نقل قول نوشته شده توسط h.soltani1333 مشاهده تاپیک
طوری که من متوجه شدم این پورتی که میگین پورت مای اس کیو ال نیست پورت مای اس کیو ال در اکثر مواقع 3306 هست که معمولا هم کسی اون رو تغییر نمیده.
من نمی دونم شما از چه روشی برای اتصال به مای اس کیو ال استفاده می کنید(اگه امکان داره روشتون رو توضیح بدید) اما بهتره از MySQL Connector Net که در سایت مای اس کیو ال موجود هست استفاده کنید که بسیار ساده هست فقط کافیه بعد از نصب کامپوننت MySql.Data.dll رو به رفرنس هاتون اضافه کنید و با استفاده از کانکشن استرینگ زیر به مای اس کیو ال متصل بشین.(البته با ارسال درخاست پشتیبانی از باز بودن پورت مای اس کیو ال مطمئن شوید)
using MySql.Data.MySqlClient;
MySqlConnection con = new MySqlConnection("server=127.0.0.1; port=3306; database=dbName; uid=root; password=");
دقیقا همین کاری که شما فرمودید رو انجام می دم (استفاده از
MySql.Data.dll
) و برنامه به خوبی کار می کنه اما زمانی که تو سایت دانشگاه کار می کنم برنامم ارور میده و میگه که چنین MySQL ای پیدا نمی کنه.
اینم نمونه کانکشن استرینگ من :
host=MyDomain.ir; user = username; password = #########; database=DatabaseName;
همون طور که می بینید من از اسم دامین هاست به جای آی پی استفاده کردم اما باز هم مشکلم پا برجاست.

در حال حاضر دارم سعی می کنم یه پروژه سی شارپ رو به یه فایل وب سرویس PHP وصل کنم. اما وقتی add web reference رو می زنم پروژه نمی تونه تابعی رو توی وب سرویس من پیدا کنه ، در حالی که با یه فایل php دیگه از همین وب سرویس استفاده کردم.
اینم کد وب سرویس php :

<?php
// Simple Method get 1 parameter and return with Hello
function AddHello($name)
{
return "Hello $name";
}
// Create SoapServer object using WSDL file.
// For the simplicity, our SoapServer is set to operate in non-WSDL mode. So we do not need a WSDL file
$server = new SoapServer(null, array('uri'=>'http://localhost/hello'));
// Add AddHello() function to the SoapServer using addFunction().
$server->addFunction("AddHello");
// To process the request, call handle() method of SoapServer.
$server->handle();
?>