نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

  1. #1

    سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    کاربرانی که تاپیک
    نکته های سی شارپ
    را مشاهده کرده اند و سوالاتی مربوط به آنچه که در نکته های سی شارپ مطرح شده دارند
    می توانند در اینجا مطرح کنند
    با این وجود به کاربران کمک خوبی می شود واز همه دوستان خواهشمندم در این تاپیک تا آنجایی که از دستشان بر می آید همکاری کنند

    لطفا سوالاتی در اینجا مطرح شود که به آنچه که در نکته های سی شارپ مطرح شده ارتباط داشته باشد
    مشاهده لیست نکته های سی شارپ ...

    جا داره از جناب gwbasic مدیر این بخش در خصوص پیشنهاد برای ایجاد این تاپیک تشکر کنم
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : شنبه 27 خرداد 1391 در 11:48 صبح

  2. #2

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    سلام.میشه بگید پروسس چیه و چیکار میکنه.یه مثال بزنید.ممنون.
    قبلا دیدم اینطوری ماشین حساب رو میارن بالا.
    ولی یه مثال دیگه بزنید.

  3. #3

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    نقل قول نوشته شده توسط حمیدرضا1 مشاهده تاپیک
    سلام.میشه بگید پروسس چیه و چیکار میکنه.یه مثال بزنید.ممنون.
    قبلا دیدم اینطوری ماشین حساب رو میارن بالا.
    ولی یه مثال دیگه بزنید.

    این دستور برای فراخوانی برنامه های ویندوز استفاده می شود

    System.Diagnostics.Process.Start("نام دستور");

    وهمچنین شما می توانید از این دستورات به طور مثال استفاده کنید

    نام برنامه اجرایی----دستور
    taskmgr-----------Task Manager
    write-------------------Wordpad
    mmsys.cpl----Sounds and Audio
    regedit---------Registry Editor
    notepad---------------Notepad
    control keyboard--Keyboard Properties
    fonts-----------Fonts Folder
    و
    .
    .
    .
    موفق باشید

    در نکته های سی شارپ ... اعمال شد
    مشاهده لیست نکته های سی شارپ ...
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : شنبه 27 خرداد 1391 در 11:47 صبح

  4. #4

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    کد HTML:
    private void TextBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    
            {
    
                if (!char.IsDigit(e.KeyChar))
    
                {
    
                    e.Handled = true;
    
                }
    
            }
    ممنون. ولی باید این رویداد رو به خوده texbox وصل کنیم. چی جوری ؟

  5. #5

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    بر روی textbox مورد نظر کلیک کنید(برنامه در حال اجرا نباشد)
    سپس کلید f4 را بزنید در قسمت بالای فرم properties یک علامت رعد و برق مشاهده می کنید به نام event
    سپس کلمه KeyPress را بیابید و روبروی آن کلیک کنید یک لیست باز می شود و TextBox1_KeyPress را انتساب دهید

    سعی کردم به صورت شفاف توضیح بدم تا متوجه شوید
    Untitled.jpg

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    دوست عزیز این اشتباه:
    private void TextBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (!char.IsDigit(e.KeyChar))
    {
    e.Handled = true;
    }
    }


    چون اگه کاربر روی دکمه Back کلیک کنه چی؟نمی تونه چیزی رو که تایپ کرده پاک کنه!

    درستش اینجوریه:
         if (!char.IsDigit(e.KeyChar)&&e.KeyChar!=(char)Keys.B  ack)
    {
    e.Handled = true;
    }

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    نقل قول نوشته شده توسط Arash_janusV3 مشاهده تاپیک
    بر روی textbox مورد نظر کلیک کنید(برنامه در حال اجرا نباشد)
    سپس کلید f4 را بزنید در قسمت بالای فرم properties یک علامت رعد و برق مشاهده می کنید به نام event
    سپس کلمه KeyPress را بیابید و روبروی آن کلیک کنید یک لیست باز می شود و TextBox1_KeyPress را انتساب دهید

    سعی کردم به صورت شفاف توضیح بدم تا متوجه شوید
    Untitled.jpg
    چه کاریه (انتساب دادن)؟
    روی همون نوار کشویی که می خواهید انتساب بدید دو بار کلیک کنید تا ویژوال استادیو واستون بسازه

  8. #8
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    البته نیازی به شرط هم نیست میتونید به این شکل ساده تر کنید ماجرارو :

    e.Handled = !char.IsDigit(e.KeyChar);


    هر دکمه ی دیگه ای رو هم میشه باهاش && بکنید

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    گل گفتی داش مدیر بخش!

    در ضمن ماشین حساب رو هم اینجوری باز می کنن:
    System.Diagnostics.Process.Start("calc.exe");

    نه اینجوی
    System.Diagnostics.Process.Start(@"d:\WinXP\System  32\Calc.exe");

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    البته نیازی به شرط هم نیست میتونید به این شکل ساده تر کنید ماجرارو :

    e.Handled = !char.IsDigit(e.KeyChar);


    هر دکمه ی دیگه ای رو هم میشه باهاش && بکنید

    موفق باشید
    درسته Handeld یه بولین هستش و isDigit هم همینطور و علامت ! مخالف isDigit میشه
    اونجوری درکش برای تازه وارد ها فکر کنم راحت تر باشه
    همه که مثل خودت مخ #C نیستند اق مدیر

  11. #11

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    نقل قول نوشته شده توسط Farshid007 مشاهده تاپیک
    گل گفتی داش مدیر بخش!

    در ضمن ماشین حساب رو هم اینجوری باز می کنن:
    System.Diagnostics.Process.Start("calc.exe");

    نه اینجوی
    System.Diagnostics.Process.Start(@"d:\WinXP\System  32\Calc.exe");
    با تشکر از شما به خاطر یادآوری
    اعمال شد

  12. #12

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    البته نیازی به شرط هم نیست میتونید به این شکل ساده تر کنید ماجرارو :

    e.Handled = !char.IsDigit(e.KeyChar);


    هر دکمه ی دیگه ای رو هم میشه باهاش && بکنید

    موفق باشید
    با تشکر از شما
    اعمال شد

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadhosin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    سن
    38
    پست
    37

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    سلام به برو بچ
    اول یه تشکر به مدیران بخش به خاطر به روز کردن این بخش
    لطفا در باره اجرای برنامه های exe بیشتر توضیح بدید
    مثلا چطوری به صورت مخفی برنامه اجرا بشه
    و یا ایکه چطوری یه فایل exe که از قبل در Refrenc ذخیره کردیم رو اجرا کنیم ( بدون کپی کردن اون فایل در هارد )
    مرسی از توجه

  14. #14

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    ببخشید اما همه ی این راهها که گفتید اگه عددی را اشتباه وارد کنیم نمیشه پاک کرد!
    راه حلی واسه این موضوع دارید؟
    نقل قول نوشته شده توسط Farshid007 مشاهده تاپیک
    درسته Handeld یه بولین هستش و isDigit هم همینطور و علامت ! مخالف isDigit میشه
    اونجوری درکش برای تازه وارد ها فکر کنم راحت تر باشه
    همه که مثل خودت مخ #C نیستند اق مدیر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...


  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadhosin
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    سن
    38
    پست
    37

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    کسی نیست مرا یاری کند
    چطور میشه از refrenc یک فایل exe رو اجرا کرد(2 پست قبل)

  17. #17

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    سلام
    من آن را هم تست کردم اما از ack که آخرش نوشتید error می گرفت.بدون آن تست کردم اما بازم نمی شد پاک کرد!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    نقل قول نوشته شده توسط tehranihosseini مشاهده تاپیک
    سلام
    من آن را هم تست کردم اما از ack که آخرش نوشتید error می گرفت.بدون آن تست کردم اما بازم نمی شد پاک کرد!
    اقای با هوش اون Back هستش نه B ack
    چون کپی پست کردم و با کد سی شارپ شکوندم که اون جوری به نمایش در بیاد فاصله افتاده

  19. #19

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    با تشکر از شما دوست گرامی اگه ممکنه نکات رو در قالب فایل های ورد یا pdf هم آپلود بفرمائید.
    متشکرم

  20. #20

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    نقل قول نوشته شده توسط sadra1234 مشاهده تاپیک
    با تشکر از شما دوست گرامی اگه ممکنه نکات رو در قالب فایل های ورد یا pdf هم آپلود بفرمائید.
    با تشکر از پیشنهاد شما
    حتما در صدد این کار هستم

  21. #21

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    نقل قول نوشته شده توسط sadra1234 مشاهده تاپیک
    با تشکر از شما دوست گرامی اگه ممکنه نکات رو در قالب فایل های ورد یا pdf هم آپلود بفرمائید.
    متشکرم
    اعمال گردید

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تو فضا
    پست
    34

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    سلام به همه دوستان عزیز
    من میخوام با انتخاب یکی از گزینه های داخل combo box یه textbox رو غیر فعال کنم واسه این کار چکار باید بکنم
    با تشکر از همه اساتید محترم

  23. #23

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    خواندن مطالب یک وب و ذخیره در فایل متنی در سی شارپ
    دوستان میخوام یک وب پیج رو تو وب بروزر باز کنم کل مطالب صفحه رو تو یک فایل متنی ذخیره کنم کسی میتونه کمک کنه؟؟

  24. #24

    نقل قول: سوالهای مربوط به نکته های سی شارپ ...

    با سلام استاد
    چطور میتونم در دیتا گرید ویو :
    1. اون فضای خالی قبل از اولین سر ستون رو حذف کنم ؟
    2. چطوری میشه تعداد ردیف های قابل نمایش رو محدود کرد مثلا 3 تا نتیجه فقط نشون بده یا فقط 10 تا نشون بده ؟

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: نکته های سی شارپ ...
    نوشته شده توسط Arash_janusV3 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 43
    آخرین پست: یک شنبه 22 اردیبهشت 1392, 22:52 عصر
  2. نکته های برنامه نویسی
    نوشته شده توسط JavanSoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1383, 12:24 عصر
  3. نکته های برنامه نویسی دلفی
    نوشته شده توسط JavanSoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 07 فروردین 1383, 09:22 صبح
  4. اپلت های سی شارپ
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 آبان 1382, 02:24 صبح
  5. رویداد مربوط به دکمه های تابع Input Box
    نوشته شده توسط ehsan-ets در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 21 مرداد 1382, 13:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •