نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر زبان صفحه کلید در پایتون

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    تغییر زبان صفحه کلید در پایتون

    سلام
    چجوری میشه زبان صفحه کلید رو در پایتون به فارسی یا انگلیسی تغییر داد
    البته من این رو برا موبایل میخوام ولی اگه کسی کد اون رو برا اجرا رو pc‌ هم داره بگه شاید تونستم یه کاریش بکنم.

  2. #2

    نقل قول: تغییر زبان صفحه کلید در پایتون

    سلام
    آقا من خیلی گشتم اتفاقا یکی دیگه همین سوال رو اینجا پرسیده بود ولی کسی نتونسته بود جواب بده البته بعدا خودش نوشته بود که مشکلش حل شده ولی نگفته بود چطور.
    بگذریم ...
    من برنامه موبایل تا حالا ننوشتم ولی دوتا راه به نظرم میاد گفتم بگم شاید بشه روش کار کرد :
    1- شما میتونی از سی تو پایتون استفاده کنی و از دسترسی سی به توابع API استفاده کنی و کارت راه بیافته (البته تست نکردم که ()win32api.LoadKeyboardLayou تو پایتون جواب میده یا نه)
    2-شما بیای و کلید هایی رو که رو گوشی برای این کار استفاده میشه رو به صورت مجازی فشار بدی . یعنی مثلا شما با نگه داشتن دگمه # به منوی تغییر زبان دسترسی داری خب این کار رو به صورت مجازی و با کد انجام بده برای این مورد فکر کنم کارت راحت تر باشه . به لینک های زیر یه نگاه بنداز :
    Simulate keystroke in linux with Python
    http://www.rutherfurd.net/python/sendkeys + مثال کوچیک
    و مخصوصا How to simulate a keypress in PySymbian

    البته به نظرم بد نیست تو بخش برنامه نویسی موبایل هم بپرسی ببینی دوستان تو زبانهای دیگه چیکار میکنن شاید بیتونی با اون زبان bind کنی
    شاید و موفق باشی (-:

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: تغییر زبان صفحه کلید در پایتون

    ممنون
    میشه راجع به bind کردن یه توضیحی بدید؟

    مثلا فرض کنیم فهمیدم که برنامه نویسایی که با C++‎ برنامه مینویسن، با استفاده از تابع x این کارو انجام میدن.
    خب حالا من باید چکار کنم؟

  4. #4

    نقل قول: تغییر زبان صفحه کلید در پایتون

    سلام
    بسته به اینکه شما بخواین از پایتون در سی و یا از سی در پایتون استفاده کنید میتونید از هدر" python.h " و یا ماژول "ctypes " استفاده کنید
    از اونجایی که احتمال زیاد مورد دوم رو بکار میبرید ، لینک های زیر میتونه مفید باشه :
    سایت رسمی cython
    ctypes
    Writing Python/C extensions by hand
    توسعه پایتون با زبان c/C++‎
    A foreign function library for Python
    ?Calling C/C++‎ from python
    python and c coupling
    و یه مثال جالب

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •