صفحه 7 از 7 اولاول ... 567
نمایش نتایج 241 تا 258 از 258

نام تاپیک: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: شروع ساخت پروژه ی آنتی ویروس متن باز ایرانی ...

یه چیزی که هنوزم با صحبت هاتون نمیتونم درک کنم اینه که چرا میگید متن باز؟من پست های این تاپیک رو هم میخوندم دیدم با خیلی از افراد سر این قضیه بحث کرده بودید.شما تنها چیزی که از متن باز میخواید اینه بقیه بیان توی توسعه کمک کنند تا بدون هزینه پروژه پیشرفت کنه و همه از سودش استفاده کنند اما ساده ترین اصولش رو رعایت نمیکنید
    آخه وقتی پروژه "مخفی" هست و قراره بیاد بیرون "ثبت" بشه که اصن کاملا متناقض با قضیه متن باز هست.
    البته تنها هدفم از این صحبت ها اینه دوست دارم در مورد شکست پروژه ها در ایران تحقیق کنم ، مخصوصا از نوع متن باز
    با سلام ..
    اینجا ایرانه ... ایران رو که میدونید چه خبره ...
    در ایران دزدی از نوع نرم افزار شایع ترین و عادی ترین نوع هست ... حتی متن باز ترین پروژه های هم صاحب دارن ... صاحب متن باز ترین پروژه ها هم توسعه دهندگانش هستند
    قرار بود گواهی نامه ی سورس باز بودن آنتی ویروس کلا فرق کنه .... مثل مایکروساف که لایسنس متن باز فقط خاندنی داده یا لینوکس که ویرایش و استفاده و ... داده
    نیاز نسیت در مورد گواهی نامه ها بگم(جستجو کنید)

ما میخاستیم پروژه متن باز باشه اما بعد از ثبتش (در واقع امید داشتیم به نهاد های دولتی اراعه بدیم و اون ها پشتیبانی کنند ...)
    این امکان پذیر نبود ترس ما از این بود افرادی پروژه رو به اسم خودشون ثبت کنند و به حالت تجاری در بیارن ... این ترس ما رو مجبور به مخفی کاری کرد .
    تمام کسانی که به سورس دسترسی داشتند شناسایی کامل شده بودن و متاهد به حفظ قوانین بودن ...

کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    با سلام ..
    اینجا ایرانه ... ایران رو که میدونید چه خبره ...
    در ایران دزدی از نوع نرم افزار شایع ترین و عادی ترین نوع هست ... حتی متن باز ترین پروژه های هم صاحب دارن ... صاحب متن باز ترین پروژه ها هم توسعه دهندگانش هستند
    قرار بود گواهی نامه ی سورس باز بودن آنتی ویروس کلا فرق کنه .... مثل مایکروساف که لایسنس متن باز فقط خاندنی داده یا لینوکس که ویرایش و استفاده و ... داده
    نیاز نسیت در مورد گواهی نامه ها بگم(جستجو کنید)

ما میخاستیم پروژه متن باز باشه اما بعد از ثبتش (در واقع امید داشتیم به نهاد های دولتی اراعه بدیم و اون ها پشتیبانی کنند ...)
    این امکان پذیر نبود ترس ما از این بود افرادی پروژه رو به اسم خودشون ثبت کنند و به حالت تجاری در بیارن ... این ترس ما رو مجبور به مخفی کاری کرد .
    تمام کسانی که به سورس دسترسی داشتند شناسایی کامل شده بودن و متاهد به حفظ قوانین بودن ...
    آره خودمم ایران هستم و میدونم قضیه نرم افزار دزدی اینا در چه حدی هست. تازه نرم افزار که خوبه،فکر کنم در همین فروم آقای مهندسی کیانی بودند که یک تاپیک آموزشی برای WPF داشتند،بعد یکی اومده بود دقیقا متن تاپیک رو کپی و پیست کرده بود بعنوان یکی از بخش های کتابش چاپ کرده بود و می فروخت!!!!
    ولی نکته اینجاست که کسی که دزدی بکنه کاری به لایسنس شما نداره که فقط خواندنی باشه یا گفته شده باشه در نرم افزار های غیر تجاری استفاده شود.هر جوری بتونه دزدیشو میکنه و توی پروژه ی دیگه استفاده میکنهپس خیلی اینجور لایسنس ها به دزدی نرم افزار کمک نمیکنند
    در مورد لایسنس های مایکروسافت هم،3تاش رو مثلا میشد استنتاج کرد منظور شما اونها هست که Ms-RSL و Ms-LPL و Ms-LRL بود.خود ویکیپدیا بالاشون این خط رو نوشته بود :
    Microsoft Shared Source Licenses have various limitations that make them non-Open Source according to the Open Source Initiative and non-Free to the Free Software Foundation.
    گفته با توجه به معیار های OSI و FSF اصن متن باز و آزاد نیستند.

خیلی ممنون که جواب هامو داد.من اطلاعاتی که میخواستم رو بدست آوردم ،امیدوارم دوستان هم صحبت کنند و از نظر اون ها هم استفاده کنم.امیدوارم در همه پروژه هاتون موفق شوید

کاربر دائمی آواتار FastCode
    محل زندگی
    /dev/null

نقل قول نوشته شده توسط runtime مشاهده تاپیک
    تا حدودی باهاتون موافقم ... ولی به نظرتون برای کسب تجربه و بالابردن سطح علمی و محک زدن خودمون هم که شده ... نمیشه استارتشو زد؟ ... حالا تا هر جایی بتونیم ادامه بدیم ... حداقل برای خودمون تجربه هایی کسب کردیم!
    به نظر من ارزشش رو داره... به خصوص برای بنده که تجربه ی کمی در این زمینه دارم...
    وقتی با یک مقدار تفکر بیشتر و با یک ایده بهتر میتونی به اهداف بهتری برسی باید بگم نه.

به این یه خط دقت نکرده بودم
    در حالی که شما ها در حال بحث بودیت من در حال طراحی آخر آنتی ویروس بودم ... ! (وقتی شروعش کردم قرار نبود با حرف و نظر کسی نا امید بشم)
    اگه میشه بیشتر توضیح بده تا الان چکار کردی ؟
    چه قابلیت های رو براش در نظر گرفتی ؟
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?

نقل قول نوشته شده توسط بهروز عباسی مشاهده تاپیک
    به این یه خط دقت نکرده بودم

اگه میشه بیشتر توضیح بده تا الان چکار کردی ؟
    چه قابلیت های رو براش در نظر گرفتی ؟
    تو این 5 روز روزی یکی دو ساعت من تونستم از طراحی روی کاغد در محیط برنامه نویسی پیاده سازیش کنم ...
    داخل فرم برنامه که فعلا 2 تا هست و قراره 10 فرم( یا همون 2 فرم) باشه من قابلیت هایی که یه نرم افزار آنتی ویروس باید داشته با شه رو پیاده سازی کردم
    عکسشو آپلود کردم ببینید ... بعدا از همه ی صفحه هاش عکس میگیرم براتون تا ببینید (فعلا صفحه ی اصلی)

در مورد کد نویسی هم که شاید 100 خط نشه ... اما این کد نویسی صرفا برای رابط برنامه هست ...
    البته فعلادارم روی الگوریتمی برای تبدیل فایل های یک پوشه یا درایو به MD5 کار میکنم ... (الگوریتم های زیادی با زبان C++‎‎‎ پیاده سازی شده اما به دلیل سرعت کم و فایل های زیاد برنامه کرش میکنه)
    فعلا دارم روش کار میکنم ... امید وارم هرچه سریعتر افراد زیادی اعلان آمادگی کنن تا کار سریعتر پیش بره ...

اینم عکس پروژه ... البته گرافیکش برای طرح اولیه فکر کنم خوب باشه اما بعدا 100 برابر بهتر میشه ...

آخرین ویرایش به وسیله Abbas Naghdi : سه شنبه 29 اسفند 1391 در 11:38 صبح

محل زندگی
    /dev/null

نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    تو این 5 روز روزی یکی دو ساعت من تونستم از طراحی روی کاغد در محیط برنامه نویسی پیاده سازیش کنم ...
    داخل فرم برنامه که فعلا 2 تا هست و قراره 10 فرم( یا همون 2 فرم) باشه من قابلیت هایی که یه نرم افزار آنتی ویروس باید داشته با شه رو پیاده سازی کردم
    عکسشو آپلود کردم ببینید ... بعدا از همه ی صفحه هاش عکس میگیرم براتون تا ببینید (فعلا صفحه ی اصلی)

در مورد کد نویسی هم که شاید 100 خط نشه ... اما این کد نویسی صرفا برای رابط برنامه هست ...
    البته فعلادارم روی الگوریتمی برای تبدیل فایل های یک پوشه یا درایو به MD5 کار میکنم ... (الگوریتم های زیادی با زبان C++‎‎ پیاده سازی شده اما به دلیل سرعت کم و فایل های زیاد برنامه کرش میکنه)
    فعلا دارم روش کار میکنم ... امید وارم هرچه سریعتر افراد زیادی اعلان آمادگی کنن تا کار سریعتر پیش بره ...

اینم عکس پروژه ... البته گرافیکش برای طرح اولیه فکر کنم خوب باشه اما بعدا 100 برابر بهتر میشه ...

من روی هش کردن گروهی فایل ها یک مقدار کار کردم.اگر کاری از دستم بر بیاد هستم
    پیشنهاد من اینه که از finger-tree برای نگهداری hash فایلها به شکل گروهی استفاده کنید تا سرعت جست و جوی دیتابیستون کمتر بشه.البته این روش در تست فایلها تاثیری نداره.
    اگر امکان داره پروژه رو بگزارید روی github یا sf.net که بتونیم کد رو بخونیم و ارسال patch راحتتر باشه.

(من نمیتونم full-time یا حتی part-time باشم ولی میتونم هر چند روز یک بار چند تا patch بفرستم.)

نقل قول نوشته شده توسط runtime مشاهده تاپیک
    نظر به این که با موافقت آقای نقدی بنده به عنوان گرافیست کارمو شروع کردم .. الان دارم روی لوگو و آیکون برنامه کار میکنم .. و همینطور اگه دوستان و آقای نقدی مایل باشید برای سایت هم برنامه بریزیم...
    نظرتون رو بگید.
    ممنون.
    عجله نکن (برای سایت)بذار کار واقعی کمی پیش بره بعد .

اما برای UI برنامه هر کاری میتونی انجام بده ،دمت گرم

سلام
    قبل از هر چیز بگم فقط نصف پست اولو خوندم پس اگه یهو دیدید از مرحله پرتم واسه همینه!دوم اینکه نمیخوام با این حرفم بدمن داستان بشم اما از شمایی که میخوای روی این پروژه وقت بزاری و به رایگان برای اینکه عاشق چشم و ابروی مردمی از عمرت بگذری چنتا سوال دارم:
    شما با اینکارت میخوای باعث گسترش علم دنیا بشی یا گسترش علم خودت؟واقعا نمیفهمم چرا بعضی ها دنبال ساخت انتی ویروس یا چه میدونم سیستم عاملو این چیزا هستن,اونم تنهایی بدون بودجه و رایگان (حتما چون جوونای ایرانی میخوان خوشبختی زیادشون رو با مردم عزیزشون سهیم کنن!). یکی نیست بگه برادر من عزیز من هدفت چیه؟منم خودم ازین کارا کردم و مدت ها روی الگوریتم های فشرده سازی کار کردم اما هدف داشتم و هدفم گسترش علم جهانی بود نه عشقم به تحلیل ! حالا شما که میخوای عمرو جوونیتو بزاری پای ساخت انتی ویروس بگو ببینم هدفت چیه؟ چه ایده ای داری که بتونی باهاش بزنی رو دست eset یا avira یا میخوای ازشون تقلید کنی ؟(کاری که تو ایران مد شده) چون اگه هدفت شکست اونا و گسترش علم نباشه داری واسه گسترش علم خودت کار میکنی نه کمک به دنیا.لطفا اول تکلیفتو با خودت روشن کن,دیگه حالم از این تقلیداو کارای تکراری بهم میخوره ,چی میشه یکمی راهساز باشیم تا راهرو

محل زندگی
    /dev/null

نقل قول نوشته شده توسط hamidhws مشاهده تاپیک
    سلام
    قبل از هر چیز بگم فقط نصف پست اولو خوندم پس اگه یهو دیدید از مرحله پرتم واسه همینه!دوم اینکه نمیخوام با این حرفم بدمن داستان بشم اما از شمایی که میخوای روی این پروژه وقت بزاری و به رایگان برای اینکه عاشق چشم و ابروی مردمی از عمرت بگذری چنتا سوال دارم:
    شما با اینکارت میخوای باعث گسترش علم دنیا بشی یا گسترش علم خودت؟واقعا نمیفهمم چرا بعضی ها دنبال ساخت انتی ویروس یا چه میدونم سیستم عاملو این چیزا هستن,اونم تنهایی بدون بودجه و رایگان (حتما چون جوونای ایرانی میخوان خوشبختی زیادشون رو با مردم عزیزشون سهیم کنن!). یکی نیست بگه برادر من عزیز من هدفت چیه؟منم خودم ازین کارا کردم و مدت ها روی الگوریتم های فشرده سازی کار کردم اما هدف داشتم و هدفم گسترش علم جهانی بود نه عشقم به تحلیل ! حالا شما که میخوای عمرو جوونیتو بزاری پای ساخت انتی ویروس بگو ببینم هدفت چیه؟ چه ایده ای داری که بتونی باهاش بزنی رو دست eset یا avira یا میخوای ازشون تقلید کنی ؟(کاری که تو ایران مد شده) چون اگه هدفت شکست اونا و گسترش علم نباشه داری واسه گسترش علم خودت کار میکنی نه کمک به دنیا.لطفا اول تکلیفتو با خودت روشن کن,دیگه حالم از این تقلیداو کارای تکراری بهم میخوره ,چی میشه یکمی راهساز باشیم تا راهرو
    این سوال رو من قبلا پرسیدم.
    البته جواب قانع کننده ای نگرفتم.
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : دوشنبه 16 اردیبهشت 1392 در 21:04 عصر

سلام
    با سلام ... اگه حداقل 10 پست اول رو میخوندید شاید این سوالات رو نمیپرسیدیت ... اما :
    من عاشق چشم و ابروی مردم نیستم + متن باز بودن فقط به ما کمک میکنه تا یک محصول مشترک ایجاد کنیم ... که این محصول 2 نسخه ی عمومی و سفارشی داره که عمومیش رایگان و متن باز هست (مثل همه ی نرم افزار های رایگان) و تجاریش پولی هست (مثل همه ی نرم افزار های تجاری) هست ... (مثلا فرق VS Express با VS Ultimate در چیه ؟) که البته کسانی که در این پروژه سهیم هستن حقشونو میگیرن ... !

هدف بالا بردن سطح علمی و تخصصی خودمون هست + تولید یک محصول مفید که نیاز به بومی سازیش واقعا احساس میشه + خود کفایی در تولید این نوع محصولات +

حالا شمایی که میگین برای کسترش علم دنیا کارایی کردی ... اینو میگم بدونی ... اون کسانی که از این کارا میکنن این شرایط رو دارن ... !
    1. باباشون پولداره
    2. هوششون خیلی بالاست و تخصص زیادی دارن
    3. اساتید مشهور دانشگاه ها هستند و ...
    4. داخل یه شرکت مثل مایکروسافت یا گوگل کار میکنن ...
    5. .... ... ... ... ... ... .. .. .. ........... .. . . . .. . . .... . ..
    حالا اگه خواستی توضیح میدم چرا این شرایط کمکشون میکنه ... !
    ساخت آنتی ویروس هم فقط علاقه ی خودم هست ... منم از کسانی که مثل من علاقه مند هستند دعوت کردم ... به هیچ کسی هم نگفتم بیا به من کمک کن رایگان ... !

این سوال رو من قبلا پرسیدم.
    البته جواب قانع کننده ای نپرسیدم.
    درست نفهمیدم ... چی بگم قانع بشی ... هر چی دوست داری بگم بگو تا بگم !!

کاربر دائمی
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E

سلام!
    سلام
    شما با اینکارت میخوای باعث گسترش علم دنیا بشی یا گسترش علم خودت؟
    مگه شما فقط دنبال گسترش علم خودت یا علم دنیا می ری؟ نمی شه عمل خودت و چند نفر دیگه رو افزایش بدی؟

واقعا نمیفهمم چرا بعضی ها دنبال ساخت انتی ویروس یا چه میدونم سیستم عاملو این چیزا هستن,اونم تنهایی بدون بودجه و رایگان (حتما چون جوونای ایرانی میخوان خوشبختی زیادشون رو با مردم عزیزشون سهیم کنن!).
    می تونی از کسایی که پروژه هاشون رو انجام دادن سوال کنی!
    flatassembler.net
    dex-os.com
    ...

منم خودم ازین کارا کردم و مدت ها روی الگوریتم های فشرده سازی کار کردم اما هدف داشتم و هدفم گسترش علم جهانی بود نه عشقم به تحلیل !
    خوب، خوش حالیم که شما به علم دنیا کمک کردید، می شه بگید چه کمکی کردید؟ می شه به ما هم کمک کنید؟

چه ایده ای داری که بتونی باهاش بزنی رو دست eset یا avira یا میخوای ازشون تقلید کنی ؟(کاری که تو ایران مد شده) چون اگه هدفت شکست اونا و گسترش علم نباشه داری واسه گسترش علم خودت کار میکنی نه کمک به دنیا.لطفا اول تکلیفتو با خودت روشن کن,دیگه حالم از این تقلیداو کارای تکراری بهم میخوره ,چی میشه یکمی راهساز باشیم تا راهرو
    شما اگه اول نتونی علم خودت رو گسترش بدی چه طوری می تونی علم دنیا رو گسترش بدی؟!

شما می شه بگی منظورت از راه سازی و راه روی دقیقا چیه؟! مگه این همه پروژه ی Open Source در واقع راه ساز نیستن؟

من کم کم باید برم سراغ کاراکتر نرم افزار ... موندم مث Nod32 ربات باشه .. چی باشه ؟
    یه ایده دارم ... کاراکتر اولش یه جنگجو مثل خدای جنگ باشه (بازی کردی که) ... داخل گوگل سرچ کنی چنتا نمونه ازش میبینی
    یکی دیگه شاه شاهزاده ی پارسیه ... اینم میتونی یه سرچ کنی و ببینی ... (اینا نمونه ها بود)
    (یک سال پیش وقتی فکر ساخت آنتی ویروس به ذهنم رسیده بود برای خودم خیال پردازی میکردم ... این تو همون افکارم بود :دی)
    خب اینم ایده ی منه ...

سلام

عرضم به خدمت دوستان .. من به این دلیل دائم اخبار مربوط به GUI رو اینجا منعکس میکنم بلکه یه تعداد افرادی به گروهمون اضافه بشه ...
    موافقم ... هم تایپیک آپدیت میشه و هم ما در جزئیات کار قرار میگیریم ...

آیکون نرم افزار یه تغییر جزئی داشت که به نظرم خوب شده و دیگه لازم به تغییر نداره ... پس لطف کنید انتقاد نکنید چون میخام برم سراغ GUI اصلی نرم افزار...
    http://upload.tehran98.com/img1/n7oy...635wyagtx1.png
    خوبه خوبه خوبه ... فقط اون حلقه ی سفید داخل C رو وردار همون پره ها کافیه ...
    و از سایز 32 تا 256 رو به من بده با پسوند png و ico ... (با backgrund نامرئی)

و اما در مورد صف حه ی اصلی ... صبر کن ... چون بعدا تغییر طراحی خیلی زمان بر هست پس باید از همین اول طراجی آخر رو انجام بدی ... (مثل آیکن و ... نیست با چند کلیک تغییر بدم که)

نکته هایی که باید در طراحی رعایت بشه :

1. از برنامه های مشابه تقلید نشه
    2 . از برنامه های مشابه الهام بگیر
    3. باید یه همچین چیزی مثل طرح الان باشه
    4. رنگبندیش باید زننده نباشه + زیبا باشه + رنگ وارنگم نباشه
    5.چیزی نباشه که نشه داخل IDE طراحیش کرد
    6. داخل فرم اصلی باید تمام امکانات برنامه باشه (منفی تنظیمات برنامه )
    7. با سیستم های لمسی سازگار باشه (مثلا اندازه ی Button ها)
    8.سعی کن زنده باشه ... (یه ایده ی جدید ... مثلا بک گراند فرم برنامه تصاویر متحرک باشه ... مثل تو فیلم ها)
    9. فعلا همین ... صبر کن ... یه طرح اولیه بده تا تایید بشه و بعدا روی بقیش کار کن (یه طرح اسکلتی)

کاربر دائمی
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E

سلام!
    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad Salehi مشاهده تاپیک
    ...
    حالا من چیزی که توی ذهنم هست اینه که آیا راه بهتر از نوشتن درایور نیست ؟ یه چیزی که الگوریتمش از درایور بهتر باشه از هر لحاظ... اگه باشه که خیلی خوبه... :)
    ...
    آخه درایور یه مزیت هایی داره که بقیه ندارن... درایورها تو Ring 1 یا Ring 2 اجرا می شن، ولی یه نرم افزار معمولی تو Ring 3 اجرا می شه که Ring های بالاتر نمی تونن به Ring های پایین تر دسترسی مستقیم داشته باشن.
    دوستان این جا رو هم نیگا کنید: en.wikipedia.org/wiki/Ring_(computer_security)

چیزی نشون داده نشده ...
    شاید مشکل از مرورگر یا سرعت اینترنتت باشه !
    اینم لینک » http://uploadtak.com/images/n8589_Qt.png
    این فقط یک مدل سه بعدی هست .. همین دم دستم بود ..

شما ایده ی جدید داری ؟ بسم الله ...
    ما که فعلا ایده ی خاصی نداریم!!!

صمیمانه پذیرای هرگونه ایده هستیم
    ایده دارم اما نه توی زمینه انتی ویروس! اینجا خیلی به امثال ما بی مهری میشه وگرنه الان ایران جهان سوم نبود!
    اما توی زمینه انتی ویروس هم چیزی که به نظرم میرسه و حداقل میتونه تا حدی متمایز کنه و برتری بده نسبت به نمونه خارجی قابلیت هوش مصنوعی هست, اگر اشتباه نکنم در حال حاضر انتی ویروس ها از یه کتابخونه استفاده میکنن که هر بار با شناسایی بد افزارهای جدید اون لیست هم اپدیت میشه و...
    خوب شما اگه میخوای چیز جدیدی تولید کنی باید با توجه به شرایط اینکارو بکنی, تهیه این لیست و پشتیبانی و بقیه کارها کاری پرهزینه هست و صادقانه بگم نمیتونی از پسش بر بیای و در نهایت یه انتی ویروس داری که فقط بد افزارهای 10 سال قبلو شناسایی میکنه!خوب برای مرتفع تر کردن این کار و اینکه دیگه احتیاج به اپدیت نداشته باشی باید فرایند شناسایی ویروس رو بصورت هوش مصنوعی توی نرم اقزارت پیاده کنی, یعنی خودش بد افزار رو با توجه به تحلیل باینری قایل تشخیص بده نه اینکه ما بهش بگیم ویروس کدومه!اینکارم کار ساده ای نیست اما اگه کسی توی این مملکت کوفتی روی این چیزا هزینه میکرد خودم حاضر بودم روش وقت بذارم

کاربر دائمی آواتار mahak006
    محل زندگی
    کرج

hamidhws :
    بنده هم مث شما خیلی شدید نیاز به پول دارم... ولی خب اون چیزی که باعث همکاری من میشه علاقه ای هست که دارم...
    به هر حال بنده و آقای نقدی منتظر همکاری شما عزیزان هستیم.
    میخوایم یه چیز جدیدتر ایجاد بکنیم که یه کاربر بتونه توی تمام دستگاه هاش امنیت رو ( که سعی ما امنیت بالا ) هستش رو برقرار کنه...
    از نوع رابط کاربری اون می تونید به این صحبت ها پی ببرید ..

از نظر و توجه شما بسیار سپاسگذارم...
    و به خاطر این که بنده 4 سال متوالی روی بحث مهندسی طراحی رابط های کاربری گرافیکی کار و تحقیق میکردم ( و هنوزم میکنم ) سعی کردم که یه رابط کاربری سبک و راحت رو ارائه کنم...
    نرم افزاری که شما لطف کردید و تصویر اون رو گذاشتید : این نرم افزار از رابط کاربری قدیمی استفاده میکنه ... یه مقداری سنگینه و کاربر رو سردر گم میکنه ... ولی نقاط قوت هم داره!

مدل کاری رابط کاربری ما DDM هستش .. مدلی که بنده خودم ابداع کردم و کاملا اصولی و حساب شده هستش...

موفق باشید

ممنون از پاسختون . البته من همون طور که گفتم همه ی پستا رو نخوندم و واقعا فکر می کنم خوندن همشونم عملی نباشه .
    من متوجه موضوع هستم که هدف چی هست و این هدفو ستایش می کنم .
    البته چیز هایی که گفتم بیشتر در حد یک سری پیشنهاد هست که به نظرم با اجرا شدنشون رسیدن به هدف تضمین شده و اگه اجرا نشن شاید به هدف اصلیتون نتونید برسید .
    البته می دونم که تو پست های قبلی ، حتما این موضوعا بررسی شده . اما اون ها از طرف افراد پروژه بوده .
    این صحبتای منو به عنوان یه نظر از طرف استفاده کننده های آینده ی این پروژه در نظر بگیرید که در واقع نیاز مندی های یه کاربر بره جذب شدن به آنتی ویروس شما رو بررسی کرده .
    یه پیشنهاد جدید هم دارم که تا حالا تو هیچ جایی ندیدم اجرایی شده باشه ( شاید باشه . ولی من ندیدم ) :
    آنتی ویروستو امکانی داشته باشه که مثلا در کنار تضمین امنیت سیستم کامپیوتر خودتون ، بتونه با وصل شدن به یک سیستم دیگه ( از طریق شبکه شدن یا ssh ) از طریق شبکه ، اون سیستم رو ویروس یابی کنه .
    اگه چنین امکانی رو آنتی ویروستون داشته باشه ، یه چیزیه که رو دست نداره .
    البته پیشنهادای زیادی دارم . ولی اگه بخوام همشو این طوری بگم ، یه جورایی فک کنم خوشتون نیاد که چنین وضعی ایجاد بشه . چون شبیه دستور دادن یا سفارش دادن می شه . در حالی که اگه خودم وقتشو داشتم ، حتما بهتون کمک می کردم . مخصوصا تو بحث شبکه و طراحی Qt و کار های جانبیش .

اواخر تابستون اگه بشه کارای گرافیک سایروس رو تموم میکنم
    آخرین طرح GUI رو هم میتونید توی این پست ببینید ... منتظر نظرات هستم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1750451
    راستش من که الان نتونستم عکسو ببینم ،ولی حتماً قبلاً دیدمش ؛اگه نظری ندادم حتماً خوب بوده.
    آقای صالحی لازم بابت کمکتون برای ساخت UI برنامه ازتون تشکر میکنم .
    اگه تونستی با آقای نقدی هماهنگ کن یه دمو ازش بذارید اینجا.

صفحه 7 از 7 اولاول ... 567

تاپیک های مشابه

1. پروژه ساخت آنتی ویروس
    نوشته شده توسط pm_hamze در بخش پروژه‌های Open Source
    پاسخ: 96
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1394, 13:18 عصر
  2. چگونه در ساخت پروژه های متن باز مشارکت کنیم؟
    نوشته شده توسط MiniMicro در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 تیر 1391, 22:30 عصر
  3. کنسرسیوم مدیریت پروژه های متن باز
    نوشته شده توسط Identifier در بخش پروژه‌های Open Source
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 19:39 عصر
  4. جامعه متن‌باز از پروژه openSUSE ناول استقبال کرد
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 19:39 عصر

برچسب های این تاپیک