نقل قول نوشته شده توسط h.soltani1333 مشاهده تاپیک
سلام
دوست عزیز شبکه های عمومی که دسترسی به پورت مای اس کیو ال ندارند که ببندند اما با توجه به مشکلی که میگین امکان داره برای امنیت، فقط ای پی های خاصی به این پورت دسترسی داشته باشند که با ارسال درخواست پشتیبانی می تونید این مشکل رو برطرف کنید.
اما راه امن تر و مطمئن تر که امکانات بیشتری هم در اختیارتون قرار میده همون روشیه که گفتین یعنی استفاده از وب سرویس که شما یک وب سرویس با زبان پی اچ پی بر روی هاست دارید و با سی شارپ با اون وب سرویس ارتباط برقرار می کنید.
موفق باشید
از این که وقت گذاشتین و پاسخ دادین ممنونم آخه این چند وقت هر چی تاپیک قرار می دم و سوال می پرسم کسی جواب نمی ده.(امید وارم سوالام چرت و پرت نباشه)
اما در مورد جواب شما فکر کنم بهتر باشه این رو هم بگم که برای اتصال به هاست و سی پنلم از طریق همین شبکه های عمومی تنها راهی که پیدا کردم استفاده از مرورگر و دامین هست. یعنی اگر در مرورگر آی پی هاست و پورت 2083 رو وارد کنیم نمی تونیم CPanel رو ببینیم اما اگر در آدرس url عبارت cpanel.myDomain.com را وارد کنم می تونم وارد CPanel بشم و بعدش وارد MySQL بشم و هر کوئری که خواستم به MySQL بدم. این یعنی هر آی پی ای باز هست اما هر پورتی باز نیست.(همون طور که گفتم مثلا از طریق پورت ۸۰ میشه هر کاری کرد اما از طریق مرور گر)
حالا می خواستم بدونم میشه کانکشن استرینگ برنامه رو جوری تغییر داد که بشه از راهی که گفتم (استفاده از دامین و پورت ۸۰) برنامه رو به MySQL وصل کرد؟