نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اضافه کردن آدرس آرایه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    217

    Lightbulb اضافه کردن آدرس آرایه

    سلام
    من یک آرایه دارم که 10 المان دارد چگونه می توانم به آدرس آرایه تعدادی اضافه کنم تا مثلا از خانه شماره 8 را بخوانم.
    ممنون میشم کمکم کنید. کد زیر را کامپایلر اشکال میگیرد من به آدرس آرایه مورد نظر یکی اضافه می کنم و به فانکشن مربوطه پاس میدهم چرا خطاست؟؟؟؟
    namespace ClassLibrary1
    {
    public class Class1
    {

    static int[] arr1 = new int[10];
    public static int sum()
    {
    arr1[0] = 2;
    arr1[1] = 3;
    int Ret=setarr(arr1+1);
    return Ret;
    }
    private static int setarr(int[] arr)
    {
    return arr[0];

    }
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اضافه کردن آدرس آرایه

    از آرایه های جنریک استفاده کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: اضافه کردن آدرس آرایه

    int Ret=setarr(arr1+1);
    این درسته

    int Ret = setarr(arr1) + 1;

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رضا (ع)
    پست
    62

    نقل قول: اضافه کردن آدرس آرایه

    کاری که شما میخواین انجام بدین تا اونجایی که من متوجه شدم مربوط به زبان C++‎ میشه که با اضافه کردن به اشاره گر آرایه میتونین به عناصر آرایه دسترسی داشته باشین. این کار تو C#‎ امکان پذیر نیست. (به دلیل امنیت نوع C#‎)

    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن آدرس آرایه

    فرم برنامه کلا غلطه.
    int Ret = setarr(arr1 + 1);
    اینجا قرار بوده چی بشه؟
    من یه تیکه برنامه دارم همونو برات میزارم.

    class Program
    {

    public void SetRand()
    {
    int[] AR={0,0,0};
    SetRand2(AR);
    }
    public void SetRand2(int[] ARR)
    {

    }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    217

    نقل قول: اضافه کردن آدرس آرایه

    نقل قول نوشته شده توسط mg_mahyar مشاهده تاپیک
    فرم برنامه کلا غلطه.
    int Ret = setarr(arr1 + 1);
    اینجا قرار بوده چی بشه؟
    من یه تیکه برنامه دارم همونو برات میزارم.

    class Program
    {

    public void SetRand()
    {
    int[] AR={0,0,0};
    SetRand2(AR);
    }
    public void SetRand2(int[] ARR)
    {

    }
    مرسی از جوابتون ولی شاید منظورم را خوب بیان نکردم . تکه کد شما رو قبلا نوشتم و جواب می دهد حالا می خوام به آدرس آرایه AR شما n تا اضافه کنم یعنی به خانه nام آرایه اشاره کند و بعد به فانکشن مربوطه پاس دهم نمی دونم تونستم منظورم را برسونم این کار براحتی در VC++‎6 امان ÷ذیر است ولی اینجا نمی دونم مرسی هر چی که می دونید بگید خیلی کارم گیر افتاده.
    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    217

    نقل قول: اضافه کردن آدرس آرایه

    میشه بیشتر درباره آرایه جبریک توضیح بدید.
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: اضافه کردن آدرس آرایه


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •