صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 42

نام تاپیک: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

  1. #1
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    Question چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    سلام دوستان

    ابتدا به تصویر زیر نگاه کنید:

    ListCode_in_Dgv.png

    1. کادر قرمز چی هست ؟ یوزرکنترل .. کامپوننت .. فرم یا ؟؟؟؟
    2. لیست داخل کادر (که زمینه‌ي زرد داره) چی هست ؟ DatagridView یا ListView یا ؟؟؟
    3. این کنترل یا فرم (کادر قرمز) چگونه تشخیص میده که باید زیر سطر جاری سند قرار بگیره ؟؟؟

    4. Button داخل ستون کد معین رو چه جوری باید ایجاد کنیم ؟ ( توضیح: button فقط در سر جاری نمایش داده میشه)

    ممنون میشم یه راهنمایی کنید ...
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  2. #2
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    جهت بالا آوردن تاپیک
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    احتمالا اين نرم افزار مال همكاران سيستمه
    و با دلفي نوشته شده
    توي وي بي يك مدتي هركاري كردم بتونم باتن رو بذارم بغل تكست تو گريد مثل اين نتونستم

  4. #4
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط swallow.pa مشاهده تاپیک
    احتمالا اين نرم افزار مال همكاران سيستمه
    و با دلفي نوشته شده
    توي وي بي يك مدتي هركاري كردم بتونم باتن رو بذارم بغل تكست تو گريد مثل اين نتونستم
    سلام دوست عزیز

    بله همکاران سیستمه .... (نرم‌افزار سرد و بی جذبه‌ای یه .. اما سرعتش خیلی بالاست )

    شرکت ما حدود 10 میلیون تومن خرج این نرم افزار کرده ... حالا به من میگه این نرم افزار بدرد نمی‌خوره ( یعنی شکم درده ) .. تو یکی بشین بنویس ....

    من موندم معطل .. هنوز نتونستم زیرساخت‌ها رو تموم کنم !
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار akbarg64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    419

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    سلام.خوب چه اجباریه دقیقا مثل همین بنویسید؟!!میشه خیلی بهتر هم عمل کرد.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط akbarg64 مشاهده تاپیک
    سلام.خوب چه اجباریه دقیقا مثل همین بنویسید؟!!میشه خیلی بهتر هم عمل کرد.
    سلام دوست عزیز

    دستور بفرمائید از کجا باید شروع کرد ؟؟

    سپاسگزارم .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  7. #7

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    سلام
    جناب محرابی پیاده سازیش فوق العاده کار راحتیه ، برای ایجاد Button تو سطر جاری کافیه تو رویداد CellEnter مربوط به DataGridViewاین کدها رو بنویسی

    این کد برای مثال اگر فوکوس توی ستون 1 وارد بشه دکمه رو در سطر جاری نشون میده


    DataGridView1.Controls.Clear()
    If DataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex = 1 Then
    Dim MyButton As New System.Windows.Forms.Button
    MyButton.Text = "..."
    MyButton.Visible = True
    MyButton.Width = DataGridView1.GetCellDisplayRectangle(e.ColumnInde x, e.RowIndex, True).Height
    MyButton.Height = DataGridView1.GetCellDisplayRectangle(e.ColumnInde x, e.RowIndex, True).Height


    AddHandler MyButton.Click, AddressOf BTN_Click


    DataGridView1.Controls.Add(MyButton)
    MyButton.Location = New System.Drawing.Point((DataGridView1.GetCellDisplay Rectangle(e.ColumnIndex, e.RowIndex, True).Right) - ((DataGridView1.GetCellDisplayRectangle(e.ColumnIn dex, e.RowIndex, True).Width)), DataGridView1.GetCellDisplayRectangle(e.ColumnInde x, e.RowIndex, True).Y)
    End If


    برای کنترل رویداد کلیک اون Button هم که یه Handler اضافه کردم که باید تو یه Sub عملیاتی که میخوای انجام بشه رو کنترل کنی ، مثل این


    Private Sub BTN_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs)
    Dim PanelTop, PanelLeft As Integer
    PanelTop = CType(CType(sender, System.Windows.Forms.Button).Top, Integer)
    PanelLeft = CType(CType(sender, System.Windows.Forms.Button).Left, Integer)


    MsgBox(PanelTop & " " & PanelLeft)
    End Sub


    این کد برای مثال مختصات اون دکمه ای که روش کلیک شده رو تو MsgBox نمایش میده

    * برای اون جدولی که ذیل دکمه نمایش داده میشه هم میشه از پنل استفاده کرد و با استفاده از مختصات دکمه ای که روش کلیک شده محل نمایشش رو تنظیم کرد.

    * درباره اون خط قرمز ، اون رو با دوتا پنل توی هم میشه شبیه سازی کرد پنل اول رنگ زمینه قرمز و Padding = 2 ، البته مقدار Padding بستگی داره که چقد بخوای خطه ضخیم بشه و پنل دوم رو بنداز تو پنل اول و Dock رو روی Fill تنظیم کن و بقیه ماجرا (لیست داخل اون کادر هم یک DataGridView هست که با این مثال باید بندازیش توی Panel دومی که عرض کردم)

    البته برای راحتی بیشتر میشه همه این کارها رو تو قالب یه یوزر کنترل انجام داد که همیشه بشه ازش استفاده کرد.

    شرمنده فعلا فرصت در همین حد بهم اجازه داد ، اگر نیاز بود و فرصت شد یه پروژه نمونه هم میزارم ، البته فکر میکنم توضیحات گویا هستن.

    موفق باشید / محمد آشتیانی
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : شنبه 23 فروردین 1393 در 17:05 عصر
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    من نتونستم از کدهای شما تو vs استفاده کنم کمکم میکنید؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    از این خط خطا گرفت
    AddHandler MyButton.Click, AddressOf BTN_Click

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    بجای اون خطا اینو نوشتم ...

    mybutton.Click-=new EventHandler(mybutton_Click);
    mybutton.Click+= new EventHandler(mybutton_Click);


    درست شد اما دستوراتی که برا رویداد کلیک نوشتید از CType خطا میگیره

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    اگه بشه وقتی با کلید Tab وارد سلول شد کلید enter v رو زدیم اون دیتاگرید کوچیکه باز بشه دقیقا همونیه که من برا کارم میخوام یعنی بشه این حرکت با استفاده از کیبورد هم کار کنه

  12. #12

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    سلام
    این برنامه نمونه رو ببینید ، احتمالا کمک میکنه
    این فقط یه نمونه ساده هست برای اینکه با روند کار آشنا بشید و شاید ایده بگیرید ، قطعا برای استفاده نهایی تو پروژه خیلی باید کاملتر و دقیق تر از این باشه. بنابراین همه جوانب کار رو روی پروژه خودتون چک کنید.




    موفق باشید
    محمد آشتیانی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    این برنامه نمونه رو ببینید ، احتمالا کمک میکنه
    این فقط یه نمونه ساده هست برای اینکه با روند کار آشنا بشید و شاید ایده بگیرید ، قطعا برای استفاده نهایی تو پروژه خیلی باید کاملتر و دقیق تر از این باشه. بنابراین همه جوانب کار رو روی پروژه خودتون چک کنید.
    موفق باشید
    محمد آشتیانی
    سلام داداش
    چطور مي شه:
    1-اطلاعات بانک رو به ديتا گريد ويو دوم فرستاد.
    2-اطلاعات انتخابي از ديتا گريد ويو دوم رو درون ديتا گريد ويو اول (بعد از انتخاب) فرستاد. ممنون

  14. #14

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    سلام
    تو همین نمونه با دابل کلیک روی ردیف های دیتاگرید دوم و یا زدن Enter اطلاعات ستون اول ، از سطر جاری به دیتا گرید اول منتقل میشه
    برا دیتا گرید دوم هم کافیه DataSource رو تنظیم کنید.


    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    تو همین نمونه با دابل کلیک روی ردیف های دیتاگرید دوم و یا زدن Enter اطلاعات ستون اول ، از سطر جاری به دیتا گرید اول منتقل میشه
    برا دیتا گرید دوم هم کافیه DataSource رو تنظیم کنید.


    موفق باشید
    ممنونم از پاسختون
    يه سوال دارم اگه مي شه راهنمائيم کنيد:
    درون ديتا گريد يه ستون داريم که اعداد هست مي خوايم جمع آنها رو درون يه ليبل بدست بياريم من با حلقه FOR (داخل يه تابع) اين کار و مي کنم اين تابع رو تو چه رويدادي از ديتا گريد بگذارم که نخواد همه جا فراخواني اش کرد يعني با کم و زياد شدن گريد ويو تغيير کنه.ممنون

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط niknam_mh مشاهده تاپیک
    ممنونم از پاسختون
    يه سوال دارم اگه مي شه راهنمائيم کنيد:
    درون ديتا گريد يه ستون داريم که اعداد هست مي خوايم جمع آنها رو درون يه ليبل بدست بياريم من با حلقه FOR (داخل يه تابع) اين کار و مي کنم اين تابع رو تو چه رويدادي از ديتا گريد بگذارم که نخواد همه جا فراخواني اش کرد يعني با کم و زياد شدن گريد ويو تغيير کنه.ممنون
    من خودم جمع این خونه ها رو تو رویداد cellendedit دیتاگرید ویو نوشتم جواب داده .. جمعشون کن و تو هرچیزی که میخوای نمایشش بده ..

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    اگر بازهم سوالی بود در خدمتم

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    این برنامه نمونه رو ببینید ، احتمالا کمک میکنه
    این فقط یه نمونه ساده هست برای اینکه با روند کار آشنا بشید و شاید ایده بگیرید ، قطعا برای استفاده نهایی تو پروژه خیلی باید کاملتر و دقیق تر از این باشه. بنابراین همه جوانب کار رو روی پروژه خودتون چک کنید.




    موفق باشید
    محمد آشتیانی
    آقای آشتیانی خیلی ممنون اما من تا اونجایی که تونستم کد شما رو به #C تبدیل کردم ولی از CType که نوشتید خطا میگیره
    ضمنا من میخوام وقتی تو دیتاگرید 1 تو سلوال کلید enter زده شد دیتاگرید ویوی 2 باز شه (برای زمانی که کاربر با کیبورد کار کنه)
    خواهشا اگر میتونید کمکی بکنید من خیلی کارم فوریه

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    آقای آشتیاانی برادری کن و این CType رم بگو دیگه!!!! خداییش نمیدونم چرا خطا میگیره ...

  20. #20

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    سلام دوست عزیز
    این خدمت شما ، همون نمونه اولیه رو با #C نوشتم.




    موفق باشید / محمد آشتیانی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393 در 00:12 صبح
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    موقعي كه رو كد كليلك مي كنيم باتن مي اد ولي ليست نمايش داده ميشه اما بعد از رفتن به ستون ديگه ليست سرجاشه؟!

  22. #22

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    این برنامه نمونه رو ببینید ، احتمالا کمک میکنه
    این فقط یه نمونه ساده هست برای اینکه با روند کار آشنا بشید و شاید ایده بگیرید ، قطعا برای استفاده نهایی تو پروژه خیلی باید کاملتر و دقیق تر از این باشه. بنابراین همه جوانب کار رو روی پروژه خودتون چک کنید.




    موفق باشید
    محمد آشتیانی
    سلام
    بنده که عرض کردم دوست عزیز ، این نمونه فقط برای این بود که روند کار رو نشون بدم و برای استفاده نهایی نیاز به کار داره.



    ممنون از توجه شما . / محمد آشتیانی
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    با سلام...
    من میخوام تو text changed سلول های دیتاگرید ویو کدی رو سرچ میکنم که اگر اون کد موجود بود تو دیتاگرید کوچیکه نشون بده
    اول تو رویداد keypressed نوشتم که اون دیتاگرید کوچیکه نشون داده بشه بعد تو رویداد textchange دستور select با like رو نوشتم
    حالا یه مشکل داره اصلا عمل سرچ صورت نمیگیره یعنی از null بودن سلول خطا میگیره ...
    کسی راه حل رو میدونه...
    آخرین ویرایش به وسیله sm_1366 : دوشنبه 05 خرداد 1393 در 16:03 عصر

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    کسی نیست؟
    متخصصان محترم!!!

  25. #25
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط sm_1366 مشاهده تاپیک
    کسی نیست؟
    متخصصان محترم!!!
    سلام دوست عزیز

    لطف کن و اون تیکه کد جستجو رو بذار ( همون قسمتی که Null رو خطا میگیره )

    احتمالا با یه On Error Resume Next یا ٰTry ... Catch مشکل حل میشه ....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    با سلام...
    من برا خونه های دیتاگرید ویو رویداد text_changed تعریف کردم و تو همین رویداد خواستم یه دیتاگرید ویوی کوچیکی visible اش true بشه و هر چیزی که نوشته میشه تو تکست باکس تو دیتابیس سرچ بشه و حاصل تو دیتاگرید کوچیکه نشون داده بشه
    یک مثال:
    مثلا من تو ستون دوم دیتاگرید ویوی 1 وارد میکنم 11 میخوام تو دیتا گرید ویوی 2 که کوچولو تره تمام مدارسی که کدشون اولش 11 هست رو نشون بده بعد کاربر یکیشو انتخاب کنه اینتر رو که زد اون عدد بشینه تو ستون دوم... دیتاگرید ویوی 1
    خودم واقعا به راهی نرسیدم...
    یعنی وقتی یه کلیدی فشار میدی دیتاگرید ویوی دوم visible اش true میشه اما عمل سرچ صورت نمیگیره از null بودن خونه دیتاگرید 1 خطا میگیره
    ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    این خدمت شما ، همون نمونه اولیه رو با #C نوشتم.





    موفق باشید / محمد آشتیانی
    با سلام خدمت شما ..
    من با استفاده از کد شما تغییرات زیادی در برنامم به وجود ؟آوردم و کلی کارم جلو افتاد از این بابت کمال تشکر رو دارم .
    فقط همین گرید ویو رو با همین حالت میخوام با کیبورد وارد کنم اطلاعات رو
    وقتی داخل گرید کلید تب رو میزنم مکاننما به ستون بعد میره و همون کلیده هم ظاهر میشه منتها میخوام بگم وقتی کاربر تو سلولی قرار گرفت و کلید اینتر رو زد همون منوی کوچیک پنل ویزیبلش true بشه خودم هر کاری کردم جواب نگرفتم شما میتونید راهنماییم کنید ؟ ممنون

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط sm_1366 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما ..
    من با استفاده از کد شما تغییرات زیادی در برنامم به وجود ؟آوردم و کلی کارم جلو افتاد از این بابت کمال تشکر رو دارم .
    فقط همین گرید ویو رو با همین حالت میخوام با کیبورد وارد کنم اطلاعات رو
    وقتی داخل گرید کلید تب رو میزنم مکاننما به ستون بعد میره و همون کلیده هم ظاهر میشه منتها میخوام بگم وقتی کاربر تو سلولی قرار گرفت و کلید اینتر رو زد همون منوی کوچیک پنل ویزیبلش true بشه خودم هر کاری کردم جواب نگرفتم شما میتونید راهنماییم کنید ؟ ممنون
    دوست گرامي اگه تونستي كدها رو بذاريد ما هم ببينيم
    البته اگه از نظرتون اشكالي نداشته باشه

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    البرز
    پست
    258

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط swallow.pa مشاهده تاپیک
    دوست گرامي اگه تونستي كدها رو بذاريد ما هم ببينيم
    البته اگه از نظرتون اشكالي نداشته باشه

    در رویداد Cell Enter مربوط به گرید این کد ها :

    dataGridView1.Controls.Clear();
    Panel1.Visible = false;

    if ((dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex == 2) | (dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex == 1) | (dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex == 3))
    {
    Button MyButton = new System.Windows.Forms.Button();
    MyButton.Text = "...";

    MyButton.Visible = true;
    MyButton.Width = dataGridView1.GetCellDisplayRectangle(e.ColumnInde x, e.RowIndex, true).Height;
    MyButton.Height = dataGridView1.GetCellDisplayRectangle(e.ColumnInde x, e.RowIndex, true).Height;

    MyButton.Click += new EventHandler(BTN_Click);

    dataGridView1.Controls.Add(MyButton);
    MyButton.Location = new System.Drawing.Point((dataGridView1.GetCellDisplay Rectangle(e.ColumnIndex, e.RowIndex, true).Right) - ((dataGridView1.GetCellDisplayRectangle(e.ColumnIn dex, e.RowIndex, true).Width)), dataGridView1.GetCellDisplayRectangle(e.ColumnInde x, e.RowIndex, true).Y);


    }




    تو کد بالا من خواستم با قرار گرفتن در ستونهای 1 و 2 و 3 اون علامت باتن ظاهر بشه که هم با تب کار میکنه هم با ماوس


    بعد

    public void BTN_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    Button Btn = new Button();
    Btn = (Button)sender;


    int PanelTop, PanelLeft;


    if (dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex==1)
    {

    DataTable tbl1 = Class1.select("select id,name from tbl1");
    dataGridView2.DataSource = tbl1;
    dataGridView2.Columns[0].Width = 50;
    dataGridView2.Columns[0].HeaderText = "کد ";
    dataGridView2.Columns[1].HeaderText = "نام";
    PanelTop = Btn.Top +132;
    PanelLeft = Btn.Left - 230;
    Panel1.Location = new Point(PanelLeft, PanelTop);
    Panel1.Visible = true;
    dataGridView2.Focus();

    }}


    دیتاگرید ویو 2 که همون جدول داخل پنل هست که اینجا گفتم مثلا اگر از ستون یک خواستیم لودش کنیم از کدوم جدول و چه مقادیری رو بگیره



    و سپس



    private void dataGridView2_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)
    {

    dataGridView1.CurrentCell.Value = dataGridView2.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
    }



    البته من خواستم با وارد کردن کد تو هر ستون اون پنل ظاهر بشه و مکاننماش بره رو همون کدی بایسته که ما داریم تایپش میکنیم (یه جور LIke) منتها فعلا نتونستم حلش کنم
    آخرین ویرایش به وسیله sm_1366 : جمعه 04 مهر 1393 در 11:28 صبح

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    دوستان من كه مبتدي ام
    مي خواستم بدونم نتيجه چي شد كسي تونست ديتگريد با خاصيت باتن و تكست باكسي رو درست كنه
    ؟

  31. #31
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط swallow.pa مشاهده تاپیک
    دوستان من كه مبتدي ام
    مي خواستم بدونم نتيجه چي شد كسي تونست ديتاگريد با خاصيت باتن و تكست باكسي رو درست كنه ؟
    سلام دوست عزیز

    من همه‌ی اینا رو دستی نوشتم .. فقط مشکل DataGridViewColumnهای سفارشی رو حل کنم .. سورس کد یه DataGridViewی سفارشی رو تو امضاءِ خودم میزارم تا همه‌ی دوستان بتونند ازش استفاده کنند .....

    اینم تصویرش:
    frmSanad.jpg

    ستون‌های ردیف ، بدهکار ، بستانکار ... اعدادش بصورت لاتین نمایش داده می‌شوند

    ستون‌ ردیف نباید فوکوس داشته باشد ....

    ستون‌های بدهکار ، بستانکار ... باید فقط اعداد بگیرند و 3رقم 3رقم جدا شوند

    این 3تا مشکل رو برطرف کنم .. دیگه کار تمومه ...

    برام دعاکن که اینا هرچه زودتر تموم بشه ... ( خداوکیلی 2سال و نیمه که دارم زیرساخت می‌نویسم ... دیگه آخراشه )
    آخرین ویرایش به وسیله gilsoft : پنج شنبه 09 بهمن 1393 در 22:43 عصر
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط gilsoft مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    من همه‌ی اینا رو دستی نوشتم .. فقط مشکل DataGridViewColumnهای سفارشی رو حل کنم .. سورس کد یه DataGridViewی سفارشی رو تو امضاءِ خودم میزارم تا همه‌ی دوستان بتونند ازش استفاده کنند .....

    اینم تصویرش:
    frmSanad.jpg

    ستون‌های ردیف ، بدهکار ، بستانکار ... اعدادش بصورت لاتین نمایش داده می‌شوند

    ستون‌ ردیف نباید فوکوس داشته باشد ....

    ستون‌های بدهکار ، بستانکار ... باید فقط اعداد بگیرند و 3رقم 3رقم جدا شوند

    این 3تا مشکل رو برطرف کنم .. دیگه کار تمومه ...

    برام دعاکن که اینا هرچه زودتر تموم بشه ... ( خداوکیلی 2سال و نیمه که دارم زیرساخت می‌نویسم ... دیگه آخراشه )
    دوست عزيز تبريك مي گويم واقعا محيط نرم افزار شما زيباست ان شاء الله تموم بشه

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    جناب محرابي عزيز سلام راستش من خيلي دوست دارم از اين ديتا گريد شما استفاده كنم ولي راستش رو بگم پيام خصوصي كه بهتون دادم گفتيد تو كدوم قسمت اين ديتاگريد مشكل داريد
    من راست ميگم همش چون من براي ساخت كامپونت مشكل دارم منتظر راهنمايي شما هستم

  34. #34
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط swallow.pa مشاهده تاپیک
    جناب محرابي عزيز سلام راستش من خيلي دوست دارم از اين ديتا گريد شما استفاده كنم ولي راستش رو بگم پيام خصوصي كه بهتون دادم گفتيد تو كدوم قسمت اين ديتاگريد مشكل داريد
    من راست ميگم همش چون من براي ساخت كامپونت مشكل دارم منتظر راهنمايي شما هستم
    سلام مجدد

    چون من این دیتاگرید رو مستقیماً داخل پروژه نوشتم .. لذا این دیتاگرید به منابع زیادی وابسته‌ست .... شما لطف کنید یه چند روز به من فرصت بدبد ... تامن اونو به صورت مستقل در بیارم

    در نهایت بصورت یک کلاس ( البته با سورس ) تو همین تاپیک میزارم تا شما و همه‌ی دوستان خوبم ازش استفاده کنند ... شما فقط دعاکن من اینو زودتر تمام کنم ...

    یه خبر خوش دیگه هم به شما بدم اینه که: یه DateTimePiker و Calendar شمسی/میلادی .. و یه کنترل بنام DBox ( که کارش دریافت تاریخ شمسی هست ) هم بزوذیِ زود توی امضاء‌م میزارم ....

    موفق باشید .....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    ممنون دوست گرامي من منتظرم
    بازم ممنون

    راستي يه سوال اون فرمي كه تو تفصيل باز كردي و كدهاي تفصيل رو نشون ميده از چه كنترلي استفاده كردي فكر كنم ديتا گريد نباشه؟

  36. #36
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط swallow.pa مشاهده تاپیک
    راستي يه سوال اون فرمي كه تو تفصيل باز كردي و كدهاي تفصيل رو نشون ميده از چه كنترلي استفاده كردي فكر كنم ديتا گريد نباشه؟
    سلام دوست عزیز

    من از کدی که جناب آشتیانی تو پست 12# همین تاپیک گذاشتند ... ایده گرفتم .....

    موفق باشید .....
    آخرین ویرایش به وسیله gilsoft : یک شنبه 12 بهمن 1393 در 11:18 صبح
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  37. #37

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    اون لیست DatagridView هست ولی بقیه سوال هات از روی تصویر واضح نیست

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط alibirod مشاهده تاپیک
    اون لیست DatagridView هست ولی بقیه سوال هات از روی تصویر واضح نیست
    دوست گرامي من منظورتون رو متوجه نشدم
    ------------------------------------------------
    جناب محرابي ما هنوز منتظر ديتاگريد ويژه شما هستيم
    ممنونم

  39. #39
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    نقل قول نوشته شده توسط swallow.pa مشاهده تاپیک
    دوست گرامي من منظورتون رو متوجه نشدم
    ------------------------------------------------
    جناب محرابي ما هنوز منتظر ديتاگريد ويژه شما هستيم
    ممنونم
    سلام مجدد

    به روی چشم .. دارم روش کار می‌کنم ....
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: چگونگی نمایش لیست کدها در DatagridView (صدور سند حسابداری) همراه نمونه عکس

    بالا آوردن تايپك و همچنان منتظر اقدام دوست عزيز آقاي محرابي

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: فرم صدور سند حسابداری چه جوری باشه خوبه؟
    نوشته شده توسط swallow.pa در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 00:20 صبح
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 14 آذر 1391, 11:00 صبح
  3. از چه کنترلی برای صدور سند حسابداری استفاده کنم
    نوشته شده توسط swallow.pa در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 فروردین 1391, 19:41 عصر
  4. پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 14:18 عصر
  5. سوال: چگونگی نمایش لیست
    نوشته شده توسط Hamishebahar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 23 خرداد 1388, 18:26 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •