سلام
قبل از هر چیز بگم فقط نصف پست اولو خوندم پس اگه یهو دیدید از مرحله پرتم واسه همینه!دوم اینکه نمیخوام با این حرفم بدمن داستان بشم اما از شمایی که میخوای روی این پروژه وقت بزاری و به رایگان برای اینکه عاشق چشم و ابروی مردمی از عمرت بگذری چنتا سوال دارم:
شما با اینکارت میخوای باعث گسترش علم دنیا بشی یا گسترش علم خودت؟واقعا نمیفهمم چرا بعضی ها دنبال ساخت انتی ویروس یا چه میدونم سیستم عاملو این چیزا هستن,اونم تنهایی بدون بودجه و رایگان (حتما چون جوونای ایرانی میخوان خوشبختی زیادشون رو با مردم عزیزشون سهیم کنن!). یکی نیست بگه برادر من عزیز من هدفت چیه؟منم خودم ازین کارا کردم و مدت ها روی الگوریتم های فشرده سازی کار کردم اما هدف داشتم و هدفم گسترش علم جهانی بود نه عشقم به تحلیل ! حالا شما که میخوای عمرو جوونیتو بزاری پای ساخت انتی ویروس بگو ببینم هدفت چیه؟ چه ایده ای داری که بتونی باهاش بزنی رو دست eset یا avira یا میخوای ازشون تقلید کنی ؟(کاری که تو ایران مد شده) چون اگه هدفت شکست اونا و گسترش علم نباشه داری واسه گسترش علم خودت کار میکنی نه کمک به دنیا.لطفا اول تکلیفتو با خودت روشن کن,دیگه حالم از این تقلیداو کارای تکراری بهم میخوره ,چی میشه یکمی راهساز باشیم تا راهرو