نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ساخت فرم لوگين با ديتابيس اكسس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amiralex
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    192

    Post ساخت فرم لوگين با ديتابيس اكسس

    سلام

    ببخشيد كه شايد سوالم تكراري باشه ولي چون به پاسخ مناسبي نرسيدم مجبوربه پرسيدن شدم

    من تو برنامم يه فرم دارم
    ميخوام در يك تكست باكس نام كاربري و در يكي پسورد رو وارد كنم بعدش وارد فرم مثلا دو بشم

    از اين كدي كه آقا محسن دوست عزيز نوشتن استفاده كردم ( ديتابيسم اكسس هست).

    username=adodc1.Fields(0)
    password=adodc1.Fields(1)
    if username = text1 and password = text2 then
    Form2.show
    unload me
    else
    msgbox "password is not correct."
    end if


    اما مشكل اينجاست كه من چند تا نام كاربري و پسورد دارم و وقتي در كادر يوزنيم و پسورد رو وارد ميكنم فقط سطر اول ديتابيس و ميخونه و اگه درست بود وارد ميشه اما اگه يوزنيم و پسوردي كه در سطر دوم باشه رو وارد كنم ميگه نام كاربري اشتباه است.

    چي كار بايد بكنم كه اين مشكل حل بشه؟

  2. #2

    نقل قول: ساخت فرم لوگين با ديتابيس اكسس

    سلام علیکم
    کد زیر را بررسی کنید:
    Private Sub Command1_Click()
    With Adodc1
    .RecordSource = "SELECT * FROM tblUsers WHERE UName='" & Text1 & "' AND UPass='" & Text2 & "'"
    .Refresh
    If .Recordset.RecordCount > 0 Then
    MsgBox "OK.", vbInformation
    Else
    MsgBox "Incorrect username or password", vbCritical, "Error"
    End If
    End With
    End Sub

    بجای tblUsers، UName، UPass نام جدول و فیلدها رو جایگزین کنید

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amiralex
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    192

    نقل قول: ساخت فرم لوگين با ديتابيس اكسس

    آقا محسن بسيار سپاسگذارم

    كاملا دقيق و درست عمل كرد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ايجاد فرم متصل به ديتابيس (اكسس)
    نوشته شده توسط shaahin_58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1390, 13:51 عصر
  2. سوال: ايجاد فرم متصل به ديتابيس (اكسس)
    نوشته شده توسط shaahin_58 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1390, 13:32 عصر
  3. سوال: ايجاد فرم متصل به ديتابيس (اكسس)
    نوشته شده توسط shaahin_58 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اسفند 1390, 12:47 عصر
  4. ساخت فرم های غیر مستطیلی
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش VB.NET
    پاسخ: 23
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1390, 22:44 عصر
  5. ساخت فرم پدر فرزندی
    نوشته شده توسط mohammad_d در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 تیر 1382, 06:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •