نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ویرایش رکوردهای گریدی که تعدادی فیلد bit داره

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار neda_dela
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    323

    Question ویرایش رکوردهای گریدی که تعدادی فیلد bit داره

    سلام دوستان
    چطوری می تونم با انتخاب یه رکورد از گریدی که توش تعدادی فیلد از نوع bit داره رادیو باتن های پایین صفحه رو فعال یا غیر فعال کنم؟
    مثلا فرض کنید یه ستون گرید من نشون میده که شخص مورد نظر دانشجو هست یا نه؟ و این رو با تیک داشتن یا نداشتن نشون میده.
    حالا میخام وقتی این رکورد رو انتخاب کردم اگه فیلد دانشجو بودن توی گرید تیک خورده بود رادیو باتن 1 چک بخوره و اگه تیک نخورده بود رادیو باتن 2 چک بخوره چی کار کنم؟
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: ویرایش رکوردهای گریدی که تعدادی فیلد bit داره

    یکی از رادیو باتن ها رو با یکی از کدهای زیر بایند کن و برای رادیو باتن دیگه هم با توجه به اولی مقدارش رو معلوم کن.

    radioButton1.DataBindings.Add("Checked", ds.Tables[0], "Field3");
    //OR
    private void dataGridView1_SelectionChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    radioButton2.Checked = (bool)(dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value);
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار neda_dela
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زمین خدا
    پست
    323

    Question نقل قول: ویرایش رکوردهای گریدی که تعدادی فیلد bit داره

    نقل قول نوشته شده توسط Reza_Yarahmadi مشاهده تاپیک
    یکی از رادیو باتن ها رو با یکی از کدهای زیر بایند کن و برای رادیو باتن دیگه هم با توجه به اولی مقدارش رو معلوم کن.

    radioButton1.DataBindings.Add("Checked", ds.Tables[0], "Field3");
    //OR
    private void dataGridView1_SelectionChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    radioButton2.Checked = (bool)(dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value);
    }
    ممنون دوست عزیز
    روش اول رو که یه کم گیج شدم منظور از ds و field3 و table[0] و رو نفهمیدم
    روش دوم عملی بود ولی نه برای هدف من
    من توی گریدم یه ستون دارم برای اینکه تعیین کنه شخص دانشجو هست یا نه؟
    اگه تیک داشته باشه یعنی هست و اگه نه یعنی نیست
    توی همین فرمم هم دو تا رادیو باتن دارم که با انتخاب رکورد مورد نظر اگه اون فیلد تیک داشته باشه rb1 چک بخوره و اگه تیک نداشته باشه rb2 چک بخوره
    به عبارتی من برای if موندم
    با این دستور دوم شما که عمل کردم رکوردی رو که انتخاب می کنم اگه فیلد دانشجویی تیک حورده باشه رادیو باتنی چک می خوره که تکستش (خیر) هست در صورتی که باید اون یکی چک بخوره
    ممنون که راهنمایی می کنین

  4. #4

    نقل قول: ویرایش رکوردهای گریدی که تعدادی فیلد bit داره

    به جای ds اسمی که برای DataSet انتخاب کردید رو بذارید.
    [Tables[0 یکی از خاصیتهای DataSet به شمار میاد.
    Field3 اسم فیلدی که توی بانک از نوع bit تعیین کردید.
    به عبارتی من برای if موندم
    من منظورتون رو متوجه نشدم، کدهای کامل دو روش رو میذارم اگه بازم مشکلی بود بگید.
    روش اول:
    radioButton1.DataBindings.Add("Checked", ds.Tables[0], "FieldName");
    private void radioButton1_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    radioButton2.Checked = !radioButton1.Checked;
    }


    روش دوم:
    private void dataGridView1_SelectionChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    radioButton1.Checked = (bool)(dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value);
    radioButton2.Checked = !(bool)(dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value);
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •