زیر میتونید یک store procedure رو اجرا کنید

    Dim cn As New ADODB.Connection
    Dim cmd As New ADODB.Command
    Dim rs As New ADODB.Recordset
    cn.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;Persist Security Info=False;User ID=babak;Initial Catalog=paliz;Data Source=SQL-SERVER"
    cn.Properties("Password") = "babak"
    cn.Open
    cmd.ActiveConnection = cn
    cmd.CommandText = "insert_Online_input"
    cmd.CommandType = adCmdStoredProc
    Set rs = cmd.Execute
    cn.Close

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran-Tehran
    پست
    175
    ابتدا از این دستور استفاده کنید و بعد Refresh کنید.
    Adodc1.RecordSource = "my_stored_procedure (' " & myvar & " ')" 

تاپیک های مشابه

  1. Store Procedure
    نوشته شده توسط rahele_sa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1385, 12:20 عصر
  2. Backup گرفتن تعدادی از table ها در Sql server توسط Store Procedure
    نوشته شده توسط hedayat در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 23:31 عصر
  3. Backup گرفتن تعدادی از table ها در Sql server توسط Store Procedure یا برنامه‌ دلفی
    نوشته شده توسط hedayat در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1384, 17:50 عصر
  4. فراخوانی store procedure با دو پارامتر
    نوشته شده توسط FatemehB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 11:58 صبح
  5. فرستادن نام جدول به store procedure(فوری)
    نوشته شده توسط sh_m در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 18:40 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •