نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: گزارش گیری از کنترل های روی فرم با کریستال ریپورت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    گزارش گیری از کنترل های روی فرم با کریستال ریپورت

    سلام دوستان
    من میخواستم بدونم چطور می تونم از محتویات کنترل هایی مثل تکست باکس ها و کمبوباکس ها و .. با کریستال ریپورت گزارش بگیرم.
    لطفا منو راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: گزارش گیری از کنترل های روی فرم با کریستال ریپورت

    سلام. تاپیک های خیلی زیاد و خوبی دربارش وجود داره. جستجو کنید خیلی بهتر نتیجه میگیرید.

  3. #3

    نقل قول: گزارش گیری از کنترل های روی فرم با کریستال ریپورت

    سلام.
    این روش و نطره منه :
    یک دیتابیس درست کن و اطلاعات کنترل هات رو بریز توش و از اون گزارش بگیر.

    این هم یک لینک اموزش مبتدی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: گزارش گیری از کنترل های روی فرم با کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    سلام.
    این روش و نطره منه :
    یک دیتابیس درست کن و اطلاعات کنترل هات رو بریز توش و از اون گزارش بگیر.

    این هم یک لینک اموزش مبتدی
    من برعکس همین کاری که شما می گید می خوام انجام بدم.
    می خوام اطلاعات فیلد جدولمو بریزم توی کمبو باکس و یه سری اطلاعات هم که خودم دستی توی تکست باکس می نویسم.حالا می خوام اون آیت هایی که از کمبو باکس انتخاب کردم به اافه تکست باکس هایی که خودم پر کردم رو ازش گزارش بگیرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: گزارش گیری از کنترل های روی فرم با کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    سلام. تاپیک های خیلی زیاد و خوبی دربارش وجود داره. جستجو کنید خیلی بهتر نتیجه میگیرید.
    سلام من زیاد جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم
    شما لینک خاصی می شناسید به من بگید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: گزارش گیری از کنترل های روی فرم با کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط firoozi90 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من میخواستم بدونم چطور می تونم از محتویات کنترل هایی مثل تکست باکس ها و کمبوباکس ها و .. با کریستال ریپورت گزارش بگیرم.
    لطفا منو راهنمایی کنید
    سلام
    تو کریستال ریپورتت چند تا متغییر تعریف کن ، بعد مقادیر کنترل هات رو به متغییرهات پاس بده و بعد در کریستال ریپورت ازش استفاده کن
    تو این لینـــــــــــک پست شماره 9 نحوه تعریف پارامتر و ارسال به ریپورت رو آموزش داده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: گزارش گیری از کنترل های روی فرم با کریستال ریپورت

    خب چطور می تونم از این پارامترها توی کریستال ریپورت استفاده کنم.
    اگر ممکنه یه مثال بزنید خواهشا.خیلی مهمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: گزارش گیری از کنترل های روی فرم با کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط firoozi90 مشاهده تاپیک
    خب چطور می تونم از این پارامترها توی کریستال ریپورت استفاده کنم.
    اگر ممکنه یه مثال بزنید خواهشا.خیلی مهمه
    خیلی راحت
    ایتدا پارامتر ها رو تو بخش Parameter fields تعریف می کنی و بعد از همون قسمت با Drag & Drop پارامترتو به هرجای گزارشت که بخوای قرار میدی و فقط کافیه از طریق کد مقدار رو به ریپورت داکیومنتت پاس بدی
    مثلاً یه تکست باکس به نام Genre رو می خوای به گزارشت پاس بدی ، اول پارمترتو تعریف می کنی مثلاً به نام ExternalGenre و بعد با کد زیر به ReportDocument پاس می دی
    من کل کد رو که برای ایجاد ریپورت و افزودن پارامتر هست رو می نویسم :
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    ReportDocument rptDoc = new ReportDocument();
    dsSample ds = new dsSample(); // .xsd file name
    DataTable dt = new DataTable();
    // Just set the name of data table
    dt.TableName = "Crystal Report Example";
    dt = getAllOrders(); //This function is located below this function
    ds.Tables[0].Merge(dt);
    // Your .rpt file path will be below
    rptDoc.Load(Application.StartPath + "/SimpleReports.rpt");
    //set dataset to the report viewer.
    rptDoc.SetDataSource(ds);
    rptDoc.SetParameterValue("ExternalGenre",Genre.Tex t);
    CrystalReportViewer1.ReportSource = rptDoc;
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: گزارش گیری از کنترل های روی فرم با کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط ozzy_mra مشاهده تاپیک
    خیلی راحت
    ایتدا پارامتر ها رو تو بخش Parameter fields تعریف می کنی و بعد از همون قسمت با Drag & Drop پارامترتو به هرجای گزارشت که بخوای قرار میدی و فقط کافیه از طریق کد مقدار رو به ریپورت داکیومنتت پاس بدی
    مثلاً یه تکست باکس به نام Genre رو می خوای به گزارشت پاس بدی ، اول پارمترتو تعریف می کنی مثلاً به نام ExternalGenre و بعد با کد زیر به ReportDocument پاس می دی
    من کل کد رو که برای ایجاد ریپورت و افزودن پارامتر هست رو می نویسم :
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    ReportDocument rptDoc = new ReportDocument();
    dsSample ds = new dsSample(); // .xsd file name
    DataTable dt = new DataTable();
    // Just set the name of data table
    dt.TableName = "Crystal Report Example";
    dt = getAllOrders(); //This function is located below this function
    ds.Tables[0].Merge(dt);
    // Your .rpt file path will be below
    rptDoc.Load(Application.StartPath + "/SimpleReports.rpt");
    //set dataset to the report viewer.
    rptDoc.SetDataSource(ds);
    rptDoc.SetParameterValue("ExternalGenre",Genre.Tex t);
    CrystalReportViewer1.ReportSource = rptDoc;
    }
    سلام دوست خوبم
    من اینجا دیگه نیازی به پایگاه داده و جدول ندارم فقط می خوام محتویات تکست باکس ها و کمبو باکس ها توی گزارش نشون بدم که شما فرمودید با ارسال متغیر این کار شدنیه.
    با این وجود من به تابع getallorder() نیاز دارم؟
    و اینکه dssample چیه و از کجا اومده؟
    و همچنین بجای startpath میتونم از startuppath استفاده کنم؟

    لطفا در مورد این کد توضیح بدبد خیلی ممنون میشم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: گزارش گیری از کنترل های روی فرم با کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط firoozi90 مشاهده تاپیک
    سلام دوست خوبم
    من اینجا دیگه نیازی به پایگاه داده و جدول ندارم فقط می خوام محتویات تکست باکس ها و کمبو باکس ها توی گزارش نشون بدم که شما فرمودید با ارسال متغیر این کار شدنیه.
    با این وجود من به تابع getallorder() نیاز دارم؟
    و اینکه dssample چیه و از کجا اومده؟
    و همچنین بجای startpath میتونم از startuppath استفاده کنم؟


    لطفا در مورد این کد توضیح بدبد خیلی ممنون میشم.
    سلام
    بله اگر به دیتابیس احتیاجی ندارید می تونید کد های مربوط به دریافت اطلاعات از دیتابیس و همچنین دیتاست رو پاک کنید و فقط مقادیر مورد نظرتون رو به ریپورت پاس بدید
    در مورد startuppath هم فکر کنم مشکلی پیش نیاد ، امتحانش کن ، ضرری نداره

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: گزارش گیری از کنترل های روی فرم با کریستال ریپورت

    سلام عیدتون مبارک
    یه تکه برنامه واسه این کارتون نوشتم دیگه خودتون کد های لازم رو ازش استخراج کنید.فقط توضیح اینکه فایل ریپورت تو شاخع Debug\bin قرار داره
    ضمناً اگر از این کار برای چاپ فرم مثلاً فرم احکام یا چک و ... استفاده می کنی بهتر و سریعتر اینه که از راههای دیگه ای استفاده کنی برای شروع تو همین سایت چاپ روی چک رو سرچ کنی به نتایج خوبی می رسی
    اینم برنامه :
    WindowsFormsApplication3.rar

تاپیک های مشابه

  1. تغییر کلی در کنترل های روی فرم
    نوشته شده توسط king ag در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1390, 08:36 صبح
  2. سوال: Center Horizontally کنترل های روی فرم
    نوشته شده توسط hasandrw در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 19:13 عصر
  3. سوال: اعمال جلوه Fade(محو شدن) به کنترل های روی فرم
    نوشته شده توسط M.T.P در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 18:26 عصر
  4. چگونگی باز کردن قفل کنترل های روی فرم فرزند
    نوشته شده توسط rainlover در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1388, 17:56 عصر
  5. گزارش گیری از فیلد های روی فرم
    نوشته شده توسط vb develop در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 13 تیر 1388, 01:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •