نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تغییر آیتم های حروف بزرگ به حروف کوچک؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    تغییر آیتم های حروف بزرگ به حروف کوچک؟

    سلام،چطور میشه آیتم هایی که حروف بزرگ دارند رو در لیست باکس به حروف کوچک تبدیل کرد؟اگه آیتمی به صورتRezaFaridHamiDبود رو به حروف کوچک تبدیلش کنه به این شکلrezafaridhamid

  2. #2

    نقل قول: تغییر آیتم های حروف بزرگ به حروف کوچک؟


    string s="RezaFaridHamiD";
    string s1=s.ToLower();

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: تغییر آیتم های حروف بزرگ به حروف کوچک؟

    ممنونم ولی منظورم اینجور نیس.این آیتمی که گفتم مثال بود ممکنه هر آیتمی حروف بزرگ داشته باشه.ممکنه بیش از 5000 تا آیتم باشه 3000تاش حروف بزرگ باشه.یعنی میخام هر لیستی تو لیست باکس لود کردم آیتم های حروف بزرگ رو به حروف کوچک تبدیل کنه. یعنی کدش به این صورت عمل کنه A =aB =bC= cD =d....

  4. #4

    نقل قول: تغییر آیتم های حروف بزرگ به حروف کوچک؟

    نقل قول نوشته شده توسط remower مشاهده تاپیک
    ممنونم ولی منظورم اینجور نیس.این آیتمی که گفتم مثال بود ممکنه هر آیتمی حروف بزرگ داشته باشه.ممکنه بیش از 5000 تا آیتم باشه 3000تاش حروف بزرگ باشه.یعنی میخام هر لیستی تو لیست باکس لود کردم آیتم های حروف بزرگ رو به حروف کوچک تبدیل کنه. یعنی کدش به این صورت عمل کنه A =aB =bC= cD =d....
    متوجه نمیشم. یعنی یک رشته را در نظر بگیریم و مثلا با حلقه for در کاراکترهای اون جستجو کنیم و هر کدوم بزرگ بود کوچک کنیم؟ فکر کنم هزینه این روش زیاد باشه نسبت به روش اول

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: تغییر آیتم های حروف بزرگ به حروف کوچک؟

    آره .همینطوری که میگین باشه .یعنی اگه لیست باکسمون هر تعداد آیتمی داشت با زدن بوتون آیتم هایی که حروفشون بزرگه رو به حروف کوچک تبدیلش کنه یه جورایی اصلاحش کنه

  6. #6

    نقل قول: تغییر آیتم های حروف بزرگ به حروف کوچک؟

    این جوری میشه ولی نسبت به روش قبلی که گفتم زمان زیادتری می بره

    string s1 ="RezaFaridHamiD";
    string s2 =string.Concat(s1.Select(xx=> (Char.IsUpper(xx)?char.ToLower(xx):xx)));

  7. #7

    نقل قول: تغییر آیتم های حروف بزرگ به حروف کوچک؟

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    این جوری میشه ولی نسبت به روش قبلی که گفتم زمان زیادتری می بره

    string s1 ="RezaFaridHamiD";
    string s2 =string.Concat(s1.Select(xx=> (Char.IsUpper(xx)?char.ToLower(xx):xx)));
    لطفا در مورد این خط توضیح کامل بدین ممنون.

    string s2 =string.Concat(s1.Select(xx=> (Char.IsUpper(xx)?char.ToLower(xx):xx)));

  8. #8

    نقل قول: تغییر آیتم های حروف بزرگ به حروف کوچک؟

    ابتدا در بالا این را بذارید

    using System.Linq;

    linq یک روش جایگزین sql برای جستجو در لیستها و آرایه هاو ... هست

    این

    (Char.IsUpper(xx)?char.ToLower(xx):xx)

    یک نوع نوشتن دستور if هست اگه شرط برآورده شد جلوی علامت سوال اجرا میشه در غیر اینصورت عبارت جلو : اجرا میشه

    می خواهیم از ابتدای رشته شروع کنیم و تک تک اونها را بررسی کنیم
    عبارتهایی به صورت xx=>yy را عبارت lambda می گیم که تشکیل یک تابع محلی را میده که پارامتر اون xx هست و مقدار برگشتی اون yy هست
    بنابراین در اینجا xx میشه تک تک کاراکتر های رشته که به ترتیب می خواهیم اونها را بررسی کنیم و مقدار برگشتی هم نتیجه شرط if هست
    متد select هم کار انتخاب را انجام میده
    و concat هم نتیجه select که به صورت Enumerable هست به string تبدیل می کنه
    می تونید جهت اطلاع بیشتر به آدرس زیر مراجعه کنید
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb397687.aspx

  9. #9
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تغییر آیتم های حروف بزرگ به حروف کوچک؟

    سلام.

    listBox1.DataSource=(listBox1.Items.Cast<String>() .Select(i=>i.ToLower())).ToList();
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. اجرا نشدن Ajax با تغییر آیتم های dropdownlist
    نوشته شده توسط Wily_Fox در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1392, 19:38 عصر
  2. برنامه تغییر حروف بزرگ به کوچک و برعکس
    نوشته شده توسط rsangin در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1391, 21:47 عصر
  3. رفع مشکل کوچک و بزرگ بودن حروف بعد از آپلود سایت
    نوشته شده توسط javad_hosseiny در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1391, 00:33 صبح
  4. سوال: تشخیص تغییر آیتم های Property
    نوشته شده توسط mehri_ema در بخش WPF
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 11 دی 1390, 13:29 عصر
  5. تغییر آیتم های combobox
    نوشته شده توسط am_gold در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 10:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •