نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

  1. #1

    بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    سلام
    دوستان یک راه ساده و کوتاه برای چاپ محتویات دیتاگرید توسط استیمول میخوام. دیتا گرید به بانک متصل نیست و توسط کاربر وارد میشه.
    مثال هایی رو دیدم اما تقریبا هیچکدوم کارم رو راه ننداخت.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان یک راه ساده و کوتاه برای چاپ محتویات دیتاگرید توسط استیمول میخوام. دیتا گرید به بانک متصل نیست و توسط کاربر وارد میشه.
    مثال هایی رو دیدم اما تقریبا هیچکدوم کارم رو راه ننداخت.
    سلام
    عزیز جان فکر نکنم دیگه ساده تر و کوتاه تر و خوشگل تر از این نمونه که درست کردم بتونی پیدا کنی

    http://uplod.ir/5jqlffru5nbk/dgv_to_stir.rar.htm

    کوتاه ومفید تنها در 14 سطر کل گریدتون رو می ریزه تو استیمول

    فقط یادت باشه اگه خواستی محیط دیزاین رو داشته باشی اون یه خط مونده به آخر رو فعال کنی

  3. #3

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    exe برنامتونو اجرا کردم موقع کلیک بر روی چاپ ارور میده

  4. #4

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    واسه منم مشکل داره !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    واسه منم مشکل داره !
    با وجود dllهای مربوطه حجم پروژه بیشتر می شه
    dll هارو خودتون به پوشه dibug اضافه کنین و ببینین کار می کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    چیزی بدون dll سراغ نداری ؟ یه کد ساده تر

    مرسی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    چیزی بدون dll سراغ نداری ؟ یه کد ساده تر

    مرسی
    به حق حرفهای نشنیده و ندیده و بلکه هم ناگفته

    این دیگه از اون حرفهاست

    این dll ها مربوط به گزارش ساز استیمول می شه بدون اونها چطور می تونی گزارش بسازی

    1 . Stimulsoft.Report.dll

    2 . Stimulsoft.Base.dll

    3 . Stimulsoft.Report.Design.dll

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    آقا dll ها توی نمونه ای که توی پست 2 گذاشتم هستش بردارین و بذارین توی پوشه dibug نمونه ی پست 5

  9. #9

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    به حق حرفهای نشنیده و ندیده و بلکه هم ناگفته

    این دیگه از اون حرفهاست

    این dll ها مربوط به گزارش ساز استیمول می شه بدون اونها چطور می تونی گزارش بسازی

    1 . Stimulsoft.Report.dll

    2 . Stimulsoft.Base.dll

    3 . Stimulsoft.Report.Design.dll
    من فکر کردم dll های دیگست خوب من استیمول رو نصب کردم دیگه dll لازم نداره که

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    من فکر کردم dll های دیگست خوب من استیمول رو نصب کردم دیگه dll لازم نداره که
    توی سیستم کاربر چی اونجا هم نصب کردی ؟؟؟؟

    کار چه از محکم کاری عیب نمی کنه

  11. #11

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    توی سیستم کاربر چی اونجا هم نصب کردی ؟؟؟؟

    کار چه از محکم کاری عیب نمی کنه
    داداش توی سیستم خودم اجرا نمیشه . میشه کدهاشو شرح بدی ؟

  12. #12

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    مرسی دوست عزیز کد رو به شکل زیر تغییر دادم درست شد ممنونم
    DataTable table = new DataTable("DGV_Rows");
    foreach (DataGridViewColumn column in dataGridView1.Columns)
    table.Columns.Add(column.Name, typeof(string));
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    table.Rows.Add();
    for (int j = 0; j < dataGridView1.Columns.Count; j++)
    {
    table.Rows[i][j] = dataGridView1[j, i].Value;
    }
    }
    DataSet Ds = new DataSet();
    Ds.Tables.Add(table);
    stiReport1.RegData("dt1", Ds);
    stiReport1.Show();


    برای بقیه دوستان هم توضیح میدم که انشالله به دردشون بخوره .
    توی قسمت design Report نرم افزار استیمول هم روی قسمت Data Sources کلیک راست میکنیم و و New Data Sources رو انتخاب میکنیم و گزینه Data from DataSet.DataTable رو انتخاب میکنیم و یک نام میدیم مثل dt1 و تمامی فیلد های دیتاگرید رو اونجا add میکنیم .
    آخرین ویرایش به وسیله vapa_71 : شنبه 01 تیر 1392 در 00:31 صبح

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    داداش توی سیستم خودم اجرا نمیشه . میشه کدهاشو شرح بدی ؟


    ابتدا گریدتون رو پر می کنین حالا هر جور که دوست داشتین من دوتا تکس گذاشته بودم با یه باتن

    بعد در رویداد یه باتن دیگه که مخصوص ارسال به گزارش بود اینطوری نوشته بودم که :

    ابتدا یه دیتاتیبل درست می کردم و تیبل رو با یه حلقه از محتوای ردیفهای ایجاد شده در گرید پر می کردم اینطوری :

    DataTable table = new DataTable("DGV_Rows");
    foreach (DataGridViewColumn column in dataGridView1.Columns)
    table.Columns.Add(column.Name, typeof(string));
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    table.Rows.Add();
    for (int j = 0; j < dataGridView1.Columns.Count; j++)
    {
    table.Rows[i][j] = dataGridView1[j, i].Value;
    }
    }


    بعدش هم یه دیتاست و دیتاتیبل درست شده ربط می دادم به این دیتا ست
    DataSet Ds = new DataSet();
    Ds.Tables.Add(table);


    ودر نهایت گزارش موجود در پوشه dibug پروژه رو به این دیتاتیبل وصل می کردم همین

    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    stiReport1.Load(System.Windows.Forms.Application.S tartupPath + @"\TestReport.mrt");
    stiReport1.RegData(table);
    // stiReport1.Design();
    stiReport1.Show();


    اینهم کل کدهای مربوط به همون باتن :



    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable table = new DataTable("DGV_Rows");
    foreach (DataGridViewColumn column in dataGridView1.Columns)
    table.Columns.Add(column.Name, typeof(string));
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    table.Rows.Add();
    for (int j = 0; j < dataGridView1.Columns.Count; j++)
    {
    table.Rows[i][j] = dataGridView1[j, i].Value;
    }
    }
    DataSet Ds = new DataSet();
    Ds.Tables.Add(table);

    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    stiReport1.Load(System.Windows.Forms.Application.S tartupPath + @"\TestReport.mrt");
    stiReport1.RegData(table);
    // stiReport1.Design();
    stiReport1.Show();
    }

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    آخیش

  15. #15

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    آخیش
    مرسی خیلی پست های دیگه رو گشتم انصافا کد کوتاه و خوبی بود مرسی
    البته یکم تغییرات دادم بهش ولی خب زحمت شما بود ممنونم دوست عزیز

  16. #16

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    dll هائی که گفتین هم داخل debug هستن اما بعد از زدن دکمه گزارش باز ارور میده

  17. #17

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط intel_amd مشاهده تاپیک
    dll هائی که گفتین هم داخل debug هستن اما بعد از زدن دکمه گزارش باز ارور میده
    داداش کد ها رو به اون شکل که گفتم تغییر بده درست میشه پست 12

  18. #18

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    در واقع فقط این خطو stiReport1.RegData(table); به این stiReport1.RegData("dt1", Ds); تغییر دادین دیگه؟
    این کارو کردم باز رو قسمت show ارور گرفت
    من استیمول نصب ندارم فقط dll ها هستند تا اجرا شه و اون تغییرات توی دیزاین استیمولو نمیتونم انجام بدم لطفا آخرین نسخه استیمولو بدین نصب کنم . vs2012 نصبه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    سلام
    عزیز جان فکر نکنم دیگه ساده تر و کوتاه تر و خوشگل تر از این نمونه که درست کردم بتونی پیدا کنی

    http://uplod.ir/5jqlffru5nbk/dgv_to_stir.rar.htm

    کوتاه ومفید تنها در 14 سطر کل گریدتون رو می ریزه تو استیمول

    فقط یادت باشه اگه خواستی محیط دیزاین رو داشته باشی اون یه خط مونده به آخر رو فعال کنی

    من خودم اینجوری مینویسم

    var dt1 = ((DataTable)dataGridView1.DataSource).Copy();

    stiReport1.Load("Report.mrt");
    stiReport1.RegData("DT1", dt1);
    stiReport1.Show();

  20. #20

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    اینم نشد !

  21. #21

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    داداش از این لینک دانلودش کن

    http://soft98.ir/software/programmin...-Ultimate.html

    اینم راهنمای نصب و ک-ر-ک https://barnamenevis.org/showthread.p...15#post1728015
    برای انجام تنظیماتش باید نرم افزار رو نصب کنی اون کدی که من گذاشتم کار میده اگه خواستی بگو نمونه برنامشو بذارم واست البته اول استیمول رو نصب کن

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول


  23. #23

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    دوستان من از این کد استفاده کردم اما یه مشکل داره کسی میتونه بگه اشکال کجاست
    وقتی 1 بار دکمه چاپ رو میزنم مشکلی نیست اما اگه داخل دیتاگرید تغیر (اضافه یا کم کردن) انجام بشه گزارش تغییر نمیکنه و همون گزارش دوباره واسه چاپ میاد
    DataTable table = new DataTable("DGV_Rows");
    foreach (DataGridViewColumn column in dataGridView1.Columns)
    table.Columns.Add(column.Name, typeof(string));
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    table.Rows.Add();
    for (int j = 0; j < dataGridView1.Columns.Count; j++)
    {
    table.Rows[i][j] = dataGridView1[j, i].Value;
    }
    }
    DataSet Ds = new DataSet();
    Ds.Tables.Add(table);
    stiReport1.RegData("dt1", Ds);
    stiReport1.Show();

  24. #24

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    نقل قول نوشته شده توسط vapa_71 مشاهده تاپیک
    دوستان من از این کد استفاده کردم اما یه مشکل داره کسی میتونه بگه اشکال کجاست
    وقتی 1 بار دکمه چاپ رو میزنم مشکلی نیست اما اگه داخل دیتاگرید تغیر (اضافه یا کم کردن) انجام بشه گزارش تغییر نمیکنه و همون گزارش دوباره واسه چاپ میاد
    DataTable table = new DataTable("DGV_Rows");
    foreach (DataGridViewColumn column in dataGridView1.Columns)
    table.Columns.Add(column.Name, typeof(string));
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    table.Rows.Add();
    for (int j = 0; j < dataGridView1.Columns.Count; j++)
    {
    table.Rows[i][j] = dataGridView1[j, i].Value;
    }
    }
    DataSet Ds = new DataSet();
    Ds.Tables.Add(table);
    stiReport1.RegData("dt1", Ds);
    stiReport1.Show();
    کسی مشکل این کد رو میدونه ؟

  25. #25

    نقل قول: بهترین و کوتاه ترین راه چاپ دیتاگرید با استیمول

    مشکل حل شد 1 خط کد کم داشت اینم اصلاح شده ی کد

    DataTable table = new DataTable("DGV_Rows");
    foreach (DataGridViewColumn column in dataGridView1.Columns)
    table.Columns.Add(column.Name, typeof(string));
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    table.Rows.Add();
    for (int j = 0; j < dataGridView1.Columns.Count; j++)
    {
    table.Rows[i][j] = dataGridView1[j, i].Value;
    }
    }
    DataSet Ds = new DataSet();
    Ds.Tables.Add(table);
    stiReport1.Load("Report.mrt");
    stiReport1.RegData("dt1", Ds);
    stiReport1.Show();

تاپیک های مشابه

  1. بهترین و بهینه ترین راه چیه ؟
    نوشته شده توسط prg_mail در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 12 فروردین 1392, 04:34 صبح
  2. بهترین و امن ترین راه برای انتقال فایل بین سروری
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 29 دی 1387, 17:28 عصر
  3. بهینه ترین راه فرستادن email به تعداد زیاد؟
    نوشته شده توسط mehdi_394 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1385, 14:26 عصر
  4. بهترین و دقیق ترین تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط dot_net_lover2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1383, 23:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •