نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشكل با متد GetHashCode

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    مشكل با متد GetHashCode

    با سلام
    من يك متغير دارم مثلا بنام L كه بالفرض داراي عدد 2505 مي باشد
    اونو با L.GetHashCode كد مي كنم و جايي ذخيره مي كنم كه مثلا مي شود -26504502
    حالا وقتي بازيابي مي كنم حالا چطور رشته يا عدد رمز شده رو برگردونم به دشته يا عدد اصلي
    توي اين قسمت موندم




  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ca.quebec
    سن
    25
    پست
    1,098

    نقل قول: مشكل با متد GetHashCode

    فک کنم دوباره با همون دستور بر می گردونش. امتحان کن ببین میشه

  3. #3

    نقل قول: مشكل با متد GetHashCode

    تابع هش غيرقابل بازگشت هست يعني رشته اي روكدكردي ديگه نميتونه كدروتبديل به رشته كنه

  4. #4

    نقل قول: مشكل با متد GetHashCode

    نقل قول نوشته شده توسط swallow.pa مشاهده تاپیک
    با سلام
    من يك متغير دارم مثلا بنام L كه بالفرض داراي عدد 2505 مي باشد
    اونو با L.GetHashCode كد مي كنم و جايي ذخيره مي كنم كه مثلا مي شود -26504502
    حالا وقتي بازيابي مي كنم حالا چطور رشته يا عدد رمز شده رو برگردونم به دشته يا عدد اصلي
    توي اين قسمت موندم
    همانطور که son89412138 اشاره کردند Hash یک طرفه است و نمی توانید مقدار اصلی رو از روی مقدار Hash شده بازیابی کنید.
    اصلا دلیل اینکه از Hash استفاده میشه همینه که نشه مقدار اصلی رو بازیابی کرد. اگر میشد مقدار Hash شده رو به مقدار اصلی برگردوند
    دیگه Hash کردن اش فایده ای نداشت. Hash فقط برای تشخیص صحت مقدار بکار می رود، یعنی نمی تونه بهتون رمز عبور رو بده اما
    می تونه بگه رمز عبور وارد شده صحیح است یا خیر.

    فرض کنید که شما رمز عبور کاربر رو بصورت Hash شده در بانک اطلاعاتی ذخیره می کنید. کسی که محتویات بانک اطلاعاتی رو می بینه
    مقدار Hash شده رو می بینه اما چون قابل برگشت نیست، نمی تونه رمز عبور رو بدست بیاره. اما وقتی کاربر خواست لاگین کنه و
    وارد محیط سیستم بشه، شما می توانید رمزی که کاربر تایپ می کنه رو Hash کنید و مقدار حاصل رو با اون مقدار داخل بانک اطلاعاتی
    مقایسه کنید. اگر هر دو برابر بودند رمز عبور صحیح است وگرنه رمز اشتباه است.

تاپیک های مشابه

  1. مشكل در متد Refresh
    نوشته شده توسط SilverLearn در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مرداد 1389, 08:43 صبح
  2. مشكل در متد Refresh
    نوشته شده توسط SilverLearn در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 14:30 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 18:57 عصر
  4. سوال: مشكل در استفاده از متد ReadString
    نوشته شده توسط Parham.D در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 آذر 1387, 20:44 عصر
  5. مشكل search برنامه پيوست با متد adodb چيه كار نمي كنه ؟
    نوشته شده توسط hamaz562006 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آذر 1387, 07:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •