نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اجرای برنامه هنگام بالا آمدن سیستم

  1. #1

    اجرای برنامه هنگام بالا آمدن سیستم

    برای این که بعد از روشن شدن کامپیوتر یک برنامه که خودم نوشتم اجرا شود چکار باید کرد؟
    در ویندوز 7

  2. #2

    نقل قول: اجرای برنامه هنگام بالا آمدن سیستم

    باید به startup سیستم اضافش بکنی. میتونی از کد زیر واسه این کار استفاده بکنی یا به صورت دستی همین کار رو انجام بدی
    try
    {
    RegistryKey rkey = Registry.LocalMachine.CreateSubKey("Software\\Micr osoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run\\");
    rkey.SetValue(Application.ProductName, Application.ExecutablePath);
    rkey.Close();
    }
    catch
    {
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار barnamenevisjma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    93

    نقل قول: اجرای برنامه هنگام بالا آمدن سیستم

    با سلام
    اول باید یه کلید در رجیستری بسازیم:
    RegistryKey Startup = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"Software\Micros  oft\Windows\CurrentVersion\Run");


    بعد باید مقدارش رو تنظیم کنیم:
    key.SetValue("my_app_name", "my-app_path");


    my_app_name اسم برنامتونه و my_app_path هم مسیر فایل اجرایی شماست که میخواین اجرا شه.
    به همین راحتی!!
    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: اجرای برنامه هنگام بالا آمدن سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjma مشاهده تاپیک
    با سلام
    اول باید یه کلید در رجیستری بسازیم:
    RegistryKey Startup = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"Software\Micros  oft\Windows\CurrentVersion\Run");


    بعد باید مقدارش رو تنظیم کنیم:
    key.SetValue("my_app_name", "my-app_path");


    my_app_name اسم برنامتونه و my_app_path هم مسیر فایل اجرایی شماست که میخواین اجرا شه.
    به همین راحتی!!
    موفق باشید.
    ممنون.میشه یه مقدار توضیح بدی این کدها رو کجا وارد کنم؟
    اگه تو سی شارپه تو چه سرفایلی تعریف شده؟
    آخرین ویرایش به وسیله aliblue : شنبه 20 فروردین 1390 در 08:42 صبح

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار barnamenevisjma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    93

    نقل قول: اجرای برنامه هنگام بالا آمدن سیستم

    اول از همه باید کتابخونه مورد نیاز برای کار با رجیستری رو به برنامه اضافه کنیم:

    using Microsoft.Win32


    بعد میایم و برای رویداد CheckedChanged از checkBox مون، این کد رو می نویسیم:


    switch (this.CHBStartWithWindows.Checked)
    {
    case (true):
    RegistryKey key = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"Software\Micros oft\Windows\CurrentVersion\Run", true);
    key.SetValue("my_app_name","my_app_path");
    break;
    case (false):
    RegistryKey key2 = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"Software\Micros oft\Windows\CurrentVersion\Run", true);
    key2.DeleteValue("my_app_name", false);
    break;
    }


    و در نهایت، در سازنده فرم (یا در رویداد Load از فرم) کد زیر رو مینویسیم:


    RegistryKey Startup = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"Software\Micros oft\Windows\CurrentVersion\Run");

    foreach (string Items in Startup.GetValueNames())
    {
    if (Items == "my_app_name")
    {
    this.CHBStartWithWindows.Checked = true;
    }
    }



    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: اجرای برنامه هنگام بالا آمدن سیستم

    این جواب ها ربطی به سوال نداشت
    بعد از روشن شدن کامپیوتر

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار barnamenevisjma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    93

    نقل قول: اجرای برنامه هنگام بالا آمدن سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط geek1982 مشاهده تاپیک
    این جواب ها ربطی به سوال نداشت
    (من فقط به کاربر حق انتخاب دادم!!!)
    اگه میخواین برنامتون بدون دخالت کاربر و حتما، بعد از بالا اومدن ویندوز اجرا شه، کافیه کدش رو در -مثلا- رویداد Load بذارین:


    RegistryKey key = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(@"Software\Micros oft\Windows\CurrentVersion\Run", true);
    key.SetValue("my_app_name","my_app_path");

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •