نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در ساخت فرم جستجو

  1. #1

    مشکل در ساخت فرم جستجو

    سلام عزیزان
    من یه سایت جوملایی دارم . یه دیتابیس به نام movedb ساختم که داخلش یه جدول هست که اونم نامش 0477هست . داخل این جدول هم 7 ستون نام و نام خانوادگی و سال تولد و کد ملی و ... وجود داره . می خوام فرم جستجویی بسازم که کاربر با وارد کردن کد ملیش بتونه نام و نام خانوادگی و بقیه ی اطلاعتش رو ببینه . اینم سورس دو صفحه ی ایجاد شده . یکی html اون یکی هم php .
    این کد صفحه ی html :
    کد:
     <html>
    <head>
    <title>فرم دریافت کد</title>
    </head>
    <body>
    <div style="width:400px; border:1px solid #000; text-align:right; direction:rtl; font-family:Tahoma; font-size:11px; padding:10px;"
    <h1>فرم دریافت کد</h1>
    <form action="search.php" method="post">
    جستجو : <input type="text" name="search" /><br/><br/>
    <input type="submit" name="submit" value="search" />
    </form>
    </div>
    </body>
    </html>


    اینم کد php :
    کد:
     <body>
    <?php
    $search= $_POST['search'];

    $host = "localhost";
    $user = "root";
    $pass = "";
    $database = "cms";
    $connect = @mysql_connect($host,$user,$pass) or die('اتصال بر قرار نشد . .');
    $select_db = mysql_select_db("movedb") or die ('بانک اطلاعاتی یافت نشد .');

    $query = " select * from 0477 where Melcode like '%$search%' ";
    $result = mysql_query($query);

    if($result)
    {
    while($line=mysql_fetch_array($result))
    echo "نام : $line[Name] ";
    echo "<br/> نام خانوادگی : $line[Family] ";
    echo "<br/> نام پدر : $line[Father] ";
    echo "<br/> سال تولد : $line[Birthday] ";
    echo "<br/> شماره شناسنامه : $line[Shnum] ";
    echo "<br/> کد ملی : $line[Melcode] ";
    echo "<br/> تلفن همراه : $line[Mobile] ";
    }
    else
    {
    echo "موردی یافت نشد .";
    }

    ?>
    </body>



    من از php چیزی نمی دونم . لطفا اگه کسی می تونه توی این مورد بهم کمکی کنه زحمت بکشه و این کد های منو بررسی کنه و بگه مشکل چیه که نتیجه ای نمایش داده نمی شه . در ضمن اگه فرمم دارای دو تا فیلد جستجو یعنی کد ملی و سال تولد باشه که دیگه محشره . چون اگه کاربر یکیش رو اشتباه وارد کنه نتیجه ای نمی بینه و کسی نمی تونه مرتکب تقلب بشه. با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ساخت فرم جستجو

    دوست عزیز سرچ در دیتابیس به این شکل که شما نوشتی یعنی اینکه هر چیزی شبیه اینها پیدا کردی بیار
    like %%
    کد ملی یک سری عددخ دیگه مثلا 098 75288422 وقتی اینجوری سرچ میکنی یعنی هرچی کد ملی که توش مثلا 0 داشت و بیار 9 داشت و بیار. اینجوری همه کد های ملی لیست میشن
    باید مساوی قرار بدی
    where `mellicode` = '$search'
    اینجوری به نتیجه میرسی . تاریخ تولد قضیش یکم فرق میکنه باید فرمتی که اطلاعات توی دیتابیس ذخیره میشه رو بدونی بعد تاریخ ورودی رو به اون تبدیل کنی بعد مساوی قرار بدی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: مشکل در ساخت فرم جستجو

    برای مثال :
    کد HTML:
    <i><html>
       <head>
          <title>فرم دریافت کد</title>
       </head>
       <body>
        <div style="width:400px; border:1px solid #000; text-align:right;  direction:rtl; font-family:Tahoma; font-size:11px; padding:10px;"
          <h1>فرم دریافت کد</h1>
          <form action="search.php" method="post">
          کد ملی : <input type="text" name="search" /><br />
          سال تولد : <input type="text" name="Birthday" /> 
          <input type="submit" name="submit" value="search" />
          </form>
       </div>
       </body>
    </html></i>
    و قسمت PHP :
    <?php 
    $search= $_POST['search'];
    $burth = $_POST['Birthday'];

    $host = "localhost";
    $user = "root";
    $pass = "";
    $database = "movedb";
    mysql_connect($host,$user,$pass) or die('اتصال بر قرار نشد . .');
    mysql_select_db("movedb") or die ('بانک اطلاعاتی یافت نشد .');

    $query = " SELECT * FROM `0477` WHERE `Melcode` = '$search' AND `Birthday` = '$burth'";
    $result = mysql_query($query);
    $Nums = mysql_num_rows($result);

    if($Nums > 0)//یعنی سطری پیدا شد
    {
    $line = mysql_fetch_assoc($result);
    echo "نام : ".$line['Name']."<br />";
    echo " نام خانوادگی : ".$line['Family']."<br />";
    echo " نام پدر : ".$line['Father']."<br />";
    echo " سال تولد : ".$line['Birthday']."<br />";
    echo " شماره شناسنامه : ".$line['Shnum']."<br />";
    echo " کد ملی : ".$line['Melcode']."<br />";
    echo " تلفن همراه : ".$line['Mobile']."<br />";
    }
    else
    {
    echo "موردی یافت نشد .";
    }

    ?>

    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ساخت فرم جستجو

    زنده باشی برادر . از اینکه پاسخ دادید ممنونم . هر چقدر بررسی کردم دکمه ی تشکر رو ندیدم . کدها رو تست می کنم و نتیجه رو به همراه توضیحات تکمیلی جهت استفاده ی دوستان قرار می دم . برای جبران این لطفتون هر زمان اگه کار گرافیکی داشتید در خدمتم . بفرمایید تا جبران کنم .

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ساخت فرم جستجو
    نوشته شده توسط nasserghp در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1390, 22:48 عصر
  2. سوال: مشکل در ساخت فرم
    نوشته شده توسط erfansmart در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1390, 00:20 صبح
  3. مشکل در ساخت فرم
    نوشته شده توسط mostafa_bahar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1390, 15:08 عصر
  4. مشکل در ساخت فرم عکس
    نوشته شده توسط look20 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1388, 12:37 عصر
  5. مشکل در ساخت فرم بررسی کلمه عبور ورود به فرم
    نوشته شده توسط Jean Reno در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 19:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •