نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فرق اجرای دستورات SQL با OleDbCommand و OleDbDataAdapter

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    فرق اجرای دستورات SQL با OleDbCommand و OleDbDataAdapter

    با سلام خدمت دوستان

    می خوام بدونم فرق در اجرای دستورات SQL بین کلاس OleDbCommand و OleDbDataAdapter تو چیه ؟
    یعنی چرا با OleDbCommand می تونم دستورات اضافه رکورد(Insert Into)به جدول و ویرایش رکورد(Update) به جدول و حذف رکورد (Delete) از جدول رو انجام بدم ولی نمی تونم دستورات مثل جستجو ، مرتب سازی و ... رو اناج بدم .
    مثلا این کد : چرا با این کد نمی تونم عملیات مرتب سازی رو انجام بدم ؟
                con.Open();
    string s = "Select * from basij Order By L_Name Asc";
    OleDbCommand sortq = new OleDbCommand(s,con);
    da = new OleDbDataAdapter("Select * from Basij", con);
    sortq.ExecuteNonQuery();
    dt.Clear();
    da.Fill(dt);
    con.Close();

    در صورتی که با همین دستور SQL بالا با OleDbDataAdapter می تونم عملیات مرتب سازی رو انجام بدم .
    این هم نمونه کدش :
                con.Open();
    string s = "Select * from basij Order By L_Name Asc";
    da = new OleDbDataAdapter("Select * from Basij", con);
    da.SelectCommand.CommandText = s;
    dt.Clear();
    da.Fill(dt);
    con.Close();


    فقط می خوام بدونم چرا OleDbCommand دستورات اضافه ، ویرایش و حذف رکورد رو اجرا می کنه ولی دستورات مرتب سازی و جستجو و ... رو اجرا نمی کنه ؟

  2. #2

    نقل قول: فرق اجرای دستورات SQL با OleDbCommand و OleDbDataAdapter

    از چه نوع بانک اطلاعاتی استفاده میکنی؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: فرق اجرای دستورات SQL با OleDbCommand و OleDbDataAdapter

    از دیتابیس اکسس استفاده می کنم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: فرق اجرای دستورات SQL با OleDbCommand و OleDbDataAdapter

    دوستان این یک سوال تخصصیه یعنی کسی تابحال به این مورد فکر نکرده !

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کنار ساحل نیلگون خلیج همیشه فارس
    پست
    440

    نقل قول: فرق اجرای دستورات SQL با OleDbCommand و OleDbDataAdapter

    دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه !!!!!!!

تاپیک های مشابه

  1. اجرای دستورات SQL روی فیلد های Calculated
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 27 فروردین 1387, 16:33 عصر
  2. سیستم سه لایه - اجرای دستورات sql با یک کانکت
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 11 آبان 1386, 23:59 عصر
  3. نوشتن Public Sub برای اجرای دستورات SQL
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 21:40 عصر
  4. مشکل در اجرای دستورات sql
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1384, 17:45 عصر
  5. اجرای دستورات SQL در ASP.NET
    نوشته شده توسط saeed_82 در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 اسفند 1382, 18:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •