نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: حذف رديف انتخاب شده ديتاگريد

  1. #1

    Post حذف رديف انتخاب شده ديتاگريد

    سلام دوستان
    من ميخوام رديف انتخاب شده از ديتاگريد رو به طور همزمان از دبيتابيس (اكسس استفاده ميكنم) و خوده ديتاگريد پاك كنم (بدون نياز به چك كردن فيلد خاصي از ديتابيس)

    مثلا اينطوري :
    delete from table where = datag.currentrow

    اما هر طوري كه تست كردم نشد :(

    ميشه بهم كمك كنين ؟؟؟‌خيلي نياز دارم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: حذف رديف انتخاب شده ديتاگريد

    سلام
                int id = dataGridView2.CurrentRow.Index;
    dataGridView2.Rows.RemoveAt(id);

  3. #3

    نقل قول: حذف رديف انتخاب شده ديتاگريد

    نقل قول نوشته شده توسط Babak-Magic مشاهده تاپیک
    سلام
                int id = dataGridView2.CurrentRow.Index;
    dataGridView2.Rows.RemoveAt(id);
    سلام
    با تشكر از راهنمايي و جواب شما
    اين كد فقط از ديتاگريد پاك ميكنه ، اما اطلاعات رو از ديتابيس هم ميخوام پاك كنه .
    منتظر پاسختون هستم .
    با تشكر

  4. #4

    نقل قول: حذف رديف انتخاب شده ديتاگريد

    نقل قول نوشته شده توسط webnama مشاهده تاپیک
    سلام
    با تشكر از راهنمايي و جواب شما
    اين كد فقط از ديتاگريد پاك ميكنه ، اما اطلاعات رو از ديتابيس هم ميخوام پاك كنه .
    منتظر پاسختون هستم .
    با تشكر
    برای پاک کردن از دیتابیس باید فیلدهای موردنیاز سطر انتخاب شده را بگیرید و query مربوطه را بزنید.مثلا:
    string code = dataGridview1.Rows[id].Cells["code"].Value.ToString();
    ...
    cmd.CommandText = "Delete From Table_Name where Code_Field="+code;
    ...

    اگر ابهام داشت بگین تا کاملترش کنم.

  5. #5

    نقل قول: حذف رديف انتخاب شده ديتاگريد

    نقل قول نوشته شده توسط solaleh مشاهده تاپیک
    برای پاک کردن از دیتابیس باید فیلدهای موردنیاز سطر انتخاب شده را بگیرید و query مربوطه را بزنید.مثلا:
    string code = dataGridview1.Rows[id].Cells["code"].Value.ToString();
    ...
    cmd.CommandText = "Delete From Table_Name where Code_Field="+code;
    ...

    اگر ابهام داشت بگین تا کاملترش کنم.
    خيلي ممنون
    دوست عزيز يك سوال ديگه هم داشتم
    فيلد اي دي من از نوع اتونامبر هست (ديتابيس اكسس) ، حالا ميخوام موقعي كه دستور insert رو استفاده ميكنم يك مقدار نال يا يك مقداري وارد كنم كه عدد توليد شده توسط اتونامبر رو خراب نكنه .
    با تشكر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: حذف رديف انتخاب شده ديتاگريد

    سلام
    عزیز شما مقع Insert تو فیلد هایی که میخوای مقدار بدی اصلا فیلد ID و مقدارش رو نذار
    حل میشه

  7. #7

    نقل قول: حذف رديف انتخاب شده ديتاگريد

    نقل قول نوشته شده توسط webnama مشاهده تاپیک
    خيلي ممنون
    دوست عزيز يك سوال ديگه هم داشتم
    فيلد اي دي من از نوع اتونامبر هست (ديتابيس اكسس) ، حالا ميخوام موقعي كه دستور insert رو استفاده ميكنم يك مقدار نال يا يك مقداري وارد كنم كه عدد توليد شده توسط اتونامبر رو خراب نكنه .
    با تشكر
    اصلا احتیاجی نیست به فیلد AutoNumber مقدار بدی.فرض کن جدولت دو تا فیلد id و name داره که فیلد id از جدول autonumber هستش:
    Cmd.CommandText = "Insert into Table_name(name) values (Your_name)";

    همونطور که میبینین اصلا فیلد id رو دخالت ندادم.زمانی که insert انجام بشه،دیتابیس به صورت خودکار این فیلد رو مقداردهی میکنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •