نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: عملیات حذف و ویرایش با استفاده از ajax

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    عملیات حذف و ویرایش با استفاده از ajax

    سلام
    چطوری میشه در MVC عملیات حذف و ویرایش را با استفاده از ajax انجام داد؟ مثلا اینکه یک سطر از اطلاعات را بگیرد و عمل ویرایش را انجام دهد؟
    اگه توضیح دادن مقدور نیست لطف کنید یک لینکی بذارید که این دو کار رو انجام بده. من یک لینک پیدا کردم که فقط عمل حذف رو انجام میداد اما اصلا نفهمیدم چیکار کرد
    چند تا لینک دانلود هم تو همین سایت دیدم اما بعد از دانلود فایل دانلود شده باز نشد و یا اگه باز شدند برنامه اجرا نشد.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    نقل قول: عملیات حذف و ویرایش با استفاده از ajax

    دوستان کسی حتی یک لینک هم راجع به این موضوع سراغ نداره که بذاره.

  3. #3
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: عملیات حذف و ویرایش با استفاده از ajax

    با سلام در تاپیک قبلی که مطرح کرده بودید توضیحات مختصری رو دادم.
    نیاز نیست که برای تمام عملیات View بسازید اما Action مربوطه رو باید در Controller بنویسید.
    به عنوان مثال Id رکورد مورد نظر برای حذف رو بوسیله ی Ajax به Action مربوطه Post کنید و نتیجه رو برگردونید. نیازی به View نیست.
    شما باید ارسال درخواست از کلاینت به سرور و برگشت پاسخ رو بوسیله ی AJAX یاد بگیرید. برای راحتی کار میتونید از Jquery و توابعی مثلا ajax , post و ... استفاده کنید. اطلاعاتتون رو در مورد کار با json هم افزایش دهید.
    به عنوان مثال :


    <script>
    $(function () {
    $("#btnDelete").live('click', function () {
    var data = { packageID: $("#objectId").val() }
    $.post("url", data, function (backdata, status) {
    // callback, do something
    }, "json");
    });
    });
    </script>

    این پروژه رو دانلود کنید و مورد بررسی قرار بدید بسیار مفید خواهد بود.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    نقل قول: عملیات حذف و ویرایش با استفاده از ajax

    بله به خاطر توضیحی که داده بودید رفتم سراغ ajax. ولی چند تا مثال رو برررسی کردم نتونستم چیزی بفهمم تا حدودی هم با ajax و json آشنایی دارم
    آدرس این پروژه ای که شما دادید دقیقا همون چیزیه که من دنبالش بودم خیلی خیلی جالبه باز بیشتر بررسیش می کنم تا بتونم تو برنامه هام ازش استفاده کنم.
    بسیار ممنونم از لطفتون.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: عملیات حذف و ویرایش با استفاده از ajax

    سلام ببخشید این awesome پولی هستش یا open source - میشه ازش استفاده کنیم؟ چون دیدم تو سایتش یه قسمت برا فروش داره!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: عملیات حذف و ویرایش با استفاده از ajax

    نقل قول نوشته شده توسط mze666 مشاهده تاپیک
    سلام ببخشید این awesome پولی هستش یا open source - میشه ازش استفاده کنیم؟ چون دیدم تو سایتش یه قسمت برا فروش داره!
    نسخه mvc2ش رایگان هستش که تو nuget میتونید دانلود کنید پکیجشو و ازش تو یه پروژه ی mvc2 یا mvc3 استفاده کنید ...

  7. #7

    نقل قول: عملیات حذف و ویرایش با استفاده از ajax

    نقل قول نوشته شده توسط raziee مشاهده تاپیک
    با سلام در تاپیک قبلی که مطرح کرده بودید توضیحات مختصری رو دادم.

    شما باید ارسال درخواست از کلاینت به سرور و برگشت پاسخ رو بوسیله ی AJAX یاد بگیرید. برای راحتی کار میتونید از Jquery و توابعی مثلا ajax , post و ... استفاده کنید. اطلاعاتتون رو در مورد کار با json هم افزایش دهید.
    به عنوان مثال :




    <script>
    $(function () {
    $("#btnDelete").live('click', function () {
    var data = { packageID: $("#objectId").val() }
    $.post("url", data, function (backdata, status) {
    // callback, do something
    }, "json");
    });
    });
    </script>

    این پروژه رو دانلود کنید و مورد بررسی قرار بدید بسیار مفید خواهد بود.
    اگر زحمت نیست یک پروژه کوچک از عملیات حذف و ویرایش اطلاعات با json در سایت قرار دهید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •