نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عمر متغیر و آرایه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    عمر متغیر و آرایه

    چطور میشه بعد از اینک کار دلخواه با متغیر ها رو انجام دادی اونا رو از بین ببری و دوباره بسازی
    مثال
                int[] a = new int[12];
    int m;

    a[0] =Convert.ToInt16( mmdmd.Text);
    a[1] = Convert.ToInt16(mmdmb.Text);
    a[2] = Convert.ToInt16(mmdme.Text);
    a[3] = Convert.ToInt16(mmdmf.Text);
    a[4] = Convert.ToInt16(mmdmo.Text);
    a[5] = Convert.ToInt16(mmdmkh.Text);
    a[6] = Convert.ToInt16(mmdmt.Text);
    a[7] = Convert.ToInt16(mmdmm.Text);
    a[8] = Convert.ToInt16(mmdmsh.Text);
    a[9] = Convert.ToInt16(mmdmmehr.Text);
    a[10] = Convert.ToInt16(mmdmaban.Text);
    a[11] = Convert.ToInt16(mmdmazar.Text);
    m = a[0];
    for(int i=0;i<12;++i)
    {

    حالا من بخوام اینجا ارایه ها و متغیر ها دیگه فضای رم رو نگیرند و از بین بروند
    و بعد من ادامه کدم رو بنویسم

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    dg,qt?
    پست
    70

    نقل قول: عمر متغیر و آرایه

    نقل قول نوشته شده توسط arefba مشاهده تاپیک
    چطور میشه بعد از اینک کار دلخواه با متغیر ها رو انجام دادی اونا رو از بین ببری و دوباره بسازی
    مثال
                int[] a = new int[12];
    int m;

    a[0] =Convert.ToInt16( mmdmd.Text);
    a[1] = Convert.ToInt16(mmdmb.Text);
    a[2] = Convert.ToInt16(mmdme.Text);
    a[3] = Convert.ToInt16(mmdmf.Text);
    a[4] = Convert.ToInt16(mmdmo.Text);
    a[5] = Convert.ToInt16(mmdmkh.Text);
    a[6] = Convert.ToInt16(mmdmt.Text);
    a[7] = Convert.ToInt16(mmdmm.Text);
    a[8] = Convert.ToInt16(mmdmsh.Text);
    a[9] = Convert.ToInt16(mmdmmehr.Text);
    a[10] = Convert.ToInt16(mmdmaban.Text);
    a[11] = Convert.ToInt16(mmdmazar.Text);
    m = a[0];
    for(int i=0;i<12;++i)
    {

    حالا من بخوام اینجا ارایه ها و متغیر ها دیگه فضای رم رو نگیرند و از بین بروند
    و بعد من ادامه کدم رو بنویسم
    سلام دوست من؛
    خيلي ساده ميتوني مقدار متغير خودتو برابر مقدار تهي 'null' قرار بدي.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار keivan mousavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    360

    نقل قول: عمر متغیر و آرایه

    ویژوآل استادیو یک زبان Safe Type هستش به این معنی که اگر شما متغییری را در داخل یک بلاک قرار دهید عمر اون متغییر فقط در زمانی هستش که برنامه در داخل اون حلقه باشه و بعد از خروج از اون بلاک کامپایلر اونو از روی حافظه پاک میکنه
    پس اگر میخوای بعد از انجام عملیات متغیرهات از بین برن اونو در داخل یک بلاک قرار بده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •