نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: واکشی اولین و آخرین تاریخ ثبت شده مربوط به یک رکورد خاص

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    واکشی اولین و آخرین تاریخ ثبت شده مربوط به یک رکورد خاص

    سلام چطوری میشه اولین و آخرین تاریخ ثبت شده مربوط به یک رکورد خاص را واکشی کرد؟

  2. #2

    نقل قول: واکشی اولین و آخرین تاریخ ثبت شده مربوط به یک رکورد خاص

    به سوالات FAQ اضافه شد.

    فرض بگیرید جدول مورد نظر table_name نام دارد، رکورد های جدول بر اساس group_id که میتونه کدمشتری، کدکارمند یا هرچیز مشابه ای باشه گروه بندی شده، تاریخ هر سطر در فیلد date_value ذخیره شده است.

    مساله 1:
    بدست آوردن کدهر گروه همراه با اولین و آخرین (کوچکترین و بزرگترین) تاریخ:
    SELECT group_id, MIN(date_value) AS first_date,
    MAX(date_value) AS last_date
    FROM table_name
    GROUP BY group_id;


    مساله 2:
    بدست آوردن سطرهای مربوط به اولین تاریخ و آخرین تاریخ به ازای هر گروه
    SELECT *
    FROM
    (
    SELECT *,
    ROW_NUMBER() OVER(PARTITION BY group_id ORDER BY date_value) as first_rnk,
    ROW_NUMBER() OVER(PARTITION BY group_id ORDER BY date_value DESC) as last_rnk
    FROM table_name
    )D
    WHERE first_rnk = 1
    OR last_rrn = 1;


    اگر لایق بودیم و خداکمک کرد انشاءاله قرار هست یک آموزش پیرامون توابع ویندو تهیه کنم.
    وبلاگ من (Advanced SQL Querying)

تاپیک های مشابه

  1. مقایسه تاریخ ثبت شده برای یک رکورد با تاریخ جاری
    نوشته شده توسط ahmadi110 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آبان 1391, 20:06 عصر
  2. پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 11 آبان 1391, 00:55 صبح
  3. نمایش آخرین اطلاعات ثبت شده درباره یک کارمند
    نوشته شده توسط aliyeh در بخش T-SQL
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1390, 10:28 صبح
  4. دریافت آخرین رکوردهای ثبت شده در هر گروه
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1390, 02:55 صبح
  5. پیغام مناسب بر جسب تاریخ ثبت شده در بانک
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1390, 15:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •