نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: استفاده از یک پروژه WPF App در پروژه Windows Appl

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    استفاده از یک پروژه WPF App در پروژه Windows Appl

    من مثلا یه پروژه دیگه دارم که مثلا WPF هستش حالا می خوام توی یه دونه windows application با زدن یک دکمه اون برنامه run بشه
    راه حلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار maysam09
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    نقل قول: استفاده از یک پروژه در پروژه دیگر

    برای این کار می تونی تو پنجره solution Expolrer بری و روی اولین گزینش(ُ"solution "your project name) کلیک راست کنی و تو قسمت ADD یه پروژه جدید اضافه کنی

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: استفاده از یک پروژه در پروژه دیگر

    نه،بعد از اینکه add رو زدم کودوم گزینه رو انتخاب کنم
    ببینین من میخوام وقتی یک دکمه رو زدم سریع اون پروژه wpf اجرا بشه

  4. #4

    نقل قول: استفاده از یک پروژه در پروژه دیگر

    سلام
    تو قسمت کد دکمتون باید یه نمونه از پروژه ای که به برنامه اضافه کردید رو بسازید و مانند یه فرم اون را نمایش بدید.

  5. #5
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: استفاده از یک پروژه در پروژه دیگر

    در حالتی که بخواید یک پروژه wpf رو به win app اضافه کنید یه مقدار متفاوت هست.
    این مراحل رو طی کنید:
    1- پروژه wpf رو به solution تون add کنید.
    2- تو پروژه wpf، در window ای که میخواید نشونش بدید یک متد public بنویسید به اسم مثلا ShowWindow:
    public void ShowWindow()
    {
    this.Show();
    }

    3- پروژه wpf رو build کنید.
    4- تو پروژه win app، در Reference ها add reference کنید و از تب projects، پروژه wpf رو انتخاب کنید تا Assembly اون به پروژتون اضافه بشه.
    5- دز همون پنجره add reference، از تب .net اسمبلی های PresentationFramework، PresentationCore، WindowBase و System.Xaml رو اضافه کنید.
    6- در پروژه win app جایی که میخواید wpf app رو اجرا کنید، از window ای که داخلش متد ShowWindow رو تعریف کرده بودید یک object بسازید و اون متد رو call کنید.

    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: استفاده از یک پروژه در پروژه دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط Amir Oveisi مشاهده تاپیک
    در حالتی که بخواید یک پروژه wpf رو به win app اضافه کنید یه مقدار متفاوت هست.
    این مراحل رو طی کنید:
    1- پروژه wpf رو به solution تون add کنید.
    2- تو پروژه wpf، در window ای که میخواید نشونش بدید یک متد public بنویسید به اسم مثلا ShowWindow:
    public void ShowWindow()
    {
    this.Show();
    }

    3- پروژه wpf رو build کنید.
    4- تو پروژه win app، در Reference ها add reference کنید و از تب projects، پروژه wpf رو انتخاب کنید تا Assembly اون به پروژتون اضافه بشه.
    5- دز همون پنجره add reference، از تب .net اسمبلی های PresentationFramework، PresentationCore، WindowBase و System.Xaml رو اضافه کنید.
    6- در پروژه win app جایی که میخواید wpf app رو اجرا کنید، از window ای که داخلش متد ShowWindow رو تعریف کرده بودید یک object بسازید و اون متد رو call کنید.

    موفق باشید
    من اینکارارو انجام دادم
    و پروژه اجرا میشه
    اما اصلا افکتهای wpf اجرا نمیشه و کلا انگاری توی application ساخته شده
    چیکار کنم؟

  7. #7

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: استفاده از یک پروژه WPF App در پروژه Windows Appl

    من نمیدونم
    چون کار نکردم
    اما کلا ساده ست
    و انگار wpf نیست

  9. #9
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: استفاده از یک پروژه WPF App در پروژه Windows Appl

    ؟؟!!!!
    WPF به خودی خود از نظر ظاهری فرقی با win app نداره که شما می گید افکت هاش اجرا نمیشه :)
    بنده تست کردم و دو تا افکت DropShadow و Blur رو تست کردم و به درستی کار کرد.
    لطفا افکتی اضافه کنید و بعد تست کنید.
    موفق باشید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: استفاده از یک پروژه WPF App در پروژه Windows Appl

    ببینین توی پروژه خودم که اجرا می کنم میگه یه فایلی به نام TextBlockStyle2 نیستش

  11. #11

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار navid1n2000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    439

    نقل قول: استفاده از یک پروژه WPF App در پروژه Windows Appl

    این صفحه شه :
    http://www.barnamenevis.org/showpost...27&postcount=6
    این پروژه رو ادد کردم،شما تست کنین اگه میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •