صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 60

نام تاپیک: وب کنفرانس -- web conference

  1. #1
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    39
    پست
    1,944

    وب کنفرانس -- web conference

    موضوع : راه اندازی ویدئو کنفرانس مبتنی بر وب

    ابزار و نرم افزار های مورد نیاز :
    1.Flash Media Server سمت سرور
    2.Flash Player 9 سمت کلاینت
    3.Server با IP فرضی 192.168.1.100


    Flash Media Server

    محصولی از شرکت adobe که در دو نسخه interactive و streaming عرضه شده و همچنین قابل استفاده در ویندوز و لینوکس میباشد.
    در نسخه streaming شما قادر به اشتراک گذاشتن صدا و تصویر هستید و در نسخه interactive علاوه بر دو مورد صدا و تصویر قادر خواهید بود از امکان Share Object یا Share Desktop هم بهره مند گردید.هر دو نسخه بالا به صورت تجاری قابل عرضه میباشد.
    علاوه بر این دو نسخه ، نسخه Development این نرم افزار نیز عرضه گردیده که این نسخه دارای تمامیه قابلیت های نسخه Flash Media Interactive Server میباشد ولی محدود شده به 10 تماس همزمان است.شما میتوانید این نسخه را در این لینک دریافت نمایید.
    http://www.adobe.com/go/tryflashmediaserver

    روش نصب و تنظیمات Flash Media Server 3

    1.بعد از دانلود Pack مربوط FlashMediaServer3.exe را اجرا کنید.
    2.پنجره welcome را next نمایید.
    3.محتوی agreement را قبول کنید و next نمایید.
    4.Serial Number محصول خود را وارد نمایید. اگر میخواهید از نسخه Development استفاده کنید فیلد مربوط را خالی رها کنید و Next نمایید.
    5.محل نصب برنامه را مشخص کنید.
    6.نام کاربری و کلمه عبور admin برنامه را مشخص کنید.
    7.تنظیمات پورت را به صورت پیشفرض رها کنید. پورت 1935 پروتکل rtmp برای انتقال صدا و تصویر و پورت 1111 برای هدایت و وضعیت برنامه از طریق XML میباشد. پروتکل rtmp مبتنی بر TCP میباشد و میتواند صدا،تصویر و اطلاعات را از کلاینت فلش به سرور فلش انتقال دهد.
    8.نصب برنامه را به اتمام برسانید.

    برای Start سرویس میتوانید از Start Adobe Flash Media Server 3.0.1 و Start Flash Media Administration Server 3.0.1 واقع در منوی Start استفاده نمایید. توجه کنید ! این نرم افزار به صورت یکی از سرویس های ویندوز هم در دسترس میباشد.

    برای تنظیمات و هدایت برنامه کافیست Flash Media Administration Console را واقع در منوی:
    Start > Program > Adobe اجرا نمایید.
    همچنین شما قادر خواهید بود تمامیه Server های خود را تنها از یک کنسول هدایت کنید.

    استفاده و تنظیمات نهایی

    بعد از نصب برنامه و راه اندازی سرویس ، به طور پیش فرض در مسیر:
    C:\Program Files\Adobe\Flash Media Server 3 پوشه ای به نام applications ساخته خواهد شد که وظیفه تبادل اطلاعات را به عهده دارد و پیش فرض آن دو URL میباشد live برای Stream زنده و vod برای پخش فیلم و یا صدای ذخیره شده. البته این 2 پوشه به عنوان نمونه ساخته شده اند و دو فایل main.far و Application.xml داخل هر پوشه وظیفه نهایی را به عهده خواهند گرفت و عمل مربوطه را انجام میدهند. البته میتوان به جای فایل باینری mail.far از معادل سورس آن در main.asc که نمونه آن در پوشه samples وجود دارد نیز بهره برد.

    یک نمونه قابل ارائه live


    سرویس گیرنده وب :

    به مسیر :
    C:\Program Files\Adobe\Flash Media Server 3\samples\applications\live مراجعه کنید و محتویات آن را به مسیر :
    C:\Program Files\Adobe\Flash Media Server 3\applications\live انتقال دهید.

    حال نیاز به یک سرویس دهنده وب خواهیم داشت، در این مرحله میبایست از طریق سرویس دهنده وب به مسیر C:\Program Files\Adobe\Flash Media Server 3\applications\live ارجاعی داده شود.در این مثال رجوع مستقیم به این پوشه خواهیم داشت.
    پس سرویس ما در مسیر http://192.168.1.100/livetest.html در دسترس میباشد.
    در این پنجره مسیر URI برای سرور rtmp خود را میبایست مشخص نماییم که به طور پیش فرض rtmp://localhost/live/livestream میباشد و باید برای مثال ما به :
    rtmp://192.168.1.100/live/livestream تغییر کند.
    این URI از 4 بخش تقسیم شده که از چپ به راست به ترتیب شامل "پروتکل - آدرس سرویس دهنده - نام application - نام ناشر" میباشد.

    سرویس دهنده:

    سرویس دهنده شامل برنامه ای میباشد که صدا و تصویر را از طریق rtmp برای سرور ارسال میکند. به کلاس های Camera ، Microphone ، NetConnection ، NetStream ، Video در Flex 3 یا Action Script 3 مراجعه کنید.
    نمونه سورس :

    import flash.display.Sprite;
    import flash.media.Camera;
    import flash.media.Microphone;
    import flash.media.Video;
    import flash‎‎‎‎.Net‎‎‎‎.NetConnection;
    import flash‎‎‎‎.Net‎‎‎‎.NetStream;
    //import flash‎‎‎‎.Net.ObjectEncoding;
    import flash.events‎‎‎‎.NetStatusEvent;

    BtnCall.addEventListener(MouseEvent.CLICK,fBtnCall );

    var cam:Camera;
    var mic:Microphone;
    var vid1:Video;
    var vid2:Video;
    var nc:NetConnection;
    var nsOut:NetStream;
    var nsIn:NetStream;
    var rtmpNow:String;
    var msg:Boolean;

    function fBtnCall(event:MouseEvent)
    {
    rtmpNow="rtmp://192.168.1.100/live";
    cam=Camera.getCamera();
    mic=Microphone.getMicrophone();

    //Camera Settings
    cam.setKeyFrameInterval (15);
    cam.setMode (240,180,15,false);
    cam.setMotionLevel (35,3000);
    cam.setQuality (40000 / 8,100);

    //Microphone Settings
    mic.gain =85;
    mic.rate=11;
    mic.setSilenceLevel (0);
    mic.setUseEchoSuppression (true);

    //Video Setup
    vid1=new Video(cam.width,cam.height);
    vid2=new Video(cam.width,cam.height);
    addChild (vid1);
    vid1.x=10,vid1.y=20;
    addChild (vid2);
    vid2.x=vid1.width+15,vid2.y=20;

    //Attach local video and camera
    vid1.attachCamera (cam);

    //Connect
    nc=new NetConnection;
    nc.connect (rtmpNow);
    nc.addEventListener (NetStatusEvent‎‎‎‎.Net_STATUS,checkConnec t);

    }

    function checkConnect (e:NetStatusEvent):void
    {
    msg=e.info.code == "NetConnection.Connect.Success";
    if (msg)
    {
    nsOut=new NetStream(nc);
    nsIn=new NetStream(nc);
    //NetStream
    nsOut.attachAudio (mic);
    nsOut.attachCamera (cam);
    nsOut.publish ("livestream");
    vid2.attachNetStream (nsIn);
    nsIn.play ("livestream");

    }
    }




    در سورس بالا به نام application و نام ناشر دقت نمایید. نام ناشر در حقیقت کلید اتصال به دوربین مورد نظر در application live میباشد.
    نمونه فایل FLA و SWF ضمیمه خواهد شد.

    حالا کافیست از دفتر کار خود وب کم و میکروفن خود را فعال کنید و فایل سرویس دهنده را اجرا کنید تا بینندگان از طریق URL به آدرس http://192.168.1.100/livetest.html و URI به آدرس rtmp://192.168.1.100/live/livestream چهره زیبای شما را ببینند و صدای گیرای شما را بشنوند.

    ---------------------------------------------------------------------------------------
    پ.و:
    تمامی مراحل فوق بر روی سرور Windows Server 2003 Enterprise Edition و با استفاده از نسخه های interactive و Development تست و به مرحله انجام رسیده است.


    "کلیه حقوق این مقاله آموزشی متعلق به سایت barnamenevis.org میباشد و درج آن تنها با ذکر منبع مجاز است. "


    با تشکر از برادران BlackDal و امید متقی
    محمد جاهد منش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    دوست خوب ايا از روش فوق ميشه براي بخش مراسم بروي اينترنت هم استفاده كرد اگه امكانش هست ميشه توضيخ دهيد باتشكر

  3. #3
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    39
    پست
    1,944

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    بله 100% شدنیه با این روش منتهی کیفیت صدا و تصویر و همچنین برنامه سمت کلاینت بیننده رو باید خودتون انعطاف بدید چون نمونه ای که من اینجا معرفی کردم فقط یه مثال ساده هست که نتیجه کار رو نشون بده.
    داخل پوشه sample نمونه وجود داره به همراه سورس fla.

    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    ببخشيد سور بالا بايد كجا بنويسم من تمام كارهاي كه شما گفتيد انجام دادم اما تصوير بخش نميشه

  5. #5
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    39
    پست
    1,944

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    ببخشيد سور بالا بايد كجا بنويسم من تمام كارهاي كه شما گفتيد انجام دادم اما تصوير بخش نميشه
    فایل Phone.swf رو اجرا کن وب کم رو وصل کن Allow کن حالا تصویر خودت باید 2 بار دیده بشه اگر شد برو لینک Stream رو بده تا تصویر رو توی صفحه وب هم ببینی.

    موفق باشی

  6. #6

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    ام ناشر در حقیقت کلید اتصال به دوربین مورد نظر در application live میباشد؟ میشه این مطلب رو توضیح بدید. ممنون

  7. #7
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    39
    پست
    1,944

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    ام ناشر در حقیقت کلید اتصال به دوربین مورد نظر در application live میباشد؟ میشه این مطلب رو توضیح بدید. ممنون
    بله!
    -----------
    البته محصول دیگری هم هست که از دسته برنامه های باز متن میباشد به نام RED5 که وظیفه Flash Server رو به عهده میگیره و قابلیت ارتقا اون به وسیله جاوا وجود داره.
    http://osflash.org/red5

    اگر زمان با بنده یاری کنه به زودی مقاله ای در این زمینه ارائه خواهم کرد. :)

    موفق باشید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hassan_h
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    شمال
    پست
    172

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    با سلام به استاد
    خواهش می کنم اگر برایتان مقدور این بحث رو بیشتر توضیح بدین و باز ترش کنید
    اون کد هایی که نوشتین کجا باید نوشته بشه
    import flash.display.Sprite;
    یعنی چی؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hassan_h
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    شمال
    پست
    172

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    اگه بخام از طریق کامپیوتر خودم که با adsl به اینترنت وصله یک سری فایل فلش یا با وب کم به طور زنده به سایتم که روی اینترنت هستش بفرستم چه کار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    من قبلنا توی یک پروژه وب سایت ، برای ساخت برنامه چت فلشی و پخش مستقیم نیمه زنده ( به دلیل پهنای باند ضعیف ) نه از Flash Media Server الان که تا نسخه 3 اون ریلیز شده بلکه با Flash Communication Server 1.5 بطور نسبتا گسترده ای کار کرده ام . حتی بحث کنترل چت روم ها توسط یه ادمین و مدیریت تعداد اتاق ها و تعداد یوزرها رو هم کار کردم .
    خیلی دنبال کتاب آموزشی اون بودم ، توی نمایشگاه تهران به قیمت 49 دلار ( 46 هزار تومن ) گذاشته بودن . نتونستم بخرم . اما فایل Chm ش رو از اینترنت پیدا کردم . اونم زمانی که دیگه حوصله کار با اون رو نداشتم .
    الان که دیگه ویرایش جدیدش رسیده . خیلی هم تغییر کرده .
    البته برای کسایی که می خوان پخش مستقیم روی وب سایتشون قرار بدن به صرفه نیست چون اون زمان هزینه اجاره سالیانه مدیاسرور حدودا 4 میلیون تومن بود . الان رو خبر ندارم .
    یادش بخیر زمانی که بطور همزمان هم توی فلش برنامه می نوشتیم هم توی دات نت و این دوتا رو بهم وصل می کردیم
    اگر بتونم و عمری باقی باشه و اگر کسی علاقه مند باشه ، به سوالاتشون در این موارد پاسخ خواهم داد .

  11. #11
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    39
    پست
    1,944

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    اون کد هایی که نوشتین کجا باید نوشته بشه
    این کدها باید در محیط Flex یا Action script در Flash نوشته و Compile بشه به swf.
    اون فایل ضمیمه fla همین کار هست.
    اگه بخام از طریق کامپیوتر خودم که با adsl به اینترنت وصله یک سری فایل فلش یا با وب کم به طور زنده به سایتم که روی اینترنت هستش بفرستم چه کار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    این کار رو نمیتونی انجام بدی، سرور باید اختصاص به شما داشته باشه با سطح دسترسیه administrator.

    @iman_22 من راهی پیدا نکردم برای کنترل کردن Flash Media Server با برنامه ها و script های خودم.
    یعنی data های ارسالی از کلاینت رو بتونی با برنامه های خودت که با .net یا هرچی دیگه نوشته شده کنترل کنی. برای همین دارم از RED5 به همراه JAVA استفاده میکنم.
    آیا شما راه کاری برای این مسئله داری روی FMS?

    موفق باشید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک


    من راهی پیدا نکردم برای کنترل کردن Flash Media Server با برنامه ها و script های خودم.
    یعنی data های ارسالی از کلاینت رو بتونی با برنامه های خودت که با .net یا هرچی دیگه نوشته شده کنترل کنی. برای همین دارم از RED5 به همراه JAVA استفاده میکنم.
    آیا شما راه کاری برای این مسئله داری روی FMS?
    از Flash remoting استفاده کردین تا حالا ؟ میشه باهاش ارتباط دوطرفه بین فلش و دات نت بر قرار کرد . البته چون رایگانه امکانات محدودی هم داره . من با RED5 کار نکردم ولی فکر کنم کامل تر از فلش ریموتینگ باشه . تا اونجا که یادمه فلش ریموتینگ باید تولیدش متوقف شده باشه .
    یه انجین دیگه هم دیده بودم که واقعا شاهکار بود . الان خاطرم نیست که اسمش چی بود . البته قیمت بالایی هم داشت ولی امکانات جالبی داشت . انشالله یه بررسی می کنم و خدمت می رسم .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    البته یه موضوعی که خیلی جالب بود . یه ارتباط بین فایل فلش اجرا شده روی کلاینت و برنامه اپلیکیشن سمت سرور اون فلش بر قرار می کردیم ( این دوتابع کلاینت و سرور دقیقا همنام بودند ) که اطلاعات از طریق کامپوننت ها با توابع هم نام آنها روی سرور برقرار میشد و یه کوکی ، که نقش خیلی مهمی این وسط بازی می کرد .

  14. #14
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    39
    پست
    1,944

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    البته یه موضوعی که خیلی جالب بود . یه ارتباط بین فایل فلش اجرا شده روی کلاینت و برنامه اپلیکیشن سمت سرور اون فلش بر قرار می کردیم ( این دوتابع کلاینت و سرور دقیقا همنام بودند ) که اطلاعات از طریق کامپوننت ها با توابع هم نام آنها روی سرور برقرار میشد و یه کوکی ، که نقش خیلی مهمی این وسط بازی می کرد .
    یه چیزی که این وسط مهم هست زبان اون application سمت سرور هست. همونطور که میدونی flash قابلیت اتصال از طریق UDP رو نداره "به غیر از version 10 که RTMFP رو ارائه کرده و صدا و تصویر رو از UDP ارسال میکنه و همچنین codec صدایی speex رو هم ساپورت میکنه"
    حالا هدف من اینه که بتونم application را توی سرور جوری بنویسم که بتونم با یه SIP Server ارتباط بر قرار کنم، منتهی چیزی که من فهمیدم این app رو شما فقط میتونی با همون script های flash بنویسی و نه زبان دیگه، این محدودیت ایجاد کرده.
    آیا شما راهکاری داری که بشه server application رو با زبان دیگه ای پیاده سازی کرد؟
    البته منظورم با استفاده از FMS هست چون روی RED5 همونطور که گفتم تونستم با JAVA روی سرور این application رو پیاده سازی کنم.

    موفق باشید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    دوست عزیز ، درسته . من با اسکریپت نویسی خود فلش ( سمت سرور ) انجام داده ام . خیلی محدوده

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    شما از این انجین ها هم استفاده کردین تا حالا ؟

    http://www.fluorinefx.com/
    http://www.thesilentgroup.com/fluori...ine/index.html

    یه انجین دیگه هم بود به اسم WebOrb

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار hassan_h
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    شمال
    پست
    172

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    اگه میشه یه نمونه از کار با برنامه رو بزارین

  18. #18
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    39
    پست
    1,944

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    شما از این انجین ها هم استفاده کردین تا حالا ؟
    من استفاده نکردم.
    شما استفاده کردین؟ یعنی تونستین مقادیر text,sound,video رو بین سرور و کلاینت هندل کنید؟

    موفق باشید

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    من استفاده نکردم.
    شما استفاده کردین؟ یعنی تونستین مقادیر text,sound,video رو بین سرور و کلاینت هندل کنید؟

    موفق باشید
    من توی کار اولم فقط از FCS و خود Flash و دات نت استفاده کردم . بطوریکه یه محیط چت روم طراحی کردم که آن واحد فقط یک نفر وب کمشو روشن می کرد ( البته با اجازه ادمین که به فلان یوزر اجازه می داد که الان بتونه تصویر بفرسته ) البته چت صوتی که مثل چتهای معمولی هرکی تاک رو می گرفت صحبت می کرد .
    ادمین اصلی هم که روی تمام اینا نظارت می کرد . اواخر کار نوشته های چت روم رو هم چک می کردیم که مبادا یوزرهای محترم کلمات ناشایست بکار نبرن ، همچنین بستن آی پی برای یک روز و یه آمار کوچولو از فعالیتهای اونها . البته تا فراموش نکردم بگم که دنبال این امکان بودم که بشه کاری کرد که برای یه دامین خاص با برنامه نویسی بشه چت روم رو راه اندازی کرد که برام سخت بود و بی خیالش شدم . این رو هم یاد آوری کنم که چون از سرور اختصاصی بهره می بردیم ، تنظیمات رو می تونستیم روی سرور دستی انجام بدیم .
    اگر منظورتون رو از هندل صدا و تصویر و متن همین باشه ، بله .

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    برنامه WebOrb Engine خیلی کامله ، من باهاش کار نکرده ام ولی تا اونجا که می دونم یه سیستم دیتابیس داخلی مثل SQL SERVER واسه خودش داره .

    برنامه FlourineFx Flash Gateway که الانه نسخه 3.5 ای اس پی دات نت رو هم ساپورت می کنه توی Flex و حتی Flash هم کار میده . من باهاش یه نمونه برنامه رومیزی نوشته بودم که به وب سرویسهای دات نت وصل می شد و با فرستادن پارامتری به وب سرویس یک سری اطلاعات خاص رو به فلش بر می گردوند . بنظر میاد که از امکانات صوتی و تصویری توش خبری نباشه .

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    نقل قول نوشته شده توسط hassan_h مشاهده تاپیک
    اگه میشه یه نمونه از کار با برنامه رو بزارین
    نمونه برنامه براي چه کاری لازم داری ؟؟ بدنه اصلی کار رو دوست خوبمون توی پست اول قرار دادن .
    اگر در مورد انجین ها بخوای ، نمونه های ساده از کار رو توی سایتهایی که آدرس دادم می تونی پیدا کنی . اما بگم برای کاری که احتمالا مد نظرته ، حتما به سرور سرویس دهنده مدیا سرور احتیاج داری . اون برنامه فلش مدیا سرور روی اون سرور مذکور نصبه و سرویس دهی می کنه .

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار bijibuji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    365

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    با تشکر فراروان از این دوستمون به خاطر مطلب خوبشون

  23. #23
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    2,096

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    سلام
    من red5 رو دانلود و بعدشم جاوا رو نصب كردم و بعنوان يك سرويس ويندوز اجرا شد و همه مثالهاشم عالي كار ميكنه اما سرعتش رو نميتونم چجوري تست كنم مثلا اگه با ياهو بكم من و يكي ديگه ببينه سرعتش بيشتر از red5 هست.
    نكته ديگه اينكه چطور ميشه فهميد كه مثلا اگر 10 نفر بخوان وصل بشن به يك ويدئو كنفرانس (مثلا مثال خودش) به چه سرعتي و پهناي باندي نياز دارم؟
    آيا معياري هست كه بشه سرعت ها رو سنجيد مثلا red5 رو در برابر fms؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  24. #24
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    39
    پست
    1,944

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    نقل قول نوشته شده توسط binyaz2003 مشاهده تاپیک
    سلام
    من red5 رو دانلود و بعدشم جاوا رو نصب كردم و بعنوان يك سرويس ويندوز اجرا شد و همه مثالهاشم عالي كار ميكنه اما سرعتش رو نميتونم چجوري تست كنم مثلا اگه با ياهو بكم من و يكي ديگه ببينه سرعتش بيشتر از red5 هست.
    نكته ديگه اينكه چطور ميشه فهميد كه مثلا اگر 10 نفر بخوان وصل بشن به يك ويدئو كنفرانس (مثلا مثال خودش) به چه سرعتي و پهناي باندي نياز دارم؟
    آيا معياري هست كه بشه سرعت ها رو سنجيد مثلا red5 رو در برابر fms؟
    red5 همان RTMP باز متن شده هست که با جاوا پیاده سازی شده پس تفاوت چندانی توی پیاده سازی نداره، سرعتش هم تفاوت زیادی نداره!
    یاهو از TCP SIP استفاده میکنه نه RTMP.
    هر دو برای Codec تصویری از H.246 استفاده میکنن.
    یاهو از تمام فرمت های صدایی پشتیبانی میکنه مثل G711,GSM و G729 که در این شرایط توسط G729 شما میتونید با یک اتصال Dialup کامل و مطمئن کیفیت صدایه خوبی را انتقال بدید ولی flash 9 از nellymoser استفاده میکنه. و در نسخه 10 بتا پشتیبانی از Speex هم امکان پذیر هست که در این فرمت حجم کمتر و کیفیت بهتر صدا ارائه شده حتی در شرایطی کمتر از G729 + انتقال از UDP RTMFP که میتونه علاوه بر سرعت و حجم کمتر کیفیت بهتری را هم ارائه کنه ولی RED5 در حال حاضر تنها RTMP را پشتیبانی میکنه.

    RED5 پنل مدیریتی آماده مثل fms نداره ولی تهیه اون کار سختی نیست.
    به عنوان یکی از برتری های RED5 میشه به قابلیت کنترل داده ها توسط برنامه نویس اشاره کرد که این مسئله در fms به شدت محدود هست.

    موفق باشید

  25. #25

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    سلام و خسته نباشید

    سوالی داشتم از خدمتتان , منظور از سروری با IP فرضی 192.168.1.100 چیست؟
    خوب سرور ما ip دارد , ایا باید انرا تغییر دهیم؟ و آیا لینکی که به صفحه ای داده میشودباید حتما از این ip استفاده کنیم ؟
    ببخشید اگر سوالم ابتدائی بود....

  26. #26
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    39
    پست
    1,944

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    سوالی داشتم از خدمتتان , منظور از سروری با IP فرضی 192.168.1.100 چیست؟
    منظور همان IP سرور شماست.
    و آیا لینکی که به صفحه ای داده میشودباید حتما از این ip استفاده کنیم ؟
    بلی! باید از IP خودتون استفاده کنید.

    موفق باشید

  27. #27

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    ممنون
    راستی من قبلا با Flash Communiction Server کار می کردم و از ابزار های وایت بورد و Camere استفاده می کردم و در شبکه اینترانت اگر به سرور وصل میشدیم مشکلی نبود و در واقع چراغ اتصالش سبز بود اما از اینتزنت که می خواستیم وصل بشیم اتصال برقرار نمی شد
    ایا این مشکل در Flash Media Server 3 هم وجود خواهد داشت؟
    در ضمن ما مشخصات سرورمون رو به مسئول شبکه می دیم و تنظیمات اصلی رو روی سیستم خودش می دهد و سرور ما در اینترنت قابل استفاده می باشد .. ایا برای استفاده از این سرویس باید مسئول شبکه ما روی سیستم اصلی خودش تنظیمات خاصی انجام دهد؟
    با تشکر

  28. #28

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    ببخشيد اين livestream كه دارين پابليش ميكنين چيه راستي من واقعا گيج شدم ما وقتي فايل swf رو در حالي كه سرور رو اجرا كرديم اجرا ميكنيم چطور اطلاعات ما به صفحه test.html توي اون آدرسي كه گفته شده ميره اصلا اون صفحه چطور ساخته ميشه

  29. #29

    Red face نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    ببخشيد كسي ديگه توي اين صفحه نمياد جواب منو بده خيلي كارم فوريه خواستم ببينم اين صفحه test.html چطور ساخته ميشه و كجاست كه طرف بعد اجراي برنامه توي وب ميتوني از اين آدرس اطلاعات خودشو ببينه

  30. #30
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    39
    پست
    1,944

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    ببخشيد اين livestream كه دارين پابليش ميكنين چيه راستي من واقعا گيج شدم ما وقتي فايل swf رو در حالي كه سرور رو اجرا كرديم اجرا ميكنيم چطور اطلاعات ما به صفحه test.html توي اون آدرسي كه گفته شده ميره اصلا اون صفحه چطور ساخته ميشه
    اون صفحه با آدرسی که گفته شده مثالی هست که خود Flash Media Server آماده کرده و قابل اجرا هست لازم نیست شما صفحه ای بسازید.
    این اطلاعات از فایل swf شما تحت پرویکل RTMP به سرور ارسال و به کلاینتهای دیگری که تحت نام Publish به سرور متصل هستند ارجاع داده میشه.

    موفق باشید

  31. #31

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    پس چرا من كه تو local اجرا ميكنم با آدرس ( rtmp://localhost/live) بعد آدرس http://localhost/livetest.html رو ميزنم چيزي اجرا نميشه

  32. #32

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    يعني چي يعني كسايي كه ميخوان تصوير و صدا رو توي اينترنت ببينن بايستي اسمشون livestream باشه اسم چيشون livestream باشه

  33. #33
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    39
    پست
    1,944

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    يعني چي يعني كسايي كه ميخوان تصوير و صدا رو توي اينترنت ببينن بايستي اسمشون livestream باشه اسم چيشون livestream باشه

    rtmpNow="rtmp://192.168.1.100/live";

    اگر داخل برنامه به صورت بالا باشه یعنی اسم Publisher در این حالت live نام گزاری شده و کسانی که به این Publisher متصل بشن میتونن تصویر و صدا رو داشته باشن.
    پس چرا من كه تو local اجرا ميكنم با آدرس ( rtmp://localhost/live) بعد آدرس http://localhost/livetest.html رو ميزنم چيزي اجرا نميشه
    یه جای کار را داری اشتباه میکنی. به ip مطمئن هستین؟
    به Document های نسخه FMS که نصب کرده اید مراجعه کنید.

    موفق باشید

  34. #34

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    ببخشيد خيلي وقتتون رو دارم ميگيرم اونا چطور به live متصل ميشن

    من flash media server 3.5 رو روي كامپيوتر خودم نصب كردم . بعد phone.swf رو آدرسش رو تغيير دادم به جاي اون اي پي مال خودم رو دادم بعد يك فايل به نام videoplayer.html رو از داخل پوشه sample اجرا كردم از داخل اون livestream رو انتخاب كردم تصوير منو نشون داد .
    اما هر كار ميكنم نميتونم از داخل شبكه از يك كامپيوتر ديگه بعد اجراي videoplayer.html تصوير رو ببينم.
    اين رو هم اگه ميشه يه راهنمايي كنين

    راستي ديگران چطور به اون publisher متصل ميشن من وقتي توي browser خودم آدرسي كه اولش rtmp داره ميزنم يا خطا ميده يا اجرا نميشه.
    آخرین ویرایش به وسیله skylarker : چهارشنبه 11 شهریور 1388 در 01:12 صبح

  35. #35

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    سلام
    ببخشيد من خيلي عجله دارم لطف كنيد اگه ميشه جوابشو بدين

    البته اگه امكانش هست شماره تلفنتون رو به ايميلم ارسال كنيد خيلي خوب ميشه اينطوري ميتونيم بيشتر با هم صحبت كنيم انشا الله اگه كارم درست شد از خجالتتون در ميام مرسي

  36. #36

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    سلام به همه دوستان
    اگه میشه لطف کنید کلیه مطالب این تاپیک رو در قالب یه فایل به صورت خلاصه و مفید قرار بدید خیلی خوب میشه
    ممنونم

  37. #37
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    39
    پست
    1,944

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    @sahar_delshadfarr
    فکر کنم دوستان عزیمون در قسمت مجله سایت در نسخه دوم یا سوم یکبار این کار را انجام داده اند.
    skylarker@
    rtmp را در Browser نباید بزنید. حتما دارید یک جای کار را اشتباه میکنید. به مستندات FMS رجوع کنید.

    موفق باشید

  38. #38
    کاربر تازه وارد آواتار kamranafshar33
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    45

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    آقا ایمان من مشتاقم که این چیزهاییکه شما گفتین رو یاد بگیرم.میشه منو راهنمایی کنید؟

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار alisebt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ايران
    پست
    120

    نقل قول: وب کنفرانس -- web conference

    نرم افزار Flash Media Server رو از کجا میشه خرید ؟ (با لایسنس)
    قیمتش رو می دونید؟

  40. #40

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •