نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: ارسال ایمیل + Attach File

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    Lightbulb ارسال ایمیل + Attach File

    با سلام

    عنوان تاپیک خودش گویای عملکرد سورس کد هست .



    موفق باشید . /

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alimanam : پنج شنبه 12 آبان 1390 در 10:50 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    نقل قول نوشته شده توسط alimanam مشاهده تاپیک
    با سلام

    عنوان تاپیک خودش گویای عملکرد سورس کد هست . موفق باشید .
    علی جون از اینکه زحمت کشیدید ممنونم .ولی برنامتون کار نمیکنه یا بهتره بگم اجزای برنامتون نیستش!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    با سلام

    یا بهتره بگم اجزای برنامتون نیستش!!!
    یعنی چی نیستش !!!! یعنی فایل ضمیمه ناقص آپ شده ؟ !!! من که تست کردم مشکلی نداشت !!!

    سورس رو با Visual Basic 2010 نوشتم اگه به هر دلیلی نتونستن باز کنین ( نسخه پایین تری از ویژوال ... رو داشتن میتونین فایل Form1.vb رو با برنامه ویرایشگر متن باز کنی و کدهای درون برنامه رو ببینی )

    موفق باشی .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    نقل قول نوشته شده توسط alimanam مشاهده تاپیک
    با سلام



    یعنی چی نیستش !!!! یعنی فایل ضمیمه ناقص آپ شده ؟ !!! من که تست کردم مشکلی نداشت !!!

    سورس رو با Visual Basic 2010 نوشتم اگه به هر دلیلی نتونستن باز کنین ( نسخه پایین تری از ویژوال ... رو داشتن میتونین فایل Form1.vb رو با برنامه ویرایشگر متن باز کنی و کدهای درون برنامه رو ببینی )

    موفق باشی .
    من با 2008باز می کردم .
    آخرین ویرایش به وسیله omid-vbAuto : پنج شنبه 25 آذر 1389 در 01:03 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    برنامه درسته و کار میکنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    با سلام

    دوست عزیز اگه کار نمیکنه بخاطر استفاده شما از *** هستش شما وی پی ان رو Disconnect کن بعد ببین کار میکنه یا نه !!!

    موفق باشید ./

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    من وقتی ارسال می کنم, پیغام می ده ه ارتباط با سایت برقرار نشد.
    متن پیامش اینه(با توجه به این که آدرس مبدا و مقصد رو هردو, جیمیل وارد کردم)


    System.Net.Mail.SmtpException: Failure sending mail. ---> System.Net.WebException: Unable to connect to the remote server ---> System.Net.Sockets.SocketException: A socket operation was attempted to an unreachable network 74.125.91.109:25
    at System.Net.Sockets.Socket.DoConnect(EndPoint endPointSnapshot, SocketAddress socketAddress)
    at System.Net.Sockets.Socket.InternalConnect(EndPoint remoteEP)
    at System.Net.ServicePoint.ConnectSocketInternal(Bool ean connectFailure, Socket s4, Socket s6, Socket& socket, IPAddress& address, ConnectSocketState state, IAsyncResult asyncResult, Int32 timeout, Exception& exception)
    --- End of inner exception stack trace ---
    at System.Net.ServicePoint.GetConnection(PooledStream PooledStream, Object owner, Boolean async, IPAddress& address, Socket& abortSocket, Socket& abortSocket6, Int32 timeout)
    at System.Net.PooledStream.Activate(Object owningObject, Boolean async, Int32 timeout, GeneralAsyncDelegate asyncCallback)
    at System.Net.PooledStream.Activate(Object owningObject, GeneralAsyncDelegate asyncCallback)
    at System.Net.ConnectionPool.GetConnection(Object owningObject, GeneralAsyncDelegate asyncCallback, Int32 creationTimeout)
    at System.Net.Mail.SmtpConnection.GetConnection(Strin g host, Int32 port)
    at System.Net.Mail.SmtpTransport.GetConnection(String host, Int32 port)
    at System.Net.Mail.SmtpClient.GetConnection()
    at System.Net.Mail.SmtpClient.Send(MailMessage message)
    --- End of inner exception stack trace ---
    at System.Net.Mail.SmtpClient.Send(MailMessage message)
    at WindowsApplication1.Form1.Button1_Click(Object sender, EventArgs e) in C:\Users\Hosein\Desktop\Send Mail\Send Mail\Form1.vb:line 24

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    با سلام

    فعلا که سرویس جی میل واسه ما ایرانی ها کلی قطع و وصل میشه من الان یک هفته ایی هست اصلا نتونستم وارد اکانت جی میل خودم بشم فکر کنم به خاطر تحریم ها باشه .

    موفق باشید./

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    با سلامی دوباره

    الان تست کردم مشکلی نداشت ارسال کرد .



    موفق باشید./

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    خوب متوجه نشدید که مشکل از چی هست؟؟
    یعنی من تو جیمیل خودم باید تنظیماتی اعمال کنم؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار omidquest
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    پا کامپیوتر - لب دریا - تو استخر -قهوه خونه
    سن
    40
    پست
    167

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    خوب متوجه نشدید که مشکل از چی هست؟؟
    یعنی من تو جیمیل خودم باید تنظیماتی اعمال کنم؟؟
    برادر گلم سلام تو ايميل خودتون نميخواد تغيير بدين
    برين توي سورس برنامه اونجا كامنت گزاشتن ادرس ايميل و پسوردتون رو وارد كنيد تا ديگه اين ايراد رو نگيره

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    همه این کار ها رو کردم و امتحان کردم
    فکر کنم به تازگی ها این جوری شده
    شما همین الان امتمحان کنید و نتیجه رو بگید
    ممنون

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار omidquest
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    پا کامپیوتر - لب دریا - تو استخر -قهوه خونه
    سن
    40
    پست
    167

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    سلام باز هم مشكلي نداشت

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    پس باید مشکل از فایروال سیستم من باشه
    چون من عین سورس رو بدن تغییر اجرا کردم ولی به مشکل برخورد
    راستی با وی بی 2010 بوده اصلش؟؟ یا تفاوتی نمی کنه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    با سلام

    بله با نسخه 10 ویژوال استودیو نوشتم . ولی فرقی نمیکنه من با نسخه 9 هم اجرا کردم ارسال میکرد .

    موفق باشید./

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    دوستان مشکل حل شد

    من تنظمات pop ایمیل رو فعال کردم و یک سری تنظیمات مربوط به stmp گوگل داده بود که اعمال کردم درست شد


    You can retrieve your Gmail messages with a client or device that supports IMAP, like Microsoft Outlook or Apple Mail.
    To enable IMAP in Gmail:

    1. Sign in to Gmail.
    2. Click the gear icon in the upper-right and select Gmail settings at the top of any Gmail page.
    3. Click Forwarding and POP/IMAP.
    4. Select Enable IMAP.
    5. Configure your IMAP client and click Save Changes.

    Note: At this time, it's not possible to enable IMAP while using the basic HTML interface. Please use the standard view to see this option.

    • Other


    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.
    Incoming Mail (IMAP) Server - requires SSL: imap.gmail.com
    Use SSL: Yes
    Port: 993
    Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS: smtp.gmail.com (use authentication)
    Use Authentication: Yes
    Use STARTTLS: Yes (some clients call this SSL)
    Port: 465 or 587
    Account Name: your full email address (including @gmail.com) Google Apps users, please enter username@your_domain.com Email Address: your full Gmail email address (username@gmail.com) Google Apps users, please enter username@your_domain.com Password: your Gmail password Please note that if your client does not support SMTP authentication, you won't be able to send mail through your client using your Gmail address.
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Also, if you're having trouble sending mail but you've confirmed that encryption is active for SMTP in your mail client, try to configure your SMTP server on a different port: 465 or 587.
    بین دو خط +++++++++ تنظیماتش هست

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    برای یاهو باید چه تغییراتی داد؟

  18. #18

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    آیا با این سورس میشه با یاهو هم کار کرد؟
    ممنونم
    یاعلی

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    با سلام

    آیا با این سورس میشه با یاهو هم کار کرد؟
    یاهو سرویسش رایگان نیست قبلاً که اجازه نمیداد میتونین تست کنین و نتیجه رو به بقیه دوستان اعلام کنین .

    موفـــق باشید./

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    با سلام خدمت دوستان
    ارسال ایمیل با آی دی یاهو در این پست: https://barnamenevis.org/showthread.p...ل-ضميمه

  21. #21

    نقل قول: ارسال ایمیل + Attach File

    نقل قول نوشته شده توسط alimanam مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوست عزیز اگه کار نمیکنه بخاطر استفاده شما از *** هستش شما وی پی ان رو Disconnect کن بعد ببین کار میکنه یا نه !!!

    موفق باشید ./
    یعنی چی ؟ بخاطر *** هستش.
    یعنی نمیشه کاری گرد وقتی با *** باشی ایمیل ارسال کنیم ؟؟

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •