نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آیا برای فرمها این امنیت رو تایید می کنید؟

  1. #1

    Question آیا برای فرمها این امنیت رو تایید می کنید؟

    من توی فرمها برای ایجاد امنیت، از این روش استفاده می کنم:

    1- موقع دریافت آرایه پست و پردازش فرم اول چک می کنم که آیا رشته هش که برای جلوگیری از اسپمر ها بکار می ره درست هست یا نه.

    2- برای هر کدوم از فیلدها یه دستور شرطی می ذارم تا بتونم تک تک فیلدها رو چک کنم.

    3- برای رشته ها از تابع htmlentities استفاده می کنم.

    4- قبل از ثبت فرم توی دیتابیس از real_scape_string استفاده می کنم.

    بنظرتون میزان امنیتی که این روش ایجاد میکنه چقدر هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: آیا برای فرمها این امنیت رو تایید می کنید؟

    من از این روش استفاده می کنم نظرت چیه به نظز من می تونه امنیت خوبی داشته باشه

    $fullname = addslashes(mysql_real_escape_string($_POST["fullname"]));

  3. #3

    نقل قول: آیا برای فرمها این امنیت رو تایید می کنید؟

    شما تمام ورودی ها حتی چک باکس ها رو هم باید فیلتر کنید ، نه فقط رشته ها

    چک کنید ببینید مقادیر از فرم خودتون ارسال شده یا از جای دیگه

    و .....

  4. #4

    نقل قول: آیا برای فرمها این امنیت رو تایید می کنید؟

    شما تمام ورودی ها حتی چک باکس ها رو هم باید فیلتر کنید ، نه فقط رشته ها
    همه فیلدها چک می شه، حتی چک باکس ها.
    من از این روش استفاده می کنم نظرت چیه به نظز من می تونه امنیت خوبی داشته باشه
    گفتم که همه رشته ها رو اسکیپ می کنم. همچنین نیاز اسلشهای اضافه رو حذف می کنم تا مشکلی پیس نیاد.

    در کل با این روش ها که توضیح دادم بنظرتون امنیت فرمهایی که طراحی می کنم تظمین می شه؟

  5. #5

    نقل قول: آیا برای فرمها این امنیت رو تایید می کنید؟

    من از یه کلاس استفاده میکنم که حساسیت ورودی ها رو اونجا چک میکنم که مقادیر ارسالی اگه حاوی کدهای اضافی بودن رو حذف بکنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •