نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    سلام به همه دوستان

    وب سرویسی رو که طراحی کرده بودم یکم تغییر دادم که خدمات بهتری رو بتونه ارائه بده به تمام برنامه نویسان

    دوستان این وب سرویس دارای پنل مخصوص هستش که بدون محدودیت میتونین ایمیل ارسال کنین و هیچ مشکلی هم نداره

    دوستان برای گسترش هر چه بیشتر این میل سرویس درخواست همکاری رو دارم

    برای دانلود نمونه برنامه هم به وب سایت مراجعه کنین در اونجا نمونه برنامه رو قرار دادم

    http://www.tellbook.ir

  2. #2
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    من به ایمیل خودم، از طریق سایت شما نامه ای ارسال کردم ولی چیزی دریافت نکردم!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    بله باید چند لحظه صبر کنین چون سرور درحال حاضر مشغول هستش بعد هم امکان داره که به Spam رفته باشه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    برنامه شما، برای ارسال پیام، در بخش تنظیمات خودش، ایمیل و پسورد اون رو دریافت میکنه! چه تضمینی برای عدم لو رفتن این اطلاعات هست؟


    پ.ن: می بخشید که این سوالات رو می پرسم، بیشتر برای آشنایی هست. ایمیل ارسال شده هم در بخش اسپم بود.
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    اطلاعات کاربری کاربران به هیچ عنوان برای ما لازم نیست برای همین منظور با هر بار باز و یا بسته شدن دوباره اطلاعات نیاز داره
    برای بخش کاربری هم از الگوریتم های کدگذاری شده خودمون استفاده میکنیم که به قابل بازگشت نیست


    بعد هم برای انجام دادن این کار قدم اول جلب اعتماد هستش و ما چون میخوایم این سایت و وب سرویس باقی بمونه باید اعتماد جلب کنیم و هیچ وقت از اعتماد بقیه سواستفاده نمیکنیم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    من به شخصه از این سرویس استفاده میکنم و کاملا رازی هستم و تشکرو ویژه ای دارم .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار biotechsoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    124

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    چقدر بد
    چقدر بد
    چقدر بد
    چقدر بد
    ----------------------
    خداییش یه ذره گرافیک به خرج بدید
    4تا تکست باکس و لیبل رو همینطور ریختید تو یه فرم و شروع به کد نویسی؟؟؟
    فونت ها متناقض ، رنگ بندی ها افتضاح ...
    اگه ظاهرش رو تغییر ندین بعید میدونم هیچ موفقیتی کسب کنه
    --------------------
    از گفتن جملات بالا معذرت میخوام ولی گاهی یه تلنگر هم لازمه ی موفقیت هست

  8. #8

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    تبریک ! استفاده نکردم ولی تبریک میگم میتونه بهتر باشه هم از لحاظ گرافیمی و هم کارایی.

    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    خیلی ممنون
    دوستان گرافیک رو حق دارید چون کلا مورد کاری من در ویندوز هستش حالا برای گرافیک که هیچی

    از نظر کارایی چه ایده هایی دارید؟

    مثلا چه بخش هایی اضافه بشه بهتره و به چه صورت

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار biotechsoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    124

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    قسمت فایل ضمیمه رو من ندیدم
    امروزه 90% ایمیل هایی که ارسال میشه نیاز به attachment داره
    در ضمن میشه توضیح بدین چه توجیهی برای استفاده از این برنامه بجای ایمیل های یاهو ، گوگل ، msn و... وجود داره؟
    کلاینت ویندوز هم از نظر گرافیکی خیلی ضعیفه ، کانتکت اختصاصی برای کاربر نداره ،ارسال فایل ضمیمه نداره....

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    خوب فایل ضمیمه رو هم از روز اول گفتم باید آپلود سنتر رو بسازم بعد فایل ضمیمه رو قرار بدم چرا؟ دلیل:: اینه که چون سورس در سرور هستش بنابر این شما زمانی که یک فایل رو از درایو خودتون انتخاب میکنین سورس سوریس میره از درایو موجود در سرور دنبال اون فایل میگرده پس بنابراین باید یک آپلود سنتر نوشته بشه که رو این مورد خیلی وقت هست کار میکنم

    برای اینکه شما با ایمیل یاهو و یا گوگل و یا msn میتونین در روز بیش از 1میلیون ایمیل بفرستین؟

    آیا برای افرادی که سواد برنامه نویسی ندارن هم میشه سیستمی رو راه اندازی کرد که اونها هم بتونن ایمیل انبوه ارسال کنن با هزینه خیلی کم
    اگه شما کمی جستجو کرده باشین متوجه میشین پنل های ارسال ایمیل انبوه کلا فرق میکنه

    بله حق با شماست کار 15 دقیقه ای و کار یک هفته ای و ایده 2 ساعته بهتر از این هم نیست

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار biotechsoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    124

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط M.KH-SH مشاهده تاپیک
    خوب فایل ضمیمه رو هم از روز اول گفتم باید آپلود سنتر رو بسازم بعد فایل ضمیمه رو قرار بدم چرا؟ دلیل:: اینه که چون سورس در سرور هستش بنابر این شما زمانی که یک فایل رو از درایو خودتون انتخاب میکنین سورس سوریس میره از درایو موجود در سرور دنبال اون فایل میگرده پس بنابراین باید یک آپلود سنتر نوشته بشه که رو این مورد خیلی وقت هست کار میکنم

    برای اینکه شما با ایمیل یاهو و یا گوگل و یا msn میتونین در روز بیش از 1میلیون ایمیل بفرستین؟

    آیا برای افرادی که سواد برنامه نویسی ندارن هم میشه سیستمی رو راه اندازی کرد که اونها هم بتونن ایمیل انبوه ارسال کنن با هزینه خیلی کم
    اگه شما کمی جستجو کرده باشین متوجه میشین پنل های ارسال ایمیل انبوه کلا فرق میکنه

    بله حق با شماست کار 15 دقیقه ای و کار یک هفته ای و ایده 2 ساعته بهتر از این هم نیست
    من کار شما رو زیر سوال نبردم دوست عزیز
    سوالاتی که پرسیدم جنبه این رو داشت که برنامه خودتون رو به سمت هدفش سوق بدهید
    ارسال میلیون ها ایمیل در این برنامه بدون داشتن یه کانتکت اختصاصی خیلی مناسب کار رو محدود میکنه به تایپ چند ایمیل و .... اشتباهاتی از این قبیل
    شما درخواست کمک و همکاری داشتید و من هم خواستم کمکتون کنم که از دید یک شخص ثالث برنامتون رو مورد نقد قراربدین که تبدیل به یک برنامه آرمانی بشه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    بله حق با شماست دوست عزیز
    در قسمت توضیحات وب سایت چند خطی توضیح داده شده که قرار به چه صورت کار انجام بشه

    حالا در ادامه باز ببرین زیر سئوال تا بهتر بشه این سرویس

    اگه هم مایل هستید میتونید با ما همکاری داشته باشید چون بیشتر ایده نیاز داریم تا با ایده های خودمون ادقام کنیم و در آخر یک وب سرویس بسیار خوب رو در اختیار برنامه نویسان و مردم قرار بدهیم.

  14. #14

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    قبل از هرچیز خسته نباشید بابت زحماتی که کشیدید
    منم یک ایمیل برا خودم ارسال کردم ولی نرسیده هنوز. تو اسپم هم که نرفته. پس میمونه همون چیزی که خودتون فرمودید (سرور مشغوله) پس:
    1) برای انجام چنین کاری نیاز به سخت افزار مناسب هست
    2) اون تصویر پس زمینه رو در اولین فرصت بردارید تا حداقل متن ها رو بشه دید. اینجور اصلا نوشته ها معلوم نیستن

    موفق باشید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    خیلی ممنون
    اره سرور از دیروز دچار مشکل شده که این مشکل رو به مسئول سرور خبر دادم که داره رفع میکنه
    احتمالا تا 30 دقیقه و شاید 1 ساعت دیگه ایمیل به دست شما برسه که از این بابت معذرت میخام

    برای تصویر هم تا همین یک ساعت پیش تصویری نبود و برای گفته های یکی از دوستان تصویری رو قرار دادم حالا بهتر استش به جای برداشتن تصویر رنگ نوشته ها رو تغییر بدم و یا یک تصویر دیگه قرار بدم

    کدوم بهتر هستش

  16. #16
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    یادمه مدتها پیش یک چنین سرویسی در اینترنت پیدا کرده بودم، البته این سرویس در اصل یک Demo بود برای آموزش ارسال ایمیل در دات نت!

    نکات جالب این سرویس این بود که، نامه ارسالی به سرعت به مقصد میرسید! (درحالی که سرویس شما بسیار کند عمل میکنه! یعنی هر نامه نیم ساعت دیرتر به مقصد میرسه)
    همچنین نامه های ارسالی به Inbox وارد میشد. با توجه به این که بخش Spam ایمیل من روزانه نزدیک به 1000 هرزنامه دریافت میکنه، احتمال اینکه نامه شما هم جزء هرزنامه ها قلمداد بشه و خوانده نشه بسیار زیاده!
    نکته بعدی ارائه بخش ارسال نامه به صورت Html بود! که فکر میکنم برای تبلیغات اگر این بخش وجود نداشته باشه، بازدهی رو به شدت بیاره پایین!
    همچنین فرم Email فرستنده هم به هر شکل دلخواه میتونست باشه، ولی شما در قسمت Email فرستنده tellbook.ir رو اضافه میکنید. (البته این بخشش ممکنه بخاطر رایگان بودن نامه ها، جنبه تبلیغاتی داشته باشه که قابل قبوله)

    باز هم اگر فرصت کردم بیشتر بازبینی میکنم.
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  17. #17

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    برای تصویر هم تا همین یک ساعت پیش تصویری نبود و برای گفته های یکی از دوستان تصویری رو قرار دادم حالا بهتر استش به جای برداشتن تصویر رنگ نوشته ها رو تغییر بدم و یا یک تصویر دیگه قرار بدم

    کدوم بهتر هستش
    شما میتونید فعلا یه ظاهرسازی ساده رو انجام بدید بعد کم کم اونو درستش کنیدمثلا میتونید مثل همین برنامه نویس از رنگ بندی مناسب استفاده کنید. خیلی هم زیباست

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    اول اینکه مشکل از دیشب شروع شده و احتمالا تا اخر امروز این مشکل رفع بشه و دوم اینکه بله حق با شماست برای تبلیغات این بخش قرار دادم

    برای قسمت html هم بله در بخش کاربری این بخش رو حتما قرار میدم بیشتر نظر خودم هم رو همین مورد بودش که ایده و طرح بسیار جالبی بودش

    بیشتر دلیل این تاخییر در دریافت و یا در spam رفتن اینه که در 10 دقیقه 1میلیون ایمیل جهت تست سرویس ارسال کردم که این مشکل رفع میشه

    برای بخش کاربری از یک سرویس دیگه استفاده میشه که این مشکل پیش نیاد و یا همونطور که نوشتم بخشی رو برای تعریف سرویس قرار دادم که اگه کسی خواست از سرویس خودش استفاده کنه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    دوستان انتقادی پیشنهادی نظری ایده ای نیست بگین تا بهتر بشه

    میخوام قسمت اول رو خوب تموم کنم تا قسمت دوم رو بهتر بشه شروع کرد

    دوستان اگه نظری پیشنهادی چیزی دارین بگین که خیلی خوشحال میشم

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    مشکل برطرف شد
    دوستان مجدد تست کنن اگه مشکلی داشت باز بهم بگن

    مرسی

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    دوستان نظری نیست ؟؟؟؟

  22. #22

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    نقل قول نوشته شده توسط M.KH-SH مشاهده تاپیک
    دوستان نظری نیست ؟؟؟؟
    می شه بپرسم قرار شما چه معضلی رو حل کنی که سرویس هایی مثل جی میل یا یاهو حل نکردن؟آخه می دونی،حرکت شما بیشتر تبلیغ در جهت خودتونه یعنی ایجاد همچین سرویسی بیشتر به منظور تبلیغ خودتون هست تا ارائه سرویس! چرا؟ چون مشخصه روی هیچکدوم از مسائل اعم از گرافیک و... کار نکردی بعد اومدی اینجا تبلیغ تا یکی مثل من به این واسطه به سایتتون سر بزنه و هم قسمت "درباره " رو بخونه و تو کل این سایت هم پست زدی که همه بیان این سایتت رو ببینن. اینا همش که اتفاقی نیست؛هست؟

    من جای مدیرا بودم به علت تبلیغ ...

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    دوست عزیز شما کلا چند وقت هست داری کدنویسی میکنی که دارین این حرفارو میزنین؟

    دوست عزیز اگه کدنویسی کرده باشین متوجه میشین که سرویس های ایمیل - جیمیل - لایو - icq - facebook - oovoo و هزاران سرویس دیگه ای که هست محدودیت در ارسال دارن شما در روز با کدوم یک از سرویس ها میتونی بیش از 2 میلیون ایمیل به مدت 20 دقیقه ارسال کنی؟

    شما با کدنویسی از طریق ویندوز ایمیل ارسال کردی؟
    چقدر زمان برای ارسال صرف میکنی؟

    دوست عزیز قبل اینکه سیستم رو بشناسی اومدی نکاتی که اصلا مد نظر نیست رو بررسی کردی

    این سرویس برای ارسال ایمیل با سرعتی بیشتر از قبل برای برنامه نویسان هستش (یک کامپوننت ارسال ایمیل هستش که شما فقط باید فیلد هارو پر کنی و دیگه نیاز به کدنویسی دیگه ای نداری)
    با کامپوننت کارکردی؟
    کامپوننت ::: تیکه برنامه ای هستش که به برنامه اضافه میشه که دیگه نیاز نباشه کدنویسی بیشتری انجام بشه علاوه بر همه اینا شما به راحتی میتونی در هر پروژه ای این کامپوننت رو اضافه کنی و از خدمات اون استفاده کنی

    این وب سرویس در مرحله اول کامپوننت ارسال ایمیل هستش که سرعت عمل اون بسیار بیشتر از سرعت عمل کامپوننت های تحت ویندوز در مورد ارسال ایمیل هستش

    مرحله دوم اینکه شما بدون نیاز به ایمیل هم میتونی ایمیل ارسال کنی به هرچند نفری که بخوای بدون محدودیت

    گویا از قیمت های تبلیغات در ایمیل مارکتینگ خبری ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟

    چند سیستم در ایران میشناسی که این کار رو رایگان براتون انجام بده؟

    تا جایی که میدونم وب سرویس tellbook.ir اولیش هستش که فقط 3 هفته هستش که ساخته شده.

    لطفا اول با این وب سرویس کار کنین و بعد بیاین در مورد درباره و یا قسمت های دیگه که هیچ ربطی به بحث نداره صحبت کنین.

    درباره هم بیشتر برای رفع مشکل برای دوستانی هستش که در حال حاضر هم دارن از این وب سرویس استفاده میکنن نه چیزی بیشتر

    با تشکر از توجه شما دوست عزیز

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    سلام مجدد به همه دوستان

    خواهش::: کسانی که نمونه برنامه رو دانلود کرده بودن مجدد به سایت برن و نمونه برنامه جدید رو دانلود کنن

    بعضی از تغییرات اعمال شد که شامل::

    فکر کنم یکم ظاهر برنامه از روز اول بهتر شده باشه انشاالله در هفته های آتی بهتر هم خواهد شد

    ارسال ایمیل بدون پسوند tellbook
    ارسال ایمیل به صورت html از طریق نرم افزار (در بخش کاربری نیز از طریق وب سایت ارائه خواهد شد)
    تغییر در وب سرویس (ارسال به چند مدل برای راحتی کار در مثال 2 مورد آورده شده است)

    دوستان اگه پیشنهادی هست بهم بگن تا بتونم سرویس بهتری رو ارائه بدم

    ** بخش اتچ داره آماده میشه فقط کمی زمان میبره **
    ** بخش کاربری در حال طراحی هستش و انشاالله بعد حل شدن مشکل حجم اطلاعات این بخش نیز بروز رسانی میشه **


    خیلی ممنون از همفکری شما دوستان

    http://www.tellbook.ir

  25. #25

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    خسته نباشید
    کار زیبایی هست فقط هنوز فکری واسه اسپم شدن میل ها نشده
    همچنین enter اعمال نمیشه و متن نامه به صورت پیوسته و یکپارچه و به صورت سری ارسال میشه
    نظر شخصی : اگر متن تبلیغات شما در فوتر اصلاح بشه بهتره. البته این به خود شما بستگی داره ولی میتونید مثلا این رو:
    تعداد کل ایمیل های ارسال شده توسط سرویس:: 2,736,299
    ارسال شده توسط میل سرویس tellbook.ir
    انجام سفارشات برنامه نویسی
    به این :
    ارسال شده توسط میل سرویس tellbook.ir
    تغییر بدید. کفایت میکنه.

    همچنین در همچین برنامه هایی(ارسال ایمیل انبوه) کاربر باید بتونه آدرس هاش رو از طریق فایل های مختلفی چون : Excel,text و ... ایمپورت کنه

    البته من هنوز برنامه شما رو کامل تست نکردم. انشاا... سر فرصت.

    مجدد خسته نباشید

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    مرسی از توجه شما دوست عزیز

    برای اسپم باید بگم که در ارسال انبوه این مشکل نیست حالا دلیل رو نمیدونم چرا داره به اسپم میره حتما این مورد رو بررسی میکنم

    دوست عزیز این اول ماجرا هستش و برای بخش کاربری اگه در صفحه توضیحات هم مطالعه کرده باشین نوشته ام که هرکسی میتونه بانکی از اطلاعات و ایمیل های خودش رو داشته باشه که به اونها ایمیل ارسال کنه و در همین راستا هم یک نرم افزار داره طراحی میشه که از طریق نرم افزار نیز کاربران بتونن ایمیل ارسال کنن
    بخش فایل txt و exel هم در بخش نرم افزار حتما قرار میدم

    پیشنهاد بسیار خوبی بود دوست عزیز

    برای اینکه اینتر خورده نمیشه شما در برنامه که باز کردین باید بخش ارسال ایمیل به صورت صفحات وب رو به خیر تغییر بدین در اینصورت اینتر خورده میشه ولی اگه بله باشه باید به صورت تگ های html متن ها رو وارد کنین و بعد ارسال کنین

  27. #27

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    رای اینکه اینتر خورده نمیشه شما در برنامه که باز کردین باید بخش ارسال ایمیل به صورت صفحات وب رو به خیر تغییر بدین در اینصورت اینتر خورده میشه ولی اگه بله باشه باید به صورت تگ های html متن ها رو وارد کنین و بعد ارسال کنین
    بله حواسم به ای موضوع نبود. ولی بهتره به جای "ارسال ایمیل به صورت صفحات وب" بذارید "ارسال ایمیل به صورت HTML"
    اینجور استفاده کنندگان بهتر متوجه موضوع خواهند شد

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    بیشتر یک نمونه برنامه هستش که دوستانی که بلد نیستن با وب سرویس کارکنن باید به چه صورت عمل کنن و در توابع موجود در وب سرویس این مورد رو با html_code معرفی کردم که راحت باشه برای شناختن

  29. #29

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    و یک نکته دیگه:
    چون اسم کاربران تازه کار و ناوارد وسط اومد، بهتره در قسمت تایپ متن نامه، یک ادیتور نصب بشه . با این کار هم کاربران تازه وارد خیلی راحت میتونن متن نامه خودشون رو قالب بندی کنن و هم کلا در ارسال ایمیل هایی با فرمت اچ تی ام ال این کار بسیار مفید خواهد بود

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    ادیتور رو در بخش کاربری قرار میدم چون هرچی باشه برای ایمیل مارکتینگ هست و در نتیجه نیاز به این مورد هستش
    انشاالله به همین زودی ها مشکل رو برطرف میکنم و بخش کاربری رو هم آپلود میکنم

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    سلام مجدد

    یکم تغییراتی در ظاهر سایت سرویس دادم دوستان میشه نظرات خودتونو بگین راجع به ظاهر فعلی سرویس؟

  32. #32

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    سلام مجدد

    یکم تغییراتی در ظاهر سایت سرویس دادم دوستان میشه نظرات خودتونو بگین راجع به ظاهر فعلی سرویس؟
    1- فونت عنوان سایت
    میل سرویس Tellbook
    خیلی زشت و زننده هست برای اینکه همه چیزش فارسیه پیشنهاد میدم با فونت نستعلیق یه عنوان زیبا براش دریت کنی

    2-
    تعداد بازدید کل: 2,506
    افراد آنلاین: 2
    تعداد ارسال ها: 2,736,375


    این گزینه ها جاشون اون بالا نیست سعی کن بزاریشون توی یه باکس در سمت چپ یا راست پایین

    3- فونت منوها رو عوض کن و سعی کن یه منو فلش زیبا براش درست کنی (خیلی زشت و زننده هست)

    4- اون وسط عکسی که گذاشتی همش تکرار شده TellBook نیازی نیست.

    5- اون باکس هایی که در سمت چپ و راست گذاشتی می تونه خیلی بهتر از اینها باشه که هست.( خیلی غیر حرفه ای هست)

    فرستنده:
    دریافت کننده:
    Bcc:
    CC:
    موضوع:


    6- کادرهای تکس باکسش رو یه کم کوچیکتر بکن به لحاظ من خیلی بهتر
    7- من زیاد با رنگ حاکستری زیاد حال نمی کنم.

    امیدوارم نظراتم سازنده باشن.
    موفق باشید.*

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: ارسال ایمیل بدون محدودیت برای برنامه نویسان

    خیلی ممنون دوست عزیز

    فونت ها تمام از tahoma استفاده شده

    عکس های رو قرار دادم که جای تبلیغات معلوم باشه

    این فعلا طراحی اولیه هست و انشاالله یهتر از خواهد شد

    برای منو ها نیازی به فلش نیست چون حجم سایت رو بالاتر میبره و شاید بعضی از کاربران سایت فلش روی سیستم نداشته باشن پس دچار مشکل میشن برای منو ها از نرم افزار Sothink DHTML Menu 9 در طراحی جدید استفاده میکنم هرچند اینا قدیمی هستن ولی منوهای زیبایی رو ارائه میدن

    در بخش bcc و ... در طراحی اونا رو از عمد بزرگ قرار دادم چون شاید شما برای تست میخواین یک bcc 250 تایی ارسال کنین اگه کوچیک باشه برای کار کردن شما دچار به هم ریختگی میشین پس بتهر هستش ورودی ها بر اساس کاری که دارن انجام میدن بزرگ یا کوچیک بشن

    2 بار کناری هم یک عکس زیبا در طراحی جدید قرار دادم که انشاالله طراحی جدید زمانی آپلود میشه که تمام ایراد ها گرفته بشه و بخش کاربری هم به درستی کار کنه

    تنها دلیل برای اینکه زمان ساخت بخش کاربری زیاد شده اینه که هنوز فضای مناسبی برای بانکم گیر نیاوردم و بین 2 انتخاب sql ئ mysql گیر کردم جدیدا access هم اضافه شده ولی با حجم اطلاعات و رکورد هایی با بیش از 7-9 میلیون access رد میشه و بعد میمونه فضای مناسب برای نگه داری این حجم اطلاعات که جدا یکی از عوامل نگران کننده برای من همین هستش
    برای ارسال ایمیل هم از چند سرور کمکی استفاده میشه که انشاالله محدودیت هایی که در نظر دارم رو بتونم کمتر کنم و به کاربران خدمات بیشتری رو برای ارسال ایمیل از طریق سرور بدم

    رنگ خاکستری رو من خودم به شخصه بیشتر دوست دارم چون وقتی عکسی رو قرار میدی و یا رنگ دیگه ای رو بسیار بیشتر از رنگ های دیگه نمایش میده و به چشم مییاد

تاپیک های مشابه

  1. برای برنامه نویسان حرفه ای
    نوشته شده توسط stu_zamani در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1383, 15:16 عصر
  2. ارسال ایمیل بدون استفاده از کنترل Winsock
    نوشته شده توسط bluemilad در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 شهریور 1383, 03:06 صبح
  3. خبر خوب برای برنامه نویسان vC++‎6
    نوشته شده توسط mohammad javad pishvaei در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 18
    آخرین پست: جمعه 28 آذر 1382, 03:59 صبح
  4. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •