صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 49

نام تاپیک: سیستم عامل آراکس

  1. #1

    سیستم عامل آراکس

    سلام دوستان

    حدود یکسال پیش سر یه تمرین کلاسی شروع به نوشتن یک بوت لودر قوی کردم کم کم این مورد باعث شد که شروع به نوشتن یک سیستم عامل کنم تا حدود اسفند پارسال که گروهی از دوستان هم به ما برای نوشتن این سیستم عامل ملحق شدن و گروه کارشناسی ارشد دانشگاه آراد تبریز از ما حمایت کرد و کار به جلوه ای رسمی تر به خودش گرفت. ما فورا تصمیم گرفتیم که پروژه رو OpenSource کنیم و اون رو در اختیار همه دوستان قرار بدیم.

    خب، فکر کنم باید بریم به سراغ اطلاعات فنی:
    اسم : آراکس ( رود ارس در زبان آذری)
    زبانهای برنامه نویسی: C و اسمبلی
    نوع سیستم عامل : 32 بیتی برای معماری x86
    نوع کرنل: ماژولار
    كامپايلر: GCC ( براي زبان برنامه نويسي C) و nasm (براي زبان اسمبلي)
    محيط توسعه:‌ Linux توزيع ابونتو



    باید این مطلب رو اضافه کنم که تمام کد کار خودمون نیستش و قسمتهای از اون رو از سیستم عامل های دیگه و آموزشهای تحت وب برداشتیم. اما تمام کد بررسی شده و با محیط توسعه سازگار شده و هیچ مشکلی در اجرا و یا کامپایل وجود نداره و هینطور بررسی کد موجب برطرف شدن بعضی از باگهای موجود در سیستم عاملها و یا آموزشهای تحت وب شده.



    توسعه سیستم عامل کامل نشده و فعلا داريم روي سيستم فايل مجازي كار ميكنم. طبق برنامه ريزي روز 24 ارديبهشت 1391 ريليز اوليه رو ميديم.

    سورس كد: ( به زودي يك svn براي كاربران ايراني كه مشكل ت.ح دارن راه اندازي ميشه)
    https://sourceforge.net/projects/arax/

    تصویر دیسک فلاپی سیستم عامل رو هم به زودی روی سایت قرار میدم:

    http://www.araxos.ir

    وبلاگ:
    http://blog.araxos.ir/
    http://osdever.blogfa.com/
    آخرین ویرایش به وسیله pswin.pooya : چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391 در 23:25 عصر




  2. #2

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    با آرزوی موفقیت برای شما و گروهتان , لینکی که دادید خرابه
    من نتونستم دانلودش کنم

  3. #3

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    سلام
    شما کد رو باید از طریق svn دریافت کنید. برنامه TortoiseSVN پیشنهاد میشه. بعد از نصب برنامه روی یک فودر خالی کلید کند و منوی SvnCheckout رو انتخاب بکنید. بعد از اون در دیالوگ باز شده آدرس زیر رو وارد کنید:

    https://arax.svn.sourceforge.net/svnroot/arax

    سپس دکمه ok رو بزنید. کد داخل فولدری که مشخص کردید داونلود میشه و از این به بعد تنها با یک کلید رو اون و انتخاب گزینه update svn آخرین تغییرات رو دریافت می کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    esfahan
    پست
    183

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    بسیار عالی ، تبریک میگم ، انشالله در راه تولید سیستم عامل امن موفق باشید .

  5. #5

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    میتونید یه توضیح کلی درباره اون بدید؟

  6. #6

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    نقل قول نوشته شده توسط alamate_aoal مشاهده تاپیک
    میتونید یه توضیح کلی درباره اون بدید؟
    در مورد چی؟؟

  7. #7

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    کامپایل سورس اسمبلی و سی اون راحت بود
    چطوری اونو از روی فلاپی اجرا کنیم. منظورم سکتور اول فلاپیه .

    در کل منظورم درباره نحوه کامپایل و برپایی Arax هست نه آموزش و عملکرد سورسش

  8. #8

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    به وبلاگت هم سر زدم و اون برنامه درایو مجازی فلاپی رو هم دانلود کردم .

    مرسی

  9. #9

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    سلام
    برای کامپایل قسمت بوت لودر میتونید از کامپایلر nasm استفاده کنبد:

    nasm -f bin Boot1.asm -o Boot1.bin
    بعد از کامپایل قسمت اول بوت لودر کافیه که اون رو توی بوت سکتور کپی کنید. برای اینکار هم میتونید از برنامه partcopy استفاده بکنید:

    PARTCOPY Boot1.bin 0 3 -f0 0
    PARTCOPY Boot1.bin 3E 1C2 -f0 3E
    بعدش قسمت دوم بوت رو کامپایل کنید و در فلاپی کپی کنید و بعد از اون هم system core رو با ویژوال استادیو باز کنید و کامپایل کنید ( خودش به صورت خودکار فایل kernel.exe رو داخل درایو a میسازه)

    حالا اگر vmware و یا هر نرم افزار دیگه ای رو که برای اجرا در نظر گرفتین ( ویا خود PC) رو اجرا کنید. سیستم عامل بالا میاد.

    فقط اگر از vmare استفاده می کنید باید به این نکته توجه کنید که برنامه vfd باید حتما بسته شده باشه، از طریق my computer وارد درایو فلاپی نشده باشین ( در زمان اجرا) و در زمان کامپایل هم vmare در حال اجرا و یا در حال pause سیستم عامل نباشه.

    فعلا دارم روی مدیر حافظه کار میکنم، بعد از تموم شدنش تصویر دیسک فلاپی رو روی وبلاگ قرار میدم که باعث میشه دیگه به این مراحل نیازی نداشته باشین.
    آخرین ویرایش به وسیله pswin.pooya : یک شنبه 03 آبان 1388 در 17:15 عصر

  10. #10

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    دوست عزیز در این بوت لودر را میشه به بوت سکتور سی دی انتقال داد در این صورت کار خواهد کرد یا نه؟

  11. #11

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    نه. این بوت لودر فقط برای فلاپی نوشته شده. اما کرنل مولتب بوت هستش و در همه جا و با تمام لودرهای استاندارد مثل GRUB لود میشه. که احتمالا هم بعدا روی GRUB سوئیچ کنم.

  12. #12

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    دوست عزیز من هم مدتی هست دارم در مورد grup اطلاعات جمع آوری می کنم آیا شما اطلاعاتی دارید که چطوری میشه یک کرنل رو توسط grup بوت کرد. ممنون میشم راهنمایی کنید.

  13. #13

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    نقل قول نوشته شده توسط reza10203045 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من هم مدتی هست دارم در مورد grup اطلاعات جمع آوری می کنم آیا شما اطلاعاتی دارید که چطوری میشه یک کرنل رو توسط grup بوت کرد. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    میشه گفت تقریبا کار کدن باهاش رو بلدم. همنطور هم گفتم برای بالا آوردن یه کرنل با GRUB باید کرنل با استاندارد MultiBoot سازگار باشه.

  14. #14

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    منبع خاصی در این مورد وجود دارد؟

  15. #15

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    نقل قول نوشته شده توسط reza10203045 مشاهده تاپیک
    منبع خاصی در این مورد وجود دارد؟
    مولتی بوت:
    http://www.gnu.org/software/grub/manual/multiboot/

    و بوت لودر GRUB برای USB، CD و ...:

    http://wiki.osdev.org/GRUB

    http://grub.enbug.org/

  16. #16

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    با تشکر فراوان! من هیچی از این کارا حالیم نیست!
    میشه کامپایل شدشو بذارید! و بگید من چی کار کنم تا بتونم ببینم محیط سیستم عاملو ؟

  17. #17

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    نقل قول نوشته شده توسط DLL_DLL مشاهده تاپیک
    با تشکر فراوان! من هیچی از این کارا حالیم نیست!
    میشه کامپایل شدشو بذارید! و بگید من چی کار کنم تا بتونم ببینم محیط سیستم عاملو ؟
    گفتم بعد از اینکه Pagin تموم شد فایل تصویر رو میذارم. اما عکس سیستم عامل هم توی وبلاگ و سایت قرار داره.

  18. #18

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    یه فایل با نام build.bat ساختم و اینها رو توش نوشتم:


    C:\NASM\nasm.exe -f bin Boot1.asm -o Boot1.bin

    PARTCOPY Boot1.bin 0 3 -f0 0
    PARTCOPY Boot1.bin 3E 1C2 -f0 3E

    copy KRNLDR.SYS A:\KRNLDR.SYS
    pause


    فایل Boot1.bin ساخته میشه و با برنامه PARTCOPY توی بوت سکتور نوشته میشه
    فایل KRNLDR.SYS را هم داخل درایو فلاپی کپی میکنم
    فایل KRNL32.EXE به راحتی کامپایل و در درایو \:A کپی میشه


    اما زمانی که با VirtualBox میخوام تستش کنم موقع بوت شدن فلاپی با این پیغام مواجه میشم :

    Loading Boot Image
    .............
    ERROR : Press Any Key to Reboot

    به نظر شما کجای کارم مشکل داره؟


    و سوال دومم اینه که چرا موقعی که من یه فلاپی بوت میسازم(از سورس بعضی بوت لودرهای آماده) تو محیط ویندوز نمیشه اونو باز کرد اما مال شما میشه؟
    یا بهتر بگم: دلیل اینکه بعضی فلاپی هایی که توی بوت سکتور اون ها داده هست و در ویندوز اجرا نمیشن چیه؟

    مرسی

  19. #19

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    نقل قول نوشته شده توسط alamate_aoal مشاهده تاپیک
    یه فایل با نام build.bat ساختم و اینها رو توش نوشتم:


    C:\NASM\nasm.exe -f bin Boot1.asm -o Boot1.bin

    PARTCOPY Boot1.bin 0 3 -f0 0
    PARTCOPY Boot1.bin 3E 1C2 -f0 3E

    copy KRNLDR.SYS A:\KRNLDR.SYS
    pause


    فایل Boot1.bin ساخته میشه و با برنامه PARTCOPY توی بوت سکتور نوشته میشه
    فایل KRNLDR.SYS را هم داخل درایو فلاپی کپی میکنم
    فایل KRNL32.EXE به راحتی کامپایل و در درایو \:A کپی میشه


    اما زمانی که با VirtualBox میخوام تستش کنم موقع بوت شدن فلاپی با این پیغام مواجه میشم :

    Loading Boot Image
    .............
    ERROR : Press Any Key to Reboot

    به نظر شما کجای کارم مشکل داره؟


    و سوال دومم اینه که چرا موقعی که من یه فلاپی بوت میسازم(از سورس بعضی بوت لودرهای آماده) تو محیط ویندوز نمیشه اونو باز کرد اما مال شما میشه؟
    یا بهتر بگم: دلیل اینکه بعضی فلاپی هایی که توی بوت سکتور اون ها داده هست و در ویندوز اجرا نمیشن چیه؟

    مرسی
    سلام

    خیلی خوبه که پروژه به راحتی کامپایل میشه. این رو میشه یه حسن بزرگ برای یه پروژه متن باز حسابش کرد.

    شرمنده، یادم رفته بود فایلهای build رو آپدیت کنم. فایل KRNLDR.sys به KRLOADER.SYS تغییر نام داده شده (اسم فایل حتما باید با حروف بزرگ باشه.

    پروژه، آپدیت شد و فایلهای build به اون اضافه شدن.


    جواب سوال دومتون:
    داخل سکتور صفر فلاپی بلوکی هست به نام بلوک OEM. این بلوک اطلاعات فرمت و دیسک فلاپی رو نگه میداره. اگر این بلوک رو داخل سکتور صفر قرار ندین. سیستم عامل فکر میکمه که فلاپی فرمت نشده و در نتیجه نمی تونه اون رو باز کنه. اوایل کار من هم مثل شما مشکل داشتم.
    آخرین ویرایش به وسیله pswin.pooya : سه شنبه 12 آبان 1388 در 02:50 صبح

  20. #20

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    سلام
    شما در مورد گراب گفته بودید که باید لودر مولتی بوت باشه حالا میشه در مورد این لودر مولتی بوت یکم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
    و اگر میشه توضیح بدید که چطوری این بوت لودر را با گراب لود کنم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    نقل قول نوشته شده توسط reza10203045 مشاهده تاپیک
    سلام
    شما در مورد گراب گفته بودید که باید لودر مولتی بوت باشه حالا میشه در مورد این لودر مولتی بوت یکم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
    و اگر میشه توضیح بدید که چطوری این بوت لودر را با گراب لود کنم.
    1. گراپ خودش یک بوت لودر هستش و برای لود کرنل به کار میره پس نمیشه باهاش یه بوت لودر دیگه رو لود کرد.

    2. من به شما 3 تا صفحه دادم که عملا یکی از اونها یه مقاله آموزشی بودش و این موارد رو آموزش میداد. توضیح دادن مولتی بوت یه مقاله کامل رو میخواد و خود من هم نتونستم کامل ساپورتش کنم و فقط توی این سطح هستش که بتونه بوت شه و یکسری از اطلاعات مورد نیاز کرنل رو از بگیره.

  22. #22

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    دوست عزیز این برنامه ساخت درایو مجازی فلاپی کار نمی کنه این پیغام رو میده چیکارش کنم.
    Failed to install the VFD driver.
    Access is denied.

  23. #23

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    نقل قول نوشته شده توسط reza10203045 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این برنامه ساخت درایو مجازی فلاپی کار نمی کنه این پیغام رو میده چیکارش کنم.
    Failed to install the VFD driver.
    Access is denied.
    شما از ویندوز vista و یا seven استفاده می کنین؟؟

    درایور مجازی رو در حالت administrator اجرا کنید و همچنین آدرس فایل درایور رو هم بدین. برای راحتی کار با vfdwin کار کنید.

  24. #24

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    ممنون دوست عزیز
    حالا درایو رو ایجاد می کنه حالا چطوری می تونم سیستم عامل شما را اجرا کنم این برنامه چجوری کار می کنه

  25. #25

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    مشکل حل شد . این نرم افزار هم برای ساختن درایو مجازی هستش .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    نقل قول نوشته شده توسط reza10203045 مشاهده تاپیک
    مشکل حل شد . این نرم افزار هم برای ساختن درایو مجازی هستش .
    1.داخل این تاپیک به صورت کامل توضیح داده شده:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=184686#9

    2.شما نیاز به کامپایلرهای MSVC9 و nasm و همچنین برنامه partcopy دارین.

    3. برای ساخت قسمت اول و دوم بوت لودر میتونین از فایلهای build همراه اونها استفاده کنید. قسمت systemcore رو هم فقط کافیه که توی ویژوال استادیو باز و کامپایل بکنید. توضیحات فایلهای PE ، ساختار اونها هم داخل پوشه stage 2 قسمت بوت لودر هستش. همچنین توضیحات و ساختار MultiBoot هم داخل قسمت دوم بوت و هم داخل SystemCore هستش.

  27. #27

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    یک سوال داشتن من توی بعضی از مطالب خوانده بودم که در استفاده از برنامه PARTCOPY دقت کنید.
    حالا سوال من اینه که برای کپی کردن بوت لودر در سکتور اول فلاپی باید این کار رو در داخل درایو فلاپی انجام بدم یا اینکه فرقی نمی کنه که اطلاعات در کدام درایو هست و با اجرای دستور
    PARTCOPY Boot1.bin 0 3 -f0 0 
    PARTCOPY Boot1.bin 3E 1C2 -f0 3E

    خودش خودکار در سکتور اول فلاپی کپی میشه.

  28. #28

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    یک سوال دیگه داشتم , من از برنامه vmware , bochs استفاده کردم جواب نداد حالا می خوام با برنامه qemu امتحان کنم این برنامه هم برای اجرا فایلهای .img رو اجرا می کنه حالا چطوری می تونم فایل .img رو بسازم.
    ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید.

  29. #29

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    نقل قول نوشته شده توسط reza10203045 مشاهده تاپیک
    یک سوال دیگه داشتم , من از برنامه vmware , bochs استفاده کردم جواب نداد حالا می خوام با برنامه qemu امتحان کنم این برنامه هم برای اجرا فایلهای .img رو اجرا می کنه حالا چطوری می تونم فایل .img رو بسازم.
    ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید.

    من از qemu استفاده نکردم. طرز کار همه این برنامه ها شبیه هم هستش. فقط یه مقدار bochs چون حرفه ای تر هستش کار با اون سختر هم هست. اما اگر با اینها جواب نگرفتی با بقیه هم جواب نمی گیره ( تظمین شده) . من سیستم عامل و بوت لودر خودم رو هم روی bochs هم vmware و هم PC واقعی تست کردم و روی همه به خوبی کار کرده.

    پیشنهاد می کنم قبل از اینکه بخوای ادامه بدی اطلاعاتی رو در مورد سیستم های کامپیوتری کسب کنی. جدید یا قدیمی بودن سیستم مطرح نیستش پون همه اونها از یه خانواده هستن و اصول کار نسبتا مشابه ای رو دارن من پیشنهاد میکنم که قبل از ادامه کتابهای زیر رو به دقت بخونی:
    1. مرجع برنامه نویسان PC ( نوشته پیتر نورتون )
    2. سیستم عامل نوشته تتباوم
    3. سیستم عامل نوشته استالیتگ.

    و یه پییشنهاد کوچولو میکنم: سنگ بزرگ نشانه نزدن هستش. پس سعی کن قبل از اینکه دنبال هر چیز دیگه ای باشی مثل یه بوت لودر برای USB سعی کنی که یه بوت لودر ساده برای دیسک فلاپی طراحی کنی.

    البته اگر بیای تبریز من میتونم حضوری بهت کمک کنم. ( اگر خواستی میتونی از طریق pm هماهنگ بشیم)

  30. #30

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    ممنون دوست عزیز.
    اما در مورد مطالب گفته شده علت این همه سوال پرسیدن من بخاطر اینکه قبل از آغاز هر کاری من , اول میخوام آشنایی کامل در مورد آن کار داشته باشم و حالا هم مشغول کسب اطلاعات مورد نیاز در بوت لودر طرز نوشتن بوت لودر و مولتی بوت لودر کار با وقفه ها هستم که اگه تموم شد توی همین بخش برای دانلود میزارم .
    در مورد کتاب های گفته شده فقط یکمی از کتاب سیستم عامل تنباوم خواندم.
    اما در مورد تبریز اومدم یکم مشکله وگرنه خیلی مشتاق به این ملاقات هستم .

  31. #31

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    سلام دوست عزیز من سیستم عامل شما را با گراب امتحان کردم پیغام خطا میده.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  32. #32

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    نقل قول نوشته شده توسط reza10203045 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز من سیستم عامل شما را با گراب امتحان کردم پیغام خطا میده.
    تنظیمات رو به درستی انجام نداید. به پیغام خطا دقت کنید!. مشکل از سیستم عامل نیستش.

  33. #33

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    موارد افزوده شده:

    • مدیر حافظه فیزیکی.
    • توابع ahalGetRTCTime و ahalGetRTCDate برای گرفتن زمان و تاریخ RTC

    باگهای پیدا شده:

    • تعداد بلوکهای استفاده شده حافظه در vmware اشتباه بر گردانده می شود. (هنوز نتونستم علت رو پیدا کنم)

    svn با ویرایش 0.5 بروز شد.

    تست این ویرایش برای من خیلی گرون تموم شد. به عنوان مثال با تست تایم لیسانس یکسری از برنامه های من بطور کلی مشکل پیدا کردند _ به 100 سال جلوتر و 30 سال عقبتر مهاجرت کردم).و تست حافظه هم که درد سر سازتر از اون بودش و بطور کل وقت زیادی رو بردش.
    بطور کل این ویرایش پایداری لازم رو نداره و فعلا تنها در سطح یه تست هستش. سعی میکنم تا ویرایش بعد تمامی مشکلات رو حل کنم.

  34. #34

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    شما فرمودید : گراپ خودش یک بوت لودر هستش و برای لود کرنل به کار میره پس نمیشه باهاش یه بوت لودر دیگه رو لود کرد.

    با سلام خدمت دوست عزیز pswin.pooya و با تشکر با خاط پروژه خوبتون در مورد این مطلب سوالی داشتم که اگر گراب نمیتونه یک بوت لودر دیگه رو لود کنه چطور وقتی گراب را در کنار ویندوز ایکس پی و 7 نصب میکنیم
    هر 2 تا بوت لودر را میشناسه ؟ یعنی بوت لودر ویندوز ایکس پی و بوت لودر ویندوز 7

    البته پیشا پیش از مبتدی بودن سوالم شرمنده هستم ولی شما بزارید به حساب بی تجربه گی در زمینه بوت لودر و ...

    البته فکر میکنم جوابم به این جواب شما بر میگرده نه ؟

    برنامه بوت توی اولیت سکتور دیسک یعنی سکتور 1 هد صفر کلاستر 0 دیسک قرار می گیره. برای اینکه بایوس سیستم متوجه شه برنامه ای که در این سکتر قرار داره یک برنامه بوت هستش به انتهای آن کلمه AA55 رو اضافه می کنن. پس از اونجا که هر سکتور 512 بایت هستش. و نشانه بوت دو بایت هست. میشه نتیجه گرفت که این برنامه باید توی 510 بایت خلاصه بشه. که در نتیجه یه برنامه که قرار هست کرنل رو لود کنه نمی تونه توی این فضا جا بگیره در نتیجه این برنامه یک فایل رو از روی دیسک لود میکنه و به اول محلی که اون فایل رو در اون لود کرده یک پرش انجام میده تا محتویاتش اجرا بشن به این برنامه ثانویه که روی دیسک برای لود کرنل هست اصطلاحا کرنل لودر میگن. توی سیستم عاملهای قدیمی 16 بیتی کرنل لودر وجود نداشت اما با پیدایش سیستم عاملهای 32 بیتس این برنامه هم همراه اونها اومد


    ممنون

  35. #35

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    گفته شما در مورد بوت لودر گراب درست است یعنی می توان با بوت لودر گراب بوت لودر دیگری را فراخوانی کرد .در بوت لودر دوم دیگر محدودیت حجمی و یا اضافه کردن کلمه AA55 به انتهای بوت لودر یا اینکه باید در سکتور بوت قرار بگیرد نیست بکله بوت لودر دوم شما باید کار فراخوانی هسته و توابعی که نوشته را بر عهده دارد .البته این بوت لودر دوم مربوط می شود به محدوده کار شما که در چه سطحی باشد وگرنه این بوت لودر دوم خود نیز می توان هسته یک سیستم عامل کوچک باشد.

  36. #36

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad_dost مشاهده تاپیک
    شما فرمودید : گراپ خودش یک بوت لودر هستش و برای لود کرنل به کار میره پس نمیشه باهاش یه بوت لودر دیگه رو لود کرد.

    با سلام خدمت دوست عزیز pswin.pooya و با تشکر با خاط پروژه خوبتون در مورد این مطلب سوالی داشتم که اگر گراب نمیتونه یک بوت لودر دیگه رو لود کنه چطور وقتی گراب را در کنار ویندوز ایکس پی و 7 نصب میکنیم
    هر 2 تا بوت لودر را میشناسه ؟ یعنی بوت لودر ویندوز ایکس پی و بوت لودر ویندوز 7

    البته پیشا پیش از مبتدی بودن سوالم شرمنده هستم ولی شما بزارید به حساب بی تجربه گی در زمینه بوت لودر و ...

    البته فکر میکنم جوابم به این جواب شما بر میگرده نه ؟

    تا اونجا که من میدونم گراپ قابلیت تشخیص بوت لودر نصب شده در سکتور صفر رو داره و بعد از اون ، یعنی زمانی که میخواد بره روی سکتور صفر بشینه اون بوت لودر رو به صورت فایل در می یاره و در زمان لازم فایل رو لود می کنه و به اول فایل یه jmp میزنه. این به این معنی نیستش که شما به گراپ یه بوت لودر بدین و اون براتون اجراش کنه. و این عمل هم به خاطر از دست نرفتن داده سیستم هستش.

  37. #37

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    سلام
    باگ مدیر حافظه فیزیکی و یکی دوتا باگ کوچیک دیگه (که تا اینجای کار اثری روی اجرای کار نداشتن) پیدا و گرفته شدن. در مورد مدیر حافظه بهتره بگم که بیشتر از اینکه بشه گفت باگ گرفته شده بهتر هستش بگم با vmware سازگار شدش. چون این باگ فقط داخل vmware مشخص می شدش.

    svn با ورژن 0.7 به روز شدش.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  38. #38

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    دوست عزیز یه پیشنهاد دارم.
    اگه براتون مقدوره تمام فعالیت هاتون رو مستند کنید و به صورت کتاب بیرون بدید.
    شما این حرکتو شروع کنید تا بقیه متخصصین هم ببینن میتونن به جای نوشتن ترفندهای ویندوز کتابهای علمی سطح بالا بنویسینن.

  39. #39

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    سلام
    مدیر حافظه مجازی و صفحه بندی افزوده شد. یه سری تست کوچیک هم برای بررسی صحت عملکرد این دو زدم اما بازهم نمیشه گفتش که کاملا درست کار میکنن و از اونجا که قسمت حافظه کرنل هستش و توی شیوه مدیریت حافظه تغییر ایجاد میکنن باید به صورت کامل تمامی توابع تست بشن تا بشه با اطمینان کامل ازشون استفاده کردش.

    برای قدم بعدی در نظر دارم توابع malloc و free رو با استفاده از الگوریتم تخصیص حافظه Doug Lea استفاده کنم که GNU C هم از همین الگوریتم برای تخصیص حافظه استفاده کرده.

    svn هم با ریوزژن هشت به روز شد.

  40. #40

    نقل قول: سیستم عامل آراکس

    svn با ریورژن 9 به روز شد. آراکس به gcc پورت شد و دور msvc رو خط کشیدیم.

    فایلهلی تصویر و نحوه کامپایل در آدرس زیر قرار داده شدند:
    http://osdev.ir/forum/showthread.php?tid=8

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •