نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چگونه زمان سپری شده را نمایش دهم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    چگونه زمان سپری شده را نمایش دهم

    من میخوام وقتی روی دکمه شروع عملیات کلیک کردم تایمر شروع به کار کنه و زمان سپری شده رو از صفر مثل کرنومتر توی یه لیبل نشون بده البته صدم ثانیه رو دیگه نمیخوام. من یه تایمر روی فرم گذاشتم و اینتروالشو روی 1000 گذاشتم و یه لیبل هم قرار دادم. با فشرده شدن دکمه شروع عملیات تایمر رو true کردم و start کردم . ولی نمیدونم چطور مقدار تکست لیبل رو مقدار جاری تایمر بذارم.

  2. #2

    نقل قول: چگونه زمان سپری شده را نمایش دهم

    خب اول بزار صفر باشه
    هربار تايمر اجرا شد اون مقدارو بخون تبديل به اينتجر كن يكي بهش اضافه كن و نمايش بده

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: چگونه زمان سپری شده را نمایش دهم

    اگه فقط میخوای ثانیه های سپری شده رو نمایش بدی یک متغیر سراسری استاتیک با مقدار اولیه 0 تعریف کن
    سپس توی رخداد تیک یک واحد بهش اضافه کن و نمایش بده

     private static int time=0;

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    time++;
    label1.Text =time.ToString();
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: چگونه زمان سپری شده را نمایش دهم

    زمان جاری سیستم رو نمیخوام نشون بدم . تایمر از صفر شروع بشه نه زمان جاری سیستم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: چگونه زمان سپری شده را نمایش دهم

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei_y مشاهده تاپیک
    اگه فقط میخوای ثانیه های سپری شده رو نمایش بدی یک متغیر سراسری استاتیک با مقدار اولیه 0 تعریف کن
    سپس توی رخداد تیک یک واحد بهش اضافه کن و نمایش بده

     private static int time=0;

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    time++;
    label1.Text =time.ToString();
    }

    خب با این کار کاربر فقط یه عدد رو میبینه . من میخوام بفهمه این زمانه یعنی بعد از 60 ثانیه بشه 1 دقیقه یا بهد از 60 دقیقه بشه یک ساعت

  6. #6

    نقل قول: چگونه زمان سپری شده را نمایش دهم

    سلام دوست عزیز کد زیر 100% کمکت می کنه
    static int d1, d2, d3, d4, d5, d6;
    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    d1++;
    if (d1 == 10)
    {
    d1 = 0;
    d2++;
    }
    if (d2 == 10)
    {
    d2 = 0;
    d3++;
    }
    if (d3 == 10)
    {
    d3 = 0;
    d4++;
    }
    if (d4 == 6)
    {
    d4 = 0;
    d5++;
    }
    if (d5 == 10)
    {
    d5 = 0;
    d6++;
    }
    if (d6 == 6)
    {
    d6 = 0;
    }
    label1.Text = "زمان سپری شده: " + d6.ToString() + d5.ToString() + ":" + d4.ToString() + d3.ToString() + ":" + d2.ToString() + d1.ToString();
    }

  7. #7

    نقل قول: چگونه زمان سپری شده را نمایش دهم

    سلام منم مدتی پیش همچین سوالی داشتم و به نتیجه رسیدم از این تایپیک استفاده کن:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?414049-%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%B1%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D8%B1%D9%85.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: چگونه زمان سپری شده را نمایش دهم

    جناب arash عزیز جواب داد ولی ثانیه شمار به جای اینکه بعد از 60 ثانیه تموم بشه و به دقیقه شمار اضافه کنه تا 100 میره بعد میشه یه دقیقه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mfaridi
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    260

    نقل قول: چگونه زمان سپری شده را نمایش دهم

    خوب میتونی شرط بزاری که اگه 60 شد به دقیقه اضافه کنه
    if(s==60)
    {d++
    s=0
    }

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: چگونه زمان سپری شده را نمایش دهم

    درست شد . باید مقدار d2 رو وقتی برابر 6 میشه صفر کرد. توی اون کد وقتی 10 میشد صفر میکرد... منمون !

تاپیک های مشابه

  1. مدت زمان سپری شده (Duration ) را می خواهم محاسبه کنیم در asp
    نوشته شده توسط manotojust در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1390, 11:44 صبح
  2. پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 00:04 صبح
  3. زمان سپری شده از ارسال پست
    نوشته شده توسط b.paseban در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 12 دی 1389, 12:06 عصر
  4. سوال: چگونه یک فیلدی از نوع datetime رو در یک label به صورت shortdate نمایش دهم ؟
    نوشته شده توسط noushin1384 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 آذر 1389, 12:30 عصر
  5. دلفی 7 مدت زمان سپری شده (Duration ) را می خواهم محاسبه کنیم
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 11 فروردین 1389, 20:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •