نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چه جوری یه پروگرس بار برای برنامه م بزارم؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار m.a.d1992
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    71

    چه جوری یه پروگرس بار برای برنامه م بزارم؟

    سلام

    من یه حجم اطلاعات زیادی رو از دیتا بیس می خونم به همین دلیل چند ثانیه برنامه م قفل می کنه.

    حقیقتش از چند نفر از اساتید پرسیدم گفتن باید یه پروگرس بار برای برنامه ت بزاری، و من این کارو کردم ولی پروگرس بار طوریه که ویژگی مقدارش (value) رو باید یکی یکی اضافه کنی، من می خوام طوری باشه که وقتی یه پراسس برای سی پی یو فرستاده میشه بسته به میزان پیشرفت پراسس پروگرس بار هم پر یشه مث وقتی که داریم یه چیزی رو کپی می کنیم

    خواستم ببینم کسی می تونه کمکم کنه؟

    البته اگه با کد باشه خیلی بیشتر ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    Cool نقل قول: چه جوری یه پروگرس بار برای برنامه م بزارم؟

    سلام
    برای کپی کردن مثلا فایل
    این کد مینویسن
     System.IO.FileInfo         f   = new System.IO.FileInfo(@"d:\hello.txt");
    progressBar1.Value = Convert.ToInt32(f.Length);

    f.CopyTo(@"e:\", true);

    شما باید تعداد رکورد ها جدول یا تعداد سطر های دیتا گرید رو برابر ولیو پروگرس بار قرار بدی

  3. #3

    نقل قول: چه جوری یه پروگرس بار برای برنامه م بزارم؟

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    سلام
    برای کپی کردن مثلا فایل
    این کد مینویسن
     System.IO.FileInfo         f   = new System.IO.FileInfo(@"d:\hello.txt");
    progressBar1.Value = Convert.ToInt32(f.Length);

    f.CopyTo(@"e:\", true);

    شما باید تعداد رکورد ها جدول یا تعداد سطر های دیتا گرید رو برابر ولیو پروگرس بار قرار بدی
    اینجا بخش جاوا است


    نقل قول نوشته شده توسط m.a.d1992 مشاهده تاپیک
    سلام

    من یه حجم اطلاعات زیادی رو از دیتا بیس می خونم به همین دلیل چند ثانیه برنامه م قفل می کنه.

    حقیقتش از چند نفر از اساتید پرسیدم گفتن باید یه پروگرس بار برای برنامه ت بزاری، و من این کارو کردم ولی پروگرس بار طوریه که ویژگی مقدارش (value) رو باید یکی یکی اضافه کنی، من می خوام طوری باشه که وقتی یه پراسس برای سی پی یو فرستاده میشه بسته به میزان پیشرفت پراسس پروگرس بار هم پر یشه مث وقتی که داریم یه چیزی رو کپی می کنیم

    خواستم ببینم کسی می تونه کمکم کنه؟

    البته اگه با کد باشه خیلی بیشتر ممنون میشم
    شما میتونی تعداد کوئری هایی رو که میزنی مبنا قرار بدی. و درصد کوئری های انجام شده در کل کوئری های رو به دست بیاری و به JProgressBar بدی تا به اون اندازه Progress انجام بشه.

  4. #4

    نقل قول: چه جوری یه پروگرس بار برای برنامه م بزارم؟

    spiderman میشه در مورد پروگرس توضیح بدی من چیزی از حرف دوستمون نفهمیدم اما برام جالب شد که بفهمم این موضوع رو همراه با راه حلش
    مرسی

  5. #5

تاپیک های مشابه

  1. ساخت setup برای برنامه جوری که نیاز نباشه کاربر حتی next بزنه
    نوشته شده توسط resident در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1390, 21:39 عصر
  2. آیا استفاده از متد fill درsqladpter برای چند بار در برنامه صحیح است
    نوشته شده توسط شرلوک هلمز در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1387, 22:30 عصر
  3. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح
  4. برای برنامه هاتون تابع تعریف کنید
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اسفند 1381, 00:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •