نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: فیلم آموزشی : تحت شبکه کردن برنامه های نوشته تحت بانک SQL SERVER

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار JaVa
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    H O M E
    پست
    1,381

    Thumbs up فیلم آموزشی : تحت شبکه کردن برنامه های نوشته شده تحت بانک SQL SERVER

    سلام و درود بر شما.

    همونطور که از عنوان تایپیک مشخصه این آموزش که در قالب یک فیلم با پسوند SWF هست نحوه ی شبکه کردن برنامه هایی که با بانک SQL SERVER نوشته شده اند رو آموزش دادم.

    لینک دانلود حجم 8.5MB لوکال هاست

    آموزش بیشتر VBdotNET.Blog.IR

    لینک دانلود اصلاح شد

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله JaVa : چهارشنبه 07 فروردین 1392 در 14:27 عصر

  2. #2

    نقل قول: فیلم آموزشی : تحت شبکه کردن برنامه های نوشته تحت بانک SQL SERVER

    ممنون از آموزشتون چون چند تا آموزش دیگه دیده بودم با xp تست کرده بودن ولی 7 رو نه

    اما اگر یه کار دیگه کرده بودید خیلی خیلی بهتره میشد : با VmWare و یز دیگه خود نرم افزار رو تست کنی یا حداقل وارد محیط ویژال میشدی ولی

    باز هم خیلی ممنون و تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار JaVa
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    H O M E
    پست
    1,381

    نقل قول: فیلم آموزشی : تحت شبکه کردن برنامه های نوشته تحت بانک SQL SERVER

    فقط یه سوال دارم که به برنامه نویسی ربطی نداره
    سلامی دوباره.

    دوست گرامی شما می تونی از ado.net,EF,L2S و روش ویزاردی و........ استفاده کنی.
    اصلا برنامه رو که داری می نویسی بدون در نظر گرفتن شبکه کردن برنامه بنویس .

    فقط کافی این تنظیمات رو انجام بدی.

    خواستم بپرسم این فیلمو با چه نرم افزاری درست کردی و با چه جوری حجمش کمه و کیفیتش بالائه
    این فیلم آموزشی با Adobe Captivate 5 گرفته شده اند.

    اما اگر یه کار دیگه کرده بودید خیلی خیلی بهتره میشد : با VmWare و یز دیگه خود نرم افزار رو تست کنی یا حداقل وارد محیط ویژال میشدی ولی
    شما اگه مواردی رو که در فیلم بهشون اشاره شده با دقت انجام بدید مطئن باشید که برنامه بدرستی کار می کنه

    اگه سئوالی بود در خدمتیم.

    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: فیلم آموزشی : تحت شبکه کردن برنامه های نوشته تحت بانک SQL SERVER

    ممنون
    راستی توی وبلاگت یه آموزش PDF در مورد آموزش نصب برنامه با visual.net گذاشتی
    اون را هم بذار چون من تا حالا تو هیچ تاپیکی همچین آموزش کاملی را ندیده بودم.
    یه تاپیک بساز و لینک اون تاپیک را اینجا هم قرار یده (یا توی امضات لینکشو بذار)
    دمت گرم

  5. #5

    نقل قول: فیلم آموزشی : تحت شبکه کردن برنامه های نوشته تحت بانک SQL SERVER

    سلام ممنون که زحمت میکشین و این فیلم رو آماده کردید
    اگر در مورد برنامه نویسی تحت شبکه هم فیلم یا هر چیز دیگه ای هم داشتی ممنون میشم بذاری برایی دانلود
    تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار JaVa
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    H O M E
    پست
    1,381

    نقل قول: فیلم آموزشی : تحت شبکه کردن برنامه های نوشته تحت بانک SQL SERVER

    نقل قول نوشته شده توسط r_s1389@yahoo.com مشاهده تاپیک
    سلام ممنون که زحمت میکشین و این فیلم رو آماده کردید
    اگر در مورد برنامه نویسی تحت شبکه هم فیلم یا هر چیز دیگه ای هم داشتی ممنون میشم بذاری برایی دانلود
    تشکر
    تو این زمینه که بخوای بانک برنامه رو بین چند سیستم به اشتراک بگذاری برنامه نویسی هیچ گونه تفاوتی با یه برنامه Single user نداره.

    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار kordestan
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    جوانرود
    سن
    30
    پست
    196

    نقل قول: فیلم آموزشی : تحت شبکه کردن برنامه های نوشته تحت بانک SQL SERVER

    سه تا سوال داشتم؟؟؟.....این آموزش به طور کلی جوابگوی هر سیستمی هست یا میتونه تنظیماتش فرق کنه ؟؟؟؟
    بعدشم اگه تو سیستم سرور دوتا بانک بود و من میخواستم پورت دیگری رو استفاده کنم اون شماره ی پورتو از کجا گیر بیارم؟؟؟
    کانکشن استرینگ برای ربط دادن بانک به طور کامل همینه؟؟؟؟
    ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,717

    نقل قول: فیلم آموزشی : تحت شبکه کردن برنامه های نوشته تحت بانک SQL SERVER

    نقل قول نوشته شده توسط kordestan مشاهده تاپیک
    سه تا سوال داشتم؟؟؟.....این آموزش به طور کلی جوابگوی هر سیستمی هست یا میتونه تنظیماتش فرق کنه ؟؟؟؟
    سلام.
    این تنظیمات برای همه سیستم ها یکسانه.
    بعدشم اگه تو سیستم سرور دوتا بانک بود و من میخواستم پورت دیگری رو استفاده کنم اون شماره ی پورتو از کجا گیر بیارم؟؟؟
    دو تا بانک یا دو تا سرور؟
    ببینید بصورت پیش فرض sql server پورت 1433 رو رزرو کرده پس اگر از نسخه پیش فرض استفاده می کنید باید از همین پورت استفاده کنید. ولی فرض کنید روی سیستمی دو نسخه از sql server نصب باشه. مثلا sql 2005 و sql 2008. بار اول که sql 2005 نصب میشه، پورت 1433 بهش اختصاص داده میشه. حالا زمانیکه نسخه sql2008نصب می کنید و قصد استفاده از همین نسخه 2008 رو به عنوان سرور دارید دیگه اجازه استفاده از پورت 1433 رو به شما نمیده (چون قبلا رزرو شده).واسه فهمیدن پورت جدید کافیه یه بار سرور 2008 خودتون رو ری ست کنید (شبیه همون چیزی که در ویدئو هست) و بعد دوباره به همون قسمتی که شماره پورت 1433 رو وارد کردید برید، می بینید که sql خودش یه شماره پورت جدید بهتون نسبت داده که در کانکشن استرینگ برنامتون هم باید از همین پورت جدید استفاده کنید.(همچنین در تنظیمان فایروال هم باید همین پورت رو بهش اجازه دسترسی صادر کنید).
    کانکشن استرینگ برای ربط دادن بانک به طور کامل همینه؟؟؟؟
    کانکشن استرینگ همینه. فقط شماره پورت ممکنه از 1433 به یک شماره پورت جدید تغییر پیدا کنه که در بالا توضیح دادم.
    موفق باشید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: فیلم آموزشی : تحت شبکه کردن برنامه های نوشته شده تحت بانک SQL SERVER

    نقل قول نوشته شده توسط Mokhtar.NET مشاهده تاپیک
    سلام و درود بر شما.

    همونطور که از عنوان تایپیک مشخصه این آموزش که در قالب یک فیلم با پسوند SWF هست نحوه ی شبکه کردن برنامه هایی که با بانک SQL SERVER نوشته شده اند رو آموزش دادم.

    لینک دانلود حجم 8.5MB لوکال هاست

    آموزش بیشتر VBdotNET.Blog.IR

    لینک دانلود اصلاح شد

    موفق باشید.
    سلام دوستان
    اول خیلی تشکر می کنم از این آموزش بسیار خوبتون و دوم یه سوال داشتم
    این تنظیماتی که باید انجام داد ،اگر سورس بین دو سیستم متفاوت جابهجا بشه باید دوباره تنظیمات را انجام داد و یا اینکه اگر پروژه ستاپ شد روی کامپیوتر هدف باید این تنظیمات انجام بشه؟

  10. #10
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,906

    نقل قول: فیلم آموزشی : تحت شبکه کردن برنامه های نوشته تحت بانک SQL SERVER

    با سلام
    با اجازه صاحب تاپیک و برای کامل کردن تاپیک، فایل رو در یک سرور مطمئن در اکانت خودم آپلود کردم

    دانلود با حجم 12 مگابایت

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: فیلم آموزشی : تحت شبکه کردن برنامه های نوشته تحت بانک SQL SERVER

    سلام

    کار خوبی انجام شده برای آموزش دوستان

    من فایل رو دیدم . یکی دو تا اشتباه کوچیک داره که جهت راهنمایی دوستان عرض میکنم

    توی قسمت تنظیم پورت برای اس کیو ال سرور هم tcp port رو مقداردهی میکنه با 1433 و هم dynamic port رو

    در صورتی که اگه قسمت داینامیک پورت رو هر مقداری حتی 0 وارد کنیم اس کیو ال سرور بعد از ریستارت سرویس به صورت اتوماتیک یک شماره پورت تخصیص میده و دیگه مقداری که توی tcp port وارد شده عملا غیر فعال میشه. اگه میخواهید برنامه با یک پورت خاص کار کنه مثلا 1433 باید قسمت داینامیک پورت رو خالی بگذارید (حتی 0 هم نباشه) و شماره پورت رو توی قسمت tcp port وارد کنید

    همچنین آخر فایل گفته که باید فایروال سرور و کلاینت هر دو خاموش باشه در صورتی که فقط نیازه فایروال سرور خاموش باشه. اون هم درصورتی که پورت مورد نظر رو توی فایروال باز نکرده باشیم که ایشون توی آموزش خودشون باز کردن.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,834

    نقل قول: فیلم آموزشی : تحت شبکه کردن برنامه های نوشته تحت بانک SQL SERVER

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    سلام

    کار خوبی انجام شده برای آموزش دوستان

    من فایل رو دیدم . یکی دو تا اشتباه کوچیک داره که جهت راهنمایی دوستان عرض میکنم

    توی قسمت تنظیم پورت برای اس کیو ال سرور هم tcp port رو مقداردهی میکنه با 1433 و هم dynamic port رو

    در صورتی که اگه قسمت داینامیک پورت رو هر مقداری حتی 0 وارد کنیم اس کیو ال سرور بعد از ریستارت سرویس به صورت اتوماتیک یک شماره پورت تخصیص میده و دیگه مقداری که توی tcp port وارد شده عملا غیر فعال میشه. اگه میخواهید برنامه با یک پورت خاص کار کنه مثلا 1433 باید قسمت داینامیک پورت رو خالی بگذارید (حتی 0 هم نباشه) و شماره پورت رو توی قسمت tcp port وارد کنید

    همچنین آخر فایل گفته که باید فایروال سرور و کلاینت هر دو خاموش باشه در صورتی که فقط نیازه فایروال سرور خاموش باشه. اون هم درصورتی که پورت مورد نظر رو توی فایروال باز نکرده باشیم که ایشون توی آموزش خودشون باز کردن.
    هرکی یه نظری داره. و یه بلایی سرش میاد. من یکی فایروال کلاینت هم جلومو گرفت.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: فیلم آموزشی : تحت شبکه کردن برنامه های نوشته تحت بانک SQL SERVER

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    هرکی یه نظری داره. و یه بلایی سرش میاد. من یکی فایروال کلاینت هم جلومو گرفت.
    برای مشتریهای زیادی تحت شبکه کردیم (بیشتر از 50 تا مشتری). فقط سرور نیازه . مگه اینکه تنظیمات فایروال کلاینت طوری انجام شده باشه که تمامی ارتباطات شبکه رو بلاک کنه.

    وگرنه با تنظیمات عمومی فایروالها نیازی به غیر فعال کردن فایروال کلاینت نیست

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,834

    نقل قول: فیلم آموزشی : تحت شبکه کردن برنامه های نوشته تحت بانک SQL SERVER

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    برای مشتریهای زیادی تحت شبکه کردیم (بیشتر از 50 تا مشتری). فقط سرور نیازه . مگه اینکه تنظیمات فایروال کلاینت طوری انجام شده باشه که تمامی ارتباطات شبکه رو بلاک کنه.

    وگرنه با تنظیمات عمومی فایروالها نیازی به غیر فعال کردن فایروال کلاینت نیست
    بله خب تو شبکه های دامین سیاست ها فرق میکنه .
    منم مثالی که زدم تو شبکه دامین منظورم بود.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1391, 18:02 عصر
  2. تحت شبکه کردن برنامه VB 6
    نوشته شده توسط mahak_f در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 23 مرداد 1389, 01:59 صبح
  3. تحت شبکه کردن برنامه با بانک اطلاعات Access
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 14:52 عصر
  4. تحت شبکه کردن برنامه vb و access
    نوشته شده توسط noviniran در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آذر 1385, 14:57 عصر
  5. بخشی تحت عنوان معرفی برنامه های نوشته شده
    نوشته شده توسط joker در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آبان 1385, 09:13 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •