نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در backup گیری

  1. #1

    Question مشکل در backup گیری

    استادان گرامی وقتی میخام بکاپ بگیرم این ارور رو میده لطفاً راهنمایی کنید ممنون


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hidden68
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    رشت
    پست
    137

    نقل قول: مشکل در backup

    میتونید توی دیتابیستون اطلاعات درج کنید؟
    اگه آره کدتون رو بزارید تا چک بشه
    اگه نه هم دیتابیستون درگیره

  3. #3

    نقل قول: مشکل در backup

    آره داداش درج میتونم انجام بدم

    این بخشی از کد:

    private void BtnBackup_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (string.IsNullOrWhiteSpace(TxtSelectPath.Text))
    errorProvider1.SetError(TxtSelectPath, "مسیر فایل پشتیبان را مشخص کنید");
    else if (string.IsNullOrWhiteSpace(TxtBackupName.Text))
    errorProvider1.SetError(TxtBackupName, "نام فایل پشتیبان را وارد نمایید");
    else if (File.Exists(TxtSelectPath.Text + "\\" + TxtBackupName.Text.Trim()+".bak"))
    MessageBox.Show("در مسیر انتخاب شده, قبلاً یک فایل با همین نام انتخاب شده است");
    else
    {
    BtnBackup.Enabled = false;
    cmd = new SqlCommand("MyBackup", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@path", TxtSelectPath.Text + "\\" + TxtBackupName.Text.Trim() + ".bak");
    con.Open();
    AsyncCallback CallBackDelegate = handlecallback;


    cmd.BeginExecuteNonQuery(CallBackDelegate, cmd);
    }
    }
    private void handlecallback(IAsyncResult result)
    {
    try
    {
    cmd = (SqlCommand)result.AsyncState;
    cmd.EndExecuteNonQuery(result);
    MessageBox.Show("عملیات پشتیبان گیری با موفقیت انجام شد");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    con.Close();
    BtnBackup.Enabled = true;
    }


    private void BtnCancelBackup_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    cmd.Cancel();
    }


    private void RdbBackup_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    GrpRestore.Enabled = false;
    GrpBackup.Enabled = true;


    }


    private void RdbRestore_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    GrpRestore.Enabled = true;
    GrpBackup.Enabled = false;
    }
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: مشکل در backup گیری

    آموزش بک آپ گرفتن
    http://alexmcse.blogsky.com/1392/01/13/post-13/

    کد شما قابل خواندن نیست

  5. #5

    نقل قول: مشکل در backup گیری

    ممنن از لطف شما میخواستم ببینم این کد چه مشکلی داره :

    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.IO;


    namespace MyAzmoon
    {
    public partial class FrmBackupRestore : Form
    {
    SqlCommand cmd;
    SqlConnection con = new SqlConnection("server = .\\tpalireza;database = DBAzmoon;integrated security = true;Asynchronous Processing=True");
    public FrmBackupRestore()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void BtnSelectPath_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (folderBrowserDialog1.ShowDialog() == System.Windows.Forms.DialogResult.OK)
    {
    if(folderBrowserDialog1.SelectedPath.Substring(0,1 ) == "C")
    MessageBox.Show("بهتراست مسیری غیر از درایو \n" + "انتخاب کنید" + " c:\\ ");
    if(folderBrowserDialog1.SelectedPath.Length > 350)
    MessageBox.Show("مسیری که برای فایل پشتیبان انتخاب کرده اید بیشنر از 350 کاراکتر است");
    else
    {
    TxtSelectPath.Text = folderBrowserDialog1.SelectedPath;
    }
    }
    }


    private void BtnBackup_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (string.IsNullOrWhiteSpace(TxtSelectPath.Text))
    errorProvider1.SetError(TxtSelectPath, "مسیر فایل پشتیبان را مشخص کنید");
    else if (string.IsNullOrWhiteSpace(TxtBackupName.Text))
    errorProvider1.SetError(TxtBackupName, "نام فایل پشتیبان را وارد نمایید");
    else if (File.Exists(TxtSelectPath.Text + "\\" + TxtBackupName.Text.Trim()+".bak"))
    MessageBox.Show("در مسیر انتخاب شده, قبلاً یک فایل با همین نام انتخاب شده است");
    else
    {
    BtnBackup.Enabled = false;
    cmd = new SqlCommand("MyBackup", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@path", TxtSelectPath.Text + "\\" + TxtBackupName.Text.Trim() + ".bak");
    con.Open();
    AsyncCallback CallBackDelegate = handlecallback;


    cmd.BeginExecuteNonQuery(CallBackDelegate, cmd);
    }
    }
    private void handlecallback(IAsyncResult result)
    {
    try
    {
    cmd = (SqlCommand)result.AsyncState;
    cmd.EndExecuteNonQuery(result);
    MessageBox.Show("عملیات پشتیبان گیری با موفقیت انجام شد");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    con.Close();
    BtnBackup.Enabled = true;
    }


    private void BtnCancelBackup_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    cmd.Cancel();
    }


    private void RdbBackup_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    GrpRestore.Enabled = false;
    GrpBackup.Enabled = true;


    }


    private void RdbRestore_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    GrpRestore.Enabled = true;
    GrpBackup.Enabled = false;
    }
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: مشکل در backup گیری

    سلام دوستان
    منم همین مشکل را دارم
    error دوستمون را میده اینم کدش:

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.IO;

    namespace PNameh
    {
    public partial class Backup : Form
    {
    public Backup()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    {
    string strFileName = string.Empty;
    saveFileDialog1.DefaultExt = "BAK";
    saveFileDialog1.FileName = "BackupFile" + DateTime.Now.ToShortDateString();
    saveFileDialog1.Filter = @"SQL Backup files (*.BAK) |*.BAK|All files(*.*) |*.*";
    saveFileDialog1.FilterIndex = 1;
    saveFileDialog1.OverwritePrompt = true;
    saveFileDialog1.Title = "Backup SQL File";
    if (saveFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    strFileName = saveFileDialog1.FileName;
    BK(strFileName);
    }
    }
    }
    private void BK(string strFileName)
    {
    try
    {
    string command = @"BACKUP DATABASE P_N TO DISK='" + strFileName + "'";
    this.Cursor = Cursors.WaitCursor;
    SqlCommand oCommand = null;
    SqlConnection oConnection = null;
    oConnection = new SqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=P_N;Integrated Security=True");
    if (oConnection.State != ConnectionState.Open)
    oConnection.Open();
    oCommand = new SqlCommand(command, oConnection);
    oCommand.ExecuteNonQuery();
    this.Cursor = Cursors.Default;
    MessageBox.Show("تهیه نسخه پشتیبان انجام شد");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Error Occurd :" + ex.Message);
    }
    }


    }
    }


تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در backup گیری در حالت linktable
    نوشته شده توسط pmoshir در بخش Access
    پاسخ: 25
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اسفند 1391, 17:05 عصر
  2. مشکل با BackUP گیری در SqlExpress ؟
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 بهمن 1389, 07:14 صبح
  3. سوال: مشکل در backup گیری روزانه
    نوشته شده توسط morteza_araax در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 12 مهر 1387, 13:24 عصر
  4. مشکل در Backup گیری و Import در MySQL
    نوشته شده توسط sodahost در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1387, 14:57 عصر
  5. مشکل در BackUp گیری از بانک برنامه
    نوشته شده توسط Mohammadi_F در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 فروردین 1386, 07:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •