نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: پر کردن combobox به روش LINQ

  1. #1

    پر کردن combobox به روش LINQ

    سلام دوستان من کد مربوط به بایند کردن رو به روش ado.net دارم اما هرچی گشتم کد مناسبی برای روش LINQ پیدا نکردم (شاید من بد گشتم) اگه کسی میتونه بایند کردن اطلاعات رو به combobox رو واسم بذاره لطفا از روش LINQ

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: پر کردن combobox به روش LINQ

    سلام. ببین با این کارت راه میوفته؟
    var querySelect=from allField in tablename select allField.columnName;
    combo.DataSource=querySelect;
    combo.DataBind();


    البته قبل از tablename باید شئی که از Linqtosql ساختی رو بزاری

  3. #3

    نقل قول: پر کردن combobox به روش LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    سلام. ببین با این کارت راه میوفته؟
    var querySelect=from allField in tablename select allField.columnName;
    combo.DataSource=querySelect;
    combo.DataBind();


    البته قبل از tablename باید شئی که از Linqtosql ساختی رو بزاری
    این خط رو ایراد میگیره

    combo.DataBind();

    Error 1 'System.Windows.Forms.ComboBox' does not contain a definition for 'DataBind' and no extension method 'DataBind' accepting a first argument of type 'System.Windows.Forms.ComboBox' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) C:\Users\MY\Documents\Visual Studio 2010\Projects\Factor\Factor\Form3.cs 67 23 Factor

  4. #4

    نقل قول: پر کردن combobox به روش LINQ

    باید بگین کدوم فیلد مقدارشه کدوم فیلد رو نشون بده


    DataClasses1DataContext dt = new DataClasses1DataContext();
    var query = from p in dt.tblCategories
    select p;
    this.comboBox1.DataSource=query.ToArray();
    this.comboBox1.DisplayMember = "categoryTitle";
    this.comboBox1.ValueMember = "categoryId";

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: پر کردن combobox به روش LINQ

    بله.
    ببخشید من صفحه وب رو باز داشتم توی ASP با Drop نوشتم کد رو .

    کد جدید :

    var querySelect = from allField in db.tbl_names
    select allField.clmn_name;
    combo.DataSource = querySelect;
    combo.DisplayMember = "tbl_name";
    combo.Refresh();

  6. #6

    نقل قول: پر کردن combobox به روش LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط elahe471 مشاهده تاپیک
    باید بگین کدوم فیلد مقدارشه کدوم فیلد رو نشون بده


    DataClasses1DataContext dt = new DataClasses1DataContext();
    var query = from p in dt.tblCategories
    select p;
    this.comboBox1.DataSource=query.ToArray();
    this.comboBox1.DisplayMember = "categoryTitle";
    this.comboBox1.ValueMember = "categoryId";
    خیلی ممنونم عالی بود حالا اگه بخوایم یه کمبو باکس دیگه رو طبق این کمبو باکس پر کنیم چه کار باید کرد ؟

  7. #7

    نقل قول: پر کردن combobox به روش LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط elahe471 مشاهده تاپیک
    باید بگین کدوم فیلد مقدارشه کدوم فیلد رو نشون بده


    DataClasses1DataContext dt = new DataClasses1DataContext();
    var query = from p in dt.tblCategories
    select p;
    this.comboBox1.DataSource=query.ToArray();
    this.comboBox1.DisplayMember = "categoryTitle";
    this.comboBox1.ValueMember = "categoryId";
    خیلی ممنونم عالی بود حالا اگه بخوایم یه کمبو باکس دیگه رو طبق این کمبو باکس پر کنیم چه کار باید کرد ؟

  8. #8

    نقل قول: پر کردن combobox به روش LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    بله.
    ببخشید من صفحه وب رو باز داشتم توی ASP با Drop نوشتم کد رو .

    کد جدید :

    var querySelect = from allField in db.tbl_names
    select allField.clmn_name;
    combo.DataSource = querySelect;
    combo.DisplayMember = "tbl_name";
    combo.Refresh();
    مرسی این کد هم عالی بود جواب داد میشه ان سوال رو هم جواب بدین ممنون میشم
    پرکردن یک کمبوباکس با توجه به کمبوباکس دیگه

  9. #9

    نقل قول: پر کردن combobox به روش LINQ

    منظورتون اینه که با توجه به آیتمی که کاربر کلیک میکنه یه Combo دیگه لود شه ؟

  10. #10

    نقل قول: پر کردن combobox به روش LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط elahe471 مشاهده تاپیک
    منظورتون اینه که با توجه به آیتمی که کاربر کلیک میکنه یه Combo دیگه لود شه ؟
    الان یک combobox رو پر کردیم حالا میخوایم combobox دوم طبق این اولی پر بشه مثلا اولی گروه آزمایش دومی آزمایش های اون گروه رو نشون میده

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: پر کردن combobox به روش LINQ

    خوب دوست عزیز باز هم به همین روال توی قسمت رویداد SelectedIndexChanged کامبوباکس مقدار کامبوباکس رو بگیرید و توی دیتابیس SELECT کنید و حاصل بدست آمده رو ست کنید واسه کامبوبکس دوم

    var querySelect = from allField in db.tbl_names
    where allField.clmn_name == comboBox1.Text
    select allField.clmn_id;
    comboBox2.DataSource = querySelect;

  12. #12

    نقل قول: پر کردن combobox به روش LINQ

    آره دیگه مثل بالایی میشه ، بر اساس کلید خارجی فقط یه Where اضافه میشه مثلا :

     where s.Cat_Id==Convert.ToInt32(comboBox1.SelectedValue)

  13. #13

    نقل قول: پر کردن combobox به روش LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط _behnam_ مشاهده تاپیک
    خوب دوست عزیز باز هم به همین روال توی قسمت رویداد SelectedIndexChanged کامبوباکس مقدار کامبوباکس رو بگیرید و توی دیتابیس SELECT کنید و حاصل بدست آمده رو ست کنید واسه کامبوبکس دوم

    var querySelect = from allField in db.tbl_names
    where allField.clmn_name == comboBox1.Text
    select allField.clmn_id;
    comboBox2.DataSource = querySelect;
    دوست من اینی که نوشتید درست اما یه مسئله هست اونم اینه که من دو تا کمبو باکس دارم یکی استان و یکی شهرهای اون استان (مثلن) خب ؟ حالا می خوام وقتی یک استان انتخاب شد شهرهای اون در کمبو باکس بعدی برای انتخاب دیده بشن . من جطور بفهمونم که این شهرها مال اون استان هستند ؟
    آیا یه استان رو انتخاب کنم و بعد از نوشت کدهای بالا در SelectedIndexChanged کامبوباکس ، برم در کومبو باکس شهر ها ، شهر های اون رو بنویسم ؟
    نه ! فکر کنم باید یه کار دیگه کرد که من نمی دونم . اگه می دونید توضیح بدید ممنون میشم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ali reza mansoori 2
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    732

    نقل قول: پر کردن combobox به روش LINQ

    خوب فکر کنم شما جدول ها تون رو به صورت صحیح درست نکردید
    شما یه جدول میخوای که نام استان و کد اون رو ذخیره کنه
    یعد یه جدول دیگه برای شهرستان ها که کد استان و نام شهرستان رو ذخیره میکنی توش

    حالا با کد نویسی کد استانی رو که انتخاب شده رو برمیداری و جدول دوم رو بر اساس اون فیلتر میکنی و در کمبو باکس دوم نمایش میدی

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: پر کردن combobox به روش LINQ

    سلام.
    اول اینکه خودتون برچه اساسی میفهمید که این شهر واسه کدوم استادنه؟
    باید اول توی دیتابیس شهرهای استان رو SELECT کنی حالا بر همون اساسی که ذخیره کردی. مثلا اگه توی تیبل شهرها یه ردیف گذاشتی که جلوی هرشهر استانشو بنویسه
    مثلا استان بوشهر :
    استان شهر
    بوشهر بوشهر
    خوب باید براساس ردیف استان بگردی و همه شهرهای که استانشون بوشهر است رو SELECT کنی و بعد توی کامبوباکس قرار دهی.
    بلاخره باید یه شناسه داشته باشن که بشه پیداشون کرد.

تاپیک های مشابه

  1. کم کردن رکورد ها در گرید به روش LINQ
    نوشته شده توسط MaHyaR.DrAcOulA در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1391, 14:35 عصر
  2. سوال: اشکال در پر کردن ComboBox بوسیله ی Linq
    نوشته شده توسط restive در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 22 دی 1389, 16:27 عصر
  3. فیلتر کردن Combobox
    نوشته شده توسط Delphi_Developer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1388, 03:27 صبح
  4. اضافه کردن Combobox در DataGrid
    نوشته شده توسط maryam_f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 06:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •