نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش عکس با کلیک در سطر درون Datagridview در Picture Box

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Question نمایش عکس با کلیک در سطر درون Datagridview در Picture Box

    سلام دوستان از ساعت 9 شب تا 6 صبح دنبال فهمیدن مشکل کارم بودم و بالاخره تونستم پیداش کنم .
    هوررررررااااااااااااااااا ا !!! مشکل همه رو هم حل کردم .

    حتما برنامه هایی رو دیدید که وقتی رو Data Grid View کلیک میکنید عکس تو دیتا پایین صفحه باز میشه یا متن سطر هاش داخل تککس باکس ها نشون میده یا تو فرم دیگه باز میشه وقتی دابل کلیک میکنیم . خو حالا من میگم چجوری :

    من تو برنامم عکس هارو داخل دیتابیس Sql خودم Save کردم و اونو وصل کردم به DataGridView .

    حالا با کلیک رو سطر مورد نظر هم اطلاعات متن هاش داخل تکس باکس هایی که مشخص کردم نشون داده میشن هم عکس تو PictureBox مورد نظر


    اول بیاین این تابع رو تعریف کنید :

     Public Function GetDataToImage(ByVal pData As Byte()) As Image
    Try
    Dim imgConverter As New ImageConverter()
    Return TryCast(imgConverter.ConvertFrom(pData), Image)
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message, "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.[Error])
    Return Nothing
    End Try
    End Function


    بعد بیای تو رویداد CellClick مربوط به DataGridView خودتون این چند خط کد رو بنویسید :

     Private Sub DataGridView1_CellClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) Handles DataGridView1.CellClick

    '// aval bayad image ma convert beshe az tarigh tabe GetDataToImage o bad neshon dade she

    PicBoxInShowInfo.Image = GetDataToImage(CType(DataGridView1.CurrentRow.Cell s(7).Value, Byte()))

    TextBox1.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value.ToString.T rim
    TextBox2.Text = DataGridView1.CurrentRow.Cells(1).Value.ToString.T rim

    End Sub


    توضیحشم اینه که وقتی عکسی تو دیتابیس ذخیره میشه آرایه ای از byte هاست و وقتی از روش
    DataGridView1.CurrentRow.Cells(7).Value
    استفاده میکنید با اررور اینکه این خط String هست و به BYte تبدیل نمیشه مواجه میشین وو واسه اینکار باید اول اونو توسط یه تابع بیاید به Byte تبدیل کنید و BYte به BYte تو PictureBox نشون بدید .

    2 خط پایینم به صورت آزمایشیه و فقط 2 سلول رو تو تکس باکس ما نشون میده . آدرس سلول ها از 0 شروع میشه .


    یا حق

  2. #2

    نقل قول: نمایش عکس با کلیک در سطر درون Datagridview در Picture Box

    سلام
    چطور میشه با کلیک بر روی همین سطر یک فایل ورد رو اجرا کرد ؟

  3. #3

    نقل قول: نمایش عکس با کلیک در سطر درون Datagridview در Picture Box

    فقط این تابع Function کجا باید بنویسیم !!!!
    آخرین ویرایش به وسیله MAHDAR : جمعه 13 آذر 1394 در 18:52 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: روش نمایش عکس از datagridview در picture box
    نوشته شده توسط asrah6 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 07 مهر 1392, 20:01 عصر
  2. سوال: نحوه ی نمایش عکس هنگام کلیک روی آن در یک سایز مشخص بر روی صفحه
    نوشته شده توسط adineh67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 01 دی 1390, 11:01 صبح
  3. نمایش عکس با کلیک روی آن
    نوشته شده توسط sh-eng در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1390, 14:15 عصر
  4. نمایش عکس ذخیره شده در بانک در dataGridView
    نوشته شده توسط BehinAfzar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 26 اردیبهشت 1390, 18:12 عصر
  5. مبتدی: نشون دادن عکس درون گرید درون یک منترل picture box
    نوشته شده توسط sara_mp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 دی 1388, 21:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •