نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

  1. #1
    کاربر جدید آواتار shotor moo ferferi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بیابان خدا
    پست
    24

    Cool گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net


    سلام به همگی. من این مشکل رو دارم که عکس بک گراند یا پشت زمینه در فرم mdi مشاهده نمی شود
    هر چی هم که در سایت جستجو می کنم نتیجه نمی دهد.
    پیشاپیش اگر سوال تکراری بود , معذرت می خواهم . لطفا اگر کسی بلد هست دریغ نفرماید.
    مرسی

  2. #2
    کاربر جدید آواتار shotor moo ferferi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بیابان خدا
    پست
    24

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    آقا یعنی کسی نمی تونه کمکم کنه؟
    من کار فوری دارم.
    دمتون گرم کمکم کنید خیر می بینید. هم در دنیا و هم در آخرت

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    سلام
    منم قبلا اين مشكل رو داشتم نميدونم از كجا بود البته تو مال من تصويري كه قبلا گذاشته بودم نميتونستم عوض كنم
    اخر سر با كد تصوير رو عوض كردم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    برای من که کار میکنه!!! زمان طراحی یا زمان اجرا؟

  5. #5
    کاربر جدید آواتار shotor moo ferferi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بیابان خدا
    پست
    24

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط Parham.D مشاهده تاپیک
    برای من که کار میکنه!!! زمان طراحی یا زمان اجرا؟
    سلام دوست عزیز
    در هر دو زمان , البته عکس من پسوند jpeg داره فکر کنم باید پسوند bmp داشته باشه , نظر شما چیه؟

  6. #6
    کاربر جدید آواتار shotor moo ferferi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بیابان خدا
    پست
    24

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahimv مشاهده تاپیک
    سلام
    منم قبلا اين مشكل رو داشتم نميدونم از كجا بود البته تو مال من تصويري كه قبلا گذاشته بودم نميتونستم عوض كنم
    اخر سر با كد تصوير رو عوض كردم
    آره منم قبلا شنیده بودم که با کد نویسی میشه درستش کرد. دنبال همون کد هستم. اگه دارید لطفا برام بذارید. مرسی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    Me.BackgroundImage = System.Drawing.Image.FromFile(Application.StartupP ath & "\pic\bg\Bg.jpg")

  8. #8
    کاربر جدید آواتار shotor moo ferferi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بیابان خدا
    پست
    24

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahimv مشاهده تاپیک
    Me.BackgroundImage = System.Drawing.Image.FromFile(Application.StartupP ath & "\pic\bg\Bg.jpg")
    دوست عزیز امتحان کردم ولی جواب نداد.
    خودم یه کد پیدا کردم که جواب میده ولی حالا مشکلم اینه که عکس به شکل stretch در نمیاد البته هم در حالت کد نویسی و هم به صورت دستی خاصیت backgroundimagelayout رو برابر stretch گذاشتم ولی عمل نمی کنه
    شما راه حلی ندارید؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    516

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط shotor moo ferferi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز امتحان کردم ولی جواب نداد.
    خودم یه کد پیدا کردم که جواب میده ولی حالا مشکلم اینه که عکس به شکل stretch در نمیاد البته هم در حالت کد نویسی و هم به صورت دستی خاصیت backgroundimagelayout رو برابر stretch گذاشتم ولی عمل نمی کنه
    شما راه حلی ندارید؟
    لطفا کدتون را بزارید ما هم استفاده کنیم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    با سلام ،‌ براي اينكه بتوني LayOut عكس پشت زمينه رو تغيير بدي كدي نديدم .


     Private Sub Form1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) Handles MyBase.Load

    For Each ctl As Control In Me.Controls

    If TypeOf ctl Is MdiClient Then

    ctl.BackgroundImage = System.Drawing.Bitmap.FromFile("g:\a.jpg")

    Exit For

    End If

    Next ctl

    End Sub

  11. #11
    کاربر جدید آواتار shotor moo ferferi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بیابان خدا
    پست
    24

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط hadi2345 مشاهده تاپیک
    با سلام ،‌ براي اينكه بتوني LayOut عكس پشت زمينه رو تغيير بدي كدي نديدم .


     Private Sub Form1_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) Handles MyBase.Load

    For Each ctl As Control In Me.Controls

    If TypeOf ctl Is MdiClient Then

    ctl.BackgroundImage = System.Drawing.Bitmap.FromFile("g:\a.jpg")

    Exit For

    End If

    Next ctl

    End Sub
    آره دوست عزیز کد منم همینه ولی سایز عکس رو نمی تونم تغییر بدم!! اگر تونستم راه حلی براش پیدا کنم میگم تا بقه استفاده کنن.
    در ضمن در این روش عکس قرینه می شود که این خودش یه مشکل دیگه هست. ولی میشه از قبل عکس رو در برنامه هایی مثل office picture manager قرینه کنیم تا بعد از قرار گرفتن در فرم به حالت اصلیش نمایش داده بشه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    كد من كاملا كار ميكنه

    Me.BackgroundImage = System.Drawing.Image.FromFile("مسير فايل")

    البته بهتره كد رو در رويداد HandleCreated فرم بنويسي

  13. #13
    کاربر جدید آواتار shotor moo ferferi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بیابان خدا
    پست
    24

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahimv مشاهده تاپیک
    كد من كاملا كار ميكنه

    Me.BackgroundImage = System.Drawing.Image.FromFile("مسير فايل")

    البته بهتره كد رو در رويداد HandleCreated فرم بنويسي
    نه با با بازم جواب نداد. خیلی عجیبه. البته من چیزای عجیب از وی بی دات نت کم ندیدم. اینم روش

  14. #14
    کاربر جدید آواتار shotor moo ferferi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بیابان خدا
    پست
    24

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    بچه ها یه چیز عجیب دیگه کشف کردم عکسی که پس زمینه mdi می ذارم اول قرینه میشه بعدش که یه فرم رو باز می کنم و روی mdi با مواس می کشم عکس به حالت اولش بر می گرده و وقتی فرم mdi رو مینی مایز minimize می کنم و دوباره بر می گردونم عکس دوباره قرینه می شه . نمی دونم چه کار کنم!!!! کسی کمکم می کنه؟؟؟؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله shotor moo ferferi : پنج شنبه 14 بهمن 1389 در 12:45 عصر

  15. #15
    کاربر جدید آواتار shotor moo ferferi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بیابان خدا
    پست
    24

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    باورم نمیشه این همه برنامه نویس باشن ولی یه نفر هم عکس پس زمینه فرم به این مهمی mdi نذاشته باشه!!!!!!!!!!!!
    یعنی این قدر سخته که چند روزه جواب نگرفتم؟؟؟؟؟؟
    من عکس می خوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااام

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط shotor moo ferferi مشاهده تاپیک
    باورم نمیشه این همه برنامه نویس باشن ولی یه نفر هم عکس پس زمینه فرم به این مهمی mdi نذاشته باشه!!!!!!!!!!!!
    یعنی این قدر سخته که چند روزه جواب نگرفتم؟؟؟؟؟؟
    من عکس می خوااااااااااااااااااااااا ااااااااااااام
    برنامت رو بزار تا ببينيم چشه
    حتما يه چيزي رو درست انجام نميدي وگرنه هيچ مشكلي نداره

  17. #17
    کاربر جدید آواتار shotor moo ferferi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بیابان خدا
    پست
    24

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahimv مشاهده تاپیک
    برنامت رو بزار تا ببينيم چشه
    حتما يه چيزي رو درست انجام نميدي وگرنه هيچ مشكلي نداره
    این کد ها رو تو رویداد load فرم mdi گذاشتم که خوشبختانه اجرا میشه
    Dim c As Control
    Dim Path As String = CurDir() & "\background.jpg"
    backgroundBitmap = New Bitmap(Path)
    For Each c In Controls
    If TypeOf c Is MdiClient Then
    AddHandler c.Paint, AddressOf PaintMyImage
    Exit For
    End If
    Next
    Me.Dock = DockStyle.Fill
    Me.BackgroundImage = Image.FromFile(Path)
    Me.BackgroundImageLayout = ImageLayout.Stretch

    تو این کد یه روال رو فراخونی می کنه به اسم PaintMyImage که توش این کد نوشته شده:
    e.Graphics.DrawImage(backgroundBitmap, 0, 0)
    همون طور که گفتم این کدها عکس رو نشون میدن ولی در اندازه خود عکس که من هر چی تلاش کردم نتونستم اندازه عکس رو تغییر بدم. در ضمن عکس قرینه میشه و وقتی یه فرم دیگه روی mdi باز میشه و با مواس روی mdi گشیده میشه عکس به حالت اصلی (قبل از قرینه شدن) بر میگرده.
    جالب اینجاست که وقتی فرم mdi رو minimize می کنم و دوباره بر می گردونم می بینم که عکس بازم قرینه میشه(مثل همون اول)
    نمی دونم چه کار کنم. خیلی مهمه برام. باید خیلی ها بلد باشن , برام عجیبه فقط شما پیگیری می کنید.!!! بازم دم شما گرم منتظر جوابتون هستم

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    سلام . با توضیحات دوست عزیزمون توی پست 12 به شکل زیر ، من که مشکلی ندارم :

    Private Sub frmMain_HandleCreated(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.HandleCreated
    Me.BackgroundImage = System.Drawing.Bitmap.FromFile("background.jpg")
    Me.BackgroundImageLayout = ImageLayout.Stretch
    End Sub

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار ebrahimv
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    وايقان
    سن
    34
    پست
    391

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    ديدي گفتم كد من درسته
    برنامشم برات فرستادم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #20
    کاربر جدید آواتار shotor moo ferferi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    بیابان خدا
    پست
    24

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    دوستان فهمیدم مشکل کجاست !!!!!!!!! من تمام فرم هام خاصیت RightToLeft شون رو true کردم. به خاطر همین عکس رو نشون نمیده! البته نمی دونم چه ربطی به هم دارن. این موضوع رو با کمک دوست خوبم ebrahimv و برنامشون فهمیدم. شما هم امتحان کنید.
    حالا با توجه به اینکه نمی خوام این خاصیت رو تغییر بدم باید چه کار کنم؟؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار شاپرک
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    ناکجاآباد
    پست
    1,157

    نقل قول: گذاشتن عکس در پشت زمینه فرم mdi به زبان vb.net

    با اين روش :
    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک
    یک Panle در فرم اصلی قرار دهید و خاصیت Dock آن را برابر با Fill قرار دهید و عکس را به BackGround آن نسبت دهید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •