نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: روش فهمیدن تعداد سطر در دیتاست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadreza0123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مازندران - قائمشهر
    پست
    132

    روش فهمیدن تعداد سطر در دیتاست

    سلام

    شرمنده که هی میامو سوالای مبتدیانه میپرسم

    من با دیتاست دیتا گرید ویو رو پر میکنم

    حالا میخوام یه دستور برای دکمه جستجو بذارم که اگر تعداد سطر های دیتا ست هیچ بود ارور بده

    به اصطلاح میخوام بگم اگه جستجو کرد و چیزی پیدا نشد بگه "چنین موردی در پایگاه داده شما وجود ندارد"


    همین طور معمولی وقتی میایم و چیزی جستجو میکنیم که در پایگاه داده نیست یه جدول خالی رو بهم نشون میده

    جدول خالی هم یعنی دیتا ست ما خالی هست

    شرطی که باید بذاری برای دیتاست چیه

    یعنی چه طور بگیم اگر تعداد سطرها هیچ بود بیاد و پیغام بده

    کدمم در دکمه جستج. اینه

       if ((txtNameSearch.Text == "" )||( txtFamilySearch.Text== "" )||( txtShahrSearch.Text == ""))
    {

    MessageBox.Show("یکی از موارد را وارد نکردید", ",وضعیت عملیات", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);


    }
    else
    {
    ds.Clear();
    SqlDataAdapter DaSearch = new SqlDataAdapter("select * from phone where نام=N'" + txtNameSearch.Text.Trim() + "' and [نام خانوادگی]=N'" + txtFamilySearch.Text + "' and شهر=N'" + txtShahrSearch.Text + "'", C1);
    DaSearch.Fill(ds,"phone");

    if (ds==null)
    MessageBox.Show("dsfsd", "DADASd");

    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "phone";

    }
    آخرین ویرایش به وسیله mohammadreza0123 : شنبه 30 شهریور 1392 در 20:43 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: روش فهمیدن تعداد سطر در دیتا ست

    اول از همه شما می تونی تو کوئریت از count استفاده کنی

    select count from tablename


    ا دیتا ست یا دیتا تیبل پر کنی بعد چک کنی که آیا مقدارش بیشتر از 0 هست یا نه (تعداد سطرحاشو می گم)



    if ((txtNameSearch.Text == string.empty) || (txtFamilyHazf.Text == " ") || (txtShahrSearch.Text.lengh>0))
    {

    MessageBox.Show("یکی از موارد را وارد نکردید", ",وضعیت عملیات", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);


    }
    else
    {
    ds.Clear();
    SqlDataAdapter DaSearch = new SqlDataAdapter("select * from phone where نام=N'" + txtNameSearch.Text.Trim() + "' and [نام خانوادگی]=N'" + txtFamilySearch.Text + "' and شهر=N'" + txtShahrSearch.Text + "'", C1);
    DaSearch.Fill(ds,"phone");

    if (ds==null )
    MessageBox.Show("dsfsd", "DADASd");

    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "phone";

    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammadreza0123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مازندران - قائمشهر
    پست
    132

    نقل قول: روش فهمیدن تعداد سطر در دیتا ست

    نفهمیدم


    میشه کدشو کامل بزنید؟؟؟؟؟؟؟//


    همینی که من کد زدم رو ویرایش کنید

    فقط هم مد نظر دیتا ست باشه نه استفاده از دیتا تیبل

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: روش فهمیدن تعداد سطر در دیتا ست

    آموزش

    tutorial

  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: روش فهمیدن تعداد سطر در دیتا ست

    با سلام.

    MessageBox.Show(MyDataSet.Tables[0].Rows.Count.Tostring());
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammadreza0123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مازندران - قائمشهر
    پست
    132

    نقل قول: روش فهمیدن تعداد سطر در دیتا ست

    ممنون از آقا سهیل و آقا مهرداد

    آقا سهیل من آموزشای شما رو دیدم

    اما برای آقای مهرداد صفا رو استفاده کردم

    آقا سهیل یه سوال


    این دستورات select که نوشته بود در آموزش رو من باید در یه دیتا آداپتر ذخیره کنم ؟؟

    و اگه این طور هست در شرط بعدیش چه چیزی باید بذارم

    چون این select ها خیلی مهمتره

    گرچه آقای صفا هم روشی که گفتن جامع هست و کامله

    اما از دستورات select بیشتر خوشم میاد


    بازم ممنون از همه

تاپیک های مشابه

  1. فهمیدن تعداد و نام table های دیتابیس در اول برنامه
    نوشته شده توسط r0ot$harp در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 آبان 1386, 16:08 عصر
  2. سوال : چطور تعداد سطر یک Memo را محدود کنم ؟
    نوشته شده توسط hp1361 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 20:47 عصر
  3. شمارش تعداد سطر های گرید ویو
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 فروردین 1386, 22:27 عصر
  4. محدود کردن تعداد سطر های گرید ویو
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 17 فروردین 1386, 20:06 عصر
  5. بدست آوردن تعداد سطر های موجود در یک تیبل
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1384, 08:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •